will we get our happily ever after?

Har inte hunnit blogga nu de senaste två dagarna. Har jobbat igår och idag, likaså imorgon. 10 timmar per dag. Det är fett segt och jag tror jag spyr. Sen ska jag även jobba helgen. Bajs! Visst, skitbra med pengar, men fan, vi ska ut på lördag och jag vill inte behöva gå upp klockan åtta dagen efter för att jobba i åtta timmar. Det svider! Men det är det väl värt. Antar jag. Tur att man har sin sambo som stöttar en. puss på honom.

När jag kom hem från jobbet idag (slapp åka buss! fick skjuts av dzemila!) märkte jag när jag stod i regnrusket utanför dörren att jag glömt nycklarna på jobbet! Jävla piss. Så jag ringer F som satt på kontoret och bad honom komma. Så tjugofem minuter senare var jag innanför dörren. Skönt.

Nu har jag ätit hemmagjord pizza, snackat med fräki om en svenskauppgift och kollat på gossipgirl. Fetingbra avsnitt den här gången alltså!

Ska gå och lägga mig om en liite liten stund. Måste sova! Och borde plugga. Fan vilken jobbig blandning. suck.

puz

feel secure, wear libresse (haha, pga bristande fantasi och hjärnceller för stunden)

please let yourself go crazy!

Lov, det är skönt och mycket behövligt. Helgen har som sagt varit väldigt lugn, och likaså gårdagen. Vi städade och packade det allra sista ur gamla lägenheten och det är sååå skönt att det är klart. Nu ska bara allt stryras upp här hemma. Men det tar vi lite sådär här och var tycker jag. Andas lite!

Imorgon är jag sugen på utgång till Bullit. Vet inte än om ekonomin tillåter. Ska kika läget på det ikväll! Sen på fredag har jag bokat biljetter till nya bondfilmen! Fredrik blev glad. Så det ska vi göra.

Jag är sugen på en riktigt crazy haloweenfest. Alla klär ut sig och ja.. sånt man gjorde när man var liten! Någon som är taggad och någon som vet vart man skulle kunna vara? Fett taggad!

Idag ska jag se till att få lite historiauppgifter gjorda. Sen hoppas jag Sanna vill följa med mig på stan och handla lite. Måste köpa ny mascara, sminkborttagningsmedel och lite sånt smått. Sen kanske ta en fika! SANNA! :)


poooooz
when i grow up, there's a lot of things to do

Just hold me, touch me, feel me. As long as you love me, reach for me and need me. If you could trust me and teach me, never let go of me, because you're half of me, my heart still beats


Helgen har varit riktigt lugn, men riktigt skön.. Tur att Fredrik fick mig att stanna hemma och förstå att jag nog behövde en lugn hemmakväll, tillsammans med honom! Mår bra och känner mig utvilad. Inte ofta man gör det en söndag!

I fredags packade vi upp en del av köket och åt sushi, sen godis och mös vid tvn. Vaknade sen vid elvatiden igår och åkte och shoppade. Jag köpte ett par högklackade pumps, han två snyggskor. Fett sexigt. Hittade också ett par stövlar som jag funderar på att köpa. Dom är från skopunkten, och därför fick jag inte köpa dom för Fredrik. Dels tyckte han dom var fula, och dels ville han att jag skulle köpa sånna skor i mer kvalité. Så.. sätt på dig spenderarbyxorna! Jag behöver ett par nya stövlar! :D

Sen åkte vi och åt middag hos hans syster Pernilla och hälsade på hans andra syster lilla bebis, William. Förmodligen världens sötaste bebis! Åkte hem runt sjutiden och tog det lugnt. Packade in sista delen av köket och chillade vid tvn. Shoppade även lite gardiner, kuddar och sånt på ellos. Jag fick ansvaret och han tyckte allt jag hittade av fint så nu är det bara att vänta tills det kommer hem! :D Längtar!

Idag vaknade vi sådär sköööööönt sent. Men helt plötsligt var det ju tidigt! Ja, jag hade glömt att ställa omklockan. Så när ja tittade på klockan var det halv ett. Sen, helt plötsligt halv tolv. Fett nice! :) Nu chillar jag i soffan, och Fredrik är och fixar med bilen.

Puss på er!
i wanna be a flower, not a dirty leaf

help me overcome my fear

Tja alla.

Skolan idag, hade engelska c. Var fett trött men gjorde så gott jag kunde. Skulle egentligen ha historiaprov på morgonen, men jag hade missuppfattat tiden och trodde det var på eftermiddagen. Så läraren, Simon sa att jag skulle göra det efter lovet istället. Skönt sa jag, så slipper jag det for now. Gott.

Stack hem efter skolan och nu sitter jag här. Hunrig är jag. Men har ingen lust att laga mat just nu. När Fredrik kommer hem från jobbet runt fem ska jag till stallet. Och sen ska vi packa upp lägenheten lite mer ordentligt ikväll, så vi slipper leva i flyttkartonger. Synd att det pga det inte blev någon fest hos Fräki för min del. :( Vi får väl se när det blir fest för mig nästa gång då. För jag har hört av mig till jobbet nu och sagt att jag är ledig för jobb hela veckan. Måste få lite mer klirr i kassan. Blä på det. Men gott är det när lönen kommer.
Som idag för min del. Barnsligt mycket får jag för att jobba så pass lite ändå. Men inte tackar jag nej till det inte?!

Aja. Ska typ. Sova eller något. Har inte lust till mycket just nu. Så atteeeeee.
Tvättmaskinen är i alla fall i full gång, diskmaskinen fullpackad och lite glas, bestick osv inpackat. Så vi får väl se när jag tar tag i resten.

poz
very entertaining

If you would understand, I would be blessed by a miracle

På svenskan fick vi uppgift att skriva en novell, med titeln "Sveket"

Läs den gärna:
" Sveket

10/3 – 07 Onsdag

Dagboken, ska jag berätta hur min dag har varit?

-          Låt mig ta över. Du kan kanske… gå och duka istället?

Jaha, där var vi igen. Jag försöker vara en snäll flickvän som lagar mat åt sin pojkvän, men vad händer? Jo, han tar över. Som vanligt. Gör jag det verkligen så dåligt?

Jag har varit tillsammans med min pojkvän i ett år och fyra månader. Visst trivs jag. Det finns ingen bättre än Peter. Han är ju min konung! Honom jag ser upp till mest av alla i hela världen. Det finns ju inget han inte kan! Och alla älskar honom! Han är fantastisk… Eller?

Vi träffades en gång i november 2006, och blev kära i varandra direkt! Han är två år äldre än mig och vem ser inte upp till en kille som är så fantastisk som honom? Han kan cykla på enhjuling, spela piano, gitarr, sjunga, teckna, laga mat, datorer, klä sig snyggt och ja, måste jag fortsätta? Och han lyssnar när man behöver honom, han vågar visar känslor och han varken dricker eller röker. Han är felfri.

-          Yamina, maten är klar!

Under tiden vi åt berättade han om något som heter DreamHack som han ska jobba på om en vecka. Under fem dagar. Han har tydligen skaffat sig nya vänner genom deras Communitysida. Jag hör honom prata om någon Daniel Karlsson. Esch… jag bryr mig inte. Men jag måste låtsas, för hans skull. När maten är klar följer jag med honom upp till hans rum och hjälper honom packa inför DreamHack. Han ska tydligen sova där också. Och jag kanske får sova där någon natt också, om jag lyckas smita in. Jag bestämmer mig för att det vore en bra idé och att jag måste hem och förbereda mig.

12/3 -07 Fredag

Idag var jag hos till Peter igen. Han åker till DreamHack om fyra dagar. Vi har planerat lite hur jag ska ta mig in och vi har kommit fram till att Peter ska sno en passeringsbricka som alla som jobbar har. Hoppas det kommer gå!

Men det är inte det enda som hänt idag. Det där… det där hände igen. Han tog ifrån mig godisskålen och sa att jag inte borde äta något mer. Jag tror jag måste gå ner i vikt. Jag vill helst väga 43 kg, men jag tror inte det är så bra. Så jag ska sikta på 46 kg. Jag menar, om man räknar ut hur mitt BMI blir så hamnar det på 15,6. Och det känns bra. För undervikt är på 18, något. Och då blir nog Peter nöjd. Måste göra något åt det! Måste.

Gonatt dagboken.

 

14/3 -07 Söndag

Hej dagboken,
idag har det inte hänt något värt att nämna. Vaknade med magont, som vanligt. Och mamma har tjatat om att jag måste äta mer… som vanligt.

18/3 -07 Tisdag

Okej, förlåt dagboken! Men jag har haft så mycket att göra. Du kan inte ana hur mina senaste dagar har varit. Jag kom först och främst in på DreamHack, planen gick smärtfritt bra! Men det är inte den stora nyheten… Vill du veta vem jag har träffat? Åh, jag vet inte ens om jag vågar skriva hans namn. Daniel Karlsson! Han är helt fantastisk! Helt otrolig! Vilken människa… och vilka smilgropar! Och vilket skratt. Vilka ögon! Han är helt fantastisk. Han är tre år äldre än mig och Peters nya bästa kompis. Men om jag får bestämma kommer han bli min bästa komma också. Åh…

Vi bestämde att vi ska träffas en del och kolla på film och sov över i lokal som ligger en bit ut i skogen. Mysigt! Hoppas det blir skräckfilm eller något. Hoppas att jag får chansen att ligga nära Daniel…

21/3 -07 Fredag

Jag och Daniel har verkligen klickat! Vi är hur bra vänner som helst. Och vet ni vad han sa häromdagen när vi låg i soffan och Peter var ute i köket och hämtade godiset? Han la sitt huvud mot min axel och sa ”tack för att du finns Yamina, du betyder jättemycket för mig”. Förstår du hur gulligt det var? Han säger att ser mig som så nära som sin syster! Åh, han är så fin. Tänk om jag börjat få känslor för honom?

Vi har i alla fall bestämt filmkväll och det blir imorgon.  Det är en hel del som ska komma. Och jag kan ju säga så här… jag längtar!

22/3 -07 Söndag

Gårdagen var helt underbar. Ett tag i alla fall. Peter var visserligen inte där för han hade blivit sjuk. Men Daniel, han var lika underbar som vanligt. Vi låg och kolla på film och jag låtsades vara rädd, bara för att få ligga nära. Jag hoppas bara inte Peters kompisar såg något och skvallrar för Peter.

Dock slutade kvällen inte riktigt lika roligt. För jag har verkligen kommit underfull med en sak. Jag har känslor för Daniel. Han är inte bara min ”brorsa”. Jag känner verkligen något. Och han lyssnar verkligen på mig. Han har även fått mig att tycka om mig själv. Min kropp. På något sätt. Han har sett hur Peter behandlar mig. När han exempelvis säger till mig att sträcka på mig för att det lilla extra hullet på magen syns mer över byxkanten när man sitter avslappnat. Och han fått mig att inse att det inte är okej. Jag har ju alltid trott att Peter gjort så för att han är snäll. För att han bryr sig om mig. Fan också. Hur kunde det bli så här? Jag har så otroligt dåligt samvete! Därför låg jag och grät igår, precis jämte Daniel, men han hörde inget, för han hade somnat. Lika bra det.

Nu har i alla fall Daniel åkt hem till Örebro och vi kommer troligtvis inte ses fören om en månad eller så. Beroende på hur planerarna blir

24/3 -07 Tisdag

Skolan är som vanligt. Jag är trött på det. Riktigt trött. Och Peter är också som vanligt. Jag börjar känna mig mer och mer otrygg i hela den här situationen. Men jag kan inte göra något åt det. För att göra slut med honom vore dumt. För jag älskar ju honom. Tror jag i alla fall. Och alla älskar honom. Min mamma skulle aldrig förstå. Det skulle bara bli massa jobbiga frågor som jag inte vet hur jag skulle besvara. Hon vet ju inte, och jag tror inte jag vill att hon ska veta heller. Dessutom vill jag ju inte såra Peter. Jag bryr mig ju förstås om hur han mår.

Jag funderar på om jag ska ta tåget till Örebro bara för att slippa allt här, och bara för att få vara med Daniel. Vi pratar i telefon nästan varje dag. Och Peter har börjat undra. Jag tror han misstänker något. Han har inte sagt något mer han verkar bli irriterad varje gång han ser att Daniel ringer till min telefon, och inte hans. Och ibland när Peter ringer och jag säger åt honom att jag ringer upp honom sen för att jag pratar med Daniel blir han arg. Men vadå? Peter ringer minst sju gånger om dagen, utan att ens ha något direkt syfte med samtalet. Jag börjar tro att han gör det för att ha koll på mig, ta reda på vad jag gör. Han är en väldigt kontrollerande person. Hur kunde jag inte ha sett det här innan?

26/3 -07 Torsdag

Jag har beställt biljetter till Örebro. Jag ska åka dit över helgen. Peter ska inte få reda på något. Jag ska säga att jag ska hälsa på några kompisar i Stockholm. Jag bryr mig inte. Jag är trött på honom nu. Han låter mig inte göra något, om det inte handlar om att träna, äta nyttigt och att klä, sminka mig, och frisera mig rätt. Jag orkar inte med honom längre.

28/3 -07 Lördag

Sitter hemma hos Daniel nu. Jag vill kyssa honom. Men jag vågar inte. För han vet inte hur jag känner för honom. Och bäst vore ju om jag inte sa något. Dock vet han hur jag känner för Peter. För jag mår för dåligt för att kunna dölja det för honom. Han känner mig för väl. Är det inte helt otroligt? Hur han och jag kunde komma så nära varandra på så kort tid. Vi har inte ens känt varandra i en månad än!

Han kallar mig syrran, jämt. Och jag älskar det. Samtidigt som jag hatar det. Jag vill inte vara hans syster! Jag vill vara hans. Hans, och bara hans. Men inte hans syster. Hur ska jag berätta det för honom? Okej, jag måste berätta det för honom! Jag måste! Jag gör det ikväll. Vid rätt tillfälle. Hoppas, hoppas, hoppas han känner samma sak för mig!

Uppdatering: Fan, fan, fan, fan, fan! Han känner inte samma för mig. Han log, och sa att han blev smickrad. Men han ser mig bara som sin syster. Varför? Han tyckte jag skulle försöka tänka om. Och kan jag inte det så ska jag tänka över om jag ska lämna Peter. Fan vad förvirrande livet är. Jag hatar det här. Han säger också att han aldrig skulle kunna låta sig själv bli kär i mig, för han är Peters bästa vän sen långt tillbaka. Och att det skulle kännas fel.

Men hur kan han inte känna något för mig? Han ligger och pysslar om mig jämt. Han kramar mig på ett sätt jag aldrig någonsin blivit kramad av en kille. Han myser med mig. Fan, varför ska jag alltid ta saker och ting på fel sätt?

Förresten har jag bestämt mig för att stanna hela veckan ut. Jag har sjukanmält mig till skolan och tänker inte gå. Jag vill inte åka hem. Jag vill inte åka ifrån honom. Jag vill stanna här. För alltid.

Och Peter ringer varje dag, typ tio gånger. Han frågar hela tiden vad jag gör. Vad jag ska göra och om jag träffar några killar. Jag säger nej. Jag har ju inte fått träffa några gamla killkompisar på över ett år! Sen jag blev tillsammans med Peter har jag sagt upp kontakten med alla mina gamla killkompisar. Trots att de varit mina bästa vänner. Han sa att han mådde dåligt om jag umgicks med dem, ”inte för att jag inte litar på dig, jag litar bara inte på dem”. Jag saknar mitt gamla liv. Livet utan Peter, men hemskt gärna med Daniel. Hjälp?

Och dagboken, förlåt mig nu. Men jag lägger dig åt sidan för ett tag. Jag behöver rensa tankarna för mig själv, och tillsammans med Daniel om jag har tur.

Jag älskar dig, min sanna vän, dagboken.

/ Yamina

4/7 -07 Fredag

Dagboken! Det var alldeles för längesen sist! Förlåt mig men det har hänt så mycket att jag inte ens vet hur eller var jag ska börja. Men jag ska försöka få ner så många detaljer som är möjligt.

Peter, jag och Daniel har umgåtts som syskon. Vi har varit nästan varje dag och alla har verkligen kommit jättenära varandra. Förutom jag… känns som om jag bara kom längre och längre ifrån Peter och närmare och närmare Daniel. Men jag tackade inte nej till det.
Peter åkte på solsemester med sin familj i början av maj. Under den veckan han var borta bodde jag hos Daniel. Jag trodde då att han kände något för mig, bara att han inte ville erkänna det. Vi mös en hel del och var på väg att kyssas ett flertal gånger. Men han avbröt då hans samvete tog tag honom i nackskinnet.

När Peter kom hem hade jag bestämt mig. Det var dags att göra slut med Peter. Så när Peter var på väg hem från Stockholm flygplats satt jag hemma hos honom och väntade. När han kom innanför dörren hjälpte jag honom med hans packning och han märkte redan då att något inte var som det skulle. Jag hade så himla ont i magen den dagen! Så himla nervös! Han bad om en puss men jag sa till honom att komma in och sätta sig i soffan först, för jag hade något att prata om. Redan då såg jag skräcken i hans ögon. När vi satte oss i soffan sa jag att jag inte riktigt kände som jag skulle och han avbröt mig ganska snabbt med ”vadå, vill du göra slut?”, med gråten i halsen. Jag kunde inte göra annat än att hålla med. Han frågade mig vem jag hade träffat, om jag var kär i Daniel eller någon annan. Men jag nekade allt. Jag ville inte att han skulle bli mer sårad än han redan var. Han grät, jag grät och försökte förklara för honom att jag fortfarande var ung, jag var bara sjutton och behövde lite tid för mig själv.

Efter två timmar av tröstande, förklaringar och tårar började han lyssna mer på mig och vi kom överens om att alltid vara vänner. Bästa vänner. Jag höll med – jag ljög. Jag ville inte vara hans vän. Jag ville inte ha något med honom att göra.

Under två veckors tid efter uppbrottet höll jag mig på avstånd från Peter så mycket som möjligt, och så nära Daniel som möjligt. I hemlighet var jag och Daniel kära i varandra och ingen annan visste. Daniel hade fått känslor för mig när jag gjorde slut med Peter, på ett sätt tillät han sig själv att känna det han känt i flera månader innan.

Men man kan inte dölja något så här vackert hur länge som helst. När Peter fick reda på sanningen blev han rasande, både på mig och på Daniel. De blev ovänner och jag stod mitt emellan och försökte få dem att förstå varandra. De är inte vänner än och kommer förmodligen, och förhoppningsvis aldrig bli igen. Någonsin.

Jag hatar honom.

Nu är det juli och jag och min älskling Daniel har varit tillsammans i två månader.

Hörs imorgon dagboken!

/ Yamina"

come on baby, don't be shy

is it okey, just once?

Jag har alltid sagt att man inte ska hata. För hat leder aldrig till något bra. Men just nu, jag hatar min tillvaro. Inte allt. Jag trivs med Fredrik. Han är den bästa jag vet. Jag trivs underbart i våran nya lägenhet. Jag älskar våran lilla katt och jag älskar att jag har jobb och går i skolan. Men jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att inte orka det jag vill orka. Jag hatar att inte hinna träna. Jag hatar att inte orka plugga. Jag hatar att pengar ens har ett värde. Jag hatar att vara trött.

Jag vill bara vara pigg, glad och sprallig. Känna mig lycklig med allt. Nöjd. Jag är så jävla trött på att känna så här. Jag vill träna! Jag vill ha allt klart i skolan. Men nej, jag har inte orken.

Jag vet att det inte hjälper att gnälla. Det blir inte bättre. Men jag känner mig kvävd. Jag hatar att känna mig så här skoltrött. Det är inte långt kvar! Jag vet det. Det är sista spurten nu och det kommer vara så värt det i slutändan. Jag kommer ångra mig så stort om jag inte satsar nu!

Jag är min egen psykolog. Så som jag varit hela mitt liv mot mina vänner. Men just nu. Fan på allt. Nej inte allt. Jag vet. Men just nu. Fan åt skolan. Fan åt sjukdom. Fan åt ork och trötthet.

Men Fredrik, dig älskar jag mest av allt i hela världen. Och inget, inget kommer någonsin komma emellan det.

like you would realize it's not about you this time!

i wanna be water that tastes like wine

jag är sjuk. hostar som en galning och snorar massor och mår illa som en gnu. vill inte :( inte igen!

men jag måste gå till skolan. varför? hate on this. blir alltid lika deppig när jag mår såhär. speciellt när man sitter här hemma själv. blä på det. kom hit? ne fan. måste hoppa in i duschen nu. suck....

fett ovärt inlägg. jävla gnällspik är vad jag är.

The sky fell down pulled us in and stole away my oxygen

i said i'm sorry, ye, i'm sorry! but what for?

Igår var det trevligt. Jag mötte upp Sanna och Elin på stan, för att gå till Baren Baren där Fredika och Malin satt. Men Elin vart nekad, så jag och Sanna tyckte det vore fel att lämna henne, så vi tog nya tag och gick till Plock. Där var det vidrigt mysigt. Så jävla stiligt. Och bartendern var supergullig. :) Snäll kille.
Kom hem vid halv ett typ. Tog en ganska tidig buss för jag ville hem till min gullis. Så vi chillade och jag plockade iordning lite. Sen la jag mig runt ett typ.

Vaknade nu vid halv tio, snoosade till tio. Och nu sitter jag här. Jag börjar inte skolan fören halv ett. Men jag borde försöka plugga lite nu, för sen efter skolan kommer jag ha en hel del o göra.

Yesyes. Skulle bara vilja tipsa er alla om Sister Hazel, om ni gillar sånna där sköööööna lugna goa låtar. Dom är guld värda!

Puss o kram från mig.
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you

it's crazy, but i think that i like it

Alltså, jag lär ju vara kung. Hade buffertdag idag, vilket innebär att alla som har gjort allt de ska i skolan är lediga, och de som är som jag måste gå till skolan och ta tag i det mesta av det.
Jag gjorde mitt psykologiprov som jag har missat, en engelska filmanalys och en svenska novell! Fett vad grym jag är. Nu är det bara

Historia prov
Historia - så var det förr
Historia, uppgifter (tre sytcken)
Religion

och det ska vara klart innan lovet.. som börjar på fredag. :( jag vill gråta! men men, jag får se till att överleva. För det måste jag. När jag kom hem från skolan idag tog jag tacosköttfärs som låg i kylen som inte vart uppäten, kokade mackaroner och blandade ihop! Muuuumms! Och nu har jag poppat en påse poppisar och dom är supergoooooda! :D

Ska snart åka till gamla lägenheten med svärmor Inger och börja städa ur. Skönt att försöka få det gjort.
shoppingrundan igår gick kalasbra. Vi köpte maaaaaaassa. Det jag är mest glad över är den nya byrån från IKEA. Asfräscht.

nu ska jag kolla klart på Mannen som kan tala med hundar.
puzs
today is the day i die

the hardest thing i've ever done is saying goodbye to you, my dear

Sister Hazel  - Was that the best I'll ever be?
Oh I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I’m fading away

But I keep thinking
That you’ll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping
That you’ll sneak in my room

So I wait
And I wait
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid by the school and said forever
Was that the best I’ll ever be?

Oh I miss you
I miss talking all night long with you yeah
And I need this to
Find a way to your home

Oh, my love
Can you hear me?
Have I been hoping loud enough?
Wishing hard enough?
Can you see me
When I’m asleep all alone
Alone?

So I wait
And I wait
And I run myself in the same old circles
I sit
And I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid by the school and said forever
Was that the best I’ll ever be?

I can’t keep my hands from shaking
I’m stumbling through the wreakage again
But you’re gone
So I wait
And I wait
And I run myself in the same old circles
I sit
And I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid on our backs and said forever
Oh was that the best I’ll ever be?
Was that the best I’ll ever be?
Oh was that the best I’ll ever be?

when the time isn't enough

it feels really fucking nice

Kom hem från skolan för cirka fyrtio minuter sen. Har bara haft mentorsamtal på typ femton minuter och sen drog jag hem. Det var jävligt bra att jag hade det där mentrosamtalet. För nu vet jag hur jag ska göra! Fan vad bra!! Känns kanonbra. Verkligen.

Och något annat som känns kanonbra är att jag har tre små söta städerskor som städar hela nya lägenheten nu. Eller hela och hela... Dom städar hela badrummet från top till tå. Sen hela köket (förutom golvet för där ska det ändå läggas nytt). Och i vardagsrummet ska dom bara putsa fönstrerna och samma sak i sovrummet. Eftersom det är nytt golv i de rummen gör dom inte golvet för det är extra känsligt. Men visst låter det skönt? Får det frääääääscht! Nicenice!

Idag ska jag plugga. Jag sväääär jag skaskaskaska plugga! För imorgon har jag prov i psykologi - motivationspsykologi! Riktigt jävla nice ämne. Men det gäller att man kommer ihåg allt också.

Sen är det en hel del annat jag skulle vilja få av från axlarna.

Sen kommer Fredrik hem runt tolv, då ska vi på shoppingrunda. Dels till Plantagen och köpa uteväxter. Galen rea där nu så vi ska också passa på! Sen ska vi nog kolla på gardiner och lite sånt där smått och gott.

Runt tre ska jag ner till stan och möta upp tjejerna! Sanna ska pierca naveln halv fyra så wooooopidooo! Here we come! :D Kommer bli kalassnyggt.

ps. en sak som retar mig idag är att jag inte har något aceton hemma så jag har gammalt svart nagellack från fredags på naglarna. ser ju ut lite sisådär just nu. :/ ds.

UPPDATERING:
Hahaha jag ÄLSKAR städflickorna! Dom lämnade två vinglas och en stor fin vinflaska! Fett jävla nice. Vilken skön standardpolicy! :D Love it!

let the rain fall, just keep on wishing for a sunny day

do you want me to get mad?

JAG MÅSTE BERÄTTA EN SAK! Oh my God. Vet inte hur jag ska berätta. Shit. Så jävla glad just nu. Allt är underbart!!! Okej.... jag ska bara säga det... Jag är med barn. Jag tog graviditetstestet nyss, Och jag är förmodligen i 5e veckan. Fyfan vad jag är lycklig...!!!


:D















baaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha, got yah! Klart jag inte är. Haha. Fan vad jag har tråkigt. Haha. Esch jag ska berätta om helgen. Och nej, jag är inte med barn. Puss på er. Sötisar!
Okej vänner.
Helgen, i fredags bestämde vi tjejer oss för att bärsa lite. Så det kom hit ett gäng, sisådär åtta pers. Vi drack och dansa. Sen tog vi bussen till Orange. Stod i kö för att komma på att det först och främst var äckligt fullt, sen att man måste ha biljett för att komma in. Så vi dissa.
Sen gick vi till Palermo (stava?). Men bara typ hälften kom in. Småbarna stod utanför. Så det var ju inte så kul... Så vi gick. Till Gillet, kom på att folk äter där och vi ville inte störa. Vi gick förbi Gospellhörnan och åt pankakor som de hjärntvättade kristna lagade och bjöd på. Har nog aldrig ätit så goda pannkakor, och jag som inte ens gillar det. Var jag så påverkad? haha. Därefter gick vi till Max, åt en hamburgare och sen sprang jag till bussen.

Vill knappt ens berätta hur det slutade. Pinsamt värre. Ingen vet mer än Fredrik, Janne och Najko. Men here I go. Jag skulle ta tvåan, mot gamla Uppsala. Jag lyckades gå på på fel sida av vägen, alltså också åt fel håll. Jag åkte mot Flogsta. Kom på efter typ en kvart att jag sitter på fel buss. Kul tjej? Så jag gick av. Vid någon gata som heter Sernanders väg. Bra Melina! Okej, jag skyller på att jag fortfarande är ny här. Det är inte så jävla lätt. Men i alla så blev det så. Jag ringde Fredrik. Försökte få tag på en taxi och guida dem till ett ställe jag inte ens visste vart det var. Jag menar, hur FAN gör man det? Allt jag kunde säga var vart jag hade varit och vad jag såg omkring mig.

Efter typ vad som kändes som ett år (kanske tjugo minuter i alla fall) kom taxin. Jag gick in. Det var en.,. inte för att låta rasistisk, men en blatte som inte duschat på ett år. Han stank, vilket ledde till att hela jävla fucking taxin stank. Det typ osade svett all over.

Jag kom hem. Gick en lite extra bit för att jag inte riktigt visste hur jag skulle guida honom hela vägen fram. Glad och nöjd över att vara hemma. Trött och sliten och jävligt illamående av allt svett. Brände 160:- på taxi, i onödan. Men vad ska man göra när sista bussen redan gått? anyhow. Slutsats av fredagen; inte så jävla värd överlag. Vi drog mest omkring. I högklackat. Och det gjorde att jag hade ont i mina fötter tillslut. Ville dansa, men det fick jag ju i alla fall göra en lite stund, hemma i lägenheten med Malin! ;)

Lördag, ha! Vaknade klockan åtta, bakis som ett svin. Sprang till bussen. Bytte i stan, åkte till jobbet. Fortfarande bakis. Jobbade i åtta timmar. HELL YEAH! Jag överlevde. Helt otroligt. Chillade sen hemma fram tills läggdags runt tolv.

Idag har jag också jobbat. Gick bättre idag. Åtta timmar today aswell. Fick även nöjet att shoppa lite idag, på Plantagen dock. Så inga nya kläder än så länge. Men jag överlever. Det blev i alla fall två nya blommor och krukor till dom. Gick på under tvåhundra så jag gråter inte! Och med lite personalrabatt avdragen så blev det ännu bättre.

Nu är jag lagom nöjd över valet att inte plugga inför provet vi har imorgon i Historia. Bra gjort Melina. Igen.
Men vafan ska man göra när man inte har alla kakor i kakburken? Suck...

Nu ska jag chilla. Eventuellt plugga. Har i alla fall städat lägenheten. Och det är ju bra. Skönt liksom.

puzs
its like i´ve waited my whole life, for this one night

don't you dare cuz i'm not about to

hörrni. gårdagen ska skrivas om. men inte nu.
nu ska jag sova. har jobbat i hm, låt mig räkna... åtta timmar ganska exakt. och jag är helt slut. sov i cirka fyra timmar. såatte

gonatt folks!
when the rain starts on falling remember the heat between us

baby, do you understand how i feel?

Satt och kika igenom bloggen. Ja jag vet. jag skulle gå och lägga mig. Men blä på det. Tjockt jävla trött är jag med. Men kolla vad jag hittade: http://melle.blogg.se/2008/january/you-seem-so-strong.html#comment
Åh. Sötis. Känner samma sak fortfarande. Du är bäst.

Nu ska jag sova. Kom och lägg dig jämte mig?
puss o kram
to have to hold

is anybody home?

tror att klockan tickade iväg lite väl snabbt idag. men så kan det gå när man har roligt. eller hur?
sitter o tuggar i mig en macka o klunkar ett glas juice. najko, janne och fredrik chillar på film i tvrummet med öl. själv har jag legat i sängen och chillat på gossip girl och öl. inte helt fel.

imorgon har jag engelska c lektion på morgonen sen slutar jag halv tolv. skönt med en halvdag. känner att denna veckan har varit jävligt chill. och förra. ledig fredagen. hemma i mullsjö fredag-måndag. alltså ledig i måndags. halvdag tisdag. hemma från skolan onsdag. halvdag idag, torsdag, och halvdag imorgon. kan det bli bättre?

imorgon då. vad händer då? ska städa i gamla lägenheten efter skolan. och försöka packa med mig lite småsaker som ligger och dammar. sen på kvällen funderar jag på om några flickor vill komma över och chilla på en bärs och lite mys...? (det var en indirekt fråga till er flickor. ni vet vilka ni är antar jag?)

skulle helst av allt vilja gå ut på krogen och dansa rumpan av mig. men vet inte om ekonomin tillåter. visst skulle man kunna låta bli att köpa något och bara betala inträde. eller kanske till och med gå in innan inträdet börjar?

ge mig lite tips. vad ska ni göra?

nu ska jag sova i alla fall. thats for sure. ska bara tvätta av mig sminket och borsta tänderna. och njuta av att disk och tvättmaskinen har tagit hand om allt jobbigt. fan vad jag är nöjd med mitt liv just nu. puss på det!

najti.
if there's anybody out there hearing my song then let mer hear you say yeah

my eyes won't stay open

okej. gonatt. nu har jag gjort tillräckligt för den här dagen. (egentligen för typ ett år framåt men men). inatt sover vi i nya lägenheten för första gången. mysigt. det är fint. asbra. det börjar verkligen likna något. ett hem. and i like it.
imorgon har jag halvdag. börjar halv ett. skönt. soooova. sen efter skolan ska jag städa igenom gamla lägenheten. fan vad bra vi är. bäst.

nu säger jag fett med gonatt. hoppas ni andra har haft en bra lillördag!
pozi
i won't do those things, forget all about it

when the time isn't enough

känner att jag är dålig på att uppdatera. kommer inte bli bättre på det heller. de närmsta dagarna. har mycket nu. berättar mer om det en annan gång. nu ska jag sova. har en del att ta igen känner jag. halvdag imorgon i skolan. sen är det fullt ös, medvetslös. ungefär. dock inte av det roliga utan av det mer... krävande. men det är sånt man får stå ut med.

pozikrami
you're bad, bad as hell. can i be your friend?

check my flow

shiet. människor. somnade runt tolv igår. hade så mycket i huvudet så det var skitsvårt att somna. blä på det! var trött för att sova redan vid åtta. fjuu. sen väckte mamma mig vid kvart över sju och sa att det var dags att gå upp. haha.. ye right! jag snosade (för trött för att stava rätt) i tio minuter. men nu är jag uppe och ska alldeles strax käka lite frulle. har precis varit ute med honom också så han fick kissa lite. skönt för dig. ditt lilla monster. nu sitter han och skäller också. i sin lilla sovkorg. håll tyst. mitt huvud sprängs. jag vill ha frukost. vad ska jag äta? vad finns det? typ macka och något gott på. ja. det får det bli. vid halv tolv kommer farmor. då ska vi övningsköra. hoppas det kommer gå bra. eller ja. det är klart det kommer. idag var en sån där dag utan radbyten. snyggt va? drygt va? jag vet.
words can be hard to use

when you hear my voice, you know the answer

ligger i sängen och laddar inför sömn. ska upp tidigt imorgon och ta hand om mammas och pappas nya lilla hund zack. han är en liten valp så han behöver ständig uppsikt. och eftersom jag är här imorgon kunde mamma och pappa åka till jobbet. så från sju till tolv ska jag passa honom. sen ska jag övningsköra så robin får ta honom därefter.

jag åker hem 18.19 imorgon! längtar efter att få komma hem faktiskt. don't get me wrong. jag älskar min familj. men det ska ändå bli skönt att komma hem. kommer sakna dom till tusen. men dom kommer igen i början av december och hälsar på. och det kommer nog gå fort dit för det är mycket på g nu.

fredrik har tydligen hunnit med mycket under helgen. skönt att komma hem och se resultatet. mycket nyfiken!

nu ska jag stänga av datorn och lägga mig på kudden.
saknar dig fredrik! du är min värld.
when the lights go out, i'll see your face

i would like to tell you all about the shit, but no, there's no time left to waist for that

Sitter hemma i Mullsjö. Trött som en gnu. Och omättlig. Har ätit en del nu. Men jag vill ha mer. Haha, det är som vanligt.

Igår var det kalas för morbror Thomas. Han fyllde trettio och det var ett jävla stohej. Det var riktigt god mat och dryck. Det var planka som serverades så alla möjliga god frukter och liknande. Mätt var jag!
Sedan såg jag mamma dansa med sin syster och kusin. Det var en syn för sig. Men det var kul. Sen träffa jag en del som man aldrig trodde man skulle träffa igen. Världen är bra liten ibland.

Kom hem och hamna i säng runt halv två tiden. Det var lagom tid för mig kan jag säga. För jag var trött som ett svin och så. Och vaknade nu klockan tolv. Fortfarande trött. Så kan det gå.

Idag ska jag bara chilla. Övningsköra senare idag förmodligen. Imorgon ska jag chilla as well. Mysigt. Sedan åker jag hem vid sex tiden på kvällen. Fredrik ska hämta mig vid tio tiden i Enköping. Då ska han förhoppningsvis kommit en bra bit på lägenheten. Nu har han visst målat klart både hallen och vardagsrummet, och byggt lådan som ska vara i vardagsrummet. Alltså, det ska vara gjort idag. Så att säga.

Så sen börjar han nog flytta dit grejer! Kul! Och jag fortsätter med det as well på tisdagen.

Saknar er mina babes! pozi!
you don't need to care about me, but still you do. why would you wanna waiste that valuable time?

i want to go. now. release me?

Sitter och bråkar med katten. Han som hela tiden vill slå på mina händer när jag skriver på tangentborden. Så jävla irriterande. haha. Skitunge.
Hade psykologilektion idag. Det var riktigt intressant. Dock segt. Ville hem. Men men. När jag väl kom hem somna jag stenhårt i soffan. Efter att jag ätit förstås, för vidrigt vad hungrig jag var.
Sen vaknade jag av att Dennis ringde! Så rolig överraskning. Saknar min vän. <3

Fredrik är fortfarande på jobbet... Saknar honom. Äckligt mycket just nu.

eh fan. Ska nog inte skriva blogg ikväll. Mår inte bra för det.
Saknar... ska hem imorgon. Och det kommer nog bli den gladaste dagen på länge. Har inte träffat dom på mer än två månader nu. Det svider i själen.

don't kick me while i'm down

this is totally messed up, can't you see?

Sitter i skolan. Har samhällskunskap.
Har nog glömt att nämna att jag har bytt klass. Jag gick från början i Bytingen, men det passade inte mig, så jag fick byta till paralellklassen, Bergatrollet. Fett nice namn.... noooot! :D Men det är skitsamma. För jag trivs kanonbra.

Har precis jobbat med blockpartier. Det är faktiskt ganska intressant det här ämnet. För det är bra att kunna. Så nu vet man ju typ hur man ska rösta när det väl är dags. I alla fall någorlunda.

Ska sitta kvar i skolan idag och jobba med projektarbetet. Känner att det är dags att verkligen ta tag i det. Men efter det så åker jag nog till lägenheten och målar klart väggen. Vi får väl se hur det går med det... ;)

Sen ska jag nog träna med Sanna ikväll. Core. Riktigt spännande. Vi får dock se om energin räcker till. Men det tror jag att jag gör. För man blir ju trots allt piggare av att träna. Till slut. Det var ju äckligt längesen nu måste jag erkänna. Men ja, jag vet flickor... en sak i taget. Nu är det lägenheten som är prion, men faaan åååångest på träningen! men men, det tar jag igen.. Snart. Måste satsa inför beachen NOLL fucking NIO! Året vi fyller nitton. Shit, seriöst, NITTON? Gammal hagga. Året vi tar STUDENTEN!! As fett fucking nice.

Jag älskar mitt liv just nu. Fan vad lyckat det är. Bara om min familj bodde ett gäng närme, och mina älsklingar i Jönköping, så hade det varit det bäste ever.

puss o kram,
when the wind blows in your hair, remember i love you

i thougt i said i wanted it to be chill?

ye bitch. fredagen var kalasbra. har dock inte tid att drabbla igenom den nu. men lyckad var den!

jobbade igår. var fett trött. är fett trött.
sitter och väntar på att fredrik ska komma så vi kan åka till det nya placet. blir nog inte supermycket gjort idag tyvärr. men imorgon har jag raggat med mig mina flickor så dom ska hjälpa! riktigt jävla assnällt! taaaaaack!

för det är mycket o göra nu. det kan jag ju säga. ska flytta in nästa vecka. WAAAH!
idag har jag städat hela lägenheten. åååh vad jag älskar när det är nystädat. annars får jag sån ångest. hatar smuts. hatar disk. hatar när det är grejer överallt. blä. nu är det fint. fräscht. nice.

puss o kram, ses på stan
said you leave me, or tell me, did i heard you wrong?

a dry martini please

Sitter här och är fett taggad inför morgondagen. så in i helvete. Skola till klockan halv tolv. Riktigt skönt! Sedan åker jag till lägenheten och fixar i vardagsrummet. Hoppas på att någon vill följa med o hjälpa?... hint hint Johanna ;)

Efter det, någonstans runt 6 tiden blir det hem hit igen och börja göra iordning. Sen kommer flickorna. Vi ska föra och därefter till krogen. Jävlar vad Sanna ska ha kul. Jag vet hur det kändes att fylla arton. Man vill inte ha nåååågot i vägen for happiness. Så fan Sanna, om någon förstör, då bajsar vi på dom!

På lördag blir det förmodligen jobb. Även söndag. Dom ringde innan och sa att dom skulle återkomma om det imorgon. Men om jag känner dom rätt så blir det väl så. Så... ja, det är bara att bita ihop och gå upp tidigt på lördagen efter en hård kväll ute. Haha, fiiiifan! :D Men det överlever jag. Det gör jag alltid. ;)

Sitter och väntar på att Fredrik ska komma hem. förstår inte vart han har tagit vägen..? ho ho?

aja, om vi inte hörs igen, gonatt!
/Melle pozi
it's time to laugh our asses out!

just dance!

Sitter hemma från skolan idag. Inte alls pigg i kroppen för skola idag.

Känner att den här veckan har mycket saker med vuxenpoäng gjorts. Har fått pengar på en check.. mycket pengar. waaah. Löst in dom. Stått på banken. Åkt till Länsförsäkringar för att prata om byte av bank. Och sånt. ye.

Imorgon blir det förfest här i lägenheten. Sen vidare till krogen. Det ska bli skitkul.

Senare idag ska jag till lägenheten och jobba. yeaaaaaa.
Har inget mer och skriva. pussokram.
it's like floating on clouds