didn't you told me you hold me until you die?

tja.
idag känns som en hyffsat bra dag. kom till alex igår runt 21tiden. har sen dess hunnit kolla på year one, och man from earth. riktigt bra filmer bådatvå. så mycket som jag skrattade åt year one var länge sen. jag grät, så kul var den. haha. herregud.

idag vaknade jag vid typ halv ett tror jag. känns lite värdelöst. men jag har ändå fått en del gjort sen dess. har städat lite lätt här. plockat sånt som ungkarlar inte klarar av ;) och även packat om alla mina väskor så jag har det lite mer organiserat. känns skönt.

jobbigt att somna igår dock. drömde till och med om att jag pratade med f om det. hur konstigt det kändes. missförstå mig inte - det här är vad jag vill. men det är en sån otroligt omställning och ett sånt jävla miljöombyte. så därför känns mitt huvud lite upp och ner. men det kommer nog ge sig med tiden. jag har trots allt vääääärldens bästa vänner bakom mig (shit, jag rös till när jag skrev den där meningen.. hjärtegullungar!!)

nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig iordning lite. i look like crap. ska ev. med alex ut till bäcklösen, där han är nu och praktiserar. kan bli trevligt kan jag tänka mig. känner bara av en viss känsla av att jag inte passar in - alls - överhuvudtaget. det är värsta tatueringsplacet och sådär. så alla är tatuerade och coola, så kommer jag där - nyskild och otatuerad. (hahaha).
men jag ska faktiskt gadda mig. vet inte när riktigt än. men jag ska. ska bara se över min ekonomi, men det ska ske - i år! jag ska ha tre stjäntecken på min underarm. min storebrors, mitt egna och min lillebrors.

kommer bli tjockt najs. hahaha.

sen ikväll lär vi åka och handla om matvraket jag ska överleva. alex lever på ingenting (i mina ögon. dock gör han ju det, bara att han inte brukar äta hemma. men herregud, hur fan småäter man om man inte har gottegottgott hemma?! hehe)
ah men hejdå!

/M

but you're still alive

from me to you, i'm sorry!



/F

the idea was to

Jag har inte riktigt haft begäret att beskriva och berätta hur jag tänker, för jag har alltid inom mig varit klar, men inte förens nu inser jag att mina behov och mina krav skall också balanseras med andra i min omgivning och inte minst min närmaste.

Hur det har blivit såhär är något som sakta, sakta växer fram och det är något som kommer ta tid och göra ont. Ska jag vara helt ärlig så har jag själv också tappat mig.

Det är den här smällkäften som får en att vakna till och som får en att fatta vad i helvete jag har hållit på med. Ingen av oss är kanske änglar, men vi har ju bara sett en sida, inte den dolda, ej subjektiva saken som faktiskt spelar en lika stor roll.

Jag kan inte tänka mig ett liv utan denna person. En person som fått mig att hitta mig själv, erkänna mig själv och acceptera mig själv som jag tidigare inte har lyckats med. Men nu vet jag också att det finns mer att finna.

Hur ska jag göra när jag har något obehagligt att berätta, är rädd eller bara inser hur skönt det är att luta tillbaka till den andre jag, den andre som skulle kunna sitta och ta hand om mig i flera timmar även fast denne är hur trött som helst? Jo, jag vet att denne skulle göra det eftersom jag vet att denne gör det när det väl gäller. Like yesterday.

Jag har en annan ro i min kropp, men känslorna kommer och går. Saker påminner och faktum - sanningen, kommer mig krypandes inpå, oavsett hur jag tacklar och föser undan.

När jag sitter här och skriver... Inser jag att det finns sååå mycket att berätta, som egentligen aldrig kommer kunna skrivas ner eftersom kärleken för denna person är så stor. "Tycka-om-känslan" är så mäktig så det vore fel att säga att tre ord beskriver allt. För det gör det inte och inte ens jag själv vet hur jag ska tacka, njuta och förlåta för det är så stor och så kraftfullt.

Det var säkert ett år om inte mer som jag senast skrev av mig i en blogg. Jag saknar det. För nu vill jag skrika ut, tills min röst försvinner att "DU ÄR DEN BÄSTA MÄNNISKAN SOM FINNS OCH DIN BETYDELSE FÖR MIG ÄR ENORM, JAG ÄLSKAR DIG", om och om och om och om igen.

Jag hoppas Du får ett liv Du vill ha, hur det kommer bli vet ingen av oss, men jobbigt kommer det bli. Jobbigt har fått en helt ny betydelse. Inte bara för Dig utan för mig också.

Men en sak ska vi fortsätta lova varandra, vi ska inte försvinna för varandra. Vi ska nu låta varandra vandra längs med vägen själva men samtidigt ha en trygghet som tilltalar en att "Ni har varandra".

JAG ÄLSKAR DIG!

/F


You cant hurry love
No, you just have to wait
She said love dont come easy
Its a game of give and take

i have to find myself

Oj oj, jag vet knappt vart jag ska börja. Det känns ju inte så nyyyyytt för mig som det nu kommer kännas för vissa av er som läser, ni som känner mig och vet vem jag är.

Mycket har hänt under mitt liv som har hjälpt mig att forma den jag är idag. Och jag vill inte påstå att jag vill ta tillbaka en enda dag. Jag vill inte radera en enda känsla, en enda dag, en enda händelse hur mitt liv. För det har gjort mig till den jag är.

Det är bara det att nu har jag valt att vända mitt liv i en annan riktning. Jag har upptäckt mig själv som odefinierbar en så länge. Tills denna dag har jag alltid definierat mig själv som 'flickvän'. Aldrig som 'Melina'. Jag kan säga just nu att vem är 'Melina'? och inte kunna svara på det. Jag är i en vilsen kurva just nu och jag hoppas att valet jag har gjort nu kommer hjälpa mig kunna svara på den frågan.

Jag kommer flytta på söndag, till tierp och bo hos min fina vän Alexander, tills jag har hittat ett eget boende, var det nu än blir någonstans. Jag och Fredrik har gått skilda vägar och gjort slut. Vi har brutit förlovningen och sagt hejdå. Men på det finaste sättet jag tror något par någonsin kan säga hejdå på. Vi är fortfarande Fredrik och Melina, precis som jag är Melina och Sanna. Fredrik är min fantastiska vän och han står mig närmare än någon annan. Det vill jag aldrig någonsin sopa under mattan. Han är min bästa vän!

Jag har nu succesivt börjat packa mina kläder. Senare ska jag ta tag i andra småsaker. Jag ska bo här nu tills på söndag. Dels för jag ska jobba imorgon och på söndag men även för att jag vill ge oss ett fint avslut.

Något ni ska veta är att vi är absolut inte ovänner. Vi är bästa vänner och vi kommer alltid vara det. För ett liv utan Fredrik (vän/pojkvän) funkar inte för mig. Så är vi inte tillsammans som pojk-flickvän så är vi absolut bästa vänner. Han spelar en så betydande roll för mig i mitt liv. Han är den som håller mig kvar på jorden - samtidigt som jag bara vill sväva ut åt alla håll och kanter.

Och oroa er inte alla mina vänner, jag älskar er och ni som känner mig vet att jag kommer inte (som det ser i dagsläget) ens kunna flytta tillbaka till Jönköping. Jag trivs HÄR i Uppsala. Uppsala är min stad. Visst, inte vet jag hur jag känner om en månad, två eller ett år. Men som det ser ut nu vill jag finnas här, i Sveriges fjärde största stad.

Och nej, jag är inte deppig åt helvete och nära döden. Det här är vad jag vill och jag tror vi båda kommer klara det här. Visst kommer vi möta problem på vägen. Men vi kommer klara det. Det kommer bli tufft. Jag kommer säkert gråta maratonlänge och allt det där. Men det är nästan det jag vill. Känna den utmaningen. Känna att jag är jag, jag är själv och jag klarar det. För det gör jag.
Oavsett om jag är livrädd för ensamheten. Oavsett om jag aldrig varit själv. Oavsett om det här kommer vara mina första dagar som singel och ensam kommer jag klara det. För jag SKA klara det. Lite jävlainamma har man aldrig dött av. Så kom ihåg det - man måste kämpa för att utvecklas. Och det är just precis vad jag ska göra. Kämpa.

Nu ska jag gå och ta en cigarett, för att lugna nerverna lite.
Och mamma, om du läser det här. Ja, jag har fallit tillbaka. Cigaretten är mitt stöd just nu. När jag behöver det där lugnet. Jag måste hitta mig själv. Jag vill inte hålla tillbaka med något för att göra någon annan nöjd. Just nu är jag en rökare. Vi får helt enkelt se hur länge. Men just nu har jag inga planer på att fimpa. Jag behöver den tryggheten nu när jag sagt hejdå till Fredriks.

Älskar er.
Puss o kram
Melina

so long and good night

längesen nu. jag vet. men energin har inte funnits där. har blivit sjuk också. förkyld och hostar utav bara fan. men men. jag får överleva även det.

helgen var bra.
My Chemical Romans - Helena. Riktigt bra faktiskt. annars har jag svårt för dom..
-
ska möta upp en tjej till idag.
minns inte vad jag har berättat i den här jävla bloggen,
men jag har blivit barnvakt för två småttingar, två till tre gånger i veckan. runt 6.00-7.30 vissa mornar och runt 15.30.18.00 andra dagar. dom är 4 och 1,3 år.  kille och tjej. asgoa. så det ska nog gå bra.
nu har jag då fått ännu en tjej som vill ha mig någon gång i veckan, förmodligen ganska sällan. ska i alla fall möta henne idag så får vi se. yeye.
-
nu ska jag och f snart äta lunch. goutt.

hej
M

though i hardly know her i let her in my vain

do you get a kick out of being small minded?

jobbet i helgen gick bra. hade ansvar över blommor, 7-16. kul att gå och greja lite för sig själv. men det var segt in mot småtimmarna. (ja 16 är inte sent, men när man då varit uppe sen sju känns det som om klockan likaväl skulle kunna vara typ 23)

menee, idag ska jag mysa med suni. imrogon ska jag träffa en tjej som jag ev. ska hjälpa till som barnvakt åt hennes ungar. hopppppaaaas hon vill ha mig! skulle kännas så kul! ::))

menee, puss
M

you better knock on wood

have you come here to play jesus?

Johanna åkte nyss till sin kära pojkvän. Hon kom hit strax efter halv tolv och vi åt lunch. Sen har vi kollat på tv och pratat. Mystjejen. Imorgon ska vi dricka vin, käka ost och kex tillsammans med Lina. Ska bli mysigt!

Ikväll (om en knapp timme) ska jag till Sanna där jag blir bjuden på mat. Sen ska jag hjälpa henne att slinga hennes hår. Därefter, runt sju halv åtta ska vi träffa resten av gurlsen på lite snacksnick i parken. tjofräs.

Vet inte om ni har förstått det här men låten One med Mary J Blige och U2 är rysligt jävla bra. Faktiskt. Så jävla bra.

Hade en sån sjuk dröm inatt btw. Drömde att jag gått upp i vikt - som fan. Har förvisso lagt på mig några kilon de senaste månaderna, men det här var brutalt. haha. Skulle stå på vågen och motbevisa någon jävla kärring att nej, jag är inte tjock. När jag ställde mig på vågen visade de digitala siffrorna 99.8 (minns det så väl...). The horror liksom. 0.2 kg ifrån 100 kg. Oh my god. Jag spydde nästan. Försökte vagga mig själv fram och tillbaka på vågen i hopp om att den skulle ändras, och ja, i ett kort kort kort ögonblick stod det 52.3 och jag sken upp - i samma veva som jag såg kärringen hånle mot mig samtidigt som hon sneglade ner mot vågen, där det återigen stod 99.8.

The horror, the horror.

Over and out
/M

why would you make me crawl?

light will guide you home, i will try to fix you

Idag köpte vi bil. Jag är så jävla nöjd. Finns ingen som är nöjdare än mig just nu. På allvar. Vi ska förstås dela den med f's mamma. För kostnaden hade blivit lite väl just nu annars! Men asnice ändå!

Den blev en sprillans ny Polo. Som inte ens har haft sin premiär än. En VW Polo Master -10. Yeah, you heard med, 2010. Ni fattar inte hur snygg den är. Och hur skön den är att köra. Och hur jävla asbra den är. Fan vad jag är nöjd. Och det bästa med allt det här lär ju vara att vi TJÄNAR pengar på den. Alltså, i längden - om man jämför med bilen vi haft nu. Volvon. Den är så jävla dyr i drift. Så det kommer bli så nice! ååh. Den är leveransklar om två veckor. Jag längtar! :D
-
Ligger här i soffan med ljus tända för mig själv. Har kollat på du, jag och dupree. Spårad, men rolig film. Ska snart gå och lägga mig tror jag. Imorgon kommer Johanna förbi på lite lunch. Eventuellt Lina också om hon hinner få mitt meddelande. Hoppas! :)

I helgen ska jag jobba fre-sön. 10-timmars pass. Kommer kissa på mig. Men det är det värt. Lite kiss i byxan är lika med pengar på banken. Hehe.

Men, puss på det! Idag har varit en bra dag!
Har till och med "höststädat" trädgården på baksidan. Fint.

/M

you are going to be alright

the one that got away

klockan är halv fem och det känns som om jag nyss vaknade. jävlar.
har varit hemma sen igår. spydde igår, mitt i stan. typ. uppe vid kvarnen. lagom pinsamt så där. men det var som tur var ingen där at that moment. skulle egentligen jobbat igår och idag. men nu blev det ju inte så.

känner mig helsnurrig. ont i hela kroppen. känns typ som träningsvärk, men ändå inte. känner mig mör liksom. kom och kläm på mig. det är sååå skönt. massage, på fötter, rygg, armar, ben, händer - anywhere. fan vad skönt det vore.

ikväll blir det bara mys och lugnt. för mig i alla fall. hoppas f vill detsamma.
-
aja. nu ska jag väl typ.. kanske hänga lite tvätt. om jag orkar. borde........
hejdå
/M
if you're gonna be a driver, you should drive a race car