you know i'm no good

Ligger i sängen med Amy Winehouse spelandes lite så där mysigt lågt. Kan inte somna ikväll, min hosta is killing me. Snart går jag och slänger i mig ännu en varm kopp med te.
Blev även tvungen till att sjukanmäla mig från jobbet idag. Det kändes inge bra. Men fan, pallar inte stå och hosta och snora i kassan ännu en dag. Måste bli frisk. Har ett tal på G tills imorgon på svenskan. Känns ju rejält pinsamt om man inte kan komma imorgon heller! Talet är klart och förberett men fan.. jag försöker ha en god inställning. Känns väl lite sådär, om jag ska vara helt ärlig.

Om det blir att ligga hemma imorgon också, så tänkte jag nog allt skicka in mitt dokument till Anneli på mailen så hon ser att jag faktiskt har gjort det och inte är "sjuk" pga nervositet eller något annat töntigt.

Såg precis på utorrent att mitt album med Simple Plan är klart. Nu ska vi lyssna lite på det med. Sen ska jag försöka somna.

en kopp med te var det med ja...

godnatt
when you're sitting there it's hard for me to look away

YES YES YEEEES!!!

Det här inlägget blir kort, men otroligt glatt! TRO MIG!
Jag är så jävla glad just nu. Kommer ni ihåg att jag skrev nyligen att vi håller på o kollar på en lägenhet som vi är skitsugna på?

LYSSNA NU! VI FICK DEN!!! Så jäääävla glad just nu. Och jävlar. Den är VÅRAN. EGNA. Bostadsrätt. VÅRAN. För vååååra pengar som VI får bestämma över och göra vad vi vill med. Den kommer bli så jävla het. MAAAMA!

Vi flyttar in den 27/9e. yyeeeeesss

PUSS
cause i'm like... SUPER DUPER happy right now

It's all so damn new to me

Tänka sig, att när man går in cirka två månader senare på blogg.se så har min blogg flyttats över till det nya. Knasigt. där ser man. Jag tänkte skriva, mest för att fördriva tiden lite. Och för att upplysa lite. Upplysa de jag kanske inte pratar med så mycket numer.

Jag har kommit hem till Mullsjö nu för någon dag sen för att hälsa på mamma och pappa. Det har varit mysigt hittills. Åker tillbaka hem till lägenheten på lördag. "Va? Hälsa på? vad pratar hon om?" Jo, jag har flyttat för ungefär en och en halv månad sen, till Uppsala. Till min pojkvän, min sambo, min fästman. Ja.. vi har förlovat oss. Våra ringar är så jäkla snygga. Så fina. Och dom är bara våra. Bara. Min ring och mitt hjärtas.

Vi kikar även på en hel del lägenhetsvisningar nu. Vi vill ha något nytt. Något eget. Så nu sparar vi. Jag har så mycket drömmar om hur mina väggar ska vara målade och tapetserade. Hur mina tavler ska hänga och var väggarna ska stå. Det kommer bli så snyggt - tillslut.
En katt har vi skaffat oss dessutom. Lille Sixten. En svart/vit bondkatt. Urgullig och kanonhäftig. Sån härlig energi och glädje sprids runt den där kissen. Min lilla störboll!

Idag har jag tömt huset på i princip allt som är mitt. Kläder, skor, smink, prylar, ytterkläder, talrikar osv osv. Säljer min snowboard, med kängor, om det är någon som är intresserad? Skriv isf! Riktigt snyggt alltihop.


Imorgon ska jag hyra en häst och rida ut. Ska bli så jäkla härligt att få komma ut, äntligen. Längtat efter att få rida igen. Ska bli kanonbra.

Nu ska jag gå och käka en macka. Sen mysa med min pojkvän, min sambo, min fästman. Haha, är inte livet härligt?
Hoppas ni njuter så som jag!
sometimes life can be a bitch, but don't cry, just tell it to shut the hell up!