three?! OH MY GOD!

Hahha, satt förmodligen världens underbaraste, engelsktalande ~fyraåring på bussen brevid mig på vägen hem från Frida. Jag dog lite inombords när jag inte kunde skratta rätt ut. Alltså, jag har aldrig varit med om att man vill skratta själv, åt något. Alltså, jag skrattar inte ofta när jag är själv. Jag kan tycka något är skitkul, men SKRATTA gör jag inte oftast när jag är helt själv. Konstigt kanske... i alla fall - den här gången ville jag sooo bad. Jag kvävde garvet minst 10 gånger. haha! Tänk er en skitsöt unge på runt fyra år, som snackar engelska (ganska bra) och har de största glänsande ögon på länge. Han pratar med en person som ser ut att vara pappa eller storebror. Framför mig sitter en japan (som då alltså sitter i god sikt för pojken).
Pojken frågar "is it long to china?"
Pappan "yeah, it's very long!"
Pojken "how long? like.. just a bit long, or veeeery long?!"
Pappan "it's like veeeeery long!"
Pojken "do you need a airplane then?"
Pappan "yeah, maybe even three!" (antagligen menar han byten osv)
Pojken "THREE? OH MY GOD!"

hahaha. Vet inte om det låter lika kul som det var. Där höll jag på att smälla av. Tänk er en fyraårig pojke som först och främst använder meningen "Oh my god!". hahahhaa. Jag dör.  Sen även att han snackar engelska gör hela grejen så mycket sötare. söööööta unge!

Anyhow, hos Frida var det riiiktigt mysigt. Så jävla nice. Vi åt carbonara (stavning?) och massa sallad. Me likey! Samtalsnivån var hög och väl behövd. Så jävla nice att bara snickelisnacka i timmar! mmmh.
Tack Frida, Sanna, Maria, Julia och Alexandra!

Nu ska jag sova. Ska upp åtta imorgon. Pussen

M


now we really have to change subject!

oh, baby i love your way

HEJ!
Jag är ledig. Kan ni fatta när jag vaknade? Halv två. Så för tjugo minuter sen. Så jävla underbart att ha sovit, HELT ostört till halv två. Vaknade en pyttesekund när f grymtade runt. Men det var inte mycket. Typ på riktigt 10 sek. Sen har bara sovit, sovit, sovit sovit, sen klockan två inatt. Så tolv timmars sömn. Är det inte underbart? ooh.. Jag vill göra det igen!!! :D

-
Hos Sanna igår var det mys. Vi spelade the sims 2 (ja, vi har åkt tillbaka i tiden och är nu tolv år igen). Vi byggde värsta sexiga huset. mmmm, vill ha det.

Idag ska jag chilla. Försöka få lite städning gjort här hemma, Capserkatten hårar ju ner som ett annat helvete, min nytvättade soffan ser inte så jävla nytvättad ut kan jag säga. HÅR HÅR HÅR HÅR!

Sen ikväll tror jag att jag ska till Frida på lite käk. Hoppas min kropp pallar, men det tror jag:)

hejdå.

M

i wanna be with you night and day

lift me up

Idag ska jag träffa Sanna! Idag är min sista jobbdag, eller okej, jag är ledig imorgon, thats all that counts! :D Ska ev. till Gävle med Malin då. Vi ska chillibrilla och mysa! Hoppas bara att hon får tag på en bil så det blir av. För våran bil har f's syster just nu, i fucking Norge. Lite dumt så där. Men vi klara oss.

Idag är jag verkligen helt slut i min kropp, om det är tillåtet att klaga. Haha. Har skiiiitont i mina knän. Ärvt mammas dåliga knän. åååh, i hate it.

Sanna åker till Skåne på onsdag. Kommer sakna henne. Men hoppas hon får skitkul, det behöver hon. Lilla snuffsefia!

Okej, hejdå, nu ska jag göra något vettigt innan jobbet börjar!

M

i'm feeling down, down, down, down

nuclear

nejmen tjenare

det var relativt najs på jobbet idag. jobbade tillsammans med lina och det är alltid trevligt! hon går dock på mammaledighet om typ en och en halv vecka så det känns ganska surt.

aja men ni bryr er inte.

sitter på ett kontor här i uppsala och umgås med lite vänner. ska dock snart gå hem, ta cykeln till och med. känner mig helt slut, så vi får se hur kul det kommer bli att cykla hem!
men vi hörs!

på tisdag är jag ledig! JAG BLICKAR FRAMMÅT!
puss

M

when the sun raises i wanna lay in your arms

All I need is a Margarita!

Hej vänner och ovänner.
Igår efter jobbet gick jag hem till Sanna, för att ta med henne hem till mig. Vi gick ifrån henne hem till mig. Jag var heeelt slut efteråt. Med tanke på att jag då hade jobbat 9 timmar också. Jisses. Sen åt vi.

Vi drack vin och mös heeela kvällen och skrattade som aldrig förr typ. Shit vad mysigt och roligt jag hade det! Vid tretiden tog Sanna cykeln och trampade hem. Det var då regnet hade börjat lugna ner sig.
Då gick jag och la mig dirr och vaknade först nu, halv ett. Jag kom just på att jag har tvättid om tio minuter i föreningens tvättstuga. Ska tvätta hela sofföverdraget och kuddar, dessutom våra täcken och överkast. Sånt där som jag tycker man borde göra lite då och då om man kan. Fler stora tvättmaskiner till folket!

Aja, anyhow. Nu måste jag börja förbereda med att klä av soffan och klä på mig. hehe.
pussen

M


hello there, my name is Mell and I'm from Phoenix, Arizona!

scream like you mean it

"Sara var känd för sina djupa kommentarer
Sergelbiografen, Stockholm

Innan 3D-visningen av My Bloody Valentine sitter några tjejer ~15 och provar 3D-glasögonen de fått inför filmen.
Tjej (tittar hänfört runt omkring sig och slutligen på kompisen bredvid): Alltså… fyfan vad coolt. Jag ser allt i 3D. Jag ser dig i 3D!"

hahahaha

vissa människor är det fan synd om....


M


Have you seen my careface recently? It's huge...

wiha. ännu en dag avklarad.

har ätit potatismos och fiskpinnar till kvällsmat. det var asgott och jag är gudomligt mätt! melikey!

förresten, om ni vill läsa en jävligt skön killes blogg och texter så har han bilddagbok. saaatan vad jag skrattar. (AlmightyMalachi)


nu ska jag gå och göra något vettigt.
puss

M


she is afraid of the one eyed snake

why is it always like this?

usch. orkar inte ens andas. jobbat mellan halv nio till sex. hade kassa, och allt har strulat. allt. hela dagen var upp och fucking ner. alllllllllt gick åt helvete. problemet är inte att jag är en dålig kassörska, problemet är det tekniska och sketna kunder som jag bara vill skjuta i skallen. kul liv.

-
nu ska jag sova. en ny dag imorgon.
har i alla fall har det mysigt hemma hos sanna tills nu. puss

M

stop looking at me like that

direction sky

hej vännerna!
mysig jävla dag i tierp idag! åkte dit med sanna för att träffa älsklingsalexander vid tvåtiden. kom nyss hem. eller ja, en timme sen kanske. vi kollade på film, åt mat och mös! :)
på e4an hem racade jag med en annan volvo. en volvo s60 med dubbla utblås. den hade det skönaste ljudet på länge. mjaaaou! (bli inte arg nu mamma) låg nog i 180km/h ett tag. wihhhaaa! älskar det. sanna svettades lite i rondellerna sen när vi kommit av e4an. men jag hade full koll! hehe :D (ja, jag är faktiskt ansvarsfull...)

sanna.. du glömde din jacka i bilen! du får den snart.
-
ikväll ska jag och f bara mysa hemma. vi har mys med gott att dricka och äta. kan det bli bättre?

imorgon ska vi greja i köket. ska försöka göra så mycket vi kan göra nu och få in matbordet och stolarna. saknar att äta på ett normalt sätt och inte i tvrummet förjämnan. (vi ska dock bara måla sista luckan och slipa lite. inget kakel som ska sättas än).

så puss och kram på er! vi hörs. hoppas ni alla får en mysig lördagskväll!

<3
M


you should learn to think before you open your mouth

say hello to the no lifer

HEJ!

idag jobbade jag mellan 15-19.30
ganska chillat att bara jobba fyra och en halv timme. :) men det var olidligt varmt så det var ganska jobbigt. men det gick! allt går om man tänker positivt. det måste man. helt enkelt.

efter jobbet var planerna att först att träffa alla flickorna och gå ut och ta några glas. men jag kände att jag inte riktigt hade plånboken för det. nu när lönen inte kommer fören i aug. så jag får helt enkelt lära mig att hålla lite i pengarna! det är en del av livet :)

så först kändes det ganska depp. men johanna kom över för att jag skulle hjälpa henne färga hennes ögonfransar, och stannade till slut kvar. så vi har haft det mysigt med massa prat och lite tvtittande. myyyys!  saknat henne!
-

imorgon blir det en sväng med suni till tierp för att hälsa på kära alex. ska bli hiiimla mysigt! :) och lucky me så tar vi bilen. slippa tåg och skit. i like it!
-
ligger nu och kollar på csi. det är ganska spännande. så jag ska fortsätta med det nu.
pussen

M


so you decide, whats right, whats wrong...?

she can dance in sunny rain where no one can see

igår var det mysigt. jag och ett gäng satt på framfickan och mös. till slut bestämde vi oss för att dra vidare, samidigt som jag kom på att minsista buss gick ganska snart. så där tog även kvällen typ slut.

försökte kolla på film sen med f. men vi båda somnade ganska stenhårt. hehe. så det kan gå! idag väckte han mig med frukost på sängen. rostade mackor med juice. mumsi!

idag ska vi bara ta det lugnt. på min lediga dag. <3
kanske ska försöka oss på filmen snart igen? nu på dagen, för det är tydligen bara då vi kan hålla oss vakna med film! hee.

i helgen blir det nog en sväng till tierp. för då ska jag träffa alllllleeeeexxx! babyyyy har saknat dig som sate. eller. ja jag gör ju det fortfarande. juste! söthövve.

lyssnar på eva dahlgren.. oh my, jag börjar likna min mamma mer och mer. :)

M


she knocks on her own door every night

we'd like to help you

Kom hem från jobbet runt 15.00. Så jävla skönt att bara crasha i soffan. Halvsov lite fram till typ fem. Nu har jag ätit och chillar i soffan med lite random tvprogram. Är sugen på att se på film ikväll. Funderar på att se Unbreakable. En gammal film från 2000.

Men puss o kram på er.
imorgon är sista dagen sen är jag ledig en dag! gott.

M


i'm serious

i act like shit don't phase me

oh my freakin beloved god. jag är så trött. det finns inte ord som beskriver. igår somnade jag tolv. klockan ringde nio, jag snoozade till halv tio. nu ligger jag i sängen och har precis fått veta att jag inte behöver ta bussen, utan f's pappa kör mig. nice så in i helvete. så om en timme ska jag åka här ifrån, med andra ord kan jag ta det ganska lugnt. gu så skönt.

idag hoppas jag på att träffa min lilla sunnigirl. tycker hon och jag ska ses antingen hem hos henne och kanske ta en promenix? eller hemma hos mig och bara chillibrilla! sanna, vi hörs under dagen.

när vi var hos f's syster igår spelade jag och johanna WiiFit. Jag trodde inte att det på riktigt skulle kännas i kroppen idag, men det, kombinerat med att jag går och står 8-9 timmar om dagen gjorde susen. Shit vilken träningvärk. Mest i vaderna (vi gjorde mycket balansspel). Så det där är nog ganska bra ändå. Kanske skulle införskaffa mig något sånt... när man har råd.

Nu så borde jag försöka få i mig lite frukost, sminka mig, sätta upp håret, packa matlådan och se till att jag har allt med mig. blä. Måste kolla om det är kassa eller blommor jag ska ha idag också.
aja. pussen och kramen
M

give me a week off and i do think i will bounce back!

here comes the night, and the hardest part is over

jag är så tröttttttt!!!!!!!!!!

en hel jobbvecka är avklarad. visst känns det bra, men det är fem stycken kvar. baaajs.

imorgon börjar jag elva, så det känns gaaanska gött. men inte så gött som om jag hade varit ledig. för jag jobbar trots allt ändå till halv åtta sen. så määh.

idag efter jobbet följde jag med inger och johanna ut till f's syster. vi var barnvakt åt hennes lilla charmtroll william! mysigaste 10månaders ungen på länge! sweeeeeet!! <3

nu ska jag äta lite. sen ska jag sova. godnatt.

M

when you say nothing at all

another day, another drama

eeeeylo!
ännu en dag på jobbet avklarat. och det gick bättre än förväntat. så skönt så skönt. nu är det bara söndag, måndag, tisdag och onsdag kvar, sen är jag ledig en dag. sen rullar det på igen! hehe. åååh vad livet som anställd är fint....... not. men pengar är bra att ha. så what the hell!

idag är det lördag och jag kommer inte göra ett piss. ska upp fem imorgonbittt igen så det känns lite svårt att göra något direkt. hade velat åka ut till elin och grilla och mysa, men dessvärre finns inte tiden till det.

nu ska jag slappa i soffan och försöka få hem någon film eller liknande. puss o kramen

M

i'm longing for the day i meet you again

because it's a free world

efter en dag på jobbet är jag slut. som vanligt. ska riktigt snart gå och lägga mig. imorgon ska jag upp klockan fem, då jag ska vara på jobbet klockan sju. det svider lite. men det är det värt. jag tjänar så jävla bra ;P hehe. så jag ska inte klaga!

jag är själv på blommor imorgon så det ska bli spännande. en hel dag, helt själv på blommor. vi får se hur det går! lika så på söndag. som tur är kommer det inte komma någon ny leverans, så det är bara det vanliga som ska göras. det jobbiga är alla frågor jag ev. inte besvara. men vi får helt enkelt hålla tummarna!

har fått en del förfrågningar om vad som egentligen hände när jag blev tvungen att åka ambulans i onsdags. det är en fråga jag inte riktigt tänker ta mig in på. tänker bara säga att det var jobbigt och jag fick ett jobbigt besked. de som känner mig väl får fråga och de jag inte vill ska veta tänker jag heller inte berätta för. så ja.

puss o kram på er.
godnatt!

M

it's me in the spot, there, loosing my religion

i hope i never get to experience that again

hej vänner.

de senaste dagarna har varit bra och helt förjävliga. i onsdags efter jobbet fick jag höra att elin och sanna skulle ut och ta en öl. jag gjorde mig snabbt iordning och åkte ner till stan. vi satt och drack en stund innan vi gick till framfickan. riktigt mysigt ställe, synd bara att regna. man blev ju som man blev i håret av det alltså! men det var kul och trevligt ändå! mycket skratt och det gillas.

birgel kan gå och sprängas. för de är så knäppa. kö och sen nej. kul. men men, vi kirrade det ändå ;)
-
efter kvällen så åkte jag och sanna hem till mig. det blev knas med mig och min mage och jag fick åka ambulans in till akademiska. inte så jävla skoj. men det behövdes. så jag gjorde massa tester och lösningen hittades. så det känns ju bra, samtidigt som man blev ledsen. men det  är ok. tack fredrik och sanna som är bäst!!!! <3
-
på torsdagen hade vi en mysbakisdag. jag sanna malin och fredrik mös med pizza, tre filmer, pop corn och godis. riktigt nice. flickorna åkte hemåt runt halv ett och jag gick och la mig.

nu sitter jag här, nyduschad, sminkad, fixad, mätt och ska åka till jobbet om en timme. skönt att ha lite tid över och bara sitta. att stressa på morgonen lär ju vara det värsta som finns.

(den nya reklamen från burger king är så jävla skön! den om diskmaskinen! hahaha, jag dör lite varje gång!)

usch. ska jobba varje dag nu fram till onsdag. men men, TÄNK PÅ PENGARNA! :)
puss o kram vänner, vi hörs.

it's not a game

where did all the happy go?

efter en relativt skön natt med ganska mycket sömn sitter jag här nu och ska snart försöka sätta igång med lite lunch. det blir tonfisksallad med vitlöksdressing. mams.

jag har otroligt ont i magen. inte kul ett jävla dugg. det gör så ont när jag står upp att jag tror jag ska ramla ihop. när jag hostar hugger och sliter det och jag vill bara spy. fyfan vad jag hatar den här dagen.

i dont want to, but i think i have to

i hate not to know

wiha. jag hatar sitsen jag är i. men det är så det kan va ibland. visserligen, samtidigt som jag hatar den, älskar jag den. aja. vi hörs heeeeeeeeej

you can't tell me what to think

i didn't know that it could feel like this

meneee, jag ber om ursäkt vänner. men det blev inget svar idag heller. vi får helt enkelt vänta till någon gång i slutet av veckan! :) men som sagt, vi får se!

idag har jag jobbat 7.00-16.00 alltså 9 timmor. CATSHING!

en till bra sak är att vi är från och med idag kattvakt till en liten katthane som heter Casper fram till den 2e augusti. än så länge är han väääldigt blyg och tillbakadragen. förmodligen väldigt mycket pga av all lukt av Sixten. men det ger sig nog snart.

puss o kram! imorgon jobbar jag 14.00-19.30

i still think you're cute

i'm afraid to belive it's true

nej. jag vågar inte. vi får se imorgon helt enkelt. vi får se.

what if?

is it true? is it over? did i throw it away?

HAAAALLÅ!
(har kommit på att islands bidrag till melodifestivalen är sjukt bra.)

igår solade och badade jag hela dagen. förutom en snabb känsla av att vilja spy upp hela maginnehållet var det sjukt jävla kul och helt underbart! jag har blivit brun och jag älskar det! :) något som jag älskar mindre är nya bloglovin. det är sjukt segt och fult och onödigt. fattar inte grejen.

efter igår har jag även fått tusen nya myggbett. helt allvarligt. dom sväller som ballonger, och just nu känns det som mitt pekfinger kommer explodera bara för att de satans myggorna ska suga blod. :(

idag vettifan vad som händer. inget ansträngande hoppas jag. hoppas även att det inte ska regna mer nu. vaknade imorse och hörde regnet smattra och kom på.... jag har tvätt där ute. vi har en köksstol stående där ute, och går sönder, en av våra köksluckor ligger där ute och sväller väll upp nu och blir helt förstörd (vi renoverar). kul. men men. sånt händer. det har klarat sig relativt. stolen ser väl inte så rolig ut men förhoppningsvis kommer det gå bort när vi oljat in den. hoppas hoppas!


drömde sjukt konstigt inatt med. drömde att jag var gravid. och att man skulle göra en ultraljudsundersökning. men de kunde liksom inte se något först. när de väl fick syn på ett litet ljus (som skulle föreställa hjärtat) blev jag jätteglad. sen upptäckte dom att livmodern inte var hel (?!) så bebis skulle antingen inte klara hela graviditeten eller leva med en grov missbildning genom hela sitt liv. alla i min omgivning tyckte jag skulle göra abort. konstig jävla dröm.....


was it you? did you tell me, you would never leave me this way?