playground school bell rings again

Sitter nu och väntar på mina tre flickor. Malin, Freddie och Sanna. Jag blev så rastlös efter en stunds väntan att jag har nu storstädat hela lägnheten, skurit alla grönsaker, bäddat halvt rent i sängen, vattnat alla blommor, dukat bordet, tänt ljus, plockat fram alla råvaror, gjort alla såser och gjort mig själv iordning.

Dom kommer väl när som helst nu. Jag är rastlös............ röksugen kanske? Jag vet inte. I vilket fall spritter det i hela kroppen och jag kan inte sitta still. Hungrig också.........

new beginning

Ja ja, jävla tjat överallt i denna bloggvärld om hur folk ska bli duktiga hit och fucking dit vad det gäller träning och mat. Och tro fan att jag är en av dom?! hah. Herregud på mig säger ja ba!

Jag har slutat röka, helt. Har inte rökt något allt på en hel vecka och det har gått asbra. Kommer INTE falla tillbaka. Jag har heller inte druckit alkohol på en vecka, och det ska jag också hålla mig borta ifrån så gott det går. Om jag känner för ett glas vin hit och dit gör jag väl det, men jag tänker inte supa på ett tag i alla fall!

Sen har jag varit ute och sprungit två dagar i rad + kört styrka hemma sammanlagt i en timme. Det ska jag också fortsätta med. Jag ska ha en vilodag på söndagar. (sjävklart inte köra slut på mig själv 6 dagar i veckan utan lägga upp det hela på en bra nivå med balans liksom.)

Kul och intressant läsning va? ööööh.

Ikväll ska jag grilla med Sanna, Fredrika, Malin och Lisali. Trevligt värre. Hoppas bara att regnet kan sluta falla så det faktiskt blir skönt attt sitta ute....?

Jaja! Nu ska jag äta en awsome frulle med knäckebröd, paprika, sallad och gruka. TJARÅ!

please stay out of it

tjatja.
längesen. i know.
-
hemma i sverige. jag älskar det.
just nu suger dock livet en gnutta. ligger i soffan och kolla film efter film efter film. alla jobbar förutom jag. jag börjar på tisdag. så fram tills dess gör jag inte ett skit.
har massa filmer att tipsa om:
Chloe
The Last Song
I Love You Phillip Morris
Remember me (Inte ASBRA men sevärd)
The Book of Eli
Valentines Day (inte eller asbra, men helt okej tjejfilm. ganska förutsägbar dock)
The Back-Up Plan
Veronica Decies to Die
Date Nigh
Dear John
She's Out of My League
Case 39
Shutter Island
The Unthinkable
The Exorcism of Emily Rose
My Sisters Keeper

Jag är så jävla blandad vad det gäller filmer. Jag kollar verkligen på ALLT. Allt från djupt poetiska till hemska thrillers, djupa kärleksfilmer till hjärtskärande sorgligt, psykotiska skräckfilmer till typiska chicflics, animerade barnfilmer till gammal tecknad, fantasifyllda fantasies till dokumentär basarade, svensk skitkomedi till amerikansk överdryg komedi.

jag gillar fan allt.
Men här har ni i alla fall de filmer jag sett den senaste tiden. Jag gillar dom allihop, men inte riktigt lika mycket som den ena med den andra.
Shit, jag behöver nog ta en macka. Jag sluddrar.