that's what she said

Jag jobbar och står i. Trivs jättebra.
Idag lyckades jag skita till det lite med tiderna. Trodde jag började 12. Började visst 7. Så av en slump hade jag inte stängt av telefonen innan jag somnade igår, så jobbet fick tag på mig kvart över 7 och jag var sen på jobbet 45min senare. Ganska bra gjort med tanke på att det tar en kvart att bara åka ut. Tycker jag i alla fall ;)

Och det är snöoväder. I don't like. Det suger, ja.

Imorgon ska jag jobba min andra natt! Ska bli skönt. Nattjobb är nice, i alla fall när det är lugnt. Får ju hoppas jag har lika mycket tur denna gång som jag hade sist.
Jobbar alltså 20.45-07.00 och direkt när jag slutat åker jag och Fredrik till Uppsala (och jaaa jag ska sova heeeela vägen ;P). Han har varit här nu sen torsdags förra veckan. haha. Var menat att han skulle åka i måndags, blev uppskjutet pga. möten och så vidare, och nu har jag fått honom att stanna till fredagmorgon. Det är ju inte heller jättekul att åka själv i 40 mil i det här jävla vädret. Så det blir nog bra det :)

Nu ska jag slänga på ett avsnitt av någon bra serie. F sitter och kolla på 24 så jag ska väl inte vara sämre jag..

Godnatt!
Och uppsala, ses på fredag! <3

whatever you wanna read

Jobbade min första natt igår. Alltså, lördag till söndag. Kom hem till mah place vid 7.30. Däckade med en jävla gång. Hade sovit mellan 03-10 fredagsnatten. Så jag var egentligen inte fysiskt förberedd för en jobbnatt. Men eftersom det var min första, och jag var lite sådär smått nervös tillät jag inte min kropp att ens känna sig trött. Så det gick bra.
Idag vaknade jag 15. Skönt med sisådär 7timmars sömn.

Idag har jag inte ens gått ur min pajama. Har dock lagat hemmagjord köttfärssås och tagitellepasta. Blev jättegott=)
Nu ska jag ta en cigg, sen hoppa i bingen. Är trött igen. maaa.

godnatt.
/M

i gotta find a way to make it

tjobre

feting trött yao.

men lägg av. anyhow. har jobbat mitt längsta arbetspass någonsin idag. 12 timmar. utan rast. Var ganska trött sen mot slutet. Men men. Vad gör man inte?
Fredrik hämtade mig, det var gott att slippa buss/tåg vid det tiden.
Nu ska jag gå och lägga mig. Ta en sista cigg bara sen så. Imorgon blir det Dennis och Lisa, sen bio på kvällen. Ska kolla på It's Complicated. Den med Meryl Streep. Älskar henne!

Aja, kanske skriver mer sen i helgen eller något. Vem vet,
på lördag ska jag i alla fall jobb 20.00-07.00. Vakennatt. Första gången. Ska bli riktigt spännande och se hur det går.

Godnatt,
puss.

(har bestämt mig för att dissa den där kursiva texten till höger hädanefter. tufft va?)

when i leave for the night i aint commin' back

Okej,
nu har det hänt lite grejer idag igen!
Åkte in till jobbet, 121.nu, vid åtta tiden imorse. Sa upp mig (ooooh no she didn't) efter endast en vecka på jobbet. Men det är endast för att jag har fått ett annat jobb, men mer garanti för lön liksom. På 121.nu har man chans att tjäna riktigt fina pengar, faktiskt. Men då måste man ha tålamod och lite mer is i magen än jag har.

Jag vågar faktiskt inte vänta tills jag kanske får en bra lön. Jag måste ha en någorlunda lön från början eftersom jag har en lägenhetshyra att betala varje månad. Vill inte direkt hamna hos kronofogden bara för att jag ska chansa lite.

Så imorgon börjar jag på mitt nya ställe. Det är ett vårdhem i Tenhult. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Ser fram emot det väldigt mycket. Sådär ovanligt mycket... hehe. Men ja, det ska bli kul. Spännande!

Sen på fredag jobbar jag till 13, sen direkt åker jag och Robin till Uppsala med släp. På fredag blir det fira Fredrik med massa underbara fina vänner. Sen på lördag ska jag packapackapacka och på söndag åker jag hem till Jönköping igen och börjar flytta in i min nya lägenhet! :):)
(och förhoppningsvis kommer jag ha en till liten buse med mig ner på söndagen! sååå glad!!!!)

puss på det,
nu ska jag nog ta en promenix med hunden.

brush my teeth with a bottle of Jack

i'm so excited!

åååh. gud vad jag längtar tills jag har flyttat och fått iordning hemma hos mig. jag ska bli sådär härligt nyttig. nya anna skipper på ingång liksom! det är sååå mycket enklare att göra en sån sak själv. för bor man två, blir det så lätt att man faller för grupptryck. mer eller mindre. att man har meningsskiljaktigheter (hahahahha, heter det så?! shit vilket eeeefterblivet ord. rätta mig gärna om ni fattar vad jag menar. hahaha)

jag ska ha massa nyttigheter i mitt kylskåp. massa härliga träningsböcker och matlagningsböcker som är sådär härligt nyttiga. åh vad jag längtar. och bra rutiner. gå gå gå gå och träna massvis! gud vad det här ska bli kul!

sen ser jag sjukt mycket fram emot när mina vänner från uppsala kommer och vådgästar mig. elin, sanna, fredrik, fia, lisa, frida ALLA ANDRA också. ååh. KOM KOM KOM!
jag förväntar mig en lisa kommande helgen alltså. då ska hon säkerligen festa, och sen ta nattbussen hem, men ojdå, hon råkade visst hamna på swebuss express, ala melles place liksom. du äääär vääälkommen! :D:D


okej, sluta spåra melina.
men okej



imorgon blir det lugnt. skönt.
puss på det. men inte puss på att jag är pank. så är det någon som vunnit några miljoner, tveka inte att föra över en bit till mig. det är välkommet. det är lugnt liksom.

pussen

i couldn't care less

tja tja tjena.
aaaaaah vilken bra dag det här har varit! var lite småjobbig ett tag, men det slutade verkligen kanon. ska snart ut en sväng med hunden. han behöver en promenad, eller två. eller hundra. jävla energiknippe. men men!

ska ringa ett samtal också. just det. får jag inte glömma!

meneeee, call me!
puss

never easy

skön låt det där. kurt nilsen - never easy
-

anyhoooow. har sökt massa jobb idag! hoppashoppashoppas!!!!!!
(ooops, kanske inte skulle skriva det om någon från mitt jobb nu ser det? hhmmmm. i dont give a damn. tjänar ju ändå inga pengar så det skulle inte bli någon skillnad om dom sparka mig.......) :(
-
ska nog gå och ta en lång dusch. känner att jag behöver det. känner mig så där varm/frusen klibbig/svettig. blääuck.

hejdå.

the games we played

just wanna let you know

1. jag har fått lägenhet inne i stan. första hands kontrakt. på hermansvägen. precis vid rosenlunds vårdcentral. jättefin etta med 3.40 i tak. superfina fönster och jag bara älskar den. den kommer verkligen bli MIN!
2. jag jobbar på ett jobb jag inte gillar alls. det gör typ ont i mig att jag inte har något annat val för tillfället än att jobba kvar. måste ju trots allt ha en lön för att kunna betala hyran.
3. saknar min vänner just nu så jag vill kräkas. gör ont i hjärtat. jag fryser utan dom.
4. hoppas på att någon vill anställa mig snart. så jag får ett annat jobb snart. så jag får en bra inkomst som jag kan luta mig tillbaka på.
5. i helgen ska jag till uppsala (!!!!) och packa :( men även träffa mina älsklingar. jag längtar så jag till och med har fjärilar i magen!!! :D
6. jag ska ut och ta en promenad med hunden nu. behöver lite paus.
7. tycker inte om att bo hemma igen. känns som ett konstigt steg i fel riktning. så jag längtar verkligen till söndag nästa vecka, då jag sitter där i min nya lägenhet med tända ljus och myser. <3

älskar er.
ni gör mitt liv till en ljusare stund.

just wanna let you know

1. jag har fått lägenhet inne i stan. första hands kontrakt. på hermansvägen. precis vid rosenlunds vårdcentral. jättefin etta med 3.40 i tak. suoerfina fönster och jag bara älskar den. den kommer verkligen bli MIN!
2. jag jobbar på ett jobb jag inte gillar alls. det gör typ ont i mig att jag inte har något annat val för tillfället än att jobba kvar. måste ju trots allt ha en lön för att kunna betala hyran.
3. saknar min vänner just nu så jag vill kräkas. gör ont i hjärtat. jag fryser utan dom.
4. hoppas på att någon vill anställa mig snart. så jag får ett annat jobb snart. så jag får en bra inkomst som jag kan luta mig tillbaka på.
5. i helgen ska jag till uppsala (!!!!) och packa :( men även träffa mina älsklingar. jag längtar så jag till och med har fjärilar i magen!!! :D
6. jag ska ut och ta en promenad med hunden nu. behöver lite paus.
7. tycker inte om att bo hemma igen. känns som ett konstigt steg i fel riktning. så jag längtar verkligen till söndag nästa vecka, då jag sitter där i min nya lägenhet med tända ljus och myser. <3

älskar er.
ni gör mitt liv till en ljusar stund.

only for you guys

okej vänner. sitter på jobbet. slutar om en kvart.
det går bra. lite smått svårt men har i alla fall ringt mina första samtal idag och det känns kul att man kommit igång. imrogon är jag ledig. röd dag. skööönt.

igår skulle jag kollat på en lägenhet men den låg aaaallt för långt ut för att vara värd pengarna. ska dock kolla på en till idag på torpa, en tre och en halva som jag ska dela med en 24årig tjej.

vi får se.
hinner inte skriva mer.
hemma orkar jag typ inte skriva. är död när jag kommer hem. hahaaaaaa. men aaah.

kommer hem den 15e. love that tought!!!!!
pussss

you are my loved ones

what doesn't kill me only makes me stronger

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? Tog studenten.
2. Höll du några nyårslöften? Nej.
3. Blev några av dina vänner föräldrar i år? Fredriks syster, för andra gången.
4. Dog någon nära? Bebisen.
5. Vilka länder besökte du? Var på studentkryssning. Vettefan vart vi åkte... bra! :)
6. Är det något du saknar år 09 som du vill ha år 10? Mer kontakt med familjen.
7. Vilket datum kommer du alltid minnas? 5e juni, samt 12e.
ar var din största framgång 09? Tog studenten.
9. Största misstaget? Inget jag vill skriva om här.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Halsen, som vanligt. Men inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Skorna.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Cigg och mat, tragiskt nog. haha.
13. Gjorde nånting dig riktigt glad? Mina vänner så klart.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 09? I gotta feeling / Skitlåten "brödet är slut" åååh! / Alla Lady Gagas hits, så klart.
15. Var du gladare eller ledsnare i jämfört med tidigare år? Väldigt blandat. Har nog aldrig varit lyckligare, men har också hänt saker som gett mig känslan av största sorgen någonsin.
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? Levt livet och inte varit så jävla allvarlig.
17. Hur tillbringade du julen? I Säfsen med familj och världens bästa Fredrik.
18. Blev du kär i år? Ja.
19. Favvo program på TV? True Blood / One Tree Hill / Desperate Housewives / Greys Anatomy.
20. Största musikaliska upptäckten? Gaga.
21. Årets bästa film? 2012 antagligen. Var i extas efteråt, och My Sisters Keeper. Har du inte sett den, se den innan jag börjar slåss.
22.  Finns det något som hade gjort ditt år bättre? Fler utekvällar med de bästa.
23. Hur skulle du beskriva din stil år 09? Avslappnad. Med hittad av mig själv.
24. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, utan att tveka.
25. Vilken kändis var du mest sugen på? Jhonny Stackhouse i True Blood. Eller baben Chuck i Gossip Girl.
26. Vem saknade du? Familjen, så klart.
27. De bästa nya människorna du träffade ? Lisa Forsström.
28. En värdefull läxa du lärt dig i år? Att tänka efter innan. Ska bara lära mig att leva så också. haha.
29. Bästa boken du läst i år? 14 år till salu. Lätt!