how did you expect me to react?

Sitter på jobbet ännu en gång. Snart är även denna veckan över.. Eller vadå, vem försöker jag övertala?
Grejen är ju att jag haft tre sjuhelvetes jobbiga veckor nu. Har jobbat sex dagar varje vecka, i tre veckor. Det tar på krafterna. Men det är endast för att jag har tagit massa extrapass. Men det är det värt sen när lönen kommer. :)

Idag jobbar jag till halv nio, sen ska jag hem till Sanna och gosa med henne hela natten, för imorgon är jag ledig (!!) då ska vi gå och träna direkt på morgonen, ett träningspass min kropp har skrivit efter ett tag nu. Har inte tränat något på kanske två månader. Fyfan. Så det ska bli riktigt skönt! Sen efter det ska vi bara gosa runt på stan och ja, göra sånt vi är bra på helt enkelt.

Sen är det jobb igen. Då jobbar jag fredag, lördag, söndag och måndag. Sen är jag ledig i två dagar. Ska bli skönt som fan! För efter måndag där så går jag tillbaka till mitt vanliga schema, så då ska jag försöka bli lite människa igen och inte en arbetarnarkoman... haha.
-
Något jag älskar mer än allt just nu är att vi har köpt en ny säng. Vi sålde både byrån, sängstomme+madrasser och sidoborden till någon på blocket och köpte nu en helt sprillans ny kontinentalsäng. Sjuuukt nice säng! Trivs som fan! (enda problemet är att den luktar så mycket nytt att jag får ont i huvudet och blir alldeles yr. haha, men det försvinner väl snart..)
-
En sak till som jag är sjukt nöjd över är att jag har gått med i "gå-tävlingen" på jobbet. Vi har fått stegräknare och inlogg till en sån där tävling! Jag ska gå till fötterna blöder! Snacka om att det är en kick i baken för att kunna sätta igång! :)

Nu ska jag fortsätta jobba! Puss på er!

i am a woman!

SANNA världens bästa tjej fyller år. 20 hela jävla år. Tjejen som är helt fantastisk!

Är hemma hos henne nu och har hjälpt henne med all mat som ska serveras ikväll. Jag dör lite inombords när jag ser och smakar på allt gott. Det är helt sjukt. Folket som kommer hit kommer förmodligen dö lite också, at least i hope so!

I vilket fall, GRATTIS älskade lilla vän! Du är underbar, finns inga ord som kan förklara!