it's starting to get a little crazy inside of me

wahaaa. det är FEM DAGAR kvar till studenten!!! inte veckor, inte månader, inte år. det är sjukt!!! helt jävla sjukt! jag kan inte inse det. jag känner mig så sjukt störd. alltså, kom hem i fredags, och ni har ju sett mitt schema för de senaste veckorna. alltid något "måste". så när jag kom hem i fredags, efter min siiiiista lektion tänkte jag "vad ska jag göra?" (läs: vad MÅSTE jag göra). och så insåg jag... jag måste inte göra ett jävla skit! så jag tog min bok, som jag köpte för några månader sen, satte mig i solen och bara tog det såååå lugnt. alltså. ni anar inte den känslan! ni inte anar inte.

helgen har varit riktigt skön. har solat hela tiden, från typ elva till fyra varje dag. såå skönt. så nu börjar faktiskt min kropp bli någorlunda brun i alla fall. det är ju något.

allt är så nära, och det känns så overkligt. kommer nog inte riktigt förstå det förens jag sitter där dagen efter studentdagen och liksom... det är ingen skola nästa vecka, or ever if i want to...



jag har en sjuuuuuuk abstinens att sätta mig vid någon brygga och fiska idag/kväll. skulle sitta så jävla fint. men det finns ingen som verkar vara på.. skit ner er!

eller.. finns det nååågot nååågon där ute vill hitta på med mig? jag har ett begär efter människor! <3

Its gonna take a lot to drag me away from you
Theres nothing that a hundred men or more could ever do

(har blivit lite smått kär i den låten. den är vacker som fan..)

words, why is it all about words? how about some action!?

Jaaaa. Äntligen. Den examinerande skrivuppgiften i religion är äntligen klar. Det känns så sjukt gött. Nu ska jag belöna mig med ett avsnitt av One Tree Hill, sen ska jag plugga historia tills jag kolavippar!

(Det är en målargubbe preciiiiiis utanför min ingång, han pratar för mycket. Kan han vara tyst?!)

Imorgon är det sista lektionen med hela klassen. Herregud vad tiden har sprungit iväg. Men det känns riktigt bra, samtidigt som det känner riktigt jävla konstigt!

Kom på en sak... måste ringa Jakob, min förra mentor och prata om student 12/6....
lär jag göra imorgon!

(trösta mig... jag börjar egentligen halv ett imorgon, men har historiaprov klockan ÅTTA. tur som fan att jag har bil. ska hem och sova sen kan jag ju säga ;P)

och en sista lite P.S
Alleballe, du har väl inte glömt att memorera lite satanismkunskap tills imorgon va? hang in there buddy! <3

it went pretty good i would say

going back to my roots

alltså. jag satt häroch tänkte med en skål nudlar och majs på hur man lever. jag har ofta sagt att man ska göra det man själv vill, och inte alltid bry sig om andras åsikter.
men nu när jag sulprade i mig nudlarna och vattnet tillsammans kom jag på att jag verkligen, verkligen menar det. man ska fan inte bry sig om vad alla andra tycker jämt och ständigt. tänk om alla kunde förstå de?
jag har en vän som hindrar sig själv från att känna det den känner, för en annans skull. va? sluta. det är dina känslor. det är ditt val vadfan du gör med dom, och vem du vill dela dem med.
eller "nej jag kan inte träffa den killen för att min tjejkompis har varit tillsammans med honom". men lägg av!! dom har gjort slut av en anledning. dom är inte tillsammans. punkt.

sluta bry er så förbannat om andra känslor, när det handlar om er själva. jag säger inte att man ska vara egoister fullt ut, men gärna en bra bit på vägen. tänk för fan på er själva, så slipper andra göra det åt er.

you got broken wings

everytime i try to fly i fall

haha, har jag britta spjuts everytime-i-try-to-fly-i-fall-låten på huvudet? tragiskt....

änihao.
jag sitter hemma hos sanna och ska alldeles strax börja göra mig iordning. ikväll är det företagarnas skiva, aka firmafest. lite småkul idé tycker jag. kul att klä upp sig så där lite extra dessutom.

imorgon är ledig, som vanligt, då ska jag läsa det sista inför historian, sen äre chiiiiiill.

fett nice.

snart åker jag till jönköping. ni anar inte hur mycket jag längtar! vill hem till mamma! pappa! bror! lillbror! alla. släkten. vänner. huset. hunden. bilen. gräsmattan. studsmattan. grannarna. ica, konsum. tågstationen. sjön. promenaderna. skolan. dagiset. området. att man kan uppskatta dessa saker så mycket nu på avstånd? när jag bodde där trivdes jag veerkligen inte. jag ville borta från den lilla byn. nu saknar jag mullsjö så jag nästan spricker! men snaaaart är jag där! åker den 8e. iiiih!

now you're gone i realize my love for you is strong
(pinsamt vad för musik jag har på huvudet just nu...)

when the morning is gone

hejhaaaaallå!
jag har bränt mig för första gången ever av Sveriges sol. Helt sjukt. Jag har bränt mig på smalbenen. waaah. Hoppas det blir en fin färg till slut. Måste ligga i med det där nu! Helt sjukt vad det känns overkligt att det är nio dagar kvar! Heeeelt sjuk!

Idag mös jag med malin mestadels av dagen. Hjälpte henne med lite plugg. Sen hjälpte jag lisis och alle lite också. Kände mig som en lite minilärare idag. Gött.

Ne men det har varit en riktigt skön dag. Asgött väder och chillat i skolan. Fett nice!

PUSS!
i want to know, i want to know right now!

i hate this, so badly

alltså, ni förstår inte hur trött jag är.
jag vet, klagaklagayadiydiyadi.

men fuck off! jag har två historiaprov imorgon, på morgonen, och jag har jobbat hela helgen och jag ORKAR INTE FUCKING PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kuk


i



skolan

no woman, no cry

my my my.

gooooodmorgon! varit uppe en timme redan och jag hatar det.
jävla pissjobb. jävla pissömn. jävla allt.

hatar att gå upp tidigt en lördag. för att sen gå och lägga mig tidigt, igen, när alla andra ska vara uppe.

YES!

pretty fucking awsome

it would sure hit me hard

jag är förmodligen den mysigaste människan någonsin.

efter att sanna, elin och najko knallat hem fick jag en idé om att ta ut den lilla tunna madrassen som ligger på dom tjocka, lägga den på golvet i tvrummet, med massa filtar, sen lakan, och kolla på tv där tills vi slocknar. det var urmysigt och faktiskt hyffsat bekvämt. tadaa!

vi ställde klockan på tio, men misslyckades. det var alldeles för skönt att sova, så nu, en timme senare är jag uppe. kanske blir solning i alla fall. skulle verkligen behöva det!

men först!! FRUKOST!

mår illa så hungrig är jag.

the froozen picture of you and me still hangs on the wall

you are mine tonight

mjao. snart kommer sanna hit. då ska vi plugga tillsammans. grymt bra av oss.

jag vill göra något kul den här veckan, men tiden finns inte över. vill surfa. vill bli bjuden på grillat och förrätt. vill mysa. vill åka bräda. vill bada. vill fiska. vill vara ledig. vill festa. vill sova en hel dag. vill vara med massvis av vänner. vill. vill. vill.

men kan inte.


let's bojkotta life for a while












oops, i did it again

maaah! hallå.
provet gick faktiskt ganska bra. hoppas på bättre än bra. men vågar inte.
lisa och jag har pluggat sen typ elva. vi har gjort klart var sitt PM och grejat med lite annat. så jävla nice.

imorgon och på torsdag är jag ledig. snälla säg att det händer något roligt! i bara någon timme eller två. ska jobba hela helgen sen och behöver något som är KUL. dock har jag jävligt mycket plugg. så... hör av er. :)

ehm. HAJDO

have you taste my new recipe?

the last five

myyyy god. 170 st bilder från BJ i söndags. det var den fantastiska studentskivan och jag är galet nöjd. även galet fundersam. men det hör inte hit. jag är nöjd ändå, liksom.

av de 170 st laddade jag upp runt 100 st, tror jag. ingen aning. trött vart jag på det i alla fall! men nu är dom uppe, alla är taggade och nu är vi nöjda och glada.

idag lagade jag en god bacon/skinksås och pasta. den smakade fab. nöjd.
imorgon ska jag jobba igen. mellan 12-19. wey!

LÄNGTAR TILL DEN ÅTTONDE! DÅ ÅKER JAG HEM IGEN! <3 love.


jag har de mest fantastiska vänner man kan önska sig!

i can fix this, i can do this

ten things that could/would make a great day - turn bad

1. Slå i tårna i kanter
2. Få kärringstöt på ex. armbågen
3. Att smsa med långa naglar
4. När håret är så där leeeent så man inte kan göra något med det
5. Smuts
6. Folk som kör ivägen för mig
7. Hår på fel ställen och i mat
8. Smulor i sängen
9. Handdukar som är dåliga
10. Fislukt på bussar/trånga utrymmen



Har idag hunnit sola, kolla på kakel och tapet till köket, sova i två timmar på soffan, äta mat, halvt städa lägenheten och kolla på bond casino royal. om några timmar kommer lisa hit. ikväll är det robinson. imorgon är det skiva. jag ska ha så jäkla kul! såå.. ses vi på bj imorgon runt tio?

men först och främst måste jag leta efter fredriks biljett till min skiva... vart fan är den?

hejdå!

when you thought everything would turn out great, a bomb blew you away

doesn't it look you great?



please wake me up when it's all over

people keep in talking, they can say what they like

känner mig så ångestladdad. jag orkar inte med det mer. än så länge har mitt schema gått väldigt bra att följa. har inhandlat en studenoutfit, så det känns bra. men alltså, exempelvis historiaprovet imorgon. seriöst. det är helt sjukt vad mycket det är. medeltiden, senmedeltiden, forntiden, blablatiden. alltså, allvarligt. det är ett prov vi hade i höstas, och jag klarade det inte. så NU ska jag göra om det. fatta hur mycket jag har glömt sen dess eller?! fuck me.

men ska försöka sätta igång med det snart.

igår var det jättemysigt. Lisa, Sanna och Alex var över och vi pluggade (dom pluggade) och grillade, sen när F kom hem. Fett nice och jag åt så jag nästan spydde. Sen rapade jag. Tillsammans med Alex. hhehe.

Dom sov på soffan, Lisa och Alex alltså. Haha, sen hade Lisa somnat på golvet, sen i fåtöljen. Jajösses. Stackarna.

Nu ska jag försöka sätta igång.

JAG HATAR SKOLAN!

everything is gonna be alright....

then it's done

då är mitt schema klart. har även hunnit få i mig lite frukost.
jag har bokat in historiaprovet nu på fredag. heja heja heja mig! ska jobba med själva uppgiften nu. SNÄLLA låt mig klara det!!!!

(har fått positiva besked ifrån min förra skola JB i jönköping. fan vad bra!)

oh my god, are you two married?

you just set me on fire

Alltså, just nu vill jag bara gråta. Det är helt sjukt vad jag känner mig helt hopplös och förstörd. Och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska prioritera. Det är så mycket i skolan just nu, som ska vara klart inom 2,5  veckor. Och det är mycket. Tro mig. Det är så mycket så jag inte vet hur jag ska lösa det. Har jobbigt nog aldrig kännt så här i skolan. Att det är mycket. Fören nu. Nu de sista jävla veckorna innan studenten är det så mycket så jag vill gråta blod och spy galla.

Ska jag bestämma mig för ett IG i historia? För det är nästan den enda lösningen om jag ska hinna med alla andra ämnen. För annars, utöver allt annat, har jag ett stort prov och en jäääävligt stor inlämning som ska vara klar den här veckan! Shit. Hjälp mig organisera mitt liv igen! Hjälp mig få ordning på allt.

Och som pricken över i så tror jag att jag gått och blivit sjuk igen. Är superförkyld och har ont i halsen igen. VAD FAN! Det är exakt de symptomen jag hade förra gången jag var sjuk i en månad. Trött som en gris, ont överallt och jätteförkyld. yey.

Och ser det ut som jag har fucking tid över till det!!!? Helevete!!!
Det smidigaste vore om man hade en polare eller pojkvän som kunde hjälpa en, men vadfan skulle den personen finnas? ALLA har minst lika mycket, om inte mer, att göra. Så alla är verkligen all alone in this till studenten. Kul.

Ska göra ett schema till mig själv nu. Hur jag ska lösa allt. För det måste gå. Och det schemat ska inte sitta fast i huvudet, för det gör mig illamående. Det ska skrivas ner och sen ska jag inte behöva må dåligt mer. Det löser sig.

got to make this work

what is this all about?

jobbat. kul - nej. trött - ja. som fan. helt slut. galet.

o n t   ö v e r a l l t   ,   i   h e l a   k r o p p e n !

meneee. imorgn är det buffertdag, aka ledig. ska jobba med min historia som jag inte gjort klart. förhoppningsvis löser jag det tills imorgon.

ett gäng små tankar;
undrar hur fan saker och ting funkade förr. var man sån här då? sån som jag är nu, eller sån som du är nu. eller sån som situationen är nu. undrar om det fanns då.

undrar om man kan fråga vissa saker rätt ut, utan att ens bry sig om konsekvenserna. visst, jag är inte den som ofta bryr mig, slänger ofta ur mig saker hit och dit. men tänk så är det fel?

hur fan löser jag situationen? tänk om det liksom blir noll-noll. vadfan vet jag.

esch. hejdå. ska sova nu. tillsammans med lite prison break.


dagens fråga: "ursäkta får jag fråga dig en sak?"
dagens svar: "ja a då, tack så mycket!"

i am, i am, the queen

hallojskoj i fylleparken. eller sannaspark som jag kallar den. för fylleparken känns som "alla fjortisar festar där" men innebär egentligen det brukaDE sitta en del alkisar där innan. pfh, pyttsan! hehe. älskar ordet.

anyhow. det var mysigt. mina älsklingsflickor malin och sanna höll mig varm i vinden med duntänke, mössa och bikini. det gillas starkt. right?

idag jobba ja, det var jobbigt. precis som det ska va. men förbannat kul också. faktiskt. samma visa imorgon. jag gillar det. speciellt när kunde frågar om hjälp och man står där och säger "jaaaaadu, det var en bra fråga.. hehe.. ööh." hahha. sämsta jävla "floristen" som någonsin jobbat på plantagen skulle jag tro.

but hey, thats me. nu ska jag tagga kudden och ställa klockan på halv sju.. ÅH vad jag ser fram emot det. :) eh.

guide me to happiness and i'll give you my future

acting like i was a part of your property

you make me sick, you know that, don't you?
________________________________________________________
Na na why don't you get a job?
I just did.

Plantagen vill ha mig, trots allt. Dom har bytt chef och jag presenterade mig idag. Mycket trevlig. Så i helgen blir det jobb för fulla rullar. Göttttt!

Har pluggat samhäll. GÖTT!

Har haft betygsnack med mentorn idag. Ännu mer GÖTT! hehe

Firat med sushi, GÖTTTTTTTTTTTT!

nu ska jag äta negerbollar.
what do you call thoose?
nenene.... winerbreads!
oh no you dont.

my friend's got a girlfriend and he hates that bitch


what a funny shadow you have

gävlebor luktar skit och kan inget om klänningar. min thtudentklänning kommer bethtå av ett linne från exthempelvith rip curl i thtrl xthxthl thom thka hänga och thlänga. thkönt! then älthkar vi inte mcdondaldth i geffle för det luktar thenapthgul bebithbajth blandat med thpya! och det var bara jag och alexth som kände lukten. förthtår inte vad det var för fel på de andrath luktthinne.

then åkte vi hem. tomhänta. men vi var ganthka glada ändå, för vi hade varit inne på sjöthkoj och FAN vad kär jag blev i både två thjocktröjor och HUNDRA tthhirtth. :( (LÄS MED LÄSP)


HAJDÅ!
when you look behind you now it's gone