when i love it, i LOVE it!

Jag bara ääälskar torsdagar. Är helledig och det lär ju inte finnas så mycket bättre än det. waah maaaah.*dreggel*

Ehm, idag var Ki-boxning planerat, men jag och Sanna var försenade, hehe, så vi fick istället köra på en halvtimmes gym och sedan en timme på medelpasset. Och jag säger som Sanna, vi var bäst. Lätt. hehhee. Och jag måste säga att trots min fruktansvärt dåliga koordinationsförmåga gick det ganska bra idag. Fick kläm på de flesta stegen! Stolt! :D

Imorgon är det heldag i skolan, sedan myskväll hemma med F. Det vankas supergod mat och en flaska rött. Me likey!
på lördag ska jag, Sanna, Fredrik och Najko spela badminton vid tolvslaget och jag och Sanna ska lätt ta död på grabbarna. haha. Vi kommer vinna! :)
Sedan är det inflyttningsfest hos Najko.

Nu ska jag snart sova, men innan dess har F lovat mig en massage, so he better get in her soon, my back is killing me.

Jag ska bli vig. HÖ!
futtttttt

i know it only comes ones in life

together we can make this work

Igår blev det ett intensivpass med Sanna. Jag dog lite kan jag säga. Vi båda hade nog högre förväntningar om oss själva för det där var lite väl tungt för oss. Vi får köra på medelpassen till en början helt enkelt! :)
Men kul var det, det kan jag säga. OCH DET TOG!

Jag har superträningsvärk i axlarna, har jag nog nästan aldrig haft innan. Sen på andra ställen, men värst är det där. Ska nog be F massera där senare. hehe.

Mår illa idag. Förstår inte varför. Börjar bli sjukt irriterande.

F ska ringa till vetrinären när dom uppnar klockan tolv och beställa tid för lille Sixten. Han ska kastreras och chippmärkas, så han ska kunna bli utekatt lite sådär ibland sen när våren kommer. Spännande! Hoppas han inte får allt för ont, lillkillen. <3

Vill ni veta något som jag hatar mer än väldigt mycket?
TV-Shop och/eller sån där "Jackpott" och allt vad de heter. Framför allt Jackpot-programen. För alla brudar (som det oftast är) är så förbannat jävla fjolliga och dryga. Vill fan köra en kändis-Eva och kräkas på dem allihop! uh.

could it be forever?

so pick me up, take me out, turn it on, yeah

Den låten är så braaaaaaaaaaa.

Men det var inte det jag skulle berätta. För vet ni vad vänner? Jag har alldeles nyligen varit med om något av det värsta jag någonsin varit med om. Det ligger LÄTT på topp 5! Läs och tyck synd:

Det hela började med att jag gnällde lite i matsalen inför mina vänner att jag skulle behöva storhandla själv (F jobbar och jag slutade tidigt från skolan). Malin sa att hon ville följa med och hjälpa till, men det gick ju inte eftersom hon hade lektion. hehe. Då sa jag med ett litet hånskratt att "jo men visst malin, sitter här och väntar tills du slutar halv fyra baaara för att du ska få följa med och storhandla som du tycker är så kul.. öh". Det fick jag ganska snabbt ångra. För...

När jag väl kommer fram till Willys upptäcker jag till min fasa att jag inte har något mynt som man kan stoppa i vagnen. Jag letar och letar men hittar inget. Så jag biter ihop och kommer på att det finns "vagnar" som man kan lägga två korgar i, det underlättar ju!

Men när jag väl kommer in upptäcker jag att NEJ det finns inga sådana kvar. Dom verkar vara poppis en dag som denna.  Så jag kommer på en briljant idé att gå med två korgar samtidigt (en lite halvt om halvt på armen och en i handen, medan jag håller själva shoppinglistan i andra handen). Yes. Men det ångrade jag också ganska snabbt. För damn vad jobbigt det var.

Anyhow, till slut har jag handlat allt. Och det är tunga grejer hit och dit. Jesus. Och när jag börjar närma mig kassan inser jag att... just det, kattsand var det också. Och den här kattsanden väger 10 kilo för att vara exakt och är stor. Bäääh. Jag kånkar och pustar mig fram till kassan och börjar packa upp. (här är jag redan genomsvettig och har superont i ryggen).

Betalar med kortet och har nu också lagt upp tre plastkassar och en pappkasse (+ stora säcken med kattsand). När jag väl har börjat packa ner mina varor i kassarna börjar jag undra hur tusan jag ska få med mig dessa fyra stora tunga kassar (+ stora säcken med kattsand) till bilen som är cirkus tvåhundra meter bort. SUCK!!!!

Jag står och ordnar och grejar, känner hur svetten börjar rinna i nacken och jag är VARM, IRRITERAD, KISSENÖDIG och TRÖTT. Fanfanfan. Det står en kvinna i fyrtioårsåldern och packar sina få varor i en kasse och slänger lätt ner kassfanskapet i vagnen och börjar drutta iväg. Jag var SÅÅÅÅ nära på att be om att få lägga åtminstone min 10 kilos tunga kattsandssäck. Men ne, för stolt som jag är börjar jag konka.

Hur fan jag bar mig åt det undrar jag fortfarande, men hem kom jag. Efter mycket om och med, och mycket rädsla för att kassarna skulle spricka och alla varor skulle falla pladask på golvet. Men.. som sagt, det gick. FY FAN, det här gör jag ALDRIG om igen. Nästa gång ska jag MINST sagt ha med mig tio stycken femmor och tior för att försäkra mig om att det aldrig händer igen.

Och nu med eftertanke kan jag absolut tänka mig att sitta kvar och vänta tills Malins lektion är slut....
bäh.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och tar det lugnt. Det förtjänar jag.

the only one how brings me back is you

sometimes i'm gooooooooood

Hell yeah! Skönt att mediekommunikationsuppgiften nu är avklarad. Hade dessutom glömt bort att den skulle vara klar tills imorgon men min fina vän Sanna påminnde mig. Tur det. Thanks hun'!

Idag åt vi tunna köttbitar, klyftpotatis och bea- och/eller chilisås. Det smakade kanonbra. Så jag är dessutom mätt. Och det hör ju till ovanligheten. Eller? ha! Who am I kidding? Med tanke på att jag äter konstant är jag jämt mätt, börjar jag tycka. Haha.

Ska alldeles strax sätta på ett nytt avsnit av "Lie to me". Den nya serien som har börjat. Har redan fastnat ganska bra i den så det är kul. Något jag och Fredrik kan se tillsammans dessutom. Inte en massa trams som OTH eller Desperata hemmafruar, som han tycker. score.

mån: sjukdag. dock fixat att städa en del. gott.
tis: hämta sanna 8.10, skola 8.30 - 11.30, (stor)handla, träna 19.30 - 21.30
ons: skola 8.30 - 11.30 plugga på projektarbete, ev. kastrera och chipmärka katten, mys med f
tor: helledig, (gött!), plugga projektarbete, träna ki-box (lisa ska du med?)
fre: skola 8.30 - 15.30, inflyttningsfest hos najko
lör: öppen för förslag!, ev. en lugn timme på gymmet
sön: träna på gymmet

känns ganska gött faktiskt.

mayby baby

i just can't wait to be there

Ja ja, tjat hit och dit, jag har inte skrivit på ett tag. Men guess what? jag har varit upptagen med mina nära och kära i Jönköping. Yes man, that's right. Där var jag från måndagen förra veckan och till igår. Har haft det helt kanonbra. Träffat de bästa och även gjort det mesta. Typ. Dock när jag och Fredrik var påväg hem igår fick jag sinnessjukt ont i magen och det har ännu inte gått över. Funderar på om jag har lyckats äta något dumt?  Ligger hemma från skolan idag, hade bara historia på eftermiddagen, visst är det dumt att missa, men jag kände att det inte gick. För inatt har jag vaknat till och ifrån hela natten, törstig hit, kissnödig dit, illamående och faaaan. Dock har jag varit uppe sen klockan sex imorse. Har inte kunnat somna om.. men men. Det är förmodligen lika bra. För annars kommer jag väl inte kunna sova något inatt. Klippt mig har jag också hunnit med. Toppat bara. No worries. Jag sparar så gott jag kan, dock vill jag inte att håret ska bli långt - och slitet. Det ska bli långt. Man får helt enkelt ha lite tålamod. Det är lite "gå fram tre steg, bak ett". Men det kommer när det kommer. Klippte av två centimeter eller något. Tjusigt. Nu är det lite friskare i alla fall.

aldrig har jag kännt så här
aldrig har jag tvivlat på vem jag är
aldrig har jag ångrat dig
aldrig har jag vänt mig om
aldrig

jag önskar oss båda all lycka
för vi båda förtjänar det

du och jag visar vad ordet 'rätt'
betyder

tack för det.



tänk om det faktiskt är dags?

pretty woman, talk a while

Vad bra det här sportlovet började. Eller okej, egentligen börjar det ju imorgon men för mig började det så fort lektionen slutade i fredagseftermiddag. Det var en liten fest hos mig i fredags. Alla favoriter var här, saknade några, en del skulle jobba, andra var sjuka osv. Men det var kul. Jag blev rund om fötterna och det slutade med att Lisa sov hos mig och jag vaknade med huvudvärk värre än någonsin. hehe.

Igår på alla <3ans dag mös vi mest hela dagen, åt på Buritos, nya stället på Gränby, typ en sen lunch. Sen vid nio stack vi till Svenssons Tarverna, våran restaurang. tiih. dock är jag sugen på att totaldissa den snart. Dom har bytt hela innehållet på menyn och inget smakar som det ska längre. Sånt gör mig ledsen, för dom hade en otrolig meny förr. Men men. Vi båda åt oxfil'e, hasselbackspotatis, salsablandning av något slag, guaccamole, och en jättegod sallad. Sallad var typ den som var god, och guccan förstås.

Sen chillade vi med film och lite godis. Supermysigt.

Idag håller jag på med packningen. Åker hem till kära Mullsjö imorgon och stannar hela veckan ut! Underbart. Saknar dem verkligen just nu. Så det ska bli otroligt skönt. Dock är det tråkigt att man inte kan ta med sina älsklingar här uppe så man slipper sakna dem också! Men men. Det är så det får bli nu!

Har i alla fall bestämt date med Sara på tisdag. Då kommer jag förhoppningsvis hälsa på i klassen också! Lite surprice, hehe, sen någon gång i veckan ska jag försöka träffa Jossan och Jonna. Och sen även Dennis och Lisa i helgen. Fredrik kommer också ner på fredagen och stannar till söndagen, så åker jag bil hem. Skööönt!


Nu ska jag packa vidare. wiii!
vill träffa Sanna idag!? Kanske åker ner och våldgästas henne och Malin ikväll. och säger hejdå och så. <3

ops, nu lät det från köket. kattskrälle!!!!
aint no question, i love you til death do us apart

come into my dreams, let me show you where i've been


hej hallååå.

Dagen började vid tio tiden. Gjorde mig iordning och var sedan på möte i skolan, mentorsamtal. Det gick smärtfritt och bra. Sedan lunchade jag i skolan med Malin och Petra. Åkte sedan tillsammans med Sanna och köpte mina träningsskor och en vattenflaska. Finally! Och jag älskar dom. Såååå sköna och såååå fina! tiiih.

Ikväll blir det gym en halvtimme, sen yoga som avslutning tillsammans med Sanna och Lisa. Ska bli riktigt skönt. Och jag måste erkänna att jag har träningsvärk efter gårdagens träning. aoouch. Men det är skönt! :D hehe.

Jag och Sanna har även avklarat engelskauppgiften som ska vara inlämnad på fredag. Riktigt skönt att ha det klart. Har varit ett litet stressfenomen hängandes över mig de senaste dagarna.

Ikväll serveras det ungstillagad torskfile, med dill och citron och potatis. Mmmmama!

Nu ska jag fortsätta med mitt. Hej och hå!

it's you and me i've seen, let me tell you what i mean

suddenly i realized 'you could never be like me'

hallå hallå.

Första dagen i skolan. Historialektion. Det gick som smort. Dock riktigt tråkigt. Vi kollade på en Columbusfilm och jag har verkligen börjat undra varför man inte hittar på ett sätt som gör att man kan lära sig, och fortfarande tycka det är intressant. För den filmen var verkligen OTROLIGT tråkig. Jag kollade knappt för varje gång jag försökte hittade jag något som störde mig. Jag satt obekvämt, hade ont i benet, det kliade på ryggen, jag frös, jag ville ligga ner. Badly, jag vill ligga ner. Åh. Ägg på historia.

Efter skolan mötte jag Malin och Sanna, och Sasha. Han tatuerade sig. Blir coooling. Sen tränade jag och Sanna. Körde Puls Medel tillsammans med Lisa också. Riktigt jävla nice. Och ännu mer nicigare blir det när man får någon sorts koordinationsförmåga. hehehhe. Jag dör av att tänka på hur jag ser ut när jag försöker kombinera rörelser mellan ben och armar. Hahahaha. Jaaa. Men träning ger det ju! Jag är lite småsliten i kroppen nu. Och det är skönt.. Ännu skönare är att jag äter kvällsmat vilket består av en fruktsallad på clementin, banan och äpple. Fan vad jag älskar mig själv.

Imorgon ska jag köpa min skor hoppas jag. sen ska jag Sanni plugga engelska. Måste få den där jävla uppgiften gjord. Känns gött att ha någon o göra det med dessutom.

Puss o kram på det.
Förresten, vet ni vad jag ska baka imorgon? BANANKAKA! maaahiiihi. så himla gott. waaammhhhh.

it's just a piece a cake to make me look like a fool

you are the reason love has a name

Mycket har hänt sen sist. Men inget av det har skrivits ner här på bloggen. Men lika glad är jag för det. heee. Jag har sökt jobb, jag har kollat på melodifestivalen och blivit lack för att någon som Ugglas ens får synas i tv, jag har ätit på tok för mycket chips och druckit vin tillsammans med de bästa.

Det har varit riktigt nice.

Dock har jag dragit på mig någon sorts förkylning som inte verkar vilja bestämma sig om den ska stanna eller ej. Ena dagen mår jag prima, idag exempelvis har jag verkligen mått som en döende. Jag har knappt kunnat gå, haft tryck över hela kroppen och huvudet vill jag inte ens tala om. Shit det har varit tungt idag. Och imorgon börjar skolan, har historia på eftermiddagen och hoppas innerligt på att jag ska vara frisk nog för det. Hoppas på en mjuk och fin start. Hehe.

Veckan ser ut så här, på ett ungefär (och med förutsättningar att jag är frisk nog förstås)

Måndag
Sovmorgon
Historialektion 12.30
Ev. köpa mina träningsskor

Tisdag
Mentorsamtal 11.00
Gym, yoga

Onsdag
Buffertdag - ledig i hope!

Torsdag
Friluftsdag, sunnerstagropen i guess?
Ki Boxning 20.30

Fredag
Sovmorgon
Religion 12.30
Gym

Jag har börjat sakna att svettas bland andra i en lokal nu! hehe. Vill tränaaaaaa. Bli frisssssskkkk, nuuuu.


godnatt!

my little way of saying 'thanks'

nothing else matters

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
 
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

let it stay like this forever

please save me from this

F's syster J har som sagt feber och det köret. Hon har dessutom tydligen halsfluss! Inte kul alls. Och jag börjar fasa att jag har smittats av något liknande. Har ont i halsen och fryser som en galning, trots att jag ligger med jeans, strumpor, tjocktröja och täcke. Kallllllllttttttt! Men jag har ingen som helst lust att bli sjuk. Please. Så jag tränade inte idag heller. Vill träna imorgon! Massor vill jag. Ska dessutom köpa mina träningsskor imorgon. Det ska bli riktigt gött.

Jag och F har hittat en bil vi eventuellt ska köpa. Vi pratar om det i alla fall. Och det känns riktigt spännande. Det är en BMW 116, från 2005. Riktigt fräsch. Sportstolar, 17 tums alufälgar, sportchassi och massa annat gott! Så vi ska snacka mer närmre om det ikväll. Så får vi se hur allt slutar. Hoppas våran ekonomi vill ha den lika mycket som jag vill. För den är sjukt fräsch! Sjukt!

Nu ska jag kolla vidare på Chuck, sen är det two and a half men.
wiha

that's never a great policy

come and play


[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[X] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[X] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[X] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[X] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.

totalt: 5

[X] Du har färgat håret.
[X] Du har slingat håret.
[X] Du har alltid din mobil med dig. 
[X] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[X] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[X] Du älskar att gå till frisören.
[X] Du solar hellre än att bada.

totalt: 7

 DU ÄLSKAR:
[X] Skor
[ ] Färgen rosa
[X] Shopping
[X] Dekorationer
[X] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[X]Disneyfilmer
[X] Ljus
[X] Blommor
[ ] Mjukisdjur

totalt:  7

Du shoppar/shoppat på:
[X] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[X] H&M
[ ] Aima
[X] New Yorker
[X] Gina Tricot
[X] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[X] Sisters

totalt: 6

DU SÄGER OFTA:
[X] Whatever
[X] Oh my gaad
[X] Vet inte/vene
[ ] Cuite
[ ] Hot
[X] Visst
[X] Säkert
[X] Ursäkta?
[ ] Fabulous

totalt: 6

 DU LÄSER:
[ ] Frida
[X] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[X] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash

totalt: 2

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[X] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[X] A Walk To Remember
[X] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[X] Just My luck
[X] John Tucker Must Die
[X] The holiday
[ ] Girls United
[X] How To Loose A Guy In 10 Days
[X] The hot chick
[ ] My girl

totalt: 8

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[X] Top Model
[X] Projekt Runway
[X] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[X] Grey's Anatomy
[X] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills .
[ ] Nip/Tuck
[X] Gilmore Girls
[X] One Three Hill
[X] Heroes

totalt: 8

 DU TYCKER ÄR BRA
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[X] Mariah Carey
[X] J-Lo
[X] Britney Spears
[X] Beyonce Knowles
[X] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[X] Lindsay Lohan
[X] Gwen Stefani
totalt: 7
 
summa: 56

Får du: 0-20: mer pojke än tjej
Får du: 20-30: pojkaktig tjej
Får du: 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig. oooh goooood.... ;)



come out come out wherever you are

it's the last chance to feel again

Sitter nu bland kartonger och annan skrot! Jösses. F fick ett ryck att städa ur våra två förråd, för att göra det lilla, precis vid ingången till ett litet kontor. Han brötade och ordnade där ute ett bra tag, tills han ropade ut mig för att hjälpa till att bära och greja. Nu är det klart och han har sitt skrivbord, skrivare, dator, trådlöst och element där ute i kylan. Haha! Själv sitter jag med kartonger och kassar i höger och vänster varv som Sanna brukar säga. Känner inte att jag orkar packa upp det ikväll! Det får bli något jag tar tag i imorgon! Och det kan ju faktiskt vara kul det också. En hel del man liksom glömt bort att man har. Så det ska lösas imorgon.

Imorgon är det som sagt också gym med, som jag förstått det hela, Fredrika, Sanna och Lisa. Säkerligen är det fler. Men så här ser det ut hittills. Kul!

Har klickat runt på stadium.se och hittat massa kul jag vill klicka hem. Får se vad F säger om det när han kommer in från sitt lilla "kontor". Jag behöver ett par nya skor, en vattenflaska, ett lås till omklädningsrummet och en träningsbh... och jag VILL ha en ny träningstshirt och ett par nya 3/4 byxor. Sånt där som man eeeegentligen inte nöööööödvändigtvis behöver, men som är himla kul att köpa ändå. Vi får se vad herren i huset säger! :)

Nu ska jag lyssna vidare på James Morrison och alldeles strax krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn.

you make it real for me

vicky christina barcelona

Haaallo.
Igår var vi i Stockholm och träffade Dennis flickvän. En riktigt söt tjej som var himla lättsam och go. Vi åt på Jensens och det var hur trevligt som helst! Runt elva var det dags att röra sig mot centralen och tio över elva satt vi på tåget tillbaka till Uppsala. Dennis stannade kvar i Stockholm och stannade på hotell tillsammans med Lisa.

Vi gick och la oss relativt tidigt igår och var ganska trötta. Det var skönt. Vaknade dock så sent som strax efter ett idag. Men det känns ändå helt okej, för då har jag ju blivit utvilad i alla fall.

Idag har jag skrivit klart loggboken för mitt projektarbete som skulle lämnas in idag. Det löste sig galant. Kände mig först ganska stressad men insåg ganska snart att det gick lösa ganska lätt. Skönt! Sen nu har jag också kollat på filmen Vicky, Christina, Barcelona. Den var helt okej. Lite annorlunda men helt okej!

skulle egentligen tränat idag men det fick vänta för jag känner mig inte frisk. Är riktigt förkyld och hostar. Tydligen har J, F's lillasyster fått någon ordentlig grej så hon ligger i fyrtio graders feber och hostar. Hoppas man inte har oturen att dra på sig något sånt nu sista veckan på praktiken!

Längtar till skolan! FLICKOR! <3

Imorgon ska jag gymma. Med Sanna, Lisa också va?

when you say nothing at all