seriously, i'm so fucking tired right now

Hej hörrni.
Sitter i skolan. Har bara eftermiddagslektion idag. Riktigt jävla skönt alltså! Men fyfan vad trött jag är. Orkar knappt skriva. Orkar knappt röra händerna. Efter skolan ska jag till lägenheten och måla klart sista väggen. Sen ska svärfar hjälpa oss att tapetsera fondväggen. i veckan. SEN ÄR SKITEN KLAR! Riktigt jävla skönt!
I veckan ska vi även åka och köpa färg till vardagsrummet. Och måla klart det. Så det är inte långt kvar nu. Nicenicenice!

Jag är pirrig i magen. Det är snart dags. Jag är snart färdig med det jag avskyr mest. Ni vet kanske inte vad. Men fan. Fan vad det ska bli skönt att bli klar med det. Och ha det gjort. För att förhoppningsvis aldrig mer behöva göra om det.

puszi
nobody can ever tell me how to act

could you even imagine it could feel like this?

YES! Jag vill inte vara den som är den.. MEN YEEESSSSS! Jag är klar med mediekommunikationsuppgiften. haha. FINALLY! Helt klar. Otroligt.  Men jag vettefan om det ens blev lite bra. För shit, jag skrev och jag tror det spårade totalt. Men hallå, vem bryr sig? inte jag. Uppgiften sög och jag var trött på den. fett trött. Men nu är jag av med den. och jag tänker aldrig mer öppna det dokumentet igen, utan endast skicka in de och bli av med det. goooooööööööiiiiuuuööött!

Nu ska jag plocka iordning lite i lägenheten. kanske åker till nya sen för att greja klart där?

puszi
it's time to say goodbye

i almost break down and cry

Kom hem från skolan vid strax efter fyra. Slängde mig i soffan och kollade på Top Model reprisen. Nu sitter jag i soffan och försöker få motivation till att börja skriva mediekommunikationen. Egentligen är det ju bara att göra de? Bara får det gjort. Annars har jag äääännu mer och göra sen. Och ännu mer och blablablaablabla. BLÄ!!

Nej. okej. Jag ger mig. Jag ska sätta igång.. nu... snart... innan kvällen är slut. Ok?
puszi
people make jokes, cause they dont understand me

when the time says no, don't move

Sitter i skolan, har Svenska C. Fett lame atm. Har precis skrivit en krönika. Fett ovärt. Nu ska vi skriva en låttext. Fett ovärt det med. Vill inte. Efter svenskan har vi Historia A. Och det är ännu mer ovärt. För jag har inte gjort en uppgift jag skulle haft klar förra veckan. Jävla jävel. haha.

Efter skolan ska jag plugga. Som ett fanskap. För jag har fortfarande inte ens börjat med mediekommunikationsuppgiften. alltså, att bara skriva det ordet var ju jobbigt. Hur fan ska jag kunna göra en uppgift om de? Nej tack! Men jag måste. Varför?

Borde egentligen åka till lägenheten idag med. Men är inte säker på att jag kommer hinna. Men vi borde måla på sista lagret av väggfärgen. För golvet är lagt, och när färgen är klar, vilket det borde bli idag om jag försöker, så är det bara tapeten kvar. Sen är sovrummet klart. Och det är otroligt skönt!
Dock vardgasrummet, vi har inte ens köpt färg än. Och ja. hur fan ska vi hinna? Hjälp oss! Dessutom måste vi ringa städfirman nästa vecka som senast om vi vill ha det städat innan vi ska flytta in. och det vill vi ju förstås. Så atteee, jalla!

Slutar om tjugo minuter. Skönt. Chill tills dess.
peace
please don't go there, stay here with me

haha i'm way to much fun

Sitter och skrattar för mig själv. Fredrik tyckte inte jag var rolig.

Lägger Sixten (katten) i mitt knä och sjunger med bebisröst "Lille katt, lille katt, lille söta kaaatten. Vet du att? Vet du att? Det blir mörkt om naaaatten" ... en tyst liten stund... "Lille gris, lille gris, lille söta griiisen. På vår spis, på vår spis"... lång tystand. Letar efter orden... "kokar vi din mamma". 

Fyfan vad jag är skoj. För mycket ibland alltså.
it's not okey, not okey to bite your tongue forever

the night was saved

Inte för att kvällen skulle blivit sunk med bara Fredrik. Men vi hade jäkla mys med flickorna.

Det var snack på msn om chips, dipp, godis och dricka. Vi var på. allihop. Så vid nio tiden kom Freddie, Sanna, Elin, Frida och Alex. Gott! Vi kollade på skräckisen Mirrors, riktigt jävla sevärd! Man skrek till ett par gånger.
Och Sanna stackarn blev nästintill ihjälskrämd av Fredrik. Han hoppade fram när hon kom ut från toaletten. Haha, stackarn blev så rädd att hon grät. Åh. förlåt att jag garvar, men det var kul. *tittar med förlåtande blick* (haha)

Nu ska jag och killen sova. Sköönt. Dock inte så länge. Imorgon blir det heldag i lägenheten. Nu ska vi se till att lite saker händer! Jobba jobba jooobba *klappklappklappklappklapp*

Och jag har redan börjat tagga inför nästa helg. Sanna fyller stor, arton, och vi ska ut på fredagskväll. Fan vad vi ska shaka loss! Massa braaaa!

Jag har mycket läxor. Och det svider i min själ. Men det är sånt man får stå ut med helt enkelt.

Godnatt sötnosar.
kiss me godnight and tell me it'll be okey

Oh I wont be afraid, just as long as you stand, stand by me

Gårdagens fest var lyckad! Riktigt lyckad. Förutom att Lisa lilla trodde hon klarade av mer än hon gjorde så hon fick åka hem riktigt tidigt. Synd! Och att Fredrika, Malin, Petra och tvillingarna var bjudna på en annan fest senare mot kvällen. Men inte gråter jag för det. Vi hade skitskoj och jag är nöjd som fan!

Dock är jag mindre nöjd med hur min otroligt nystädade lägenhet ser ut nu efter en kväll av skoj. Haha. Men det får man ju förstås räkna med! Eller hur? Jag är inte bitter! :)

Bakis är jag inte heller. Riktigt skönt. Har lärt mig nu har jag ska göra. Så jag är mest bara trött. Men det tar jag igen en annan dag. Är riktigt råtaggad på att bara ligga hemma, med en skål chips och dipp med en riktigt ruggig skräckis. Någon som är på? Senare ikväll då förstås, för under dagen nu har jag en del att göra. Ska stooorstäda lägenheten. Sen ska vi vidare till den nya, lägga klart golvet, riva klart i vardagsrummet och slipa ner allt. Så kan vi förhoppningsvis köpa färgen imorgon till det rummet, så blir det snart klart med! Skönt!

Vi kom fram till att vi tar köket lite sådär pö om pö för vi kommer aldrig hinna det helt klart innan vi ska flytta in. Så det känns lite mindre stressigt nu. Skönt! Dock är det mycket kvar o göra. Men det är alltid kul.

Plugga kanske man skulle ta och göra med? Hm.. we'll see.

Hör av er om ni är sugna på chips och dipp. Och kanske även är skräckis!
pusz
please don't leave me out in the cold

mami!

Ett inlägg tillägnat min mamma. Hon är så nyfiken på den nya lägenheten och att maila dom över till henne gav jag upp ganska fort. Det tog hundra år för att bara skicka två bilder. Inte okej!

Här kommer;
 

En låda Fredrik har byggt, för att täcka elementrören.

Suddig bild, men i alla fall. I sovrummet då alltså.

Uteplatsen på framsidan.

Haha, här är den otroligt fruktansvärda färgkombinationen. SKA ÅTGÄRDAS! :D

Vardagsrummet. Ska målas om.

Här har vi precis målat grundfärgen i sovrummet, nu kommer den fina färgen!

Det syns inte alls så bra. Men det är väldigt ljus ton av lila. Riktigt fin!

Nu ska jag städa klart och tvätta. Vi hörs!
i miss you all

what more can you ask for?

Igårkväll slutade jättebra enligt mitt tycke. Det började med att jag somnade i soffan efter skolan. Fredrik och Janne kommer hem med McDonalds mat - ÖÖÖÖH BLÄ! Fucking trött på det nu vill jag ju lova.
När jag käkat klart bytte jag om och fräschade till mig så gott som och cyklade ner i rusande fart till Vaksalatrog där Sanna och hennes flickor stod och väntade.
Vi gick till KB, det slutade väl inte riktigt som tänkt, så vi vandrade vidare. Stod på stan, träffade ett gäng sötisar, och kom till slut fram att vi skulle dra hem till mig och halsa den kvarvarande jägern som stod i vardagsrummet.

Till slut var det bara jag, Sanna, Elin och Frida kvar, resten hade gått åt olika håll av olika anledningar. Men det blev ju mysigt ändå! Inte så mycket dirckandes, men alldeles lagom, för lite vinglig blev du allt Sanna! ;)

Dom drog hemåt vid halv tre tiden och jag gick och la mig jämte Fredrik (och Janne som låg på min plats, fypådig! :)) Somnade stenhårt och vaknade nu för ungefär en timme sen. Om exakt en timme kommer Bertil och Johanna och hämtar mig. Vi ska till Stockholm för att först gå på en shoppingrunda och sen till kotknackarn Bo. Intressant som sagt.

När jag sen kommer hem ska jag till lägenheten och ta igen det jag missade igår. Det finns ju trots allt en hel del att göra! Jallajalla.

Imorgon blir det sedan ferre hemma hos mig. Vi blir nog ett ganska stort gäng som det er ut nu. Och jag och Fredrika var gulliga och kom fram till ett tema, COCKTAIL! haha. Så flickor, släng nu på er era små svarta klänningar och grabbsen, det är inte supernoga, men en skjorta är alltid kul för att följa temat någorlunda. Förutom Fräki förstås, som verkar stenbanga, (han vågar inte skämma ut sig stackarn!) ;)

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en dag i Stockholm. MYSIGT!
tuddelu.
do you feel how my heart stops beating, everytime i'm right next to you?

i feel like singing, cause i'm happy, i got my baby now


HAN ÄR MIN GUD. Det bara är så, har varit så sen jag var pytteliten. Sådetså.

why am i here, i'm just waisting my time!

do you see me, here in the dark?

Sitter i skolan, som vanligt. Har projektarbete. Har precis kommit fram till vad jag ska göra, tack vare Sanna! TACK! Du räddade min dag, eller kanske till och med mitt år? För jag har såååå dålig fantasi, så kom hon med en knäckande idé. Kanonbra. Så nu är det bara att köra på. Har precis skrivit min projektplanering och skickat in. Nu är det bara att vänta på att den ska godkännas. väntar... väntar... väntar...

I eftermiddag har jag samällskunskap. Ska skriva klart mitt politiska parti. Jag är inte taggad, det kan jag ju säga!

Efter skolan ska jag hem och städa lägenheten lite mer noga. Igår plockade jag mest iordning. Tänkte ta en storstädningsdag idag. Sen är det vidare till den nya lägenheten och måla en andra gång med våran fina väggfärg. Det blir jättebra. Sen ska dom sätta igång med att lägga golv, killarna. Jag slipper förhoppningsvis. Så Fredrik och Janne löser nog det.

Fick precis mitt projektarbete godkänt! Kul! Så nu är det bara att sätta igång!

tuddeluuu!
see you later honey!

My ass is bored!

Lägg upp en bild på din mobil!

Bakgrundsbild? - En bild på min kisse

Ringsignal? - Vibration. Eller en amatörrapplåt

Hur mkt batteri just nu? - Fullt

Ringde du senast? - Fredrik

Ringde senast?- Fredrik

Vad står de på ditt 5:e mottagna sms? - "Japp! Åker nu, puss"

Vem skickade de 12:e sms? - Fredrik

Vad står de på ditt 8:e mottagna sms? - "Hem till nya stället? :) Ok!

Va står de på ditt 32:e mottagna sms? - "Nothing. Nothing compares to you!"

Va står de i ditt första utgående meddelande? - "Kommer dit ;)"

Vad är ditt rekord i snacka på mobilen? -Jadu, många timmar, fyra fem kanske?

Vem är på 13:e plats i telefonboken? - Fredrik Larsson, haha. Han är överallt.

Vad har du för kontakter på S? - Sandra Davidsson, Sanna Nyman, Sara Davidsson, Sebastian Klarström, Sjukanmälan, Sofie Magnusson.

Hur många sms har du skickat samanlagt? - Hittar inte inställningen för det bre!

Har du privat nr just nu? - Ne.


jalla walla alla, jalla walla la la alla

Sitter i skolan, har mediekommunikation B. Har ingen som helst energi för att jobba. Vill sova.

Tänkte berätta hur det går i lägenheten. Vi var på Bauhause igår och köpte tapet och färg. Det blev en silvergrå tapet med silvriga blommor. Typ. Svår att förklara, det blir  i alla fall en fondvägg. Sen de resterande väggarna blir silvergrå. Slänger upp en bild så fort det är klart, vilket förhoppningsvis är imorgon! För imorgon ska vi börja lägga golvet. Kommer bli kalasbra.
Igår jobbade vi i lägenheten till halv ett. Vi målade grundfärgen på alla väggar, slipade, målade, slipade. Ja, du vet. Och det blev bra. Så nu idag börjar vi med att måla själva väggfärgen. yes!

Efter skolan ska jag hem och städa igenom den "gamla" lägenheten och laga lite mat för att sambon ska ha något att äta. Sen när han kommer hem och vi har ätit klart ska vi dra till den "nya" lägenheten och greja. yes baby.
Känns som om det enda jag snackar om numer är lägenheten. Men vadfan, det är ett stort, roligt och asbra projekt vi håller på med nu, varje dag, enda in på natten. Så det är fett med mycket tid som går till den nu.

Imorgon har jag heldag, blä! Projektarbete på morgonen och samhällskunskap på eftermiddagen. Det är ju kul? När man är trött? Ne.

På torsdag och fredag har vi studiedag. Feeeett nice! ASSKÖNT! Så på torsdag ska jag, Johanna och Bertil åka till Stockholm och besöka en knotknackare. Jag ska förhoppningsvis lösa mysteriet med min ständigt återkommande sjukdom. haha. Yes.

På fredag ska vi festa lite tänkte jag. Hemma hos mig. Så tjejer, glöm inte bort det nu. Ni vet vilka ni är ;);) *flört* Och kanske ni killar med, om ni inte spyr det vill säga. hahaha. Sånt gillas inte!

puss o kram, ses på stan hörrni.
everytime i wake up my body tells me to stop

when the air is no longer breathable

säger man så? breathable....? hm.
-
Anyhow, har jobbat idag från klockan 9.30 till 17.30. Det vart tufft. Tungt. Men värt. Lite mer klirr i kassan så att säga. Direkt efter jobbet så cyklade jag hem, fort som en galning. Sen var det direkt iväg till lägenheten och börja jobba. Fyfan. Vi spacklade klart sovrummet. Började riva i vardagsrummet. Så nu är nästan hela det rummet redo för omtapetsering och målning. Vi ska köpa färgen imorgon och börja kleta. Ska bli jävligt roligt faktiskt. Det är ju det som man har längtat till!
När det är klart ska vi börja riva i köket. En bröstpanel ska ner, tapeten och luckorna och kaklet. Så det är en heeel del att göra! Men det är kul, och det kommer bli äckligt bra.

Nu ska jag faktiskt gå och sova, med dåligt samvete för att jag INTE har gjort uppgiften tills imorgon, som är att skriva ett manus för att vara hallåa. Men jag tror jag kan kirra ihop det tills lektionsdax, tror inte ni? ;)

Så, god natt! pussis på er.
but tell me shorty, cause i got a thing for you, yeah

don't you know melle is more cool than you?


Hahha, för er som inte sett den än. Hoppas ni garvar, så ni gråter. Som jag. Hhaha.

måste ät uzzt, måste bli gudis! uzzt. måste bli gudi    zz. lilla flicka.... jävla bög!

Sitter just nu på samhällskunskapen. Nu har jag äntligen kommit igång lite. Känns ju oftast bättre då. Så därför belönar jag mig själv med att skriva lite blogg och surfa runt. puss på mig.
Efter skolan ska vi till nya placet och börja riva tapeter och måla lite. Har även tittat ut ett matbord med fyra asfräscha stolar till, för 3000:-. Det slår vi nog till på. Tror det var hos Jysk...?
As nice anyhow. Så det slår vi nog till på. Sen har jag redan börjat inreda vardagsrummet i huvudet. Det blir kommer bli asnice. Ska vara temat rött. typ. Röda detaljer, typ gardiner, kuddar osv. Sen även svart, brunt och vitt. Kommer bli sååå snyggt! Lovar att visa före och efter bilder när allt är klart. Spännande!
Sedan har vi även hittat det golv vi ska köpa. Vi ska ju lägga nytt, för nu är det plastgolv i tre av fyra rum. Såatte, det ska bort! Och sen är det bara att börja bränna pengar på massa trevligheter!

Ha det nice hörrni, nu ska jag plugga vidare... tror jag ;)

quit talkin' shit with me, aight?

give me som sugar, uh ahhhh

Skolan idag var faktiskt nice. Tänka sig att en måndag faktiskt kan kännas okej? whuuut! Men det beror ju förmoooodligen på alla söta tjejor. Fred to tha rika, Sanna, Malin, Linn, Lovisa och Petra! yesss. ni är bra ni.

Eller oj, jag kanske inte fick nämna ditt namn i min blogg Fredrika? wuuoopss! förlut ;) haha!
-
Svenska på morgonen och historia på eftermiddagen. Allt gick som det skulle, typ. Fick väl det mesta gjort. Egentligen skulle Fredrik hämta mig efter skolan för att sen bege oss till banken. Men tydligen blev det inte så. För jag satt på bussen, påväg hem. Så, nej, ja är gaaanska säker på att det inte blev någon banken dirr efter skolan. Eller? ;)

Idag ska jag sova tidigt! Har mycket mycket mycket sömn att ta igen. Blä. Skönt nog har jag sovmorgon imorgon, ända till halv ett! Eller, alright, jag börjar halv ett så runt halv elva lär jag ju stiga ur sängen. Men det är helt okej!

Och vad händer mer då... Jo! Vi får nycklarna till den nya lägenheten snart. Imorgon eller på onsdag. Så det är nice. Och när jag är klar med den kommer det inte bara vara en lägenhet. Det kommer vara ett slott! Ett kungarike. Mitt. Maha. Och skojar ni om det kommer bli ferre eller? ALLA MINA FLICKOR FRÅN JÖNKÖPING MÅSTE KOMMA UPP! Det begär jag!

Och Sara Davidsson, VARFÖR HAR JAG INTE HÖRT NÅGOT FRÅN DIG PÅ ÅR OCH DAR?! Jävla skitunge. Saknar dig i heeela min kropp! Tror nog allt att jag ringer dig när Fredrik kommit hem. Har ju tyvärr inga pengar på mobilen så jag får låna hans.

Ne nu är det nog tjatat. Börjar bli trött på mina egna tankar och mitt tjat.

håll käften
when days just passes by

do you think i'm enjoying this?

knappast. Jag vaknade för ett tag sen nu. Har klämt i mig en macka och en tallrik med yoghurt. ska käka en större frukost på frukostmötet. ^^ för nu är jag bara tillräckligt mätt för att orka CYKLAAAAA ner till jobbet. typ.

varför ska en söndagsmorgon börja såhär? har sprängande ont i huvudet och massa ont i halsen. aja... det är väl bara o bita ihop så fredrik tycker man är duktig sen när man kommit hem efter åtta timmars arbete. puuh! längtar tills den stunden är kommen!

hoppas ni andra sover gott i era sängar.. eller nej förresten, hoppas ni mår dåligt. allihopa! hoppas ni är jättebakis och knappt sovit en blund. rödsprängda ögon och magar som värker. hoppas! för då har ni nog haft en kul kväll, jämförelse med mig.. ;) haha.

pusz.
this tastes like your breath, euck!

well, nighti

Jag går och lägger mig nu. Har chillat i soffan med vatten och typ någon godisbit sådära. Kissen lugna till slut ner sig och blev mysig. Det funka bra för mig.

God natt vänner. Vi ses. Imorgon ska jag försöka vakna upp positiv. Det är ju jobb trots allt! Pengar! Ja. Bra Melina. Duktigt. Mycket bra. BRAAAA. (Försöker tänka POSITIVT och intala mig själv att det är KUL att gå upp halv åtta en söndagsmorgon, medan alla andra sover ruset av sig. YES!)

Natti,
öh.
get hell out of my way, or would you rather have my heel up your ass?

oh my god! i love it! not...

Idag vaknade jag runt tio tiden. Slappade och sen vid tvåtiden åkte jag ut till stallet. Red i en timme ungefär sen var det pyssel och så i stallet. Så jag var hemma igen vid sextiden. Nu sitter jag här, nyss käkat kyckling och pizzabullar som Fredriks syster har bakat.
Jag fryser. Har inte hoppat in i duschen än, ska se klart på repriserna från Top Model 10. De senaste avsnitterna. Spännande. :)

Men damn, kul o vara hemma en lördagkväll? NEJ! Detta suger, verkligen. Fredrik är hos någa kompisar och lanar. Hah jävla tönt! :D Och alla andra är upptagna med sitt. Så det blir jag och katten. Dock har jag fett med aggressioner inom mig idag, så lite synd är det allt om katten. Skriker lite mer än nödvändigt. Kan itne hjälpa det när han retas som han gör. Jävla unge.

Fan, just nu. Fan. Fan. Fan. Saknar min Jönköpingstjejor! Ååh. Ungjävlar! <3
Nu ska jag kolla klart på Top Model, sen ska jag bada. Länge. Sen sova. För imorgon ska jag jobba från 9.30 till 17.30. Inte ett jävla dugg taggad. Men tyvärr måste vi ju ha pengarna! Såatteeee. Och just det, jag ansökte om inackordering, och de gick igenom. Riktigt skönt. Så det blir lite extra pengar i kassan i slutet av varje månad.
Och lägenheten får vi nu i veckan. På måndag eller tisdag. Gott.

Godnatt.
i've never meet anybody that nice before

have a heart

Sitter och kollar på idol. Damn vad vissa människor behöver lära sig vad ordet självinsikt betyder. Haha! Men det är klart, tack vare dem får man ett gott skratt! :D

Har varit hemma sjuk nu i tre dagar. Blä på det!

Haha bästa idol avsnittet på länge. Peter Jihde dela ut en guldbiljett utan att han fick det. Haha! :D gööött!
little by little of me is fallin apart

aoooooch!!!

Har försökt sova nu. I ett antal timmar. Men det går inte. Har så jävla ont på höger sidan av halsen. Och nu har det börjat gå i visdomstanden. Så det gör ont i hela munnen. Kan knappt tugga, svälja, hosta, gapa, PRATA utan att det gör vidrigt ont. Helvete.

Missade klassfotograferingen idag. Men det skiter jag i. Hatar sånt där ändå. Känns så onödigt och tillgjort.
Men det sura är att jag missar Projekt arbeteslektionen. Får snacka med lärarn sen när jag kommer tillbaka och se om de kanske kan ge mig infon så här vid sidan av.

Kan jag få bli frisk nu?
Har till och med börjar käka några jävla piller.. jag? piller? Ni som känner mig vet att jag avskyr allt vad piller heter. Gillar inte att stoppa i mig massa konstiga saker. Men nu alltså, det här är en jävla grej som ska bedöva ner hostreflexen i hjärnan. haha, hör något så konstigt innan? Än så länge har jag väl inte direkt märkt någon skillnad. Men det kommer väl. HOPPAS JAG.

Nu ska jag göra ett nytt försök. SOVAAAA!!!!!!!!!
put a bullet in my head!

euck!

Vad...
Har du gjort idag? Luggit i soffan
Ska du göra imorgon? Skolan, fotografering, packa
Har du på dig just nu? Ridkläder, ska snart till stallet.
Har du för frisyr just nu? Uppsatt
Är klockan? 15.50
Har du ätit idag?Ja, hemmagjord pizza och macka
Fick dig att skratta idag? Tvn och Sixten
Fick dig på dåligt humör idag? Hostan
Står det i dina 5 senaste sms? Hm, typ. Blandat. Orka rabbla upp?

Hur...
Många har du kramat idag? Ingen, ensam hemma jue. Mig själv? :)
Tar du dig till skolan? Buss eller bil
Många har du haft sex med? Öh.
Många är online på din msn? Är inte online själv så I dunno
Bra kontakt har du med dina föräldrar? Jadå, mamma i alla fall.
Ofta sitter du vid datorn? Varje dag.
Ofta sportar du? Rider någon gång i veckan. Sen ska jag börja med gym, när jag blir frisk.
Är din släkt? Blandad.
 
Vem/vilka...
Pratar du med på msn just nu? Ingen.
Ringde dig senast? Linda
Pussade du senast? Fredrik
Hade du sex med senast? Fredrik
Är snyggast i din klass? I min? hm. Aldrig riktigt tänkt på det.. är ganska ny ;)
Är fulast i världen? Öh. typ. Orkar inte tänka på det atm.
Saknar du mest just nu? Bamse. Och mama.
Skulle du vara tillsammans med av samma kön om du var tvungen? Om jag var tvungen? Hur tvungen?
Skrek du senast på? Fredrik i guess ;) pussunge
Är din idol? Mamma

cause i got an obsession


fucking shit, what's your fucking problem?

Hemma efter gårdagens bravader. Pinsamt slut. Haha. Vi började dricka fyra. Många var ganska småfulla redan då. Sedan körde vi ett ölspel. Pyramiden/bussen kallas det. Och jag förlorar ALLTID. Så jag fick dricka.. och dricka... och dricka. Fick i mig lite för mycket, lite för fort. Sen var det dags för kräft och räkätande.
Och där var det ju snapps. Jag sjöng... högt och glatt. Och drack.. som vanligt för mycket. När klockan blev NIO, FUCKING SHIT NIO börjar allt spåra ur. På alla möjliga sett. Sen var jag och sov strax där efter. Hahhaha. Ja. Nio.. herregud. Aldrig varit med om något liknande.

Nu är man i alla fall hemma. Bakis och trött. Ont i magen och jävligt hostig. Den släpper verkligen aldrig. Helt galet hur det kan hålla i sig. En månad nu.. bluuuh!

Ska kolla lite på tv nu igen. Sen plugga lite på svenskauppgiften tills imorgon.
SNÄLLA, låt mig inte bli sjukare. Måste gå till skolan imorgon. Måste.

köss.
i dig your style bitch

damn it, i've got no strength left

Sitter i skolan. Har Samhällskunskap. Damn vad trött jag är. Helt galet.
Trots att jag sov nästan 10 timmar känner jag mig helt slut. Beror ju förmodligen på min jävla förkylning. Oavsett hur mycket Cvitaminer jag käkar blir det fan ingen förändring. Känns som om det bara blir värre. Men jag vill ju inte stanna hemma från skolan mer, har inte råd med det så att säga.
-
Alla serier har börjat igen. ÄNTLIGEN! Eller... Desperate Houswives och Greys Anatomy börjar ju runt den 25 sept. Men Gossip Girl och Prison Break är pågång med full rulle! Underbart. Så nu är det nya tag med det. Äntligen.

Dags för lite koncentration. Tja.
why wont you just shut up?