theese wounds wont seem to heal

galet trött på min bloggdesign. någon som vill rädda den innan den går under?

i know how it is

Nej, orkar inte med det här. Har haft sjukt ont i rygg, nacke och huvud nu i en hel vecka. Bokstavligen. Palla. :( Det släpper aldrig. Ska man behöva käka värktabletter så jävla många dagar i rad? Alla som känner mig vet att jag avskyr att stoppa i mig sån skit.. - och ja, jag röker. haha. Dubbelmoral. Jag vet. Men ja, whatever. (orka knäcka sig själv? haha)

Helgen har över lag varit riktigt bra. Har varit med de bästa jag vet och bara myst.
Igår kollade jag och Fredrik på en förbannat läskig skräckfilm! På riktigt. Jag mådde dåligt. Kunde inte somna. Fredrik låg och snarkade med jag vågade typ inte blunda.
Paranormal Activity. Tanka den! ASBRA. Vi kollade på en från torrentleech, en screener. Men det hade jag aldrig gissat att den var om jag inte visste. Jättebra kvalle och fett nice film överhuvudtaget. Alltså, på riktigt. Den värsta skräckfilmen jag någonsin sett. Och det finns inte många excisterande skräckfilmer jag inte sett.
Nog om det.

Idag ska jag försöka få lite städning gjort. Behövs typ bara plocka lite och damsuga en sväng. Inte jättestökigt. Ganska fresh ändå.

ah men, hejdå. /M

why do you du what you do?

what would my mama do?

Sitter med tända ljus i hela lägenheten, ett glas vin och Martin Stenmarck spelandes ur högtalarna. Det är fint det, terapi för själen. 1000 nålar. Så bra låt.

Hittade en lägenhet igår. Jättebra verkade den. Mitt i stan, 5000/månaden. 62kvadrat. Men men, inte fick jag och Sara den? nej nej, idag när jag ringde, efter en del mailande fram och tillbaka, fick jag höra att den var uthyrd. Otur, det heter jag i mellannamn.
-
Idag blir det varma mackor med tomat, mozzarella, pesto och skinka. Ska bli gott. Lite idol på det och min fredagskväll är fulländad.
Imorgon ska jag och Sanna ev. på mingelkväll i Saluhallen. Ha höga klackar och få goodiebags. Vi får se om vi kommer in eller ej, kanske är fullt när vi kommer. Vem vet. annars drar vi ut på krogen. Dricka lite vin har väl inget skadats av..? ...förnekelse... hehe
-
Nej vänner, nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara andas.
Har färgat håret också, mörkbrunt med lite skiftningar från röda slingor. Jag är ganska nöjd. Ska slänga i fler röda slingor, dom försvann litegrann.

Puss på er, ni är bra.

how can you loose strenght to breath?

i know, that you know

jag vet att du vet
jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad,
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad,
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny,
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du,
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu,

du borde sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va,
vi skulle få den tiden över för oss själva
som vi sagt att vi vill ha,
du borde unna dig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som mig,
du kommer pröva dina läppar mot nån annan
om jag lämnade dig nu.

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans,
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams,
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat,
som jag varit med
förut nånstans,
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns.

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten,
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten,
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du.

jag känner att du känner

it is the sweetest you can get

Sitter här på Munters gata i Uppsala och käkar macka och dricker oboy. Har nyss lämnat barnen på dagis. Det gick förvånandsvärt bra idag. F bråkade inte alls, dock var L lite småjobbig, men det löste sig när han insåg att jag inte tolererade det. :) hehe.

Ska ta dom till dagis imorgon också, och även hämta.

Ikväll ska jag och Fredrik på bio! :):) Vi ska se Upp. Den verkar skitbra, har hört en hel del gott om den också.
Fredrik är tamigfan den bästa människan jag vet. Han är så genuint snäll så det finns inte ord. Älskar dig vännen! <3

Alltså, det är så många som reagerar starkt på att jag och F bor ihop fortfarande, även fast vi inte är tillsammans. Men det funkar så jävla bra! Jag fattar själv att jag inte kan bo här förevigt. Måste starta mitt egna. Men just nu är det så himla tryggt. Alltså, det är så skönt att slippa känna någon direkt press på att jag måste flytta nunununu. Så shit vad nöjd jag är med det. Vi är bra vi.

På tal om flytta,
jag ska troligtvis flytta ner till Jönköping igen inom kort. Måste först och främst hitta ett jobb och en lägenhet - förstås. Men när jag gjort det (vilket kan bli när som helst, om en vecka - eller flera månader) så flyttar jag. Känner att jag saknar min familj alldeles för mycket. Nu har jag bott ifrån dem i 1 och ½ år. Så nu börjar jag verkligen känna mig mammasjuk! :) Och alla mina kusiner?! Dom växer upp så jävla fort (jaja, farmorvarning på den där, men ändå!). En av dem som jag alltid sett som typ.. 5-6 år är nu 15?! Jag menar. Vafan har jag varit den där stora grejen hände liksom. hehe. Så ne, nu är det dags för mig att komma tillbaka och styra upp det hela! :)
-
Ska snart åka iväg till Malin. pluttunge. Hoppas Lisali hänger på också under dagen. Vore mysigt att träffa de där galningarna.

OCH VÄNNER!
Jag kommer sakna er alla så jävla mycket när jag väl flyttat! Men ni ska veta, allihopa, att jag ångrar inte en sekund att jag lärt känna er. Ni är fantastiska allihopa! Helt underbara. Så glöm inte bort mig nu bara för att det är 40mils avstånd. Det går bussar, tåg, bilar och allt vad ni vill. Så kom ner och hälsa på, så ofta ni kan! Förfan. Och jag kommer komma upp, så ofta jag kan! Så tro inte att ni blir av med mig bara för att jag ska hemåt mot mina gamla trakter igen. ;)

Puss o kram på er alla. Älskar er, ni vet vilka ni är. <3
(det kommer säkert ett inlägg inom kort igen.. känner mig skrivsugen idag!)

/M
you are like sour milk in the mornings

like my friend said; life don't fuck me, i fuck life

Imorgon åker jag till mitt kära hem i Mullsjö. Ska bli trevligt. Stannar tills på måndag. Sen är det en ny jobbvecka. Ganska fullt upp nästa vecka. Har ganska många tillfällen med barnen och tre dagar på Plantis.

Elin har dessutom  E V E N T U E L L T  en lägenhet på gång till oss. Don't get our hopes up. Men chansen finns. Vi hoppas en del i alla fall! Får veta det imorgon om jag förstod det hela kalaset rätt.

Nej ni, nu ska jag sova. Har varit ett galet dygn det senaste. Varit i Örebro över en natt och hälsat på min älskling Zeina, tillsammans med Fredrik. Riktigt kul. Åkte klockan nio på kvällen och bara stack. Sisådär 20 mil. Haha, men ja, det var det värt. Skönt som fan att sova på hotell och god jävla frukost var det också. Riktigt skönt! En liten minisemester sådär. Men trött är jag. För sova har jag inte gjort sen 1968.
Så nu är det fan dags.

Puss vänner.
M

don't feel sad, the sun will raise again

you are so 2000andlate

tjenaaaa.
det har hänt en del sen jag skrev. ja jag vet, dramadramadramablablabla.
men ja, nu har jag blivit inneboende hos fredrik för ett tag. pallade inte bo i tierp. pallade inte avståndet. skitjobbigt när man skulle in och jobba i stan. jävla massa åkande. nej, inget för mig.
så nu bor jag hos fredrik, tills jag och elin har hittat våran lägenhet! letar för fulla muggar. hoppas på att hitta något så snart som möjligt, så man får igång sitt liv ordentligt. någon som vet en lägenhet här i uppsala? :)

idag ska jag och sanna ut och leta lite jobb. vore najs att hitta något lite mer permanent. just nu jobbar jag ju två helger i månaden och typ tre, fyra veckodagar. visst ger det en del kosing. men inte tillräckligt. vill ha ett jobb som ger mig lite mer, liksom.

i slutet av den här månaden, när jag fått min lön ska jag förhoppningsvis tatuera mig! längtar! ska göra mina två bröders stjärntecken och mitt egna på underarmen. kommer bli sååå fint. :)

nej men, tjena, ring någon dag. hitta på något med mig.
puss o kram på er.
M

let the beat rock