i think i've cleared things up

Tänkte skriva ett inlägg. Om mig själv den här gången. woow.

Eftersom det ändå typ bara är mina polare som läser så är det shit the same. Aight?
Så anyways. This is the thing:
Jag har ju haft magont i nu ungefär 3 år. Och det är fruktansvärt irriterande. Visst, det finns de som har värre problem. Men detta är mitt problem. så. Har typ testat allt. Gått till farbror doktor och hela baletten. Men nu har jag nog kommit fram till en lösning. I alla fall något jag ska testa på. Hear me out.
Jag ska börja leva som en jävla... dietist eller något. Alltså, jag tror jag har en überkänslig mage. Den tål inte fet mat till exempel. Så jag ska sluta med allt sånt. (NEJ JAG ÄR INTE ANOREKTISK. Vill bara bli av med denna eviga magont så sluta döm era fitts). Så McDonkan, chips, godis, pizza, feta såser m.m - ajöss!

Dessutom ska jag börja motionera. Ni som känner mig vet att jag inte är den som gör detta sååå jättebra. Säger inte att jag är en jättesoffpotatis. Men jag tar mig aldrig riktigt tid och ork liksom. Men det ska då alltså bli ändring på. Ska alltså springa minst tre gånger i veckan och gå minst en halvtimme varje dag. Gött.
Jag ska dessutom fixa min sömn. Sover ju som ett annat jävla rötägg. Så nu ska jag få minst 8 timmar sömn varje natt, gärna mer. Så nu jävlar säger bara! Nu fan. Nu ska det här gå!

Blir jag inte av med magonten efter det här, då jävlar, då lär jag har cancer eller något annat som läkarn inte upptäckte. Svär på Gud (som inte finns, men anyways, jag menar, varför inte?) att om det här inte funkar, då blir jag jävligt pissed.

Så.. kanonbra va?

En liten parantes här bara.. Jag är då alltså INTE anorektisk på något sätt. Utan ni som dömer mig nu kan ju försöka tänka er in i min sitts. Ha magont minst 6 gånger i veckan ca 8-9 timmar per dygn i tre år och säg att jag INTE ska testa allt som finns att testa. Gör det. Och jag kommer gladeligen täppa till truten på er med min näve.

over and out