this is no good day

fan vad jag känner mig konstigt nere.
beror nog på att jag vet att det är dags att flytta snart. att jag snart kommer vara ifrån er. er. er. er.

ni vet. ni.
ni.

ni som gör mig så jävla glad.

självklart kommer jag ha mina fina där nere också.
men no offence mening jönköpingsälsklingar,
men dessa människor i uppsala. de är helt fantastiska. dom förstår min humor på ett sätt jag inte trodde var möjligt. de flesta av dom är lika galna som jag. om inte värre. jag ser upp på så många av dom.

lisa exempelvis. du är så underbart galen. så underbart barnslig. på ett underbart bra sätt. ta det inte fel älskade du. du är kanonbra. så jävla bra. så jävla härlig. du är en sån man går till om man vill ha en galen dag, helg eller bara en timme.

malin. hahaha. älskade malin. fan. hon är lik mig på många plan. vi kan ha en sån där sjuk jävla humor som folk bara tittar på och undrar om vi nyss kom ut från ett mentalsjukhus. det är det fina med henne. så jävla knäpp. och så jävla lätt att tycka om.

sanna är jag. jag är sanna. mer eller mindre. vi är äckligt lika. och det är det jag älskar med henne. visst finns det sidor hos mig hon inte alls är lik, och vice versa. men i slutändan är vi lika så man kan tro att vi är syskon.

fredrik är den personen jag vet alltid ställer upp. fnns inte en gång, en plats, en situation jag kan vara i och han inte skulle hjälpa mig.

jag är ingen författare. jag är kass på att visa vad jag tycker. jag vet. men jag försöker.

fredrika är kanonbra hon också. en sån där person som inte skäms över att prata om något. hon är så härligt genuint öppen. fantstisk färgklick i vardagen.

elin är alltid ärlig. och hennes åsikter är inte ofta dumma. visst finns det gånger jag inte håller med alls. men det gör det ju med alla. hon säger vad hon tycker och hon är grym på att råda mig till vad jag ska göra. grym på att prata. och grym på att ge mig den där pushen jag behöver ibland.

jag önskar alla fick chansen att lära känna dessa fantastiska människor. verkligen. för de är så jävla bra. så jävla fina människor och jag är mer än lycklig över att jag lärde känna dem. men dessutom väldigt olycklig över att mitt ena liv finns 40mil ifrån dom.

önskar jag kunde flytta uppsala ner till småland. så jävla bra det vore. då skulle jag vara den lyckligaste tjejen på den här planeten. lätt.

tror ingen kommer någonsin förstå hur bra dessa människor får mig att må.

ändå envisas jag med att flytta. haa. det är skrattretande. jag vet. men jag ska ge det här en chans. ge jönköping en chans. kanske blir det asbra. kanske inte. men det vet jag inte fören jag har försökt. och försöka det ska jag.

blir det inte bra. kommer jag tillbaka. blir det bra. kommer jag tillbaka på annat sätt. hälsar på så ofta jag bara kan. sen när det är sommar kommer ni ner till mig. så ofta som möjligt.

jag kommer sakna er så hjärtat kommer vara on the edge on breaking. det vet jag.

för jag älskar er. mer än det här blogginlägget någonsin kommer kunna berätta.

Nej men ibland alltså...

Jag har börjat få lite ångest. Vet inte alls om jag vill flytta längre. Tänk så kommer jag inte trivas alls? Tänk så kommer jag känna mig jättensam?

Har suttit och läst lite vänners bloggar nu och det gör ont i mig. Den ena är ledsen, den andra ska åka långt härifrån, den tredje är bara allmänt glad för inget och jag vill också vara där.
Jag vill vara ledsen med dig! Veta precis hur du mår och göra allt jag kan för att det ska bli bättre.
Jag vill åka lång härifrån med dig! Jag vill göra som du. Åka till varmare breddgrader och bara njuta.
Sen vill jag också bara vara glad med dig! För inget. Och känna att min, just precis min, tillvaro är sådär perfekt.

Men det jag känner är stress.
Oro.
Och ångest.

Stress för att jag ska hinna med allt. Från och med idag kommer jag inte vara hemma fören den 27e. Minijulafton hos F's mamma, och sen fjällen för massa skoj på snowblades i en vecka.
Sen när jag kommit hem, den 27e MÅSTE jag packa, lika så den 28e. Sen den 29e, 30e och 31a ska jag jobba. Heldagar. Så jag kommer med andra inte hinna träffa några vänner direkt fören nyår.
Och den 1a och 2a måste jag packa/åka ner till Jönköping. För det är då min fytt sker. Sen börjar liksom mitt jobb den 4e. Jippi....

Oro för att tänk om jag inte alls kommer trivas. Visst, visst, "flytta tillbaka då". Men då måste det klaffa sådär jobbigt igen. Lägenhet och jobb. Det är en förbannat jävla jobbig kombinaton.
För får man först tag på en lägenhet, vill de oftast att man ska ha fast jobb eller liknande. Och får man först tag på ett jobb så måste man ju veta när man överhuvudtaget kan börja sin ansällning beroende på när man får tag på en lägenhet. See my problem?

Ångest. Waaaah. Den ligger där i magen. Jag känner mig galet ångestladdad. Samtidigt som det känns som en bra idé att flytta. Komma bort en stund. Ta en lite semester, som jag kallar det. För jag har svårt för att tro att jag inte någon gång i framtiden kommer flytta tillbaka till Uppsala.
Allt är så blandat. Och det gör mig galen. Jag får ingen ordning.

Och ni vet när man är sådär jättestressad över att hinna massa, men ändå inte göra det man ska?! Jag förtjänar en pungspark för att jag sitter här och gnäller när jag har så jävla mycket att göra alltså...

you were right all along

efter min miniweekend i jönköping har jag nu kirrat ett jobb.
ett heltidsjobb.
fulltid.
8-17
grundlön. och provision.
bra
bra
bra

börjar den 4e januari. förstår ni hur snart det är? med andra ord så måste jag vara i jönköping, hemma hos mamma och pappa den 2e januari. japp. jag ska bo hos mamma och pappa så länge. lägenheterna verkar inte flöda allt för galet bra i kära jönköping. men vi letar på.

alltså, förstår ni det? jag satt på en intrevju i cirka 40minuter. efter dessa 40 minuter säger han "klart du ska ha jobbet. behöver inte ens fundera. om du fortfarande vill förstås?"

"neeee" klart som fan jag vill! wiha!


så ja.
och det är snö här i uppsala. mycket. asmycket. men men. så kan det gå. vet inte hur lycklig jag är över det. tycker snön kan komma tre fyra dagar innan jul och stannar till nyår. nu behövs den inte. nu är det bara ivägen...

aja. hejdå.

you think you can play me, but boy think again

you are just another picture to burn

Vet ni vad det bästa är? Spontankvällar.
Kollade in på Kalas, blev besviken - drog med mig Sanna hem och vi började dricka vin. Slutade med två tomma flaskor och bara massa skoj. Nästan bara i alla fall.... haha.

Vet ni vad det nästbästa är? Musik på högnivå och dans för sig själv.
Började städa här hemma. Och när jag börjar med musik som bara jag förstår mig på blir det helt underbart. Hoppar runt och får saker gjort samtidigt. Kan det bli bättre?

I helgen blir det Jönköping. Kära kära Jönköping.
Jobbar mina sista dagar på Plantan också nu. Har fyra dagar kvar.
Imorgon, den 29e, 30e oc h 31a.

Två anställningsintervjuer att gå på i Jönis också. Hoppas på dom. För det vore passande.

Puss vänner. Ta hand om varandra, och lär er prioritera känslor.
Lär er när ni ska vara arga/sura och när ni inte ska vara det. För känslor ska man inte slänga hit och dit bara för att. Tänk er för innan ni slösar på energi att sura.
Finns inget som löser saker bättre än vilja och leenden.

Puss på det.

just fucking open your eyes, and see that life is beautiful

me and my blog

blö.
hur mår ni? jag är trött. galet trött. kolla klockan liksom. 07.43. har varit uppe sen 07.00. ska iväg och jobba nu för andra dagen i rad. trött trött trött trött.
men ikväll när jag slutat ska jag och f ta en snabb shoppingrunga på gränby. vi båda är jättesugna på att köpa något. och det behöver inte vara något stort eller dyrt. bara något klädesplagg eller liknande för typ hundralappen. ska bli skönt att spendera pengar på något sånt, istället för mat mat mat, cigg cigg, fika och annan skit.

men ja, hade inget vettigt att säga egentligen. kände bara för att gnälla lite. nu ska jag slänga på mig ett par byxor sen ta racerbilen till jobbet. börjar åtta!

pussen.
/M

you just don't understand what's happening, do you?

Heads high, killi micki dow!

HEEEEEEJ!

Elin här, jag och Melina sitter här och dricker rosé och fanta. Snart kommer Agge + sällskap förbi och senare Sofia och Sanna och joinar oss sen drar vi oss ner och kör en jävligt billig fylla på VIP!

Har egentligen inget att skriva, tyckte bara att Mellemus har vari kass på uppdateringar på senaste.
Nu ska vi fortsätta med det vi gör bäst!

Älskar dig Melina!!
(jag älskar dig också Elin
/Melina)














































f r i e n d s  n o  m a t t e r  w h a t !