i love to see the sunlight dance on your face again

Hej söta ni.

Hade inte tänkt att göra en jättelång uppdatering, så ni får nöja er med en liten.
Det har vairt julafton, för er som har missat detta. Jag och Fredrik fick mycket mer än vi ens trodde (eftersom vi i år kom överens om att inte byta några julklappar alls med någon i familjen). Vi fick en toaster, en brandvarnare (haha, pappa flippade ur när han fick veta att vi inte hade ngåon än så han tog bilnycklarna i högsta hugg och åkte och köpte en :*), en riktigt snygg ljusstake, en sodastream (!!!), pengar, en vinflaska, och jag fick även lite smått till mig själv. Lotion och sådant mysigt. Min jul var dundermysig!
'
Min lillebrors födelsedag firade, (dagen innan julafton). Han fick pysselgrejer av mig. Eftersom han redan är så jävla smart vill jag  att det ska utvecklas. Så han fick lite mer att utöva sin hjärngympa på. Bra gejer!
Sedan har sötaste Malin fyllt arton, vi har firat och jag måste säga att den kvällen var en av de bästa på väääldigt länge! Tack för det! Och Malin, GRATTIS IGEN! :) hahaha. (internt)
När vi ändå är inne på födelsedagar fyller Dalidaälskling år idag. Massvis med grattis till dig! Kom hit?! Saknar dig. Måste ses snart. Hoppas du blir en bra artonåring. Ta efter mig så kommer allt bli kalasbra ;)
OCH Fia fyller också år! Jisses. Föder alla sina ungar i slutet av december?

Aja. Sådär ja.

Idag har vi shoppat. Jag har fått med mig två skjortor, en kofta, en baströja med bred urringning, blommor till fönstrerna och annat smått och gott. Riktigt nöjd. Så nu är min outfit klar inför nyår. Antingen ska jag ha min nya klänning, eller skjorta. Beroende lite på vad som kommer ske. Men vi får se!

Puss o kram på er. Nu ska vi städa klart här hemma. Imorgon ska jag jobba för första gången på skitlänge. Shit.. snacka om att många fel kommer göras eller? Ni kanske får höra mer om det imorgon. Vem vet.

you can't change the past, so make the best of the future

merry christmas

okej. jag har blivit störd i one tree hill. jag är inne på 14e avsnittet på säsong 2. vill bara maratonlöpa igenom hela serien. så jävla spännande. men jag har inte tid. tyvärr.

idag är alla julisar inhandlade, inslagna och allt. lillebror fick en mysig födelsedag. jag skjutsade hem farmor, mormor och morfar efter deras besök. det var god mat och tårta till efterätt. mysigt.

det 'är jul nu. klockan är tjugo i ett och runt åtta väcks jag av mamma och pappa. julfrukost. imorgon hör ni nog inte så mycket av mig. tror det blir en helt datorfri dag.

saknar min fredrik. helt sjukt mycket... ska drömma om att jag är med honom inatt. baby <3

you know you're always in my dreams, whenever you're not around

how i wonder where you are

vänner och ovänner. igår somnade jag strax efter två. idag vaknade (läs: väcktes) jag halv åtta. åååh vad pigg jag var då. inte ett dugg faktiskt. men det är ju lillebrors födelsedag, och dagen innan julafton, så jag har faktiskt inte tid med att sova bort halva dagen. tyvärr.

om en liiiiten stund ska jag och mamma ta bilen och uträtta en del ärenden. paket till farmor ska inhandlas, två paket till julleken/julklappsutbytet också, och en present till min lillebror, från min storebror. haha. komplicerat. han är och jobbar och har inte hunnit handla någon födelsedagspresent. så hans underbara syster (jag) får rädda honom. bäst är jag.

aja. ta hand om er. så hörs vi.
förresten, har ni någonsin varit med om ett barn som vaknar upp på sin sjunde födelsedag och faktiskt har glömt bort att det var just ens födelsedag? galen lillebror man har...

just in time, just in time for  me to show you how i feel

miss you like crazy!

Jag har nu varit hemma i Mullsjö sen cirka halv åtta. Känns bra. Gillar min familj. Speciellt när det är jul, för det finns ingen annanstans som är bättre än hemma när det är jul. Det som dock gör jävligt ont i själen är att Fredrik inte är här. Trodde inte det skulle kännas så som det gör. Men jag känner redan av saknaden. Som fan. Det här är första julen utan honom på två år. Konstigt....

Sen saknar jag mina flickor också. Shit alltså. På fredag gäller det! Både mamma och pappa blev lite ledsna när jag sa att jag åker igen redan på fredag. Men jag tror dom förstår. Dels vill jag ju verkligen vara med på fredag. Malleballe blir ju stor! Plus att jag inte tror att jag skulle klara mig utan min älskling Fredrik längre än dessa dagar. Klarar ju knappt de timmar som gått nu....

Jag och mamma har slått in julklappar. Det var mysigt. Och det blev så fint under granen. Nöjd. :) Imorgon ska jag ta en snabbrunda och handla en julklapp åt farmor och något litet till julklappsutdelande vi ska ha hos mormor och morfar. Vi ska göra någon sorts lek där alla har med sig en leksak så får alla en bytt med varandra... på något sätt. Jag vet inte vad jag ska köpa än. Men det löser sig. Mamma lova att hjälpa mig.

(Imorgon ska jag hämta ut mitt körkort med!!) hehe

Det blir ganska många på julafton. Jag är van vid så få som typ åtta pers. Men i år blir det min familj på fem pers, min farmor, mina kusiner på fyra pers, min morbror och hans tjej + min mormor och morfar. Ja. Mysigt blir det nog i alla fall!

Hej hopp! Nu ska jag sova. Imorgon fyller lillebror sju år så det blir upp tidigt och sjunga lite.. maha.

i will shed some tears for you tonight

the very next day, you gave it away

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja förfan! Jag tog körkort!

Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte om jag hade några. Så förmodligen inte.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja, två stycken faktiskt.

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Inga. Bara tråkiga Sverige.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Lite mer lycka kanske. Och en ny bil.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
6 december och 19e juli.

Vad var din största framgång 2008?
Mitt körkort tror jag. Och att jag har tjänat nästan 50 000:- det här året.

Största misstaget?

Det är det inte många som vet om...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk. Mer eller mindre hela tiden ;P

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj. Mat antagligen. Och hyran.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Sommaren. Fredrik. Nya vänner i en ny skola. Mycket annat.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Lady gaga´s Pokerface och Just Dance. Och If I where a boy.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt upp och ner. Har aldrig varit gladare och lyckligare, men har heller aldrig nått botten så hårt som den där gången.

Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat, tagit vara på tiden.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit. Tjurat.

Hur tillbringade du julen?
Det blir hemma hos mormor och morfar.

Blev du kär i år?
Är och har varit sen två och ett halvt år tillbaka.

Hur många förhållanden?
Ett.

Favoritprogram på tv?
Oj, för många. Vänner, Prison Break, Greys Anatomy, Gossip Girl, Journeyman, Desperate Houswives, One tree hill... med flera.

Bästa boken du läste i år?
Har aldrig ron att läsa klart. Har dock börjat på två. Dels "A spot of bother".

Något du önskade dig och fick?
Mitt körkort. En pojkvän, sambo och färstman som älskar mig.

Något du önskade dig men inte fick?
Ja... en del.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade först med familj och en vän, sen ut med tre till och mös på en liten krog.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Snyggare ekonomi. så man kunde liksom.. skämma bort sig själv och andra lite mer.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Den har ändrats ganska drastigst. I år var det år jag jag använde klackskor för tyyyp första gången.

Vad fick dig att må bra?
Vänner och pojkvän.

Vem saknade du?
Min underbara hund och min familj.

De bästa nya människorna du träffade?
Oj. Alla tjejer?! Och killar. Ni är underbara!!!

Årets film?
Ehm. svårt...

Årets sötaste?
Sara

Årets hetaste?
Fredrik

Årets största kärlek?
Fredrik

Årets besvikelse?
Mig själv

Årets bästa?
Fylla arton, ta körkort, förlovning, och Fredrik, de nya vännerna.

Årets snällaste?
Min familj. Både Larsson och Busch då alltså.

Årets fest?
Hm.. årets. Har nog inte varit någon sån direkt. Kanske kommer på nyår?

last christmas i gave you my heart

come on mate!

Okej glada och sura. Jag har precis kollat på den otrevligaste filmen någonsin. Eden Lake. Alltså, grejen är denna, att jag anser mig själv som ganska tålig vad det gäller skräckisar. Visst jag ryser till, äcklas av det mesta och de flesta, men den här... den var brutal. Så brutal att jag önskar att jag inte hade lockats till att se den från första början. Det roliga är ju att jag läste om den i två av mina kompisars bloggar. Båda skrev hur otroligt brutal och hemsk den är. Men what the fuck tänkte jag, hur illa kan det va? Så nu efter ungefär två timmars tittande mår jag inte bra. Den var något som ord inte kan förklara. Brutal är inte ens i närheten. Och det som gör den till mer än brutal är att den inte är overklig, inte alls faktiskt.
Jag menar, ofta är skräckisar sådär overkligt läskiga. Ni vet, man har i baktanke att det här inte kan hända en själv. Men den här, alltså heeeelt allvarligt brushan!

Tänkte i alla fall efter dessa omständigheter dra en lite genomgång av gårdagen och denna dag, och de kommande dagarna. Sicken bonus va?

Igår var det som sagt julfirande. God mat, mysigt och mycket prat och glädje. Vi var kvar hos Fredriks moster till cirka halv tolv och sedan tog jag, Fredrik, Inger, Christian och Johanna packet och stack hem till Fredrik mor. Där spelade vi kort i nästan två timmar och drack jägermeister. Det var himla trevligt. Men trötta var vi runt ett tiden så vi sov därefter.

Idag vaknade jag skönt klockan tolv, hyffsat utvilad. Åt en god frukost och sedan åkte vi hem mot Uppsala igen. (for the record, JAG KÖRDE!:D)

Hemma slappade vi, fram tills typ sex, sju. Nu har vi ätit godis, jag ätit popcorn och vi druckit julmust.... och kollat på filmhelvetet. Varför?! Nu tankar han hem någon film som heter Fred Claus. En komedi så förhoppningsvis får den mina tankar någon annanstan än Eden Lake...

Imorgon åker jag hem till lilla Mullsjö. Åker ifrån Uppsala vid 14tiden och är hemma i Jönköping runt 19. Där ska jag bli upphämtad och så. Mys hemma, lillebror blir sju på tisdag och julafton på onsdag. Sen på fredag ska jag hem till älskling igen.. (läs: hem till Malin och fira hennes födelsedag!) Fett vad party det ska bli.

Aja min kära vänner och ovänner. Nu ska vi mysa vidare. Attans bara att julmusten är slut.. blir saft hädanefter!

Puss på´t

i may not have the softest touch, but i'm yours

that's not my name!

wihoooo. jag är partysugen. lyssnar på the ting tings - that's not my name. fett skön. fett party. lyssnade även på lady gaga - pokerface och just dance. wihaa!

okej vänner. vad tycker ni om nya designen? tyck f5 om ni inte ser den. jag är fett nöjd. lite mer Melina än det där rosa så att säga. den här designen får nog stanna ett tag tror jag. känns bra i magen. det var ett jävla pill med den dock men det var den värd. ;P

nu ska jag nog kolla på lite one tree hill. har sett hela första säsongen nu så nu kommer tvåan! wihaaaa!

they call me "Hell" the call me "Stacey"  they call me "her" - that's not my name!

i never wanna say good bye

tjo kalasvänner. hoppas ni har en kanonbra fredagskväll!

jag och fredrik har ätit tacos och kollat på transporter 3. dom filmerna är fett värda om man gillar snabba bilar, lite action och fighting. haha. fetttt nice. nu sitter vi med varsin burk och jag lyssnar på musik. eller okej. jag har inte skonat fredrik. han får lyssna på "min skit" också för jag har inga hörlurar ipluggade. haha men det får han överleva ;P

malin bjöd hem mig och fredrik men vi kände oss båda två ganska slöa och så så vi passar på att vara hemma och bara mysa. :) det gillar jag.

imorgon är det firande av lilljulafton hos fredriks mamma. med en hel del till. det ska bli mysigt. =)
 
såateeeeee, nu ska jag göra något annat. see ya! btw: ny design kommer inom kort. ska jobba på den ikväll. :)

(hinder - lips of an angel är utan tvekan en av de skönaste låtarna just nu alltså)

the silence makes me wanna scream

what? what happend over there anyway?

fyfan. körde fredrik till jobbet imorse. fetttttt trötttttt.
och jag har ont i ryggen, och då menar, GALET ont. alltså jag kan knappt röra mig. förstår inte, hur sjuk ska jag behöva bli? saknar min praktik lite också. känner mig dålig som inte varit där på hela veckan. men jävlar. må illa, har ont i varenda kroppsdel, ont i huvudet som tusan och förkyld - känns inte sååå kul att jobba då.

ska försöka gå dit imorgon och snacka med henne om julledigheter och se när jag ska komma tillbaka efteråt.

aja nu ska jag ta mig något och äta sen ska jag kolla vidare på OTH. är på avsnitt 12. wie, i like it.

i dont wanna be anything other then what i've been trying to be latley

please santa, i want a car for christmas!

hej vänner. min sömnrytm är fuckad. klockan är halv två och nu börjar jag funta på att sova. har kollat enda till avsnitt 9 på one tree hill nu. jag gillart! aja. imorgon ska jag försöka göra något. kanske inte sova hela dagen? lovar nu mig själv försöka vända tillbaka på dygnet. pusshej.

what would you do?

good morning sunshine!

Vaknade för ungefär en timme sen. Första gången jag väcktes var iofs klockan åtta, när Fredrik gick upp. Mår fortfarande inge vidare. Förstår inte vad det här är för period i mitt liv? Jag är DÖDstrött. Och då menar jag verkligen alltså, kan knappt röra mig så trött är jag. Och när jag sover, sover jag oroligt och drömmer massa konstigt. Fattar ingenting. Så ja, jag är hemma från jobbet idag igen.

Igår kollade jag på mitt första OTHavsnitt. Är ni inte stolta över mig? Ni som har tjatat så jävla mycket om det. haha. Ne men det var bra. Är ju liksom bara s01e01 så jag har a long way to go. Men det ska vi nog ordna.

Brokeback mountain var ju grymt jävla bra. Grät som en gnu gjorde jag också. Förstår inte varför jag inte sett den innan? Shit vilket skådespeleri! Seriöst. Helt jävla otroligt. Och så tog den jävla idioten livet av sig. Fan. Han var ju guden inom skådespeleri. Idiot!.... Nej fan... så säger man inte. Det var hemskt. Och han hade förmodligen sina anledningar. Men fan. What a waste.

Nu ska jag göra mig lite frukost. Sen ska jag nog duscha. Skulle vara gött.
puss på´t

all we ever have is love, why can't you see that?

brokeback mountain

tjena vänner. ligger i soffan med sprängande huvudvärk. blä på det.

har tagit rådet från många att ge one tree hill en chans. nu har ju trots allt alla andra serier jag kollar på säsongsuppehåll så varför inte ge sig på en ny? den ska ju tydligen vara bra.

ska först kolla på brokeback mountain, ska tydligen också vara bra. känner att det är en film man kanske borde se? så ja, here i come babes. snyggsnygga killar i den här filmen. så ska de va.

puss o gonatt kanske.

i'm out of energy

i can't think of a suitible line, how about hi?

gomorgon. jag mår inte bra. mår illa. varför? orkar inte med det mer. jävla piss. pinsamt att vara sjuk igen!?? uuh... vill gå och spy. jävla maginfluensa? eller vad?

dopet i söndags var fint. jag fick äran att vara fotograf. det var kul. sen flörtade jag med albin, han var fyra år och charmigaste killen jag träffat på länge. haha. sööööt!

igår sov jag tidigt. sov i princip hela dagen, somnade sen vid halv elva. vaknade idag strax efter åtta. skjutsade fredrik. kom hem, ville spy. tvingade mig själv att inte göra det. nu sitter jag i fåtöljen, försöker tänka på annat och ska snart ringa jobbet och säga att jag inte kommer. :(

något som gjorde mig glad var den här raggningsrepliken "Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?" :D

Ska nog försöka få i mig lite mat... yoghurt kanske?

can you buy me some breakfast?

cause it's partytime!



turn off the lights and let the music play

he is not taken you for granted

Hej vänner. Var hemma från jobbet idag också. Kände mig trött och huvudvärken hade inte lämnat mig än. Fredrik var också hemma. Han mår ganska illa och har huvudvärk.

Har precis varit iväg och köpt både ibumetin och samarin till stackarn.. och loka, så stackarn klarar sig. Jag ville köpa cola till honom, för det ska ju vara bra har man hört, men det ville inte han ha. haha. aja.

Idag lagade jag pastasallad. Lax och tonfisk fick det bli för dom hade inte grillad kyckling på willys när ja var där. Och jag orkade inte åka längre än så. Så det fick bli. Gott var det i alla fall.

Ikväll ska jag ut med Sanna och Lisa, till People. Happy Hour here we come! :) Jag har bestämt att inte spendera något.. eller i alla fall inte alls mycket. För det vore dumt för min plånbok just nu.

Och hörrni, festen imrogon blir eventuellt inte av, eftersom Fredrik inte mår som han borde. Men jag hör av mig om det imorgon. Men ha i baktanke att det förmodligen inte blir något.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret. Puss o kraaaam!

kill the lights, please

like the world even would care?

sitter i fåtöljen. ska alldeles strax sova.

igår hjälpte sanna mig med håret. slingade det. det blev himla bra måste jag säga, i alla när det är plattat. annars syns det inte så jättemycket. någon gång i början januari tror jag att jag slänga i lika mycket till. sen är jag nog nöjd=) ska nog försöka hålla det ljust till sommaren - studenten. tycker det ser mycket roligare och varmare ut till sommaren. dessutom ska jag nog slänga i lite röda (inte RÖDröda utan brunröda) toner i håret också. så som jag hade för ett år sen ungefär. det är fint. aja nog om det.

idag var jag hemma från jobbet - igen. fyfy. men förmodligen har både jag och fredrik dragit på oss någon skit. han mår jäääätteilla och nästintill spyr hela tiden. jag har superduper ont i huvudet och halsen och känner en obalans i magen. suck. :( vill inte!!! DEN HÄR HELGEN SKULLE JU BLI PARTY!!!! piss.

men jag ska nog vara hemma imorgon också så jag ska försöka kurera mig. (och se till att den här lägenheten städas!) alltså, orkar jag behöver jag damsuga, damtorka golvet och hyllor osv, vika tvätt, stryka, vattna, byta sängkläder och vika in lite kläder i garderoben. aja. vi får se hur det går me det.

nu ska jag sova. fredrik har redan lagt sig med en hink jämte sängen. håller tummarna för att slippa spyan. ;/

puss.
the first time i saw you, i knew i wanted to be yours

now more then ever

jag är trött. galet trött. sitter i fåtöljen, påklädd, måste äta, sminka mig och fixa håret inom en halvtimme. suck på mig. hejdå. haha värt inlägg.

why wont we just enjoy the power of sleeping?

honey why are you crying? is everything okay? i guess we nere really moved on.

Hej alla glada och sura!
Fan vad jag är NÖÖÖÖÖÖÖÖJD! kan inte sluta le. Fan vad bra allt är just nu. Allt har gått sååå bra. Jobbet gick bra, lite småsegt emellan åt, men det var mysigt. Timmarna går ganska fort när man har mysigt, tänkt på det?

När jag hade slutat runt kvart över sex åkte jag och hämtade Sanna, hon satte in sin nybrända skiva och vi drog oss mot äventyr. Haha. Hon guidade mig lite överallt och ja, vi hamnde i Gottsunda, wihooo! :D haha. Sen ut mot Skölsta, där vi hälsa på hennes kusin, hans man och hennes lille son. Hennes dotter sov men lillkillen Dennis var igång. Det var mysigt. Där satt vi i åtminstone en timme (?) tror jag allt. Mys!

Sen när vi drog därifrån skjutsade jag hem henne, hon var hemma till tio, så vi hade med andra ord varit ute och åkt i cirka fyra timmar (inkl. besöket hos kusinen). Jippiiiie! :) När jag åkte hem så körde jag lite busigt. Haha. Ville känna lite mer på gasen. Sorry. Men fan vad kul det är att köra bil! jag blir galen! :D

Vilken sekund som helst kommer Fredrik hem, Janne ska också vara här ikväll, och sova över. Dom ska tydligen till Västervik imorgon tidigt på morgonen så det var tydligen nödvändigt. men inte klagar jag. Han är så välkommen så. Jag har till och med bäddat iordning till honom. (stolt) :) Vi ska kika på Prison Break sen ska jag nog sova. Skönt ska det bli, för jag är trött.

Imorgon börjar jag kvart i elva, slutar sex och då hämtar jag upp Sanna, vi ska köpa slingfärg till mig så ska hon hjälpa mig slinga håret. Tjusingen där. Gillar den bruden, Hon är fan bra. Puss!

Veckan:
Onsdag: Jobba 10.45-18.00 Slinga håret. Sanna kanske övernattar? Eller så kör jag hem´na!
Torsdag: Jobba 10.45-18.00 Köpa doppresent! Viktigt!
Fredag: Fredrik ska ut med jobbet, och jag vill ju inte vara sämre, så jag och tjejerna ska ut aswell!
Lördag: Fest hos mig. VIPinbjudan! ;P haha. Ne men ni vet vilka ni är. Vill ni ha med några, fråga gärna innan, jag bor trångt;D
Söndag: 14.00 dop. Svägerskan Lottas barn Willian ska döpas. Myspys! (sen är det nog även en liiiten bakisdag. höhö)

Puss på det.

it's really good to hear you say my name, it makes me weak

when the time nolonger matter

HEJ VÄNNER!
Hemma i Uppsala, kom hem igår halv sex. Så jävla skönt. Åkte ifrån Jönköping klockan tolv. Så det var fem och en halvtimmes resande, och förhoppningsvis ska jag inte åka så jävla mycket upp och ner mer nu fören i jul! Vill ni veta varför?

jo jo jo jo jo för att jag jag jag jag har har har har tagit tagit tagit KÖRKORT!!! :D Jag så jävla glad. Fattar inte. Körde Fredrik till jobbet imorse och nu har jag gjort iordning mig själv och ska alldeles strax åka till mitt jobb också. Eller okej, praktik. Same shit.

Massa mer om hur min helg och allt har varit kommer sen. Allt jag vet ju nu, är att jag, Melina Busch, har körkort. So fuck off!

Bedömt provinnehåll: (alltså vad jag fick göra och vad som blev godkänt)
Effektiv bromsning (jag fick tvärnita och låtsas att det uppkom en situation på vägen. Gick skitbra)
Backning runt hörn (damn i'm good)
Start i lutning (inte svårt. :))
Gatukorsning
Cirkulationsplats
Körning på smal krokig väg
Motorväg, motortrafikled
Infart/körning på landsväg
Dessa är inte ikryssade i pappret, men jag vet att jag gjorde det så atteeee:
Parkering
Självständig körning mot mål
Passerande av stillastående fordon
Nedsatt sikt

Jag är nöööööjd!!
Nu ska jag ta BILEN till jobbet, och INTE bussen! Pussss o heeeej
what the fuck did i tell you?

i can see the snow dancing with the wind

Vaknade halv nio, somnade om, väckte halv tio, åt frulle, somna en liten stund till, åkte och övningskörde med pappa i två och en halv timme. det går så jävla bra. jag fattar inte. både jag och pappa tror jag har prestationsångest. lite småjobbigt sådär. för om man tänker efter så är det nog det som är grejen. varje prov - jag får panik. även i skolan. allt sånt. jag är så rädd för att misslycklas så att jag blockerar mig själv från att göra det jag egentligen kan. så jävla synd. för även min pappa, som är riktigt duktig på att köra bil, säger att jag kör bättre än många andra som redan har körtkort. så det retar mig att jag kör så otroligt jävla dåligt när det väl gäller.. men men. imorgon får jag inte misslyckas. det går inte. gör jag det, då skiter jag nog fan i det hädanefter.

aja, nu ska jag hjälpa mamma städa. puss o kram på det.

i miss you babyboy!

like i would care

förlåt förlåt förlåt. men fan vilken tabbe. jag orkade aldrig ordna med bilderna igår. och nu är jag i mullsjö och glömde både kameran och sladden.

igår kom mamma och pappa vid halv två. mysigt. vi lagade underbart god fredagsmat. stekt kyckling med en vitlöksost på, klyftpotatis tillsammans med morötter och lök, vintersallad, tomater och fetaost tillsammans med tzatziki! alltså, skoja om det var gott eller? jag åt så jag nästan spydde. :D sen åkte vi till fullerö, mamma hittade ganska mycket. jag köpte en stjärna att hänga i fönstret, små tomtar och skitsnygga glaskulor att hänga i fönstret. så det kommer bli så fint sååå! sen mös vi med dipp, grönsaker, lite godis, lite ostbågar, nötter och cider. fan vad mysigt.

somnade runt halv två och gick upp igen sen runt elvatiden. åkte hem mot jönköping, mullsjö vid halv två, två. jag körde i 25 mil tills jag kände att jag verkligen inte orkade mer. det gick skiiiitbra men jag pallade verkligen inte köra alla fyrtio mil! :P

nu har vi ätit revbensspjäll, kyckling och potatissallad med tomat och majs. muuums. ska nog sova snart. för imorgon ska jag övningsköra all day long. och kanske hälsa på morbror.

(saknar er tjejer! nästa helg vill jag parta!!!!!!!!)

boy, you got lips like an angel

mr. sandman, give me a dream! *bombombombom*

Kåmpizar! Idag kommer mamma och pappa. Så nu ska jag fortsätta mig städning. Sorry att det inte blev några bilder igår men dom kommer idag vill jag lova. För idag SKA det se fint ut här hemma.

Robin kom hit runt fyra tiden. Han gjorde sig iordning. Vi stack till Gränby och inhandlade lite god dricka och god mat. Det gick bli hemmalagad pizza, öl och vin till mig efteråt. Riktigt mumsigt och mysigt.

Är vaken nu, sen halv nio. Somnade igår runt halv tre. :D Kul tjej här alltså.


Aja, mami och papi kommer runt tolv-ett så nu ska jag sätta igång här hemma. Puss på det!
(vårat nya köksbord med stolar är SÅÅ snyggt och såååå värt pengarna. Ni får se bild sen!)

give me the cutest that i've ever seen

Beyoncé - Ave Maria

Har börjat inse hur fantastiskt bra Beyoncé är. Give her a chance, god damn it!


She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
There but for the grace of God, oh I

I found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria

I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But I still go home knowing that I've got you
There's only us white light go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing Ave Maria

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

You are my heaven on earth
You are my last, my first
And then I hear this voice inside
Ave Maria
Ave Maria
Ave Maria

i felt your heart so close to mine

i like that too

hörrni. vi har ätit mat och det var gott. nu ska vi sova. eller. ja fredrik har redan somnat i soffan. ska bara kolla klart på two and a halv men. i like that show! :D så jävla sköna.

imorgon kommer bilderna på lägenheten! så håll ut mina vänner. puss på er!

(nu var two and a half men slut. så där ja!)

are you looking for cheap? well, you're at the right place

where're you gonna sleep tonight?

ni såg ju listan. tror ni allt blev gjort? nae. det får bli imorgon istället. imorgon ska jag och fredrik dessutom köpa köksbordet. fyfan vad najs det är!! tar kort på det imorgon när det uppackat.

dessutom kommer robin, min bror, hit imorgon och det ska bli kul. sen kommer mamma och pappa på fredag. myyspyys!

nu ska jag laga mat. pusspå´t!

i didn't mean you, you fool, i meant my boyfriend!

there are somethings i need to do

Hänga tvätt
Lägga i en ny maskin
Fixa disken

Städa sovrummet
Plocka iordning i tvrummet
Städa kattlådan

Torka spisen
Damsuga hela lägenheten
Plocka iordning på bak och framsida
Städa ur kylskåp
Rensa skafferi
och laga mat tills Fredrik kommer hem vid sex, halv sju (åtminsone börjat)

pjuu, men det ska gå! Allt går om man vill. Jag sov till halv två idag. busigt. Var galet trött imorse. Hörde inte ens när Fredrik gick till jobbet. Men men, så kan det gå. Nu ska jag sätta igång. Pusspuss!

take on me, take me oooon

how do i live?

kan inte sova. vill inte sova heller för den delen. är dock ganska trött nu. blir nog hemma morgon också. känner det på mig. men men. vi har nog hittat ett köksbord vi ska köpa, med sex tillhörande stolar. kanonfint. går på under 5000 kronor och det är bra. bra där. bra.

tänkte faktiskt att jag skulle försöka ta lite bilder här hemma så ni får se. men det blir när det är nystädat, vilket det ska bli nu i veckan. för även om man är krasslig försvinner inte ens plikt att ha det fint här hemma. vill inte leva i en svinstia. så, håll utkik.

ska även färga håret. sanna hjälper du mig med det? <3

puss o kram, nu ska jag kolla på journeyman. en bra serie. kolla på den om ni har dötid!

if i had to live without you, what kind of life would that be?

when i grow up there's alot a want to do

Tjena vänner. Tänkte ta och berätta vad som hände under uppkörningen.
Jag kör ut på väg 31, allt går skitbra. Kör inne i Huskvara, små sliriga vägar, det är regnigt, mörkt och jag glömde mina glasögon. Så det var jobbigt nog. Men jag klarade det galant ändå. När jag sen är på E4an påväg mot A6 och kör på innefilen och på min vänstra sida var omkörningsfilen. Och lite längre fram är påfartsfilen till E4an, som jag kör på. Jag planerar då att gå ut i omkörningsfilen för att släppa in de som vill in på E4an. Gött tänkte jag. Så jag blinkade ut och släppte fram de andra. Men helt plötsligt slår det mig, i mitt dåliga lokalsinne att faaaan jag ska av E4an om typ 1000 meter. Så jag kollar på min högra sida och det är fuuuullt av bilar(rusningstrafik eftersom klockan var strax efter fyra!). Jag börjar blinka och ger tecken på att jag måste in i filen igen. Men inga vill varken släppa på gasen eller trampa ner den så det finns en lucka för mig. Så det jag måste göra är att gasa upp för att komma före den röda bilen som är precis jämte mig. För framför honom fanns det en lucka. Så jag börjar gasa, blinkar, och kollar döda vinkeln. Men jag kände mig så stressad på att komma in i rätt fil, för att sedan köra av E4an att jag inte var tillräckligt noga med marginalerna mellan min bil och den röda jag ville hamna före, så jag är typ en halvmeter ifrån att toucha hans framskärm. Skiiiiit tänker jag.

Så det är vad som hände. Jag tabbade mig i ett körfältsbyte, hur retligt är inte det? Det som är så lätt?! Men men, så kan det gå. Så jag har nu beställt en ny tid. Vi får se hur det går. I'll tell you all about that when that's done.

Nu ska jag fortsätta halvsova i soffan. Det är skönt. Jag har huvudvärk och ont i magen. Puss på´t!

my head aches and i just wanna cry

GratisMode.se

Ligger hemma och är sjuk och ramlar in på en sån här sida. Det gillar jag. Den är snarlik med gratisbio men mycket lättare att få poäng på. Sånt gillar vi! Blir du medlem via mig får du 50 poäng direkt genom att klicka på http://www.gratismode.se/?c=18631 och du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

Bra va?

I ett senare inlägg berättar jag om något annat. Något spännande så här på en sjukdag.

it's time to say good bye

you don't listen to her

Kuggad.

Förklaring kommer senare idag eller imorgon efter praktiken! Puss o kram på er! Nu ska jag hem till Uppsala!

you don't care how it hurts