wouldn't it be nice to belive?

Tja alla sura och glada!
Hemma nu, efter en kanonkväll/natt/dag hos Lizzie. Igår var det KFUM, Street Jam, orkar inte gå in på hur kul vi hade. Men faan, hade kul alltså. Trevligt sällskap också! Var hemma i Gränna runt 3tiden, haha. Jävlar vad trötta vi var då. Och kissnödiga. Och fan. ah. Men ändå, när vi kom hem så gick vi inte o la oss, ne vi stanna upp till 6tiden. jäääävel, vad trött man varit när hunden gick igång på morgonen sen halv10tiden. Haha, men men. Orkar inte berätta.. haha. Vi har i alla fall ätit gott, bastat, promenerat, mysigt och pratat. Det har varit nice i vilket fall.

Tänkt på en sak fan.. Vore det inte riktigt skönt att ha något att tro på?
Liksom, som de kristna, troende. De tror på sin Gud. Jag vill också tro på en Gud.
Ha en tro att alltid känna att man kan luta sig tillbaka mot när världen inte går i rätt riktning.
Ha en tro som man kan känna sig säker i.. Liksom.
Visst, jag har en underbar pojkvän som jag är säker med och allt,
underbara vänner osv. Men det är ju inte alltid man är sams? Inte alltid man har någon
(förutom morsan såkalrt) som man kan vända sig till.
Så det skulle faktiskt vara skönt att tro på Han. Men ändå,
jag gör det inte. Jag har faktiskt sen jag varit liten tänkt i dessa banor.
Jag har alltid, till och ifrån, varit nyfiken, och haft en viss vilja att utveckla min tro,
för just nu tror jag inte direkt på något.
Jag tror på andevärlden. Jag tror på själar som inte gått över, osv.
Men det är ju ändå ingen speciell säkerhet att luta sig tillbaka mot.
Så länge man inte har fömågan att kunna kommunicera med en/flera evetuella andar.
Hade väl varit en annan sak om man kunde de, men det kan jag inte.
Inte på det sättet jag gärna hade velat.

Man kanske ska bli lite mer öppen? För jag VET att det finns där, bara att jag inte riktigt kan få tag på det.. Men en dag kanske jag gör det.
-
Förbered er på kryptisk läsning, men det är inte till för att någon annan än en person ska förstå..
Förstår du hur otroligt fantastiskt det kändes att verkligen känna, nej, jag är nöjd med min situation? Jag skäms inte över att vara ärlig. Jag skäms inte över att stå för vem jag är, hur jag är, hur jag tänker, vart jag står. Allt kändes/känns helt perfekt. Jag är så jäkla stolt över denna situationen. Jag är så jävla lycklig över att känna mig så säker som jag gör, jämfört med hur jag har kännt. Jämfört med då och nu. Det känns verkligen kanon, och det är så här jag vill ha det jämt och föralltid, med en del förbättringar så klart. Men dom kommer ju också, väldigt snart.... längtar!
-
Ikväll blire lugnt.. Imorgon har jag fotobild. Jäävel att jag inte har gjort uppgiften.. :(
Får se hur jag löser det.. bajsimig,jagförtjänarfaningenframtid. hahaha. SUCK! Efter skolan, som slutar halv tolv, ska jag träffa Tessa. Ska upp till Elmia! FÖR DREAMHACK ÄR PÅ G!! wie. Ska sova hos Tessa imorgon också. gott.

På tisdag är det heldag i skolan, sen efter det drar jag hem, packar massa inför DH och simmar.
För på onsdag (ledig) bär det av till Elmia runt 1tiden, så jävla gott!  Sen är jag på hemgång igen på söndag. Tar nog med mig datorn till DH också så jag kan surfa lite ibland. tih.

Nu ska jag käka något och sen hoppa i säng, i think.
wanna join me babyboy? :)

leave the winter on the ground

for you all



yes

suck my balls and kiss my ass

the truth is; i'll stand by your side my friend

Sitter hemma i soffan, som planerat, med ett glas med cola och lite kex choklad, och idol förstås! Daniels tur att åka ut idag. Tyckte det skulle vara Andreas! För han är inte min smak direkt ;P
-
Det är så mycket tråkigheter i min klass just nu. Det är väl inget någon kan ha gått miste om? Jag vill inte vara den som tar någons sida. Faktiskt. Trots det att den ena är en betydligt mer betydande person än den andra så ser jag faktiskt på det här någorlunda objektivt. Jag tycker det är himla tråkigt att det ska bli sånna här missuppfattningar.
Vännen min, du är så missuppfattad, och jag tycker det är så tråkigt! Dom ser inte det jag ser, hur kommer det sig? Varför ser dom inte den varma, och kärleksfulla personen inom dig? Visst kanske reaktionen och orden som sas var onödiga, men lika så att någon/några la sig i våran diskussion var onödigt. Snälla, det är väl ändå ganska många i min klass som läser min blogg? LÄS DÅ DETTA! Snälla.
Anledningen till att jag lägger ner så mycket energi på detta tjaffs som skett, (när det egentligen inte riiiiiktigt handlar om mig) är för att personen ifråga som borde stå upp och säga som det är inte gör det, av anledningar jag förstår. För egentligen, vem orkar? Jo, jag gör det, idag. Lyssna nu.
Hon och jag satt och diskuterade, en sak mellan oss två. Ordet hjärntumör nämndes, och det blev ett jävla liv. Det reagerades för att (citerat) "Hon den där blonda saken", "Fitthuvud"et pratade om något så allvarligt som en hjärntumör. För "neeeh! inte kan en blondin som hon diskutera något sånt? Hon kan väl aldrig förstå sig på hur allvarligt detta kan vara för personer som varit med om detta?". Eller? (För er som inte förstod så kallades det jag använde mig av sarkasm). Men jo, hon förstår sig på det här ordet. Så sluta ha sånna fördomar. Hon är missuppfattad av er. Ni tror något som inte stämmer om henne. Så försök vara liten opened minds, please! Man kan ha lite överseende för människor. Alla har vi våra dagar då vi inte vet varken ut eller in med känslorna. Visst fan, ska man inte slänga ur sig ord. Men hon och den andre hade faktiskt haft en dispyt bara någon vecka innan, så hennes reaktion var lite förståelig, (DOCK fortfarade lite överreagerad).

Och sen hur ni höll på i klassrummet idag. Allvarligt talat, ni borde (lite klyschigt) skämmas! Seriöst, har ni något ni vill säga till henne så säg det TILL henne! "Men neeh, passa på nu när hon är sjukanmäld! Ja förfan. Gör det!" Så jävla lågt. Jag visste fan inte om jag skulle ha hörlurarna i eller inte, för att antingen slippa höra eran jävla skit, eller om jag skulle lyssna så jag sen kunde förstå vilka i klassen som är vettiga människor och vilka som inte är det. Och ja, tack för att jag nu förstått det.
Hela situationen är himla olustig. Tänk er för innan ni öppnar munnarna - har ni något med hela situationen att göra?
Och om ni anser att ni har det, och ni anser att det ni säger stämmer, så ska ni även stå för det om någon konfronterar er. För annars kan ni hålla era tankar för er själva.

Tack för mig.

Lämna gärna en kommentar, eller ring om det är något ni inte samtycker i, eller samtycker.... skulle vara intressant.

sometimes i don't know where to turn, the lies are everywhere

give me a needle, i think it's blood in my vains

Skola. Fyfan. Jag säger bara det FyFan.
Ni vet vad jag menar sötnosar. Fredrik och Lizzie.
FYFAN!

take me away from here! mygod.

Efter skolan ska jag hem, vara barnvakt åt Theo och vara själv hemma med honom. Suck. Aja.. vi får se hur kul det blir. Lagar något gott och myser ner mig i soffan.
Imorgon blir det i alla fall hem till Lizzie! :D Kul! Och beställa glasögon med. wie.

Puss
some kind of peace, please?

sometimes i think of things i shouldn't be thinking of

godnatt alla.
skola imorgon. upp klockan sex.
dagens notering: jag är frisk. gött.

sovsött.
- lite extra kärlek till Fredrik
i want to fly away

touch my body the only way you know

Sådär ja!
Var hemma runt havl fem tiden, åt lite mat, frukt och slappade en timme vid tvn. Sen tog jag cykeln med väskan på ryggen och MP3n igång och cyklade upp till simhallen. Simmade totalt 50 minuter med kanske... fem minuters vila. Riktigt skönt! Nu har jag så där ont-skönt-mys i kroppen så det ska bli riktigt skönt att sova om någon timme.
Har pratat med syon idag med! Och ALLT är löst. Jag kommer kunna flytta i junimånad och det kommer vara UNDERBART!
!!!OBS!!!! Då förväntar jag mig en avskedsfest!!!!
:D:D

Nu har jag ätit boveteflingor och citronyoughurt och druckit juice. gottgott.

Pusspåer
you make me feel emtions higher then the heaven above

building a mystery

Sitter i skolan, sen halv nio. Jag har ont i magen, den krampar. Vill inte mer nu! ;/
-
Tre stycken från klassen har varit iväg och köpt julpyssel ill klassrummet, och håller på o slänger upp det nu. Det blir fint. tih. Usch, Karin (min mentor) tog in mig till sitt rum och berätta att jag har IGvarning i två ämnen och alldeles för hög frånvaro. Så jag, mamma, pappa, Karin, skolsyrran och rektorn ska ha ett möte om någon vecka. Men grejen är den att jag har ju varit sjuk! Så liksom vad begär dom? Kan inte hjälpa det.. ;/ Så det känns inte så kul.. men ah. Får hoppas dom litar på mig. Och jag jobbar ju faktiskt så gott jag kan hemma, så jag ligger liksom inte direkt efter så mycket heller. Fattar inget.... Menmen.
-
På matten, som vi hade på morgonen, gick vi igenom ett prov som vi ska ha om två veckor. waaah, jag hatar matteb. Så jag får se hur det går. Jag förstår typ hälften, och det är ju alltid något. haha!
Och nu har vi svenska med Thony, dock rast just nu dårå. Och det ska vi också ha prov i. Om några veckor. Känns halvt som halvt bra vill jag ju meddela. Suck.
-
Kanske uppdaterar mer sen.
Längtar i alla fall till simhallen nu!
Puss.
i don't wanna cry, but this lonlieness kills me

i need you to be close...

Hejhopp.
Hemma nu igen då, sen halv två tiden.
Tänkte berätta lite om min vecka i Uppsala, och sen lite planer framöver. :) Var en stund sen jag talade om hur det ser ut för mig. När jag kom till Uppsala i fredags var klockan kvar över tio. Trötta, men vi var nog öppe tills klockan var runt tretiden. Det var himla mysigt. Vi var i Tierp. Saknat dom! som vanligt. tih. På lördagen var vi lite veliga. Men vi bestämde oss, efter en hel dag i soffan med dator, att vi ville kolla på saw4 på bio tillsammans med grabbarna. Blev dock bara Janne, för resten var upptagna med både det ena och det andra. Efter bion ringde vi till Johanna, dom var och spelade biljard (hon, Robban och Lina). Så vi hängde på. Spelade i en timme, jag och Janne mot Fredrik, och de andra på bordet jämte. Riktigt skoj! Jag och Janne vann två gånger och Fredrik två gånger. Haha, Janne gjorde allt jobb typ ;D Jag sög. men det var kul ändå!
Efter det åkte vi hem till Bertil i Vreta och tog det lugnt. Gick och la oss ganska sent. På söndagen vaknade jag med illamående och jag bestämde att det vore knas att åka 5-6 timmar buss så jag stannade. Vi åkte till Tierp och mös. På måndagen tog Fredrikälskling ledigt från jobbet och spenderade dagen med mig. Det var kalasfint. Och vi spelade kort ända in på sena natten tillsammans med Claje och Inger. Plump. Haha, jag förlorade big time! Men men, that's life. Otur i spel - tur i kärlek. Och det kan man ju minst sagt säga att jag har! Eller hur? =)
På tisdagmorgon åkte Fredrik till jobbet. Min magont höll i och jag mådde illa som fan! Så jag bestämde mig för att stanna till onsdagmorgon. När jag vaknade runt halvtolv tiden på tisdagen gjorde jag mig iordning och jag och Inger åkte på upptåget, hon skulle till Vreta och jag skulle till Uppsala. I Uppsala hämtade Fredrik mig på station, efter en halvtimmes väntan i kylan. haha. Vi åkte in till centrum och parkerade. Vi gick till Fuji fotocentrum och jag kollade läget angående praktikplats. Dom sa att det lät intressant och att jag skulle återkomma med papper från skolan. Så jag har evetuellt en APUplats på fem veckor i Uppsala!! :D Kanon!
Och idag vaknade vi tjugo minuter innan vi skulle åka. haha. Lite småstressigt, men vi hann. Så klockan 8.45 satt jag på bussen till Enköping, och klockan 9.49 satt jag på tåget till Falköping, bytte till tåget till Mullsjö klockan 13.14 och var framme i Mullsjö klockan 13.37. Skönt att vara hemma, på ett sätt. Men ändå fruktansvärt tråkigt!! Som vanligt gör det ont att lämna honom. Riktigt ont... Men vi ses igen på fredag nästa vecka! Då ska han vara med på Dreamhack över helgen.

När jag kom hem slappade jag, och runt femtiden åkte jag och mamma och solade och simmade. Riktigt skönt var det! Imorgon ska jag till skolan, sen hem och plugga, och kanske dra och simma. På fredag är det skola igen, ska försöka bli av med så mycket skolarbeten som möjligt denna veckan. Och för att lyckas med det ska jag plugga massa med Lizzie i helgen. Vet dock inte hur det blir på fredag, (skulle egentligen hem till henne då), men mamma behövde att jag skulle vara barnvakt åt Theo på fredagskvällen. Så beroende på hur Lizzie kan göra så får vi se om vi kan ses på fredagen. På lördag ska jag och mamma in och beställa min glasögon, ÄNTLIGEN! Blir trött på att inte se något. haha. Och sen ska jag hem till Lizzie. Vi ska på Street Jam på KFUM på kvällen. Riktigt skoj. Ser jag fram emot. Sover väl hos Lizzie på kvällen sen.

Sen nästa vecka börjar DreamHack! Äntligen! :D Jag ska börja sova där från och med onsdag kväll. Sover hos Tessa på måndag, och hemma på tisdag. Mysigt..
Nu vet jag inte mer vad jag kan skriva. Det blev visst en del. tihi.

Jo! Juste, det blir ingen Sälen för mig och Fredrik. Anledningar jag inte orkar gå in på. Men det känns bättre att åka till London i alla fall! För det är vad jag och Fredrik ska göra. Så jäkla underbart mysigt!! När han föreslog det kunde jag inte tro mina öron. Jag bara stog och storlog och frågade om och om igen om han var allvarlig. Haha! Men ja, det var han! Och faaan vad jag längtar. Mitt hjärta tillhör dig, älskling.
OCH juste:
Jag har fått beskedet från läkarna. Och jag är fullt frisk! Känns kanonbra. Så nu ska jag börja träna på riktigt så jag kan joina lumpen! Fan vad jag ser fram emot det här! Så nu ska jag bara köra på och blicka framåt.

Puss o kram
... so i can hear your heartbeat

make my illness go away for good

Vaknade för en halvtimme sen. Har hunnit duscha och ta på mig, sitter nu här och slöar. Fredrik är på jobbet idag.. Ledsen blir jag dåå! :( thi.
Jag mår liiite bättre idag. Dock mår jag illa, men det är på bättringsvägen. Så jag ska in till stan och möta upp Fredrik vid tre så ska jag jaga praktikplats. =)
Nu måste jag sminka mig, hatar att sminka mig när jag inte mår bra;/, puss på er.

imorgon åker jag hem!
vill inte hem, men jag måste.

puss.
come back and lay down right next to me for all eternity

listen to my heart, can you hear it sing?

Hejhopp.
Sitter i Tierp och har magont. Det är ett av de värsta tillfällena måsta jag säga. Fyfy. Skulle egentligen hem idag, vid tre. Men eftersom jag fasar att detta är början till maginfluensa ville jag inte riskera att sitta på buss och ja.. you know what.
Så jag blir kvar här, ett tag till. Vet inte hur länge. Får se när jag känner mig bättre igen. Men inte klagar väl jag? Får vara med den finaste människan som finns på denna jord.

Jag vill bara få er alla att förstå, denna människan och mig..
Han gör mig så lycklig. Det finns inte ord. Jag känner mig nykär, hela tiden. Efter nästan ett och ett halvt år känner jag mig fortfarande nykär, och allt runtomkring mig är så vackert tillsammans med honom. Jag vill aldrig lämna hans sida. Han är den jag vill ha, för alltid. Och jag längtar tills han och jag bor under samma tak, delar ringar och ett liv. Ett liv som aldrig ska ta slut. <3
You are my hero in this world. I'll never leave your side. I'll always stay by your side. Remember that, sweet, sweet love.
-
Ska snart kolla på American Gangster, filmen som inte ens har kommit ut på svenska biograferna. tih.
Igår var vi på Saw fyra, kanonbra! Såklart. Älskar Saw filmerna. Dock förstår jag inte riktigt en sak eller två. Men det vill jag inte diskutera här då det finns de som inte sett den än. ^

(aj min mage)

Och föresten, TACK Dalida för att du skickade Mariah's till mig! Jävel, vad bra hon är. Hon äger allt och alla och är den enda som spelas i min MP3, på min dator, i bilen och aaaallt! Mumms!
Tack sötnos! <3
-
Lizzie, be strong, cause i know you are.
You deserve so much more, and so much better.
Remember that honey.
Don't let anyone hurt you.
I am here for you.
love'n'bless


Puss.
you don't have to be afraid of what you are

the pain only lasts for the moment

Har varit hemma i några timmar nu. Allt har gått bra, dock är jag super trött i kroppen nu.
Mycket motion för en dag alltså ;D haha! Har gått/stått konstant i fem timmar, lite små jobbigt sådär.
-
Har nu packat allt inför imorgon, och gjort iordning.
Har inhandlat under dag:
En datorväska från NetonNets lagershop
En datormus (fick av pappa)
En söt klänning/tunika
BHar
Underkläder
Hörsnäckor
"TAFT" mousse och spray
"Mjukt och Skönt" sminkborttagning *2
"Garnier" ansiktskräm
Shampoo och balsam
Strumpor
Skor från Scorette (höga svarta moccastövlar. SKITsnygga! såklart;))
Julklapp och födelsedagspresent till Theo
(han ska få en spidermanklocka och en ascool åkbräda till snön)

Gott och få lite nytt av det ena och det andra.
Sen har jag fått välja ut en julklapp också.
En liten och en stor nessesär från Björn Borg. Asfin=) tih.
-
Nu ska jag bränna en skiva så jag kan ta med den till Fredrik imorgon, sen ska jag sova!


Puss på er!
Och hörni! Jag har en lånetelefon nu, som jag lånar av Fredrik. Men mina kontakter är ju inte kvar då eftersom dom var sparade på telefonen och inte SIMkortet. Så om ni ska SMSa mig får ni gärna skriva namn i slutet så jag kan spara numret sen! :)

puss!
all my thoughts just seem to settle on the breeze

take a look at me now

DU VILL

(x) Bli känd
(x) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
(x) Bli modell
 
DU HAR

( ) Blont hår
(x) Haft sex
( ) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
(x) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
(x) Kollat i någon killes porrtidning
( ) Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
( ) Strippat
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
(x) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Rökt
(/) Stringtrosor
(x) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
( ) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
(x) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
(/) Mycket mascara
(x) Skolkat
( ) Varit otrogen
( ) Löshår
( ) Brun-utan-sol
(x) Solat topless

DU TYCKER OM ATT

(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Ha "stövlar" lr klackade skor
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
(x) Dricka alkohol
(x) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
(x) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
(x) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
(x) Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra manikyr/ pedikyr
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa
 
DU GILLAR

(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv-serier

Sista inlägget. Ja, jag vet, ett fett tråkigt.
Men jag orkar inte skriva något speciellt.

Kan ju berätta att simningen gick bra, och det var skönt! Jag har nu träningvärk, dels efter simningen och dels efter skottningen. (vi har mycket snö i Mullsjö, och det är mycket att skotta). Så jag är jättetrött i kroppen och vill gå och lägga mig snart.. Ska nog gå och ta mina tabletter och hoppa i säng. Känner mig ren och fräsch efter bastubad och annat mys. Skönt!

Ses på fredag igen söta klassisar. Ni är så gulliga. <3

Och Fredrik, SNART kommer jag! Håll ut. Jag vet att det är jobbigt. Det är det för oss båda. Hela tiden. Jag vet. Men vi måste hålla ut för att det här ska funka. Eller hur? Och jag vet att vi är tillräckligt starka för att klara det här. Vi två, och våran kärlek är stark så det kommer gå. Tro på mig! Tro på oss! Vi är något fint, något som ska hålla. Något som ska finnas för resten av våra liv.. Du och jag är fantastiska! Det vi delar är något unikt och fint, vill alltid ha det med mig. Vart jag än går, vart jag än befinner mig i världen, så vill jag alltid känna din kärlek inom mig.
Kan knappt vänta tills du och jag lever under samma tak.

För er som har missat det;
Jag och Fredrik ska flytta ihop någon gång nästa år, antingen i början av året eller någon gång under sommaren. Kan ju ta och berätta anledningarna till detta så ni slipper anstränga er med att bilda egna... Jo, det är såhär att jag inte trivs här, av anledningar jag helst inte går in på, på en offentlig blogg. Jag mår inte psykiskt bra här. Såfort jag inte är i Uppsala blir jag inte mig själv, mår inte så bra som jag kan, men då jag återvänder till Uppsala (oavsett om jag står jämte Fredrik eller någon annan där) så mår jag så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Där är jag hemma. Jag är gjord för att bo där. Så därför ska jag flytta, för att få iordning på mitt liv, och sköta skolan och mitt liv på ett bättre sätt. Det känns bra. En bra plan. Hoppas på en bra utveckling.

Puss på er
i will go my own way

you make me all bubbly inside



Så jävla söt är hon. Och en underbar röst! Kolla upp henne!

Idag var det skola. Halvdag. Förjävlig lektion. Hade henne, tanten. usch! Det suger. Och jag gjorde typ inte ett skit på lektionen, även fast jag VERKLIGEN borde. Skulle kunna tänka mig att plugga 24/7 i en vecka och sen vara av med ALL skolarbete för ett år eller något. Jävel vad nice.
Men så är det inte! Nepp.

När jag kom hem runt halv ett tiden skottade jag. Jävel vad tung snö är egentligen. Fick skitont i ryggen och armarna! haha. Men det är bara för att jag är så jäkla klen nu efter att inte ha fått träna något på typ två månader. Men nu ska ja komma igång igen! Idag ska jag och mamma simma. Även fast jag fortfarande känner mig krasslig och är förkyld.. för jag måste! ångestångestångest! Känner mig så jävla svag, och det gillar jag inte. nejnej!

Sen efter det ska jag plugga med Dalida, Lizzie och Zeina, via MSN. Så jävla gay. Haha! Men vi har ett grupparbete. Så ja, what to dooooo.

Imorgon är jag ledig. Ullared. Ska köpa lite smågrejer. Inga jävla kläder och grejer. Typ BHar och sånt smidigt. Handkrämer, lotions och sån skit som är billigare där men samtidigt bra märken. tih.

Sen på fredag är det skola, heldag. Sen träffa Tessa i nån timme. För hon var sjuk idag, så det blev inget. SYND! :( Men är man sjuk så är man. Sen efter det på fredag hoppar jag på en 6 timmars resa till Fredrik! Äntligen!! SAKNAR DIG ÄLSKLING! Du vet att du är mitt liv, mitt ljus och min framtid! Och jag ÄLSKAR det. Du är det bästa som har hänt, så om jag får bestämma är det du och jag förevigt. För det är så jag vill ha det. jämtjämtjämt.

Puss från mig.

you make me smile honey

back home it's snowing like damn

http://designadinblogg.blogg.se/
Fett bra sida.
-
Sitter i skolan idag igen. Jävel vad trött jag är. Skulle kunna somna, utan problem.
Huvudvärk också. Har säkert åkt på något läskigt.
Imorgon ska jag iväg, till Ullared. Så jag har tagit ledigt. Dock känner jag mig sjuk.. men what to do.
-
Men gå och sug mig.
Nu pissar jag på lektionen.


hejdå.
we all gonna die, someday

you make me sing

Ska sova nu. Är fruktansvärt ovanligt trött. Tror mina sömntabletter börjar göra verkan på riktigt nu..
Imorgon äre skola. Halvdag. Slutar halv tolv. Ska möta Tessa tolv. Mys med henne.
Saknar henne! <3 pusspådig!
Har kollat på senaste Heroes och senaste Desperate Housewives. DAMN vad bra. Ge mig mer.
puss o gonatt.
I get to kiss you baby just because I can

people isn't always what you think they are

Hemma sjuk idag igen. Mår jätteilla och usch... ;/
-
Vill flytta nu. Nu, som i NU. Men så roligt ska vi inte ha det, tyvärr.
Ska dock prata med syon imorgon, om jag går till skolan då, och kolla när jag kan flytta, som tidigast.
För nu är jag trött på det här.
Vi får se.
-
På engelskan har jag tagit reda på att vi skulle kolla på Billy Elliot och svara på frågor. Håller på o fixar hem filmen, och har svarat på några frågor redan. Har sett den innan, men det var för längesen för att jag ska kunna svara på alla frågor.
På idrotten var det tydligen teori. Gott o slippa. Haha! :P Och det skulle tydligen göra ett tvåpersonsarbete. Guess ja och Lizzie får göra de, om du vill baby? För hon är hemma idag också och mår illa. haha.
USCH!
-
Puss
just leave me alone, i'll be gone soon

why can't you see what i am trying to do?

Jag skulle kunna ge dig hela min värld, om du bara var villig att ta emot den.
Jag vill kunna älska dig i all oändlighet om du bara tillät mig.
Jag vill offra hela mitt "vad-jag-trodde-var-min-framtid" för att leva med dig.
Jag erbjuder dig mitt liv, vill du ta emot det?
Jag håller mitt hjärta i min hand för att ge dig det, kommer du ta emot det?
Jag skulle kunna ägna mitt liv åt att göra dig lycklig, jag undrar om jag får..?
Jag vill alltid finnas vid din sida, ser du inte det?
Mitt liv är med dig. Undrar om jag kommer få leva det.
Undrar om mitt liv kommer att levas som det ska.

i wonder.

i am drowning in my own tears

Var, om inte här kan jag skriva om hur jag känner mig?

Kunde aldrig gråta i min ensamhet förr. Men av någon anledning har jag börjat göra det nu. Och förr kunde jag aldrig stå framför en spegel och gråta, (om jag exempel vis måste ta bort mascara or whatever), för blotta synen av mig själv fick mig att sluta. (haha). Men det spelar inte roll heller längre. Jag gråter och det tar aldrig slut. Hatar att gråta när man är sminkad. För sminket fuckar sig och rinner i hela jävla ansiktet. Ser ut som en knullad hora eller något.
fuckthis.
-
Kanske ska försöka prata om något annat.. eller något.
Öppet Hus på skolan idag. Det var roligt.
Sen åkte jag hem vid åttatiden. Fick ont i hjärtat och blev på dåligt humör.

Vill inte mer nu.

hejdå.

it wouldn't kill you to ask your daughter how she's doing...

forever and for always

image45

Ligger och lyssnar på Leona Lewis - Bleeding Love.
Den är SKITbra. Älskar dig Fredrik! För alltid.

in this world of lonliness i see your face


every night in my dreams i see and i feel you

Vaknade runt tolvtiden och gick upp någon kvart senare.
Softat nu i tre timmar. Ska snart laga lite tacos till mig. Resten av familjen ska äta äckelfläsk och potatis med löksås. Jag väljer det lite godare ;)
-
Har kollat runt efter glasögon på nätet nu. Och har kommit fram till att jag ska gå på det där erbjudandet Specsavers har. Om man köper ett par glasögon i prisklassen 995-11?? någonting så får man ett par glasögon på köpet i samma prisklass. Ganska soft. Och jag har också hittat vilka jag ska ha. Kommer kosta någonstans runt 2000:- men vadfan. Finns typ inte så mycket billigare. Plus att jag har brytningsfel, och dt är dyrare. yeye.
-
JAG SKA BLI FRISK!
Känner mig faktiskt lite bättre. Inte så där dåsig som jag har varit. Dock är min förkylning och hosta MINST lika jävlig. Suck! Så jag ska till läkarna imorgon och slåss lite.
-
Puss.

i'll take another chanse

i don't care what anyone says, i am inlove with you!


ÄLSKAR DIG!!!!!!!!

i found something true

i will keep on bleeding 'til i get to you

Idag har varit en förjävlig dag.
Men jag kan ju börja med att berätta att jag hade kul igår sen i alla fall!
Efter en stund så lugnade lillkillen ner sig och var inte lika blyg och rädd för mig.
Och Anton och Theo (min 5årige kusin och min snart 6årige bror) lekte för sig själva.
Lillkillen, Albin som är runt 1 år var rädd för mig i början, ny omgivning och så vidare.
Men det löste sig till slut och han klarade av att leka lite. Och jag bestämde mig också för att "inte-vara-sjuk-ikväll"så jag sminkade mig, gjorde mig iordning och försökte se fräsch nu, PLUS att jag tog en alvedon ;)
Jag drack lite vin tillsammans med kvinnorna som var kvar, min moster Eva, morbrors fru Camilla (mamma till Anton och Albin), andra morbrors fru Kristin, mormor och mamma. Dom skulle ha vinprovning och käka kex med olika oster och så vidare. Det blev riktigt trevligt och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt!
Ibland tycker jag fan att mina släkt på 30+ har bättre värderingar och tankar än mina polare i min ålder. Är det konstigt?

I alla fall, gick ifrån runt 11tiden och pratade i telefon med Fredrik och gjorde annat. Somnade runt 3tiden sen på natten.
Sen imorse vaknade jag runt halv 1tiden av att mamma, pappa och Theo härjade runt på över och undervåningen. Dom skulle iväg på någon grej någonstans och träffa hela släkten. Jag skulle inte med för jag är för sjuk..
Så jag lämnades hemma själv runt 1tiden någonstans och gjorde ingeeeeet. Låg i soffan från och med 2 någonstans och åt mat, godis, chips, drack vatten och kollade på film, efter film, efter film.

Så ikväll har jag kollat på.. hm.
Starsky and Hutch. Just my luck. The perfect man. Och lite serier här och var.
Så jävla booooooored har jag varit. Har inte varit med om något liknande på flera flera år. Seriöst. usch!
(Och Robin är hos flickvännen i Stockholm, så jag var verkligen DOMED att vara själv) suck.

Men mamma och pappa och Theo kom hem igen runt 10tiden. Skönt med lite röster utöver tvn och mitt huvuds.
-
Nu ligger jag i sängen med nyborstade tänder och känner mig allmänt ofräsch. Sådär ofräsch som man alltid känner sig när man är sjuk. Hur ofta man än duschar, hur ofta man än borstar tänderna, tvättar ansiktet, händerna och sköter sig så känner mig sig aaaaalltid så jävla ofräsch. Why is that?
-
Och snart är det en ny vecka. Snälla, gör mig frisk?!
Annars blir det läkarna som gäller på måndag. Suck. I don't like the sound of that one. not at all.

Saknar Fredrik. With all my heart!
I can feel the magic floating in the air
Being with you gets me that way
I watch the sunlight dance across your face and I've
Never been this swept away

All my thoughts just seem to settle on the breeze
When I'm lying wrapped up in your arms
The whole world just fades away
The only thing I hear
Is the beating of your heart

?Cause I can feel you breathe
It's washing over me
Suddenly I'm melting into you
There's nothing left to prove
Baby all we need is just to be
Caught up in the touch
The slow and steady rush
Baby, isn't that the way that love's supposed to be
I can feel you breathe
Just breathe

In a way I know my heart is breaking up
As all the walls come tumbling down
I?m closer than I've ever felt before
And I know
And you know
There's no need for words right now

ska väl ringa honom strax och sova om en stund. rolig lördagskväll? ne, inte ett dugg.

puss. från. mig.

being with you gets me that way

I want to see the New York skyline before I die

image43

Take me with you.
Because I will always go with you,
where ever the destination will be.


Ingen bra dag idag.
Trött. Själv hemma och sjuk. Kollar på massa film idag.
Just nu på "The Perfect Man" och sen ikväll på "Just My Luck".
Massa tjejfilmer. Så man gråter. Gott.

this is killing me. this lonliness.

i don't want this pain, it's so useless and it cause me nothing but tears

försöker tyda, men det går inte.
inte med hjälp, inte själv.
hur ska man då få svar?
jag vill inte ha mer frågor än svar.
jag vill ha det som jag vill,
för det är ju mitt liv, ska man inte få bestämma själv då?
eller?
jag vill själv säga stopp, när det är stopp.
jag vill själv bestämma att nu får det vara nog.
när jag själv anser att det är nog.
men hur gör man det?
hur får man kroppen och hjärtat att slänga ut detta
oinbjudna fanskap?
vill inte mer.
försvinn?!
du. är. inte. välkommen. mer.
hej. då.

men det funkar inte riktigt så. konstigt nog. egentligen, är det väldigt konstigt.
konstigt för det ÄR ju MIN kropp, det ÄR jag som bestämmer?. ju.
men ändå funkar det inte som det borde.
det är inte lätt alla lägen. det är inte bara till och säga nej,
man måste göra något också. det är inte bara gnäll, stonk och stön som gäller.
det räcker tyvärr inte. jag vet, det suger, men så enkelt är det inte. konstigt - ja. men nu är det som det är.
och det är bara att hitta rätt väg ut, så ser det nog klarare ut, tillslut.
som jag sagt innan, livet är fullt av motgångar, det är bara lära sig hårda vägen,
lära sig sanningen, för det är vad som kommer spottas i ansiktet, inte bara en gång.
then maybe it's time to grow up and do something good, for once?
det räcker inte alltid att säga nej, utan också se till att det blir ett nej.
hur mycket man än tycker att "det har varit så tufft innan, så jag vill inte mer", så tror jag inte på det.
jag tror att allt, allt, och återigen allt handlar om inställning.
inställningen att det ska tamigfan bli bra, en dag. en dag ska jag sitta och le, en hel
jävla dag och tänka, 'jag har fanimig klarat det!'
wouldn't that be nice? for once?

använd de dörrar som finns, och välj vilken ordning du vill öppna dom med omsorg.
tänk dig för, och ta sen steget mot framgång, eller motgång.
det finns ingen människa som lever utan motgångar, någosin. aldrig.
det är bara att lära sig att få lite skinn på näsan och ta sig framåt, på egen hand,
och med hjälp av andra. såklart!
och kom ihåg;
det finns ingen annan människa än du själv som kan få dig ur skiten du sitter i.
ingen annan kan ta din hand o resa dig upp och få dig att le.
ingen annan än du.
andra kan hjälpa dig på vägen, jovisst. men det är alltid dig själv det handlar om.
in the end.
så res dig upp och gör något!

puss från mig

nu ska jag försöka sova.
och glöm inte, puss, från mig.

i'll be there, watching your progress

i remember the good times

I remember that my dog loved the snow,
then one morning in october the snow falled,
my dog ran out and played all day long.
oh, how i remember how he loved the white snow.
oh, how i remember how he played all day long.

-

Sitter barnvakt.
It sucks. för jag är sjuk. och jag har inget tåladmod or what so ever.
just nu rä dom ÄCKLIGA OTACKSAMMA SÅ BAJSUNGAR!

:P

puss

see you in an other world.

the time went by so fast



Satt och kollade runt bland mina bilder, ja, på mig själv.
Och reagerade på hur otroligt mycket jag förändrats fram och tillbaka under bara ETT år! Det första bilden är ifrån mars år 2006, sen är det en bild från nästan varje månad fram tills nu, i november 2007.
Herregud!

Ska kolla vidare på tråkig tv nu.
Puss på er.
Skratta inte åt mig. ;P


if i let him in here he's gonna kick my ass!

you gotta step up

Fez kommer in på fiket när Kelso, Hyde och Jackie sitter och fikar. Han lämnar tillbaka en låda till Kelso för att "göra slut" och säger att han inte vill ha något som han har fått av Kelso, då säger Kelso medan han tittar i lådan:
"I never gave you my JoJo?"
Fez:
"So I took it?! And I twist the string too. Let me see you walk the dog now, you motherfucker!"

hahahahaha

is it ok to complain?

Vaknade med allt som jag led av igår, tusen gånger värre. haha.
Idag är en klagardag, så orkar man inte med det kan man sluta läsa nu...

Jag har feber, förkyld som en galning, hosta och är superyr.
och jajuste, jag spydde innan med. Låter det inte som en kanonvecka som varit?
Och att det här förmodligen bara är början. suck.
Lovade Fredrik att ringa läkarna med, men glömde det, det blev liksom inte av.
Får göra det imorgon om det håller i sig.

Vill ha cola light! Men det är ingen som tar sig till affären för min skull.
:(

Det gör ont i mig!! Jag hatar det här.
Jävla cp.
Nyser konstant gör jag med. Vet inte hur många gånger jag har snytit mig. Och det blöder i näsan också. Och det tydde tydligen på att jag dricker för lite, trodde pappa. Så nu har jag försökt dricka så mycket jag kan. Men man kissar så mycket då ;P hahah.

Tankar hem Medium, säsong 3 nu. Den är fan asbra den serien. Har hela säsong 3 hemma på min dator om några timmar. Nice.
-
Kommer förmodligen inte kunna vara barnvakt imorgon iaf. Även fast jag vill.
Får se...

Nu ska jag lägga mig i soffan. Puss

make me whole, hold my hand

just go to sleep and kiss me good night

Dax att stänga locket, släcka lampan och sluta ögonen och somna.
Jag är trött. Har tagit mina sömnpiller, duktig värre.
Har även tagit tempen och jag har nu 38 grader, vilket är nästan 3 grader för högt för att vara mig.
Jag har runt 35,7 grader normalt. Ja, jag är kall av mig. coldhearted.
Så det blir förmodligen ingen skola imorgon heller.
Känner inte för att skriva mer nu.
Nu ska jag sova.. snälla, låt mig sova.

puss.
i feel it when you hold me

Why would I stop the fire that keeps me going on?

I cannot help it,
I couldn't stop it if I tried,
the same old heart beat fills
the emptiness I have inside.
But when there's you, I feel whole.
And there's no better feeling in the world!
But without you, I'm alone...

Turn out the lights now,
to see is to believe.
I just want you near me,
I just want you here with me.
And I'd give up everything only for you,
it's the least that I could do!

-
Har varit på synkollen nu, och ja kära läsare. Jag ska skaffa glasögon. Jag har ett brytningsfel, inte stort, men tillräckligt stort för att behöva åtgärdas. Så jag ska få hem "receptet" på mitt fel och börja jaga ett par snygga bågar nu. Någon som har ett tips? (Är sugen på ganska kraftiga, rektangulära svarta bågar.. vad sägs?)

Har nyss ätit spaghetti och qournfärs, idag igen. ha ha. Orkade inte laga något så jag tog färsen sen gårdagen och lagade till lite fullkornspasta. Det var gott.

Nu är det också bestämt om skidresan! Den blir mellan den 31 dec - 3 januari.
Den kommer bli dyyyyyr. Så in i bomben. (för en som har en inkomst på 1050 kronor i månaden i alla fall, + att julen är pågång så det  blir mycket utgifter innan detta året är slut vill jag lova).
Och det blir hela Uppsalagänget. Så jäkla kul!
Fredrik, jag, Chris, Emelie, Mario, Janne och Djuric. Kanske någon mer. :) massa skoj.
(Jag är sugen på att Johanna och Robban ska med också, men jag vet inte om vi skulle fråga dom, I hope!)
-
Imorgon hoppas jag på skola, att jag är tillräckligt pigg, för jävel att jag måste gå till skolan. Har redan missat tre dagar, visserligen har alla bara varit halvdagar, så det är bara tre lektioner. Men ändå!
Får lite kryp i benen av att inte träffa människor också, så jag vill.. men jag vet inte om min kropp pallar. suck. Orka vara sjuk när man verkligen inte vill? ha ha. Suck.
-

Puss.

let me fill your heart with joy and laughter,
togetherness, well thats all Im after

tell me if you like it

Nu har jag duschat och ätit två mackor. Fan vad jag är trött. Helt slut i kroppen.

I get psychic ill without you next to me.
You are my second part of my heart,
and I can't do this thing called life without you.
There is no words in this whole world that can
even nearly describe how I feel for you.
You are the only one in my mind,
all day long.
I don't want to be apart. I just wanna be close.
This isn't human and it's torturing my soul.


Ska in till Bankeryd idag och göra en synundersökning. Får se om han säger att jag behöver glasögonon.

Nu ska jag gå.. tjao.

what if i said i need you like a heart needs a beat

there's no way i'll let you go now

Det var någon som bad om att få läsa hela min novell (Min Robinsonad).
Här kommer den!

Min Robinsonad

Det gick ganska bra att äta min frukost idag. Jag fick i mig ett halvt äpple och ett glas vatten. Jag kände mig nöjd. Men jag kände fortfarande av min ensamhet som stod och väntade vid sängkanten varje morgon då jag öppnade ögonen. Lika kall som den alltid känts det senaste året. Alltid samma sak, varje morgon. Jag stiger upp ur sängen runt tiotiden och försöker ignorera kylan som väntar utanför täcket. Jag kliver upp och tar på mig min röda morgonrock och ger mig ut i köket för att eventuellt pilla i mig något som skulle kunna ge mig lite energi. Men det är alltid lika tungt - halsen stänger sig och jag blir illa mående. Men just idag vet jag att jag borde äta, då jag hade tänkt ta mig till affären och köpa något som kan fylla mitt otroligt tomma kylskåp. Det var trots allt lite mer än en vecka sen jag var utanför lägenheten sist.
Efter att jag har fått i mig mitt äpple sätter jag mig och tar en cigarett mellan läpparna och tänder. Jag drar fyra djupa bloss och släcker den. Sedan går jag ut mot min soffa där jag kan se mina svarta mjukisbyxor slängda på golvet. Jag tar på mig dem och väljer ut en grå polotröja och trär den över huvudet. Sedan får jag syn på min mössa som ligger på golvet tillsammans med all tvätt och annan bråte jag inte orkat ta hand om. Jag slänger på mig mina gympaskor och går mot dörren, tar ett djupt andetag och blundar, trycker ner handtaget och möter den kalla världen utanför.
Det går folk fram och tillbaka och ser upptagna ut. Jag vågar inte ens slänga en hastig blick mot de jag möter, då jag fasar att någon skulle titta tillbaka. Jag undrar om de ser mig? Jag undrar vad som skulle ske om jag gick fram och frågade "hallå, syns jag?". Men nej, det skulle jag aldrig göra. Aldrig skulle jag möta den bittra sanningen då jag skulle se blicken på denne person segla iväg, icke medveten av min närvaro.
Jag klarade mig osynlig till affären, köpte en påse med tre äpplen och en flaska kolsyrat vatten. Betalade utan och säga något och lämnade sedan affären snabbt. På vägen tillbaka till lägenheten börjar jag känna mig yr och svimfärdig. Oh nej, det var ångesten som började smyga sig inpå. Jag blir nu tvungen att skynda upp för den lilla backen och in i lägenheten igen. Skönt, jag klarade mig utan att behöva möta någons blick.
Jag stänger dörren bakom mig försiktigt, då mitt huvud dunkar. Låser dörren och bestämmer mig för att hälla upp vatten i ett glas och lägga i en TREO-brustablett för att hämma smärtan i mitt huvud. Tillsammans med mitt glas tänder jag en cigarrett och blossar under fläkten. Fläkten funkar inte riktigt som den ska. Bara den lägsta effekten fungerar. Mina tapeter är gula. Men det är för röken. Kvinnan som bodde här innan mig var också rökare och jag har inte orkat tapetsera om. Inte någonstans i hela lägenheten faktiskt. Jag svävar långsamt med blicken över mitt stökiga kök och tar ett bloss till. Jag dricker upp och släcker cigarretten.
Jag sätter mig framför datorn och klickar upp några gamla modellbilder, från några år sen tillbaka. Jag var vacker, stolt och utåtriktad. Men sen bytte jag manager och blev utbränd, deprimerad och ensam. Jag gick in i väggen i samband med att jag vägde för lite. På mina 178 centimeter vägde jag bara 45 kilo. Mitt BMI var nere på 14,2. Jag bröt ihop och har sen dess inte träffat en människa, på riktigt då alltså.
Jag stänger laptopen för jag känner hur mina tårar börjar bränna bakom ögonen. Blotta tanken av hur lycklig jag en gång var får mig illamående. Men det är inget ovanligt.
Jag går till toaletten och sätter mig för att kissa - ingen mens idag heller. Den har varit utelämnad i snart tre år. Allt i samband med min vikt, såklart. Jag reser mig upp och drar på mig byxorna. Ställer mig på vågen och ser siffran 49. Jag har gått upp, tack gode gud. Men nu får det vara nog. Nu vill jag inte gå upp mer. Ett BMI på 15,5 är jag nöjd med. Jag bestämmer mig för att göra i ordning ännu ett glas med TREO och tända ännu en cigarrett.
Ännu en vanlig dag på Regeringsgatan i Stockholm City.



Vet inte om jag kan säga att jag är supernöjd med den. Eller, jo, jag tycker om den för vad den är - en novell. Men som en Robinsonad vet jag inte. För jag är himla osäker på om den passar in i kraven som finns.. så att säga. Vi får se vad Thony säger när han väl rättat den, vilket kommer ske om låååång tid ;) Som allt annat. haha.
-
Ligger hemma sjuk idag igen. Fyfan för denna hostan alltså. It keeps me up at night och min hals känns som om den blöder. Ajaj. Men jag tog en Alvedon för första gången igår. (dom som känner mig vet att jag helst aldrig stoppar sånt i mig..) Och jadu.. det hjälpte lite. Men inte helt. Men vad ska man räkna med? aja.
No time for a wining ass.

Undra vad som ska hända idag...? Mamma bad mig städa iordning lite om jag orkade. Får se om kroppen tillåter detta. Städa ju trots allt hela mitt rum igår, plus böt sängkläder och grejer. Älskar att bädda rent. Det är fan det finaste som finns. Sköööönt.
-
Det blir förmodligen en skidsemester över nyår någonstans (antingen på själva nyår, eller efteråt) tillsammans med Uppsalagänget! Det ser jag framemot mycket!
Snart är det jul också. Kan man tänka sig det?
Jag har så mycket jag ser framemot, men det känns som om tiden går så långsamt. När ska jag få njuta?

Jag längtar efter DreamHack som startar den 24e november för oss i crew.
Jag längtar efter den 16e november då jag ska upp till Fredrik igen över helgen.
Jag längtar efter julafton, litegrann faktiskt.
Jag längtar, självklart, efter skidsemestern! Ska bli skitskoj. Dock dyrt, men det är det värt ;)

Jag måste börja jobba nu! Ska börja söka ordentligt, på allvar snart.. måstemåste!
Kanske på Ica eller nått? Bara jag får pengar för fan.


Aja. pusspåer, ska kolla på Heroes s02e07 nu.

lets do something new, something awesome!

That 70's show

HAHA!
Jackie förklarar varför Hyde inte ska ha så mycket grått i sitt rum. För det är anledningen till att han är så deppig jämt.
Jackie: "You get happy by looking at beautiful things. I mean, when I look at myself in the mirrror - I get happy!"
Fez: "When I look at you I get happy too... But.. When you starts talking... Naaaaah."

.... senare:
Jackie kommer in precis utanför Hydes rum där Hyde och Fez stod och sa:
"Come on Hyde! I want to show you something in your room!"
Hyde säger då till Fez "Maybe you should stay out here *blink*"
Då säger Jackie till Fez:
"Aesh, you should see this too!"
Fez: "oowh.... It's a dream come true....."
(Det han fick se var hur Jackie hade gjort om Hydes rum till ett äkta flickrum.)

.........senare:
Kelso kommer hem med en nyagammal bil med nerfällt tak som han har köpt på en auktion och skryter om hur snygg den är inför sin gravida flickvän, Donna och Eric, då flickvännen säger:
"Isn't it a little bit unpractible?"
Kelso: "No?! More like unperfectible!! And it's totally babysafe."
Donna: "How exactly is it babysafe?"
Kelso: "Hello? It's small like a baby?"

Haha, skönaste serien som finns. haha!

who's your mama now?

you behave like an idiot

"Jag slänger på mig mina gympaskor och går mot dörren, tar ett djupt andetag och blundar, trycker ner handtaget och möter den kalla världen utanför.
Det går folk fram och tillbaka och ser upptagna ut. Jag vågar inte ens slänga en hastig blick mot de jag möter, då jag fasar att någon skulle titta tillbaka. Jag undrar om de ser mig? Jag undrar vad som skulle ske om jag gick fram och frågade "hallå, syns jag?". Men nej, det skulle jag aldrig göra. Aldrig skulle jag möta den bittra sanningen då jag skulle se blicken på denne perso
n segla iväg, icke medveten av min närvaro."

Ett litet urklipp ur min novell (Min Robinsonad).
Låter det bra?
-
Sitter och kollar på Will and Grace. fett dryga.
Har snart filmen hemma. Gottmos.

Har ätit. Basilikapuckar (haha fett fult namn) och potatismos.
Det var gott.

Puss
i kind of mean what i wrote you know

you made my world a little bit brighter

image26

Kan inte sova, du finns i tankarna hela natten
Jag tänker på ditt leende och tänker 'du är allt'
Du gör mig glad och ler du så ler jag
Du får mig att må bra så är du glad så är jag
Ge mig en chans och jag ger dig allt du vill
Ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt
Min kärlek, du är den enda som är värd den
Du är något för alla men för mig är du världen
Till nått bättre har du ändrat mitt beteende
Ditt leende passar perfekt i ditt utseende
Hela du är underbar, du är perfekt,
Så de är väl inte konstigt att jag föll direkt?
När jag såg dig, tänkte direkt 'jag måste få dig'.





Kass natt inatt igen. Sov inget, knappt. Så jag stanna hemma från skolan idag igen. Hostar som en galning. Och har ont i huvudet och kroppen. Men jao. What to do?
Jag missar för mycket i skolan känner jag. Men usch.. jag vill inte tillbaka.. vill inte. vill inte. Jag ogillar skolan så mycket att jag skulle kunna spy galla över den. usch.
Idag har jag inte gjort något hittills. Ätit två mackor och lyssnat på musik och surfat runt. Ska inte göra något alls, hade jag tänkt. Bara ligga. Ligga ligga ligga.
Håller på och tankar hem en film med Lindsay Lohan. I know who killed me heter den. Den verkar tyff. Så den ska jag kolla på ikväll tänkte jag.

Nej, nu ska jag gå och kissa sen surfa vidare.
puss.

Jag är inte med barn. Skönt va?
do you feel the same way that i do?
do you just want to get away?
right now?


what does not kill me, can just make me stronger

image25
Har kollat på Desperate Housewives s04e06.
Faaan vad ni är bra. You guys make my days.

Ska sova nu tänkte jag. Har tagit mina sleeping pills. Känner dock ännu inte av något.
Och dom hjälpte mig inte förra natten. Men mamma sa att det kunde ta några nätter innan man kände någon verkan. Så ja, vi får väl ge det ett litet tag. Och hoppas på att det blir bättre.

Får se om jag tar mig till skolan imorgon, i think not. Men ja, vi får se. Är så jäkla slut nu. Huvudet har värkt och värkt hela dagen och minsta lilla ansträngning gör min kropp helt slut. Fyfan. Pallar inte. Men ja.

Saknar mina sötnosar i klassen. (Lizzie, Dalida och Zeina! love)

Gonatt. Och sov så gott.

i enter my world of dreams and all i see is my babyboy

why does my heart cry?

Idag var jag hemma från skolan. Sov inte mycket inatt och har ont i huvudet och under ögonen. suck.
Bihåleshittet. yeye.
Sen runt tolvtiden åkte jag in till stan för att åka in till Ryhov.
Där fick jag göra ultraljud och arbetsEKG. Ultraljudet var tydligen normalt. Skönt.
Men den andra får jag reda på om en vecka ungefär. We'll see.
Sen när jag kom hem åkte jag och mamma till affären och handlade mat.
Åkte hem och vi lagade köttfärssås och spaghetti. Eller, jag gjorde min qournfärssås.
Det blev jättegott.

Nu ligger jag och kollar på Moulin Rouge, för första gången på ett år eller nått.
Den är så bra. I love it.
-
Imorgon ska jag eventuellt till skolan. Får se hur det känns imorgonbitti.

Puss.

there is no other way - then you and me!

from this day on, now and forever more

image24
(Jag har ansiktsmask på mig, och håller på o drar av den)
Det jag vill visa med denna bilden är liksom... se mitt smajl!
SÅ glad är jag med dig Fredrik! Hela tiden. Du är mitt ljus.
My light in this dark dark life.

Älskar dig!!

Vi ger vårat förhållande en ny chans.
Vi har nu alltså ett nytt datum, (typ).
Vi firar TVÅ år den 27 oktober 2008.
Och med en ny chans blir det en ny låt.
(dock en låt som borde varit med från början,
för jag skrev den till honom då jag insåg att jag
blev kär i honom för lite mer än ett år sen).
Phil Collins - You'll Be In My Heart.



Älskar dig så otroligt mycket!

PUSS!


this bond between us cant be broken

it was when everybody else said 'no' we said 'yes' cause we felt it was right!

Sitter i min säng nu, hemma i Mullsjö efter en helt underbar vecka i Uppsala. Ville verkligen inte åka hem idag. Det har funnits de dagar då det liksom känts OK att åka hem, skönt på ett sätt osv. Men nej fyfan, idag ville jag verkligen INTE åka. Jag hade sån superångest när klockan tickade fram. Usch!
Älskling, du och jag! Fyfan vad bra. Bäst i hela världen.
Älskar dig av hela mitt hjärta och jag vet att du och jag alltid kommer vara just 'du och jag'.

Idag tog jag sömntabletter, hoppas på att jag ska få sova lite inatt.
Don't worry, det är naturläkemedel jag kör på. Jag stoppar inge allvarliga grejer i mig.
Jag kör på light ;)
Har också fått någorlunda bekräftat att jag har bihåleinflamtation. Ska uppsöka läkare ang. detta om de inte försvunnit i slutet av veckan.
-
Känner inte för att skriva så mycket mer nu.
jojuste, jag  har skrivit klart min robinsonad (min klass vet vad jag menar), suck alltså, vilken uppgift:P Men nu är den klar och inlämnad. Blev både missnöjd och nöjd. Nöjd för själva texten är ganska bra, men missnöjd för jag är osäker om den passar till denna uppgiften. I hope so!

Nu ska jag försöka sova.. eller, tvätta ansiktet och så vidare först.
och sen försöka sova och glöma att min älskling inte är jämte mig ikväll.
ska upp till uppsala igen den 16e.
Han jobbade så mycket så vi kom fram till att det var smartast om jag kom upp.
duktigt.

puss o kram, ses på stan.
kanske kommer till skolan imon, beroende på hur mkt sömn jag får och hur pigg jag är i mina bihåler ;) haha.

pusstja


my dreams makes me scared

maybe i should take my pills and go to sleep..?

image23
Älskar dig, mer än någonsin!
Och jag önskar att det är du och jag, föralltid.
För du och jag är det enda rätta här i världen.
Du och jag är det enda jag behöver för att överleva.
Vill aldrig någonsin åka ifrån dig.
Vill aldrig någonsin att du och jag ska gå seperata vägar.
Stannar du hos mig föralltid?
Snälla, säg att du gör det.
Du är min dröm, som blivit sann.
Jag ska aldrig mer lämna dig.
Lämnar du mig, kommer du ta mitt hjärta med dig,
och jag kommer aldrig kunna bli hel igen.

Älskar dig. Glöm aldrig det. Puss, din flickvän.

-
Ska gå och lägga mig nu. och vakna när Fredrik kommer hem från jobbet igen.
saknar honom!

Puss älskade.

if you ever leave, i will give up this fight in this life