you talk a bit to much, and listning to little

shit vad trött jag blir! så arg! åh.

jobbade idag. dom ringde för det var en som var sjuk. lite småskönt att få lite gjort på dagarna. man blir rastlös av att sitta hemma. trodde jag skulle njuta. men vill göra något mer vettigt..
ska visst jobba ev. imorgon, absolut på onsdag och absolut på fredag. skönt! det är en tjej som är gravid som kände att hennes kropp inte riktigt pallar mer. så jag tar hennes tider, som hon har kvar! :) blir kanske även lite mer nästa vecka. wiha.

kräftskiva i fredags hemma hos elin. det var riktigt riktigt riktigt trevligt! det slutade sent, jag kom i säng typ fem på morgonen. gissa om jag var sliten sen igår? gjorde inte en vettig sak på hela dagen. gött. hehe.

och vet ni? på tisdag, den första sept. ska jag gå på helkroppsmassage i en hel timme! ååååååååh. jag längtar. jag kommer förmodligen kissa ner av njutning. kanske göra en linn? hehe. (internt).

okej. bah bah. ikväll ska jag mysa!
/M

you don't know nothing, and i think it's time to let you know
- for real this time

but big girls dont cry, babies do

hejhejhejhejhej
dryg tjej.se

hej

känner att jag är rastlös. ska ta hunden och gå upp och hämta min lillebror från hans skolan. mitt tåg går 14.22 så det är chillibrill en timme kvar cirka. nice.
pusse.
M

you make me feel like this, you take me to a new world, you make my world spinn!

nyduschad och fräsch. nicenice.
idag ska jag hjälpa mamma färga hennes hår, och hon ska klippa mitt. toppa lite bara. det är lite småslitet. vill ha låååångt hår, och fräscht. hatar långt hår som ser så där äckelslitet ut. då kan man lika gärna klippa av det. men det kommer inte hända mig. hehe. mami klipper när jag ber henne. det är nice.

känner mig taggad till att göra något grymt. waaah! kanske skulle kika med någon om det finns något att göra.

men först: fixa iordning naglarna, they look like crapppppppp!

/M

i know that you want to

you cant learn to tell the truth, until you learn to lie


JUST OPEN YOUR EYES!

JUST OPEN YOUR EYES!
AND SEE THAT LIFE IF BEAUTIFUL!

Har varit ute och sprungit tre km. Håller på att komma igång med konditionen, så gnäll inte på den korta sträckan ;) sen hoppade jag studsmatta i cirka en kvart och gjorde 70 situps. yiha!!

känner mig trött. men det är bara att rycka upp sig! yesyesyes! lyssnar på lite taggande musik och försöker komma igång. vill inte vara en sån som ligger inne och gnäller på tillvaron. jag är en positiv människa! en glad människa! yesyesyes!

/M
just open your god damn eyes

i'll be fine!

14000 kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fan vad det faktiskt känns skönt att ha jobbat så pass hårt och mycket.
och då har jag ändå en månadslön kvar i september......



mmmmmmm

lets die a little!

har tittat på bride of chucky, så här på eftermiddagen. det var galet längesen. den är lite smårolig. hehe.
-
blir bara små uppdateringar känner jag.
kan säga som så att jag längtar efter att få åka hem nu. jag har ju mysigt. jag har ju det bra. men jag saknar min egna säng, min dusch, min garderob, MIN SAMBO OCH MIN KATT! så det känns. och vännerna också förstås.
sannasannasanna!! <3
-
idag fyller min bror år. han fick bordsunderlägg och snygga kökshanddukar. en liten hint så han flyttar hemifrån snart! haha. nej men, det kommer väl det också. ;P
så jag ska baka kladdkakemuffins till honom, och hans gäster som kommer ikväll. hoppas dom blir goda=)

nu ska jag greja iordning lite.
pussen
M
you make me act like crazy

georgia rule

skön film igår. tjejfilm, förvisso. men riktigt bra! georgia rule.
-
idag ska jag en sväng in till stora staden jönköping. leta present till bror som fyller 21 imorgon!
sen ska jag hem och springa. gjorde aldrig det imorse. var dödstrött.

och ja. det har jag gjort nu, torsdag, fredag och lördag.
jävla bra hörrödudu.

plockat svamp har jag också gett mig på. gick inte så jävla bra. dessvärre. så det blev ingen svampmacka. nene.

nu ska jag duscha. i look like crap.

hejdå.
M
i think i remember

you ask me to enter, but then you make me crawl

Sitter på bussen påväg till jönköping och lyssnar på one-mary j blige ft. U2 och jävlar, det är verkligen en låt som får mig att vilja störta ut i sång. Vet inte om det är marys fantastiska röst eller om det är den underbara texten... I alla fall! Bye bye uppsala, ses igen den 27e!
Puss M

i can't turn back the hands of time

just open your eyes, and see that life is beautiful

Helgen har varit såååå upp och ner. Kalas och bajs. På samma gång. Tänker inte prata om den. haha.
-
Har i alla fall börjat med något bra. Springa ett gäng steg typ fyra, fem dagar i veckan. Ska försöka komma upp i tiotusen steg om dagen - att springa. Sen går man ju utöver det, förstås. Men ah.

Igår sprang jag 2050 steg. haha. Och jag var typ död efter det. Hade sen tänkt att springa på kvällen också. Men vi kom hem så sent från Bertil. vi blev bjudna på mat där. vi kom hem typ nio, förvisso. Men jag orkade inte då.
-
Idag är jag tröttttttttt. Somnade typ halv ett igår, och vaknade vid halv elva. ändå är jag supertrött. Känner mig totalt utpumpad.

Ska nog lyssna på lite sixx am nu och chilla på livet. sen ska jag ut och ta min morgonpromenad. har inte ätit frulle än, det gör jag efter promenaden. (jag ska nå upp till mitt mål innan nyår!)
puss o kram banan

can you swear on your life?

while you sit on top of me

tjenare tjenare!

har precis bakat kladdkakemuffins. det blev riktigt bra! har lagt dom i en liten fin bruk och snart ska jag åka till jobbet. eller snart, och snart. om femtio minuter. då ska kladdisarna följa med och så ska jag bjuda kollegorna på det sista dagen på jobbet sådär..

känns lite småsorgligt på något sätt. det är ju ändå en hop fina personer. som man trivs med.
men det är så det är. när man bara en extranställd. aja. hoppas dom tycker kladdisarna är lika goda som jag tyckte. :)

-
imorgon ska vi mysa. jag och massa gurls.
på lördag kanske jag ska träffa lisis.
sen får vi se vad som händer. hoppas på något spännande. jag behöver det.

på onsdag nästa vecka åker jag till jönköping! great. saknar er där hemma!

-
nu ska jag göra något vettigt.
pussen.
M

we can change position, from my couch to the corner of my kitchen

hearing thoose words makes me weak

ligger här och saknar. jag gillar inte att sakna, samtidigt som det är det finaste som finns. men jag ogillar magkänslan det ger. jag saknar allt för mycket dessutom. för mycket för att kunna sortera ut.

jag saknar min familj. jättemycket. och jag ska åka ner den 19e, så det är väldigt snart, åtta dagar bara. känns jätteskönt. få en dos av familjen busch har väl aldrig skadat... inte i små mängder i alla fall ;)
jag saknar även min klass. bergatrollet. supermycket faktiskt. jag trivdes förbannat jävla bra. och så himla fort det gick. det där sista året. saknar förvisso en viss del av bytingen från jönköping också. eller älvan, som jag känner dom. avskyr när saker och ting går fortare än förväntat. och att man inte vet då - hur man skulle känna nu. hade jag vetat det hade jag gjort så mycket mer utav det. jag hade inte gnällt back then. jag hade tagit vara på dagarna, sekunderna. gud vad allt blev böligt. jag vet. men det är bara så. tom magkänsla... vill fylla den med lite glädje.

saknar lisa. lisa lisa lisa. du är en sån glädjebringare. du är så fantastisk. fan. värdefulla du. hoppas du förstår det. du är jävligt bra. och när du åker till spanien, hoppas jag att du kommer ha det så jävla bra. att du kommer må bättre än någonsin. men jag kommer sakna dig. som fan.

alexander. saknar att ha honom i soffan spelandes. spelandes massa xboxspel. den alex flyttade sen. nu bor han hemifrån och har inte samma åtrå efter min soffa. det är synd. för både jag och soffan saknar honom. han är så fin den där. lilla lilla vännen. men jag antar att allt förändras förr eller senare.

no offence. men så verkar det vara. i princip INGET i mitt liv har kvar något av det jag hade förr. de vänner jag hade i typ 8an, 9an träffar jag max en, två gånger om året. och det är 1 av 10 st vänner. det liksom försvinner. man växer ifrån varandra. jag fattar den biten. men kan inte bara en liten bit av det stanna kvar? måste allt och alla försvinna.

på gymnasiet hade jag en vän jag aldrig någonsin trodde skulle försvinna. jag trodde vi skulle vara vänner tills vi dog. sen hände något. mitt huvud spelade mig ett spratt. vi förändrades och det funkade inte. på något jävla vänster. nu har jag inte ens pratat med henne på säkert ett halvår. inte ens sagt hej, hur mår du. vad fan händer?

vännerna jag hade i skolan försvann. man gick i samma klass i två år på gymnasiet. vissa av dom kändes som livlånga vänner. jag pratar kanske någon gång på sms. eller någon lite gång på fb. men inte mer. man sa att man skulle hålla kontakten. att man skulle hälsa på och inte låta avståndet på 40 mil spela så jävla stor roll. vad hände med det?

nu säger inte jag att det är de andras fel. det är minst lika mycket mitt jävla fel. och det är det som känns så tråkigt. att man låter saker och ting bara rinna ur sanden. att man inte håller fast vid de man älskar, med ett bättre grepp.

jag önskar verkligen ända ner till helvetet och upp till himlen att jag aldrig förlorar de vänner jag har nu.
det känns inte som om det skulle kunna vara möjligt. men samtidigt, varöfr inte? det har ju hänt flera gånger innan så det kan lika gärna hända igen. jag får helt enkelt hitta ett nytt sätt att hålla dem kvar.

varför ska man åldras och tro att man inte trivs med sin situation? det lär ju vara det som är problemet. man försöker hitta nya roligare saker, så man dumpar de man har för en ny grej. så jävla dumt. egentligen. visst, hade jag inte tagit steget att flytta till uppsala - som är den största anledningen till att jag inte har mina vänner i jönköping lika nära längre, så hade mitt liv sett så jävla annorlunda ut. jag undrar hur. visst, jag har ju min aningar. men vad spelar det för roll? nu är nu och nu är här. jag hoppas bara att jag slipper fler, nya, personer att sakna på avstånd. vill bara ha de jag har, kvar. sen får det gärna bli fler. men låt mig ha de jag har, kvar. tillåt den lyckan vara kvar.
för fler personer på avsånd, fler personer att sakna vetifan om jag klarar. det är för jobbigt.

jag vill krama min mamma.
jag vill sitta hemma hos min föräldrar.
jag vill klappa min förra hund.
jag vill se min lillebror gå till skolan.
jag vill se min storebror lyckas med allt.
jag vill fika med mina mor och farföräldrar.
jag vill prata med mina kusiner.
jag vill mysa med min vänner från förr.
jag vill återuppleva en dag, från förr, och verkligen ta vara på den.
jag vill träffa de jag förmodligen aldrig kommer träffa igen.
jag vill. mer än någon kan förstå torka tårarna och laga hjärtat som åter och återigen brister på grund av saknad.

it's just a shadow of a memory

Uppe med tuppen är man! Har varit uppe sen åtta, trots min lediga dag. Har myst lite på morgonen och nu ska jag snart äta lite frukost. Funtar på att ev. ta en promenad innan, det ska ju vara bra har man hört... hehe.

Har sån otrolig träningsvärk i min ena arm efter jobbet. Det är den armen jag bär typ alla blomlådor med. Haha. Så it hurts. Framför allt när jag typ ska ta av mig en tröja eller något. daaamn.
-
Idag ska jag träffa LISA!!!! :D Aslängesen sen sist. Åååh. Saknar henne!
Malin och Sanna ska också haka på. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Först hade jag ju tänkt att vi kunde bada, men det verkar inte vädret hålla med om. Visst, det är typ tjugo grader i skuggan, men det är svarta moln och blåsigt... så vi får se vad vi hittar på.

Lyssnar just nu på Céline Dion - I want you to need me

Jättefin.

Aja, nu ska jag inte ligga här mer. Puss o kram!
M

i just want to be everywhere you are

i can't do nothing

En ny jobbvecka. Fast ändå inte. Jobbar idag, mellan 14-19.30
ledig på tisdag
Jobbar onsdag 8-19.30
och torsdag 8-19.30

sen slutar jag. Sen är jag arbetslös. Helt och hållet....... Känns ju inte så kul. Men just nu sitter jag och söker jobb acctually. Klickar runt lite här och var och finslipar cv:t lite. Hoppas på det bästa. I need it.
-
Helgen har för övrigt varit väldigt härlig. Utöver att jag har jobbat träffade jag i lördags Malin för att vi trodde vi skulle ta ett kvällsdopp. Så hon hämtade upp mig med nercabbat och allt. Men när vi väl kom fram till Lyssnaängen var det så kallt och jag knappt vågade röra mig. Så vi satt mest och mös.
Kom hem runt tio tiden. Härlig kväll. :*

Igår var det chill först med Sanna ett tag, sen åkte vi till Fia för att kolla på film och äta chips. Så där satt jag, Sanna, Julia och Fia med två sköna chick flicks och skrattade. Riktigt mysigt.
och for the record, fias hund lär ju vara den härligaste på länge. GOSIS!!! vill ta med henne hem. Åh. Vi hade jättekul hon och jag. Vi är bästa vänner. :)

Nu ska jag fortsätta med sökandet. Vi hörs hörrni!
(tror jag håller på att bli riktigt förkyld. Känner mig inte bra alls....)

Puss
M


will i be ready?

when it was good, i was feelin' on the top of the world

åååh. ännu en dags arbete framför mig. det känns verkligen som om det bara gå runt och runt och runt. ni vet, man står där på jobbet och räknar ner de sista minuterna innan man får gå hem. men när man väl är hemma är man för trött för att göra någonting annat än att sova. man somnar, och sen är det morgon och då är det jobb som gäller igen. och då står man där... IGEN och räknar ner sekunderna. jag orkar inte. jag är fan inte gjort för att arbeta.

igår somnade jag jättekonstigt framför tvn i sovrummet. fattar inget. tror jag drömde lite konstigt hit och dit också.
nu är klockan tio och om en och en halv timme ska jag åka till jobbet. jobbar till halv åtta idag. skönt att börja så sent som tolv dock. igår började jag kvart i tio - till halv åtta. så idag är det lite lyx.

imorgon kommer bli ren jävla pain. börjar sju. så hej och hå, upp klockan fem.

aja. nu ska jag äta lite frukost och göra iordning mig. hoppa in i duschen it is.
pussen.

M
i am loosing my religion