How many times do I have to tell you not to put your hands on the screen?

Huset är inställt. Blir inget party. Fan vad trist. Dock tror jag det är det bästa. Känner mig lite småsjuk. Halsont och huvudvärk. Trött är jag med. Men det hör la till. (:

Claes är påväg hem nu. Killen du vet. shit ja. Kommer sakna dig.
Ses om några veckor vännen. :)
-
Svenska B. Än så länge känns det helt kanon. Intressant! Ska sikta högt inom detta ämnet.
Borde jag egentligen göra på alla ämnen men ja. We'll see about that.
-
Matte B, hade det i morse. Jag och Dalida jobbade, för vi båda missade att jobba förra lektionen.
Hon hade i o för sig en bra anledning - hon va på Kreta. Jag sket i att jobba på självaste lektionen. Men ja.
Vi sammarbetate. Och kom en bit i alla fall. Hon är smart den där.
-
Ikväll ska jag och Tessa kolla på film hemma hos henne och bara ta det fett chill.
Samma sak imorgon. Och på lördag åker jag. Kommer sen hem lördagen två veckor efter.
Ska bli skönt med sol. Men kommer sakna er här hemma! Massor.




Tessa min vän. Min räddning och min ängel. I alla lägen. Fan vad jag älskar dig! Och fan vad jag behöver dig. Jag behöver dig så mycket att jag vet att jag skulle gå under utan dig. Så snälla, don't you ever leave me. Jag vill ha dig vid min sida resten av mitt liv. Du och jag är annorlunda. Jag känner det. Du och jag kommer vara bästa vänner för resten av våra liv, och det känns helt otroligt bra! Du och jag, vännen. Vi är så lika. Du förstår mig som ingen annan. Och jag förstår dig.
Jag älskar dig. Förstå det. Alltid. Och jag finns alltid här för dig, dag och natt.
Tusan vad jag kommer sakna dig när jag åker. Och kommer heller inte kunna prata i telefon med dig. Oh honey, honey. Du är så bra.
/din vän.





Pusspåer.

Rihanna feat. Ne-you - Hate that i love you!

Den låten alltså. Fan vad bra! Lyssnalyssnalyssna!
-
Igår sov jag hemma hos Tessa. Som vanligt. haha. Jag, hon och Claes kollade på två skräckfilmer. Galet vad rädda vi vart ;D haha. Sen skulle vi ut och gå också. satan. haha! Vi kollade på One missed call och Them (en nyutkomling). Dom var bra! Somnade fruktansvärt sent. Har sovit ca 3 timmar inatt, så jag känner mig lite småslö.... ;P
Har inte sovit något på dagen heller, så jag kommer somna som en stock inatt!

Jag var i skolan från halv nio till tolvtiden. Hade Medieproduktion A med Karin. Tessa var med på lektionen så hon hjälpte mig en del. Hon är så duktig=)

Sen vid tjugo i ett kom mullsjöbussen och jag åkte och vaccinerade mig mot hepatit a. Ha! Kändes inte ens. jag var till och med nervös innan men man kände inte sticket för fem jäkla ören. Skönt. ;D

Sen stack jag hem och har slappat hela dagen. Och pratat i telefon med Emanuel. Sötnosvännen, tänker på dig!
-
Imorgon börjar jag halv nio till halv fyra. Usch, känns inte lockande alls.
Sen efter skolan ska jag möta Tessa på stan och vi ska hem till hennes bror och fru och träffa Marie lite. Sen på kvällen blir det Huset på insparks"disco". ;D Låter fett gay men det är skitkul. :)
Ska sova hos Tessa därefter. Dagen efter är det skola som gäller. Får se hur det går ;D haha.
Tessa ska ev. sova hos mig sen på fredagen. Och på lördagmorgon åker jag till Uppsala! Och sen på tisdagen bär det av!!! - till Bulgarien! Faaaan vad jag längtar. Så skönt ska det bli att få lite sol!



i know that i say it often, but i can't wait!

coming for you!

Mår inge bra. Vet inte.
Magen. Huvud - oh ja, huvudet. it's a mess. Kroppen. Allt.
aptit? ha! aldrig. vet inte. något fel..

ring inte. så länge du inte vet att du får.
och ni vet det. you know.


how do i breath?

without you here by my side..
-
Fredrik kom och hämtade upp mig runt tiotiden hemma hos Tessa i fredags. Vi åkte hem och han åt mat, jag tog en tallrik fil - hade ingen aptit då.
Vi somnade ganska snart. Jag kollade i taxfreentidningen som vi ska beställa ur nu till Bulgarien. Spännande. Blir en jäkla massa. Dels en ny parfym till mig och en till Fredrik. Massa mys.
Sen på lördagen gick vi upp runt elva och åkte in till A6 för att dels köpa Robins present. Han fyllde ju nitton i fredags. Han fick en Gant Liquid-parfym av mig och Fredrik + öl av Fredrik. :) Han blev glad.
Och vi kollade på lite kläder och så där. Hittade lite småsaker som gjorde en sugen till att shoppa. Men jag har inte pengar till det nu. Är redan skuldsatt på nästan tusen spänn. Fyfan. Men det är sånt som löser sig. :)
Vi tog även prover på fem sex parfymer till mamma som beställde en parfym ut taxfreen.

Sen åkte vi hem och tog det lugnt. Handlade även tacosmat som vi sen lagade till på kvällen. Jag och Fredrik var barnvakt åt Theo. det gick bra. Vi kollade på två filmer - The Holiday. ASBRA! Verkligen helt otrolig. Och en jäkla negerdunkfilm som jag inte kommer ihåg namnet av som söööög negerpung.
Somnade runt tretiden. älskling jag älskar diiig! Du är underbar.

Sen vaknade vi runt tolvtiden på söndagen och tog det lugnt till typ två då vi duschade och tog oss in till stan. Han släppte av mig hos Tessa och han åkte hem. ;/ Men vi ses snart igen. På lördag! Då.. då är det bara nåågra dar kvar tills vi åker till Bulgare. Den 4e september. Mygoooood.

Hos Tessa tog jag det lugnt. Vi åt pizza och kollade på A lot like love. Den är så söt. :)

Tessa sötnosen har börjat jobba på Vip på Torpa. Så glad för din skull. Hoppas allt kommer gå bra där för dig. Så jag hyra film gratis av dig ;D haha. Puss!

Idag har vi Fotografisk bild A med Johan Hovbradt. Han verkar bra. Dock pratar han mycket, ganska jobbigt att lyssna så länge, men jag försöker hålla fokuseringen på top. Har rast i en kvart till. Skönt att andas lite ;D
Sen vid halv tolv, då jag slutar kommer Tessa och joinar mig vid maten. Så söt är hon. Så jag slipper äta själv. För jag tror mina polare ska hem eftersom vi slutar halv tolv. Men jag ska hänga med henne ner till stan och så när hon ska uträtta några ärenden ;D

Sen ska jag hem och förhoppningsvis övningsköra med pappa. Om han orkar. annars kanske jag ringer farmor och frågar om hon vill. :)


Nu ska jag kila. Och göra något kreativt med mitt liv... som... typ. Dricka alkohol. hö hö.

Hejdå.

if you don't save me from myselfe i won't survive

any how, i can't do this.

Sitter i skolan idag igen. Sov hos Tessa igår. Vi kollade på Disturbia, ganska bra, dock inte läskig som jag trodde den var. Vi kollade aldrig klart hela vägen. För det blev så sent så jag somnade nästan. Så vi ska kolla klart idag efter att jag gått klart skolan.
Vet du vad som händer idag..? JOOOO Fredrik kommer! Runt tio tiden.
ooowh, äntligen äntligen äntligen! Fan vad jag saknar honom. Han är verkligen min sol här i livet. Så det är fett jobbigt att vara ifrån honom.. men det är sånt som hör till.

Jag har Karin idag - hela dag. Jösses. Hon är ju fett med pain. TARD! -.-
skott i pannan.
-
Ne aja, jag ska börja jobba nu.

PUss o kram på er.

all i wan't to know is that i am safe

tears are in my eyes.

I don't wanna be ashamed to cry. But when the dark comes on me i just can't let it out.
I don't wanna hold it all inside. But I don't know how to make anyone understand.
Even though I know you all try, it feels empety.
My friend, he stood by me, 'till the day he could'nt fight it anymore.
And it hurts.. he let nobody hurt me. Come back to me now.

I don't wanna give up. But it's hard to fight these feelings any longer.
I hate the way this life treats me.
I wonder if there's any other way..?

i guess i feel alright

Sitter i skolan. Nu är det bara fyra terminer kvar, sen tar jag studenten. Woow.
Jag har MatteB, jag hatar skolan atm. Vet inte om det är att jag har en dålig dag eller om jag bara är störd.
Jag förstår, men jag vill inte jobba med det. Jag är inte dum,
jag fattar att x gånger x är likamed 2x.
Men bara för det vill jag inte skriva det i olika fomer om och om igen. Jag vill inte sitta här och göra saker som jag aldrig någonsin kommer ha användning för i framtiden - förutom då jag ska lära min ungar, som i sin tur kommer avsky det och inte förstå 'varför'.
Men det är väl så livet är..? Eller? Det är väl antagligen meningen att vi ska sitta och slösa våra korta liv på något så meningslöst som ekvationer, förkortningar och andra löjliga saker.
Och skulle jag säga detta till en läraren och verkligen stå för vad jag tycker skulle jag få en stämpel i pannan direkt där det står "IG" och i det lilla brevet hem till mig kommer det stå att Melina Busch har fått IG i Matematik B pga korkat sätt att tänka. Men det är väl så det är.
Jag antar att det är så man ska behöva tänka numer - 'det är väl så det är'.
Just live with it. Eller vadå.

Nej men visst, jag sitter gladeligen och slösar mitt liv, som kanske kommer vara på 60 år till (kanske kortare) på att sitta och förstå mig på anledningen till varför vi ska ränka matte som jag aldrig kommer ha användning av.
Kan det inte funka så att de som vet att de ska jobba med skiten kan läsa detta vid sidan av, så kan vi som har en mer meningsfull mening här i livet koncentrera oss på hur människan funkar, varför vi är ledsan, hjälpa folk som har det svårt och göra någon nytta här i världen.
De som känner att de vill jobba med tal som knappt finns med i svenska språket - gör det. Spelar inte mig någon roll, men dra inte ner mig i skiten. Jag vill ägna mitt liv till att hjälpa folk som inte har det bra. Jag vill hjälpa de som är ledsna, som inte har bra med pengar eller de som har en ilska som kommer någonstans där inneifrån men inte vet hur de ska ta hand om den. Det vill jag. Men nej, ändå ska jag behöva tänka 'det är väl så det är'.

Bara lev med det.

Imorgon kommer Fredrik. Äntligen. Jag säger då det. Det var FÖR länge sen nu. Och ja, det tär på en. Som fan. Men vad ska man göra åt det? Även här får jag åter igen tänka 'det är väl så det är'. Egentligen vill jag ha honom inneboende hos mig. Så jag kan ta på honom jämt, se på honom, pussa på honom.
Det skulle vara smidigt. Men vem sa att livet var smidigt? Inte mamma i alla fall - smartaste kvinnan i världen. Nej. det har aldrig varit smidigt. Och kommer förmodligen inte bli det heller.
Cancern kommer aldrig kunna utrotas. För läkarna kan inte. Det är en skapelse av någon jag skulle vilja kalla djävulen. Inte djävulen som i Gud och Satan. Nej, jag tror inte på det, jag tror på allas våran egen gud, allas våran egen djävul. Den där jäveln som är orättvis, som drabbas andra människor med något de aldrig gjort sig förtjänta av.
Som exempelvis min väns brors fru. Varför? Varför ska hon behöva gå runt och oroa sig dag ut och dag in?
Och inte fan drabbar det bara henne, nej, även alla runt omkring. Och ingen gör något åt det - för vad kan göras?
Gå hem och vänta. 'Det är väl så det är'.
-
Min lektion börjar om tio minuter. Jag vill inte. Jag vill åka hem till Tessa, lägga mig och sova med kissen Stina jämte mig och höra henne spinna. Det vill jag. Jag vill ligga där tills jag vaknar - någon gång.
Jag vill ligga där och inte tänka, inte röra mig, inte göra något.

Det skulle vara skönt. Men nej, jag ska vara i skolan. Som alla andra duktiga MVGbarn. Jag ska vara en av dom där, det är i alla fall vad mina papper säger, och en del av mig själv. Men jag vet inte.
Jo, jag måste, annars kan jag aldrig lyckas bli det jag vill bli. 'Men det är väl så det är'.

I can be your own babygirl, if you just say yes.

only one for me

Jadu, vad händer?
Skolan har börjat. Känns helt okej. Dock mår jag inge bra fysiskt.
Jag har huvudvärk, och är hängig och halsont.
Känns som jag kommer bli sjuk snart. Har jag inte tid med,
men what to do?
Jag chillar, så gott jag kan.
Imorgon ska jag och Tessa träffa Claes på något vänster. Har nog inte riktigt bestämt när var hur.
-
Tessa är och probjobbar på VIP på Torpa nu. Hoppas det går bra för henne..
ska prata med henne imorgon, så vi får se.
Har by the way stängt av mobilljudet, så jag ska kunna sova inatt, blir störd allt förofta på nätterna pga den.
Så om det är akut så har jag en hemtelefon.

Borde sova, pga huvudvärken. Men allt känns konstigt atm. Känner inte för att sova. Känner inte för att kolla på tv. Eller surfa. Eller prata i telefon med någon, eller gå ut, eller göra något över huvudtaget.
Kanske bäst att sova då...?

Imorgon börjar jag klockan halv nio, och går till halv tolv.
Där efter måste jag till Mullsjö så snabbt som för att gå till tandläkaren. Och sen åka in till stan igen. yey.
På fredag kommer äntligen Fredrik! Skulle egentligen vara fest här hemma då, för min bror fyller nitton, men den blev inställd. Så det blir en lugn och skön hemmakväll med Fredrik som kommer runt nio/tio tiden.
Kanske hänger med Tessa innan dess, det vill jag. Hon är så söt. Saknar henne. Som vanligt då jag inte är med henne. Min lilla älsklingsgumma. Vi har bott under samma tak i massa dagar nu, men nu helt plötsligt så är det inte sommarlov längre utan skola, så då är det andra regler.
Men du är min ändå, aiight? :)

Jag vet inte ens varför jag håller på o skriver. Inget intressant för er ändå? Eller?
Meningslöst skrivande, wiho.

Jag är så trött på människor som framställer sig själva för någon de inte är.
Om de känner ett visst sätt för en annan eller känner sig otrygg, behöver man väl inte bete sig illa? Jag menar, 'var dig själv!' För vad tror du egentligen du vinner på att bete dig sådär?
Jag lär ju inte tycka bättre om dig för att du nedvärderar mig inför andra, och sen är värsta sötnosen när vi är själva. Det blir ju bara snurr i mitt huvud då förstår du väl.
Men ja.

Nu blev det så igen.
Ingen förstår vad jag pratar om. Bara massa ord som flyter ihop till meningar utan något innehåll.
Är det så? För er också?
It makes no sense.

Påtal om Sense, så ska jag sola där så snart dom gjort klart solariet och jag känner behov av värme och färg.
..... påtal om värme och färg - jag och Fredrik åker till Bulgarien den 4e september. Oj vad jag längtar. Hoppas på en fantastisk upplevelse och underbara minnen. Älskling, du och jag. <3

Håll humöret uppe! Eller? Kan jag det? Orkar jag?
Finns inget specifikt som pågår i mitt huvud. Ändå har jag mina stunder då jag inte vill något alls.
Jag vill knappt andas. Men samtidigt, det har väl vi alla? Inte är det bara jag som drabbats av någon självömkande störning..? Eller. ne. Hoppas på det.

Okej, nu tror jag att jag lämnar verkligheten och försöker sjunka in i min värld. Hitta sinnesron - långt där inne.

Godnatt, och ta hand om er.

if i only could show you how i really feel

i need my get-away-car today, more than ever.

Igår. Nej fan. aldrig.
idag, vill inte mer.
liksom. ni säger "ville han att du skulle må såhär?"
handlar inte så mkt om det.
handlar om vad han gjorde med mig under de tolv åren.
så mycket. han gav mig. så mkt.
och nu är det borta. mitt hjärta kan inte acceptera det.
det går inte.
aldrig någonsin kommer jag känna så som jag gjorde för dig för någon annan.
aldrig.
för du var och är unik, min vän.
så otrolig!
jag drömmer om dig. varje natt. alltid är det något.
och varje dröm handlar det om att han fortfarande lever, och inte kommer avlivas än på flera år.
han lever och finns med mig.
jag får göra allt det där, ÄNNU en gång.
jag får gå ut och gå med honom. pussa på honom.
ta på honom. vara med honom.

han kommer och puttar upp min dörr med sitt huvud och säger hej.
vifftar på svansen som alltid innan.

men nej. sen vaknar jag och isner sanningen.
jävla liv.
aldrig igen.

where is my get-away-car?

You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And You're the perfect thing to say.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

Fredrik, jag älskar dig.
Kom snart hit och värm mig.

Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.




i got a problem and i don't know what to do

Vaknade vid tolv idag. Varmt. Jobbigt. Sovit dåligt, pga värmen.
Fredrik stack till jobbet runt halv nio.
Ensamt blev det.

i am stuck between my fantasy and what is real.
damn.
-
Vill, men vill en anna sak också.
Och det går fan inte kombinera.
Fan vad jag känner mig splittrad.
Jag tror jag väljer det första alternativet.
Känns bäst i magen, och för andra skull dessutom.
Ja

Puss o kram
you are the sweetest drug

empty

vill skrika. gråta. slåss. springa. försvinna.
men inget av det kommer ge mig tillbaka dig. min hund.
cancer.
cancer ännu en gång. varför?

varför ska man behöva mista en av sina närmsta - min bror, pga cancer.
Jävla fan. Inget ger mig tillbaka dig.
Men ändå känner jag mig tom.

Vill inte komma hem. Vill inte se det tomma. Var kommer matskålen ta vägen?
ditt halsband?
din lina på trädgården?
kopplet?
bortsarna?


nej, knappt att jag vill veta.

hejdå

tell me what to do.
what will bring you back to me?