dont put me on a piedestal

Något av det bästa jag vet lär ju vara tystnad och värme kombinerat. Gärna mörker också.

Och tystnad+värme+mörker=ett underbart bad

Fantastiskt skönt var det. Jag är helt slut nu. Helt jävla utmattad. Träningen gick bra. Dock fick jag ingen riktig ordning på löpbandet. Fick håll hela tiden. Tror jag åt lite för nära på.

Nästa gång blir på söndag. Egentligen på lördag, men eftersom en kompis från jönköping kommer hit och hälsar på räcker inte tiden riktigt till. Så på söndag blir det bräda med frida och ? sanna? alex? ja. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag lägga mig och sova. Underbart!
Godnatt

ps. studentkryssningen är nu betald och klar! Känns det inte underbart? ds.

but baby i'm fallin down

you look so foolish

Vaknade på tok för sent idag. Helt galet.

Nu har jag nyss ätit en god kycklinggryta och spaghetti som jag lagade. mmmmama.

ska alldeles strax iväg och möta upp frida vid friskis och träna lite. det får bli gym idag bara för jag har lyckats skada min arm på något vänster. så att köra ki boxning känns inte så aktuellt. tråkigt. men det får bli nästa vecka helt enkelt.

ha en fortsatt nice torsdag så hörs vi! :)

let us dance like we dont care

when the night has come

"Skämtar du? Gå vidare med ärendet? Med tanke på de människor du hänger ut i din blogg som du egentligen inte har någon rätt till att göra, känns ju detta som ett misslyckat försök att vara jättemogen och jättevuxen. Som svar kommer du väl att skriva något liknande tillbaka, att jag också leker vuxen eller kanske rent utav slänga ut min IP-adress? Fast du brydde dig ju inte om "störda" människor...sluta lek vuxen och försöka förklara något för någon som redan förmodligen vet vad allt det där betyder, och inte bryr sig! För visst har du aldrig hört någon kalla någon för "CP" eller "Hora" när dem är arg eller irriterad på någon? Sen att "Fredrikbb" OCKSÅ försöker vara den mogna och vuxna, men råkar skriva att "anonym" är störd, gör ju bara allt detta roligare, förstår inte riktigt vad han menar med det, då "Störd" menas att man har psykisk störning av något slag, och det har förmodligen inte "anonym". (Nu tjänade jag mycket vuxenpoäng!)
Börja sluta bry dig på riktigt istället för att börja grina så fort du möter en person som inte har samma åsikt som du. Är det kanske här jag ska skriva - Väx upp? - Jocke"


Anledningen till att personens IPnummer lades ut offentligt var för att denne hade skrivit något som jag inte tycker är okej. Det handlar inte om att jag inte klarar av att andra inte tycker som mig. Fine, tyck som ni vill. Precis som jag skrev "ni får tycka om vem ni vill, lika väl som ni får tycka illa om vem ni vill. Allt det är upp till varje individ." Jag står fast vid det. Men att någon kallar mig för en "trångsynt, patetisk cp hora" är inte okej, varken moraliskt eller lagligt. Så DÄRFÖR la jag ut IPnummret offentligt i min blogg. För att poängtera att jag inte tänker acceptera det. Och med tanke på att personen i fråga dessutom var anonym kunde jag själv inte kontakta denne och ta det med den personligen. Vilket jag hade gjort, om jag vetat vem det var. För jag menar, vad fan rent ut sagt begär ni? Jag skriver i MIN blogg om MINA känslor om en person, ni där ute goes mad och börjar kalla mig hora, cp och trångsynt. Ska jag inte agera? Ska jag bara blinka och låtsas som om jag inte bryr mig? Helt allvaligt talat så är det bara absurt om ni ens tänker i de banorna.

Sen pratar denne "Jocke" om att jag försöker leka vuxen. Först och främst, jag är på mitt nittonde år, jag bor tillsammans med min sambo i våran egna lägenhet och går sista året på gymnasiet. Jag tjänar mina egna pengar och betalar mina egna räkningar. När kallas man annars vuxen? Och visst handlar det också om hur man är i sinnet. Men jag anser mig själv som någorlunda vuxen. Jag är åtminstone på god väg. Så att jag leker vuxen är bara rent skitsnack. För det är sån här jag är. Det här är inte låtsas. Finns ingen anledning för mig att låtsas på min egen blogg när det handlar om mig.

Sen att du skriver om vad "fredrikbb" skrev. Att den personen inte var vuxen nog och skrev saker som störd. Är det mitt problem? Att "fredrikbb" skriver att någon är störd skiter väl jag blanka fan i? Kalla "anonym" störd så mycket du vill! Jag tänker välja mina ord efter hur jag fungerar. Punkt slut.

Så kom inte om moralpredika i min blogg om du inte vet vad fan du snackar om.

Och ni som nu tycker att det börjar bli barnsligt att ge svar i varje inlägg, jag håller med! Börjar bli tröttsamt. Men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig om kvällarna utan att ge svar på tal. För det är sådan jag är. Som en kommentar var "människor ska alltid lägga näsan i blöt och så surar dom för att man frågar varför sen. det låter klokt, eller?"

Lägger ni er i mitt liv, väljer ni att läsa min blogg och sen kommentera, får ni också räkna med att ni får svar. Lämnar ni en mejladress, nummer, bloggadress eller liknande så kontaktar jag er den vägen, gör inte det, hamnar det här. Det låter väl ändå rättvist?

nighti night

it's so sad, so sad!

Ni är så tråkiga som beter er så där. Ni är så tråkiga som dömer innan ni vet all fakta. Förstår ni inte att det är tråkigt? Förstår ni inte att ni inte har så mycket med saken o göra? Anledningen till att jag skriver det i bloggen, är för att det är MIN blogg. Min "dagbok" or whatever.

Ett litet svar till Lisa, som säkert kommer få resten av alla fördomsfulla personer där ute att förstå lite mer.. kanske.. "Du tycker inte det är dags att lägga saker och ting åt sidan? Jag menar hur känns det för din sambo när du ältar i saker som hände ca 3 år sedan?
Att du tar upp de bevisar bara att du inte kan komma över de, vilket är mycket konstigt för om jag inte har fel var det väl du som tog hans bästa vän och inte tvärt om!?
Han har kommit över de, uppsala är stort. Ni lär inte springa på varandra när ni hämtar tidningen på morgonen. Så let it go!! - Lisa http://leejsa.blogg.se"

Okej. Vi tar en sak i taget för att ni med större säkerhet ska få in informationen i era huvuden.
Lägga saker åt sidan? Jo. Visst skulle det vara oerhört skönt om jag kunde göra det. Visst! Men jag kan inte, fören jag har fått fram det jag har velat få fram enda sen jag lämnade honom. Och hur det känns för min sambo är inte riktigt min plats att berätta, så det får du fråga honom. Dock vet jag med 100% säkerhet att han stöttar mig. Och att han finns här för mig, som ingen annan. Han är en fantastisk människa och han förstår mig bättre än någon annan.
Och nej, BRA LISA, du har fått ett rätt "Att du tar upp de bevisar bara att du inte kan komma över de" Rätt! Jag har inte kommit över det HAN gjorde mot MIG. Det fanns ju faktiskt en anledning till att jag lämnade honom. Och att det blev Fredrik, hans bäste vän var inte för att skada Andreas, utan det var för att det var Fredrik som fick mig att förstå hur kärlek ska se ut. Hur den man älskar SKA behandlas. Så att Andreas skadades på vägen bryr jag mig faktiskt inte så mycket om, för det förtjänade han, i mina ögon. För han hade gjort så mycket mer skada mot mig än vad det steget någonsin kunde gjort. Och att han har kommit över det är ju skitbra! För hans del. Och det har han också för det JAG gjorde mot HONOM var inte ens hälften som illa som det HAN gjorde mot MIG. Förstår du?

Och vad jag vet så gjorde han liknande saker mot dig. Det var i alla fall vad du sa till mig när vi snackade efter att ni hade gjort slut första gången. Men du var visst inte stark nog att stå fast vid ditt ord. Du gick tillbaka. Eller hur? Jag gjorde mina starka steg som gick ifrån honom, och höll mig borta. Du var svag och gick tillbaka. Anlendingen ser jag inte, men det antar jag att du gör/gjorde.

Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att ni ska vara så förbannat snabba på att döma! Varför gör ni så? Har ni för mycket fritid och måste hitta någon att gnälla på? Måste hitta någon att försöka trycka ner? Go somewhere else. För det nöjet kommer ni inte få när det gäller mig. Det ni i så fall kommer få är en förklaring, för det kan även jag tycka att ni är värda. För visst, ni är ju trots allt vän med Andreas. Antar jag. För varför skulle man annars försvara honom?

Och jag tycker inte det känns rätt alls att publicera det här på min blogg, för det känns inte snällt. Och i de flesta fall är jag en snäll person. Bryr mig om andra och vill andras bästa. Men det kanske är dags att faktiskt säga sanningen nu, så ni slipper sitta och skriva saker till mig, som jag vet att ni aldrig skulle säga i verkligheten om ni fick chansen, istället skulle ni bara titta snett, så där som typiska tjejer gör. Snacka skit. Men inte till personen i fråga. Det vore för pinsamt. Eller?

Okej, here I god. Och Andreas, skyll dig själv för fan. Har du inte lite bättre koppel på dina ex och dina vänner får du skylla dig själv att informationen kommer ut. (och om ni väljer att inte tro på mig, så är det helt och hållet upp till er).

Jag och Andreas träffades och blev tillsammans i slutet av december år -04. Var tillsammans i cirka ett år innan han blev vän med Fredrik. Under det här året hade jag, vad jag trodde då, den bästa pojkvännen någonsin. Jag var helt enkelt ung och dum. Han behandlade inte mig som man borde. Han behandlade mig på ett respektlöst sätt som jag inte önskar på någon. Han själv, som många säkert vet, hade problem med sin vikt. Han mådde dåligt över "sin feta kropp" och fick därför mycket uppmärksamhet av mig pga det. När han hade sina små utbrott om hur tjock han var, kastade han även över det här på mig. Jag var aldrig tillräcklig.

Under den perioden av mitt liv tränade jag inte speciellt mycket. Men vad jag kan säga nu, så anser jag inte att jag var tjock då, på något sätt. Men jag fick allt för ofta kommentarer om att jag inte tränade, och att jag var lat. Grejen med Andreas då, var att han behövde aldrig säga dessa saker i klartext. Han kunde mer hånle och liksom, flina fram att jag inte "tränade och att jag var en lat person... som kanske borde börja träna?"

Enda sen jag var en liten tjej som gick på dagis har jag haft många killkompisar. Jag har liksom passat bättre in bland killar för att förr i tiden var jag aldrig tjejen som sminkade mig, gick med klänningar eller liknande. Jag hade hellre baggyjeans och en skön hoodtröja. Jag ville heller inte leka med dockor på samma sätt, utan lekte hellre med bilar och sprang runt i leran med killarna. Det jag vill få fram är att jag hade väldigt mycket killkompisar back then, i princip bara killkompisar. Men det ändrades ganska snabbt när jag blev tillsammans med Andreas, eftersom han inte klarade av att jag  umgicks med killar, så fick jag samtal på mobilen stup i kvarten för att han undrade vad vi gjorde. Han var som en hök över mig när jag umgicks med mina VÄNNER. Men även det här fick sitt slut när han sa "inte för att jag inte litar på dig, jag litar bara inte på dom". Han gav mig galet dåligt samvete om jag umgicks med mina vänner och det slutade med att jag inte ringde dem längre. (Det här kallas med ett finare ord KONTROLLBEHOV).

Om vi skulle på en gemesam tjohejsan som exempelvis skäktmiddag var det väldiga problem över vad jag skulle ha på mig. Jag var tvungen att se perfekt ut, och var det några av tröjorna som var för tajta skulle jag genast byta, för magen får inte "puta" ut så mycket. Om jag då i alla fall hade en tajt tröja på mig någonstans var det viktigt att alltid sitta rakt och stå rakt. För tänk om magen putar ut över byxkanten när jag sitter avslappnat? Det vore ju förfärligt! (nu i efterhand väljer jag att skratta åt det. men samtidigt vet jag att det har gett mig sämre självförtroende.)

Föreställ er att det är lördag, du och pojkvännen har bestämt att ni ska ha myskväll med lite godis och chips. YES, score! Jag fick ha godisskålen i fem minuter innan den åkte in i skåpet igen för tänk om jag äter för mycket? "jag ställer undan den nu så det inte blir för mycket för lilla magen" *hånler*. Men score, Andreas. det där är ju verkligen ett sätt att visa att man älskar sin flickvän oavsett hur hon ser ut. Bra!

Alltså, kalla mig tjejig, gnällig or whatever. Men det här är sanningen. Ni får tycka den är hur töntig ni bara vill. Jag skiter faktiskt, helt ärligt talat, i vilket! Dock var det väldigt svårt att återspegla det jag gick igenom. Men men, det här är min blogg. Det är mitt liv. Och vem jag väljer att tycka illa om är mitt val. Att jag väljer att fortsätta må dåligt över det här är också mitt val. Har jag någonsin hängt på er och klagat? Nej. Jag låter er vara, ni får tycka om vem ni vill, lika väl som ni får tycka illa om vem ni vill. Allt det är upp till varje individ.

Men som jag har märkt är ni inte de smartaste kakorna i kakburken. Så fortsätt tjata. Men ni får då också tåla konsekvenserna.

Tack för mig.

you can't break a broken heart

Galet bra låt!




no damage you can do now i’m immune to you now

you can't play with broken strings

"din lilla trångsynta patetiska cp hora. jag tycker inte heller han ska flytta upp till uppsala eftersom alla vill ha honom kvar här nere. däremot är de jäävligt skönt att du inte bor kvar. - anonym"

IP Address: 81.233.228.162
General Information Hostname: 81-233-228-162-no38.tbcn.telia.com
ISP: TeliaSonera AB Organization: TeliaSonera AB Proxy: None detected
Type: Cable/DSL Geo-Location Information Country: Sweden State/Region: 21
City: Uppsala Latitude: 59.85 Longitude: 17.6333 Area Code:

Säger du inte vem du är, går jag vidare med ärendet.

----

oj oj oj då! Här är det någon som är hemskt ful i munnen, utan att stå för det. Hur kommer det sig? Uppenbarligen måste det vara någon som är hemskt barnslig och som inte vet så mycket om världen. Eller? För så vitt jag vet är CP en sjukdom, som jag inte lider av. Hade jag haft oturen att födas med sjukdomen CP hade jag med all säkerhet vetat det nu. Tror du inte det? Och hora är dessutom ett jobb, där man tar betalt för sex, och det gör jag inte heller. Med tanke på att jag är förlovad med min sambo, som jag är hemskt lycklig med så behöver jag inte arbeta som hora. Jag har andra sätt att tjäna pengar på, exempelvis mitt jobb på Plantagen. Fungerar alldeles utmärkt faktiskt. Och trångsynt, jo visst kan jag vara det. Men vad det gäller den här frågan tycker jag inte det. Lite kanske.. Skulle ju förstås vara gött om man kunde släppa det. Verkligen. Så ja, lite trångsynt är jag nog allt! Score! :) Patetisk tycker jag inte alls. Tycker ni de? :)

Esch, bryr jag mig? Nej. Det enda jag ville få fram är väl att världen är så jävla barnslig vid vissa tillfällen att det blir löjligt! Och hörru, jag tycker också det är skönt att jag inte bor kvar. För jag vill inte bo i Jönköping. Alla vet vem alla är, alldeles för många snackar skit och är falska och alldeles för många beter sig precis just som du, Anonym.

Idag kommer F´s mamma över på en fika. Så det ska städas litegranna hemma i huset. Dock vet jag inte hur bra det kommer gå för jag har galet ont i ryggen. Men det får lösa sig one way or another!

Aja, nu ska jag sätta lurarna i öronen och dunka lite musik.

do you suppose i earned it?

you turn my world around

nöjd över dagens prestation! mys med sanna runt tre. gymmet vid åtta. en timme ungefär. riktigt bra kändes det. det onda jag haft i ryggen känns också mycket bättre nu. så nu är jag 1200 spänn fattigare men ett säsongskort på friskis rikare! kolla mitt träningsschema, massa bra:
Måndag 1 timmes gym
Tisdag Ki yoga 20.30
Onsdag Vila
Torsdag Ki Box 20.00
Fredag Vila
Lördag Vila/ev. lätt gym
Söndag Bräda 17.00/Gym

Nice huh?

Nu ska jag sova. Godnatt!

with love you can do whatever

i try not to care, but it's hard because you're like a nagging ache going on in my head


Jag begär inte att någon ska förstå. För ibland förstår jag inte ens själv. Det enda jag vet är att det gör ont. Ont i hela jävla kroppen av att veta att du, DU av alla människor, ska flytta hit. Varför? Varför i helvete just Uppsala? Jag trodde jag skulle få slippa det när jag flyttade fyrtio mil hemifrån. Men nej, självklart väljer du Uppsala av alla jävla städer som finns i Sverige. Det finns 100 städer som har MINST 11 000 invånare, men ändå, väljer du Uppsala. Varför? Jag förstår inte. Vadfan kan du uträtta här? Jag vill inte ha dig här. Jag vill vara fri från dig och aldrig mer se ditt ansikte igen. Det var det jag trodde blev sant när jag flyttade till Uppsala. Men det sprack visst. Lika mycket som du förstörde mitt liv en gång i tiden känns det som om du kommer lyckas make the history repeat itself. Schysst kille.

Jag kan inte hjälpa det. Jag hatar dig. Jag påstår alltid att jag inte hatar. Att det bara är slöseri på tid. Men jo, fan alltså, den känslan jag känner i mig så fort ditt namn, eller något annat som kan kopplas till dig dyker upp, måste vara hat. Rent jävla hat.

Jag önskar att jag bara kunde säga att jag inte bryr mig. Och verkligen mena det. Men det går inte. Jag kan inte ljuga. Jag bryr mig. För jag hatar dig. Jag vill inte se dig mer. Jag vill inte. Varför kan jag inte bara få slippa?

I hate myself for the fact that I onced love you.


Det värsta av allt det här är att du inte har en aning om det här. Men kanske nu blir det ändring på det? Du vet verkligen inte vad du har gjort för att jag ska skriva det här, känna det här, eller hur? Du har inte en jävla aning. Så jävla dum är du. Så jävla arrogant är du. Fyfan.

Och nej, man ska inte dömma. Du kanske har förändrats. Vad vet jag? Men samtidigt, jag bryr mig inte, I don't give a rats ass about how you are these days. I really dont. För vad du en gång gjorde, om och om igen kommer aldrig försvinna. Åtminstone inte så länge du vet om det och verkligen VET... om ens då.. Men den dagen kommer aldrig komma. För jag känner mig själv. Jag kommer aldrig berätta det. Hur mycket jag än vill. Och hur mycket jag än borde, för min egen skull, så kommer jag inte det. Dumt nog. Så jävla dum är jag mot mig själv.

Jag vill bara gå under för ett tag.

you rocked my boat

japp people i fredags. Det var kul. Tills jag skulle hem. Folk bråkade och spydde och jag blev arg. Min väska gick sönder och jag missade sista bussen pga idioter. Tog taxi, payade 120 spänn. Sov.

Igår slappade jag till MAX. Åkte sedan med ett gäng grabbs till kontoret och spelade CS. Jag var bättre än jag trodde. Skitkul hade jag och det behövdes. Kom hem runt sjutiden på morgonen. somnade stenhårt.

Sov idag till fyra. Slappade. Nu har jag nyss badat i cirka två timmar tillsammans med musik, tända ljus, lite choklad och en bra tidning. Det gillades.

Tyvärr är ju nu min  dygnsrytm fuckad. Men det ska lösas för imorgon ska jag upp ganska tidigt. En promenad är sagd tillsammans md F runt åttatiden. Det är dags!

Nu ska jag chilla och försöka komma i "sov-mood". Pusssss

I want it to be saturday all week trough

i dont give a damn!

wiha! Min soppa igår blev kanongod! Knäckebröd och ost fick man äta till också och jag blev så kalasmätt att jag inte orkade städa. wups. Så jag ska faktiskt göra det idag!

Bad blev det inte heller igår, så det fick bli duschen imorse.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är hemskt sugen på att vara ett gäng, sitta någonstans, snacka skit, bli glada och fulla or whatever, men INTE dansa. Jag är TRÖTT på att dansa. Mycket beroende på allt klägg som finns. Och trängsel. Och folk som trampar på fötterna. Och att man trycks ihop så mycket att man knappt kan andas. Nej fyfan vad trött jag är på People och dans! Trött!

Vill hellre sitta någonstans och ta det lugnt, men ändå, visst bli ni fulla och glada. Det är alltid kul. Men måste man dansa? :P

Aja, vi får se. Blir väl förmodligen dans på People i alla fall för det är dit flickorna ska. Så aja.. ;P annars blir det att sitta hemma med pojkarna och spela kort och dricka öl. Det är i alla fall vad som kommer hända i min lägenhet ikväll. Typ fem killar kommer och dricker öl och spelar kort. Jippiekiyey! Eller något.

Nu ska jag ta mig lite lunch. Är hungrig!

Ja juste! Igår såg jag på förmodligen den bästa tjejfilmen någonsin! Women heter den och damn, den var skiiitbra! Hyr, köp, ladda ner, stjäl for all i care, se den helt enkelt!

when the stars go blue

sweap me of my feat

Hajlooo!

Skön dag idag. Minst sagt!
Nu är jag hemma efter att ha kört hem från stan. Var även inne hos L på Collection och hämtade lite papper. Hon önskade mig lycka till och gav mig en kram. Det är en fantastiskt fin tjej det där! Galet.

Nu har jag plockat ur diskmaskinen och satt igång med dagens middag. Känner mig lite sådär småstolt igen. Håller på med grönsakssoppa. Blev så himla inspirerad när jag läste att det var vad Nikki hade ätit idag. Så nu finns det morötter, potatis, lök, palsternacka, massa kryddor och buljong i massa vatten. Det står och småsjuder och ska fortsätta så i cirka fyrtiofem minuter till. Längtar tills det är klart! Är nämligen första gången jag gör något sånt här, brukar alltid vara mamma som lagar sån mat, men nu bor jag inte där nu bor jag här.. aja nog om det.

Just nu sitter J och F inne i vardagsrummet och kollar igenom en massa papper. Får inte ens lov att gå in så viktigt verkar det vara. Äsch! See if I care! :)

Ikväll funderar jag på att ta ett långt och välförtjänt bad efter storstädningen jag satsar på att starta efter maten. Gott! Bubbel och tända ljus. Så ska en torsdagskväll se ut.

Dessutom ska mitt nya liv börja imorgon.. Eller egentligen mer eller mindre idag. Jag ska varje morgon gå upp och gå ut och powerwalka i minst 30 minuter innan frukost. Uppfriskande! Det gjorde jag för typ två år sen. Man vaknar verkligen till! Sen ska jag börja äta bättre (grönsakssoppa exempelvis?), köpa träningskort på friskis och helt enkelt ta hand om mig själv mer.

Puss o kram på er.

you will stay in the bottom of my heart

liar liar pants on fire

Känner mig lite sådär småstolt över mig själv idag. Jag brukar inte vara den som orkar laga värsta grejen när jag kommit hem, men idag så! Hittade ett recept som var galet gott!

Baconinlindade kycklingfiléer, yasminris och senapssås. waaahmama! Och hur glad blir man inte när man vet att det räcker till matlåda imorgon också? Wiho. Mumsii.

Skulle egentligen ner till stan och sätta mig på Terassen med Sanna och Elin men jag har, som ni vet, mått ganska rejält illa nu i tre veckor. Lika så idag. Så jag pallade inte. Ganska svårt att sätta på sitt happy-smile då också. Känns inte så kul att komma ner och dra ner stämningen. Så det får bli en annan gång helt enkelt!

Har precis nyss haft en låsgubbe här och han fixade vårat dörrlås som har varit knepigt nu i några dagar. Idag slutade de med att det inte gick att låsa utifrån. Innifrån går det helt utan problem (med det rätta rycket;P) men utifrån gick det inte ens rubba nyckeln. Så nu har han bytt ut det till ett provisoriskt som ska sitta där tills de har fixat det gamla. Gott :)

Nu ska jag fortsätta klicka runt på nätet.

Btw, haha, F frågade sina jobbakompisar om dom fattade skämtet (läs inlägget under). Inte en jävel hade fattat. Hallå, är det bara jag som är smart? Tråkigt... ;)

you are the music in me

be the change

Dagens:
Jag: Fan Fredrik. Hur ska jag kunna sova nu? Jag känner mig som en gris på engelska!
Fredrik: Haha!
Fem minuter senare....
Fredrik: Alltså...(?!)... JAHA! PIG! :D Haha! Men det stavas väl med två G?


Erkänn att det var något spånhuvud som var minst lika seg som Fredrik där ute! :) ERKÄNN!

admit it, you're stupid

if my heart breaks, It's gonna hurt so bad

Gokväll. Ska sova nu. Försöka i alla fall. Illamående hänger i sig! Tusan...

Imorgon ska jag förbi min förra praktikplats och prata med henne. Och hämta lite papper och så. Sedan ska ja vidare till min nya. Spännande!

Idag var jag och Fredrik duktiga i köket igen. Vi lagade biffar med fetaost och potatis med brunsås. Blev gott! Pallade dock inte äta så mycket på grund av illamåendet. Men det löste sig. :) Är hungrig. Har precis gnagit i mig en morot.

Godnatt!

you know I'm strong, but I can't take that

let me hear you'll say no!

Jag läste en debattartikel på Expressen, och gick igenom kommentarerna, en för en. Hade jag varit medlem och hade det gått skriva så här långa kommenterarer hade jag utan tvekan postat det där. Men för att visa min ståndpunkt postar jag det här! (Läs artikeln här : http://www.expressen.se/debatt/1.1435917/sluta-tafsa-pa-oss-pa-krogen)

Alltså fy fan vad less jag blir på en del folk! Ni är ju för fan helt otroliga! Klart som fan att det inte är okej för en kille att bli tafsad på, så länge han inte gjort anspråk på att det är det han vill! Självklart. Vill du slänga in en anmäla, go ahead!

Och när ni skriver att vi tjejer i princip får skylla oss själva när vi "går klädda som vi gör" tycker jag ta mig fan du är dum! Jag som kvinna, SKA KUNNA gå naken om jag SÅ VILL utan att känna mig otrygg och riskera att bli våldtagen! Det ska ALLA människor i hela världen ha klart för sig. ALLA ska KUNNA gå NAKNA om de VILL. Är det så svårt? Man som kvinna, kvinna som man!

Och när ni skriver att det inte är samma "regler" på krogen som arbetsplatsen har ni väl till viss del rätt. Men tänk efter, okej, man går inte och slänger fram händer här och var på kontoret, men visst fan gör inte lite alkohol, musik och en kort kjol saken mer rätt? Aldrig!

Och jag kan säga så här, varje gång jag har sagt ifrån, putta till, höjt rösten eller kanske till och med slagit, har jag fått något tillbaka som kan multipliceras med tio! Jag får minst tre killar till som börjar putta, kasta dricka och fan och hans moster. HUR ska jag, som ung kvinna kunna visa att NEJ jag vill INTE? För varje gång jag gör det förstörs antingen mitt ansikte eller mina kläder, om inte det, åtminstone min kväll och mitt humör.

Ni är fan helt otroliga. Att ge kvinnan skulden för dess klädsel, eller påstå att ni män skulle bli smickrade om ni sågs som sexobjekt är ju bara absurt. Och det vet du också. Visst fan kan alla någon gång vilja ha sex bara så där, utan större komplikationer. Men det ska inte bli vardagsmat och man ska inte tro att alla kvinnor som är inne på krogen är ute efter sex. Det där gör mig bara förbannad!

Och till dig, "jl11aa", du säger att vi kvinnor behöver prata med en psykolog, för att bli förbannad över en klapp på rumpan är helt sjukt. Ursäkta mitt språk nu men att GÅNG PÅ FUCKING GÅNG bli tagen på rumpan av sliskiga män börja bli REJÄLT tröttsamt. Så jag tror säkert att det skribenten skrev menades på att det har hänt mer än en gång och det börjar bli irriterande upp över öronen.

Det som är mest tragiskt med det hela att de flesta verkar anse att det är okej. "Om du inte vill bli tafsad på, sluta gå till krogen". Det är ju helt allvarligt talat helt jävla otroligt. Det finns INGET som ger NÅGON rätten till att tafsa på mig så länge jag inte har BETT om det. Det ska vara så jävla klart för nästa gång, jag lovar på allt, att jag kommer bli en  rinnande jävla bomb som kommer sprängas! Jag är trött på er slashasiga jävla kåtbockar!

Sen har vi det är här spånhuvudet också "Sorglig flicka !
Verkar vara lika skarp i mössan som Kitty !
Tragiskt ! Missanpassade 30 åringar som beter sig som upproriska13 åringar. o helt utan tänk !"

Ja men det är väl tur att det är någon som gör uppror? Va? Om det inte vore dem vem vore det då? Jag är tacksam för hennes text. Den får en att vakna till och inse att NEJ det är inte okej, bara för att det har pågått en så lång tid. Och NEJ det finns INGA som helst ursäkter till att en kille ska få ta på mig bara hux flux för att han druckit några öl och musiken dånar högt. Finns inte på min karta. Aldrig.

Så länge jag och min danspartner båda ger anspråk på att vi vill att den andre ska ta på en så är det inte okej! Det är INTE okej.

Sedan blir man dessutom kallad bitchig och otrevlig på grund av att man inte vill bli tafsad på. Är inte det lite lätt  skrattretande? "Gå till en lesbokrog då vetja, där slipper du "snuskgubbar".  Bitchiga smådamer undanbedes annorstädes." HA! Gå hem och lägg dig och kom tillbaka när du förstått vadfan du  snackar om.


Nej fan, jag blir kort sagt förbannad. Det finns allt för många svin i den här världen och det borde göras något åt. Tjejer som tar emot dessa trakasserier är helt enkelt för låga i sig själva. Ni behöver inte någon svettig kille som synar dig från topp till tå för att sedan känna på varenda kroppsdel. Bli självsäkra genom att säga nej istället! Dansa och ha kul. Sluta låta varenda liten hand snika in vart den vill. Ni blir bara äckliga.

Avslutar med ett citat från någon som skriver vettigt:
"Hur kan folk ha blivit så hjärntvattade i Sverige att de tror att "lite får man väl ta när man går på krogen". Eller att man ska ta det som en komplimang. Det är faktiskt inte djungelns lag som gäller. Sveriges Rikes Lag gäller även innanför krogdörrarna och oavsett lag eller inte så handlar det om respekt för andra människor.
Man tar inte på andra människor (kvinna eller man) utan deras medgivande. Så är det bara. Det är inget rabiat eller galet eller barnsligt med det. Det är vanligt jävla folkvett.
Punkt slut."

the blindness

nämen, så ovanligt. jag var skittrött för ungefär tre timmar sen. vi sätter på en film som vi ska somna till. äter en liten macka och dricker sodastreamvatten. filmen var skitbra. the blindness. fredrik somna efter cirka en timme. filmen har nu varit slut i en timme till. och jag är piggggggg. jättepigggg dessutom. sådär.. maratonspringarepigg. fattaru? alltså. när filmen var slut, så släckte jag och la mig för attt sova. tror ni jag ens palla ligga mer än en kvart? sprrrring i bena! killikillikillllll! galet. dock mår jag illa. så jag ska inte ut och springa. bara så ni vet. äääh.

ägg och bananer
och eftersom det är min blogg så får jag skriva
ägg och bananer
där istället för någon töntig text.

there is a chance you'll find a little laughter, a happy ever after

Har tagit kort på lägenheten. dock inte många bra. Men här är några...

sovrummet.

fönster i vardagsrum

matbord i vårat väldigt orenoverat kök

badrummet. inte alls färdigt än men det är i alla fall något.

avslutar med en bild på mina tre söta succulenter.

fler bilder får det bli en annan gång, när jag känner att det är fint nog att lägga ut på internet ;) nu ska jag och Fredrik kolla på film och slöa i sängen. Mys! Puss o kram på er vänner.

i single voice, above a noice

fuck what i did, it was your fault some how!

Vänner och ovänner. Vilken helg. I fredags var Najko och Fredrik och spelade xbox och annat hela kvällen. Var riktigt sugen på att gå på festen hos Goggen, men hade skitont i huvudet. Dock runt tolv tiden bestämde jag mig för att kila ner. Fick skjuts av Najko och därefter bar det bara uppåt! Shit. Hade verkligen skitkul. Dock gör jag en del korkade beslut när jag är lite påverkad. haha. Fick för mig att bada jacuzzi (stavning?) och satte på den. När jag väl var redo för att hoppa i hade tre killar våldgästat den så det fick bli att ta på sig alla kläder igen. haha. Herrejesus. Men lika glad var jag för det.

Hade i alla fall riktigt kul. Började vandra hemåt runt halv sju och ja.. det tog sin lilla tid men hem kom jag!

Sov sedan till ett tror jag. Och slappade sen heeela dagen. Somnade i sängen till en film runt tolvtiden. Och idag gick jag upp runt två tror jag.

Nu har jag precis storstädat hela lägenheten. Det behövdes gaaalet mycket. Så nu känns det lite bättre att gå runt här i alla fall. =) Är redan rysligt trött så det blir nog en ganska tidig säng för min del ikväll. Kan vara skönt för omväxlingsskull!

Imorgon börjar min första dag på min nya praktikplats. Kul! :) Tre veckor framöver. Sen är det tillbaka till skolan. Längtar lite faktiskt. Ska bli skönt att få tillbaka rätt rutiner och så.

Aja pluttisar nu ska jag nog sätta på tvn och slöa tills jag somnar. Skönt med tv i sovrummet!

let me be the one

damn i'm smookin' hot!

Jag sitter och surfar runt. Klickar mig in på Carolina Gynnings blogg. Hon är skön den där bruttan. Henne gillar jag starkt. Fastnade rejält för en sak hon skrev om smink. Så in i bomben rätt har hon. Läs själva!
"Jag älskar smink, nähä…tänker du! För ett tag sedan hade de ett reportage i Vecko Revyn som hette “kändisar utan smink”. Det var nog det mest löjliga jag har varit med om.Vad ville de komma fram till Åh kändisar är också fula utan smink. ja det tror fan det. Varför gå utan smink när man kan gå MED. Det är fullkomligt idiotiskt tycker jag. Killar säger alltid-”Men, Carolina du är så fin utan smink”!, du behöver inte sminka dig! Ne!j behöver! Jag behöver väl inte göra någonting egentligen INTE banta, inte sminka mig, inte jobba osv. Men det är inte jag. Jag gillar att vara upp piffad till tänderna, så jag kan gå och spegla mig på stan och känna.- DAMN I`M HOT! Ja !och då ställer sig alla frågan? Men varför är hon sådär ytlig den där Carolina Gynning? Kan det vara så att hon försöker fly från något och därför har blivit besatt av ytan. eller kan det bara vara så att Carolina Gynning älskar KILLAR, SMINK och DISCO och för den sakens skull inte behöver vara psykiskt sjuk. Jag kanske bara är född sådan lika ytlig som djup,such a saint and such a whore som Robbie Williams sjunger i den där gamla hiten, det är kanske jag. Kontarsternas kvinna, både smal och tjock, snygg och ful, kåt och bored på en och samma gång.Ja det är nog den jag är. Den som är allt på samma gång."

Bra Carolina, Bra!

Nu ska jag vända runt bland potatisen och rotfrukterna. Ikväll serveras kött, tzatziki, klyftpotatis tillsammans med paprika, palsternacka, morot, röd och gul lök och myyyycket vitlök! Yummi mummi!

we gonna rock this boat together

i cant smile without you

somnade runt fem imorse. mådde så illa så jag inte visste varken ut eller in. kändes som is i hela magen, och det värkte. konstigt. och nu väcktes jag för en timme sen, alltså tre timmar senare. skulle köra fredrik till jobbet. sagt och gjort. och nu mår jag illa igen. riktigt illa. har ätit lite yoghurt, som fredrik strongt tipsar om varje gång jag har ont i magen. "youghurt lugnar magen! testa!" :) sötnos.

så jag blir hemma från praktiken idag. igår var jag ledig från den. för hon var på mässa och då behövde hon inte ha med mig. det var skönt tyckte jag. framför allt eftersom jag mådde så pass illa igår också.

vad händer? ska jag allvarligt talat behöva bli magsjuk nu eller? :(

I'm finding it hard to do anything

i need it to get the fuck out of my body

Jag har ooooont i magen! Jävla piss. jag är arg nu. Skitfan. Trött också. Men mår illa som fan så om jag ligger ner vill jag spy för jag blir snurrig... Fredrik har somnat för längesen. Aja. Ska väl ta mig något att äta.

kanske inte skriver så mycket just nu. Är upptagen med att renovera vårat kök! yes, you heard me. vi har börjat. kommer bli bra. tror jag. hejdåååååå

i'm out of control

my year, 2008

Som de flesta av mina nära och kära vet är jag fruktansvärt dålig på att minnas datum. Men jag tänkte ändå ge mig på den lilla utmaningen att skriva om mitt 2008, månad för månad… enjoy!

Januari, jag fick min första IG varning, i Matematik B. Jag var ofta ute och gick och motionerade och bodde fortfarande hemma hos mamma och pappa i Mullsjö. Dock fick jag vara med om hur det var att flytta. Fredrik flyttade hemifrån till en andrahandslägenhet, i Salabacke. Denna månad var också en av de värsta för min hosta. Eftersom det var ganska kallt så hostade jag förmodligen mer än någonsin. Jag hade även ofta huvudvärk i början av året 2008 så om jag får säga det själv var det här en måndag av pain. Det var också månaden jag såg ”10 things I hate about you” för första gången. Jag fick även min praktikplats i Uppsala godkänd så jag var riktigt jävla glad över att få bo hos Fredrik i fem veckor för att ha en praktikplats på plantagen!

Februari, månaden jag lärde mig ganska mycket om hur man designar sin egna blogg på blogg.se. Jag hjälpte en del vänner och ändrade även min egen för jämnan. Det var även månaden jag fick stå framför en gammal tant, med helt bar överkropp för att jag skulle röntga mina lungor. Pga min hosta var läkarna oroliga över att jag hade något allvarligt fel på dom. Men svaret kom cirka en månad senare och de var friska. Jag fick dock veta att jag har någon sorts nedsatt funktion av något slag. Med tanke på att det var cirka ett år sen nu så minns jag inte riktigt vad det var som var fel. Men jag har typ ”nedsatt imunförsvar i hals och lungor” om jag får ta det på mitt egna språk ;P
Den 10e feb åkte jag för att flytta hemifrån i fem veckor. Det var underbart. Sedan, tre dagar senare la jag blogg och communities helt åt sidan för ett tag. Det var otroligt skönt. Kanske är något man ska göra igen?

Mars, månaden jag skrev ett blogginlägg. Ett. För jag mådde inte bra. Jag älskade att bo hos Fredrik, men även det tog ju slut. Så jag sjönk ganska mycket där ett tag. I took a trip to the dark places, so to speak.

April. I april hade jag ganska mycket åsikter jag vill få fram. Det var i princip det min blogg handlade om – mina åsikter. Och inte vad jag gjort om dagarna. Det var ganska intressant… Grävde även fram ett par gamla musikfavoriter. Exempelvis Alice in Videoland – Radiosong. Jag skrev dessutom ett ganska provocerande inlägg om ”mesiga människor”.  men det var intressant. Faktiskt. Läs det här om ni vill,
http://melle.blogg.se/2008/april/
Även månaden jag och Fredrik köpte en katt tillsammans som vi sedan döpte till Sixten, våran lilla störboll!

Maj, minns inte om något speciellt hände då... jag hade mycket ont i magen. Det minns jag.

Juni, jag var galet inaktiv vad det gäller bloggen dessa månader. Men det som hände, som för mig var jävligt stort var att jag fyllde arton. Den fjärde juni. En onsdag. Jag spenderade på ett perfekt sätt dessutom. Började med att min saknade vän Sara D kom hem till mig på fika och så tillsammans med farmor, mormor, morfar, morbror, flickvän, och familj. Därefter tog vi bilen (hon hade körkort, sååå stolt <3) in till stan, tillsammans med Jonna och Jennifer. Vi tog några glas på piren och mös och hade fruktansvärt mysigt! Tillslut var det bara jag och Jonna, vi drog till Centrum och drack, spillde och blev fulla. Haha. Riktigt kul! Sedan, två dagar senare var jag i Uppsala. Där firades jag ganska rejält också och vi hamnade på Platina till slut. Där hade jag förmodligen en av mina roligaste kvällar någonsin!
I slutet av den här månaden flyttade jag dessutom till Uppsala. Flyttade in tillsammans med min underbara sambo i hans andrahanslägenhet. Vi levde fantastiskt bra. Måste jag säga. Dessutom fick jag jobb på Plantagen. Jag jobbade rejält mycket och tjänade ganska fint med pengar.

Juli. Det var mycket bad tillsammans med Johanna som gällde den här månaden. Vi hade ganska många fina, varma och soliga sommardagar. Dessutom hade jag några av de värsta dagarna någonsin på jobbet. Det var runt 40 plus i solen utomhus, jag jobbade i ett VÄXThus. Där inne tror jag vi mätte att det blev runt 50 plusgrader. Galet. Det här var också månaden jag och Fredrik firade två år och förlovade oss. Har inte ångrat det en sekund.

Augusti, då jag började i en ny skola. John Bauergymnasiet i Uppsala. Började i klassen Bytingen och trivdes inte så där jättebra. Träffade en hel del UNDERBARA människor i min parallellklass. Har aldrig någonsin klickat så bra med någon så fort innan.
Det här var också månaden vi köpte vår första bostadsrätt. Så otroligt mycket att göra i den men det var den värd! Vi fick tillträde till den 27/9.

September. Min förfrågan om klassbyte gick igenom om jag tillhörde från och med då Bergatrollet. Jag festade som aldrig förr och mådde helt underbart. Renoverade vår alldeles egna lägenhet och hosta damm i flera veckor efteråt.

Oktober, var månaden jag lärde mig att tapetsera för första gången. Jag måste säga att jag är en naturbegåvning. ;) Dessutom jobbade på Plantagen som aldrig förr. Varje helg var jag inskriven på tiotimmarperdagarbete. Haha. Det var crazy! Men pengar fick jag och det är aldrig fel. Även månaden allas vår Sanna fyllde arton. Den firades i min lägenhet tillsammans med alla flickor och sedan utgång framåt kvällningen. Dessutom fick jag känna på känslan av att ta fel buss, i en ganska främmande stad, för att sedan hoppa av ute i ingenstans och försöka på tag på en taxi. Det var händelserikt… Upptäckte även en del musikaliska monster. Sister Hazel är lugnt är favorit som hänger kvar. I slutet av månaden skrev jag en ganska lång novell, som jag tror jag är ganska nöjd över. Den handlar om mitt gamla liv. Faktiskt. Tro det eller ej. Vill du läsa den? Klicka här http://melle.blogg.se/2008/october/if-you-would-understand-i-would-be-blessed-b.html#comment

November, såg High School Musical 3 tillsammans med Sanna och Fredrika. Fick uppleva hur dagens fjortonåringar beter sig på stan och testa på att försöka springa igång en bil som är värdelös.

December. Månaden med julafton och nyår i. Relativt lugn månad faktiskt. Jobbade inte på Plantagen på samma sätt som innan utan hängde mest hemma eller med vänner ute på krogen. Julafton spenderades i Mullsjö tillsammans med en drös vänner och släktingar. Det var mysigt. Nyår spenderade till en början i Örsa hos Elin, där vi åt en fantastiskt god tre-rätters-middag, som vi alla borde vara riktigt stolta över. Och kvällen avslutades halvt om halvt i katastrof, hemma hos mig och Fredrik. Det var bråk, krossade glas, utspilld dricka på varenda kvadratmeter av golvet och galna människor. Men jag hade kul ändå.

isn't life just wonderful?

but i said no, no, no

fyfan vad jag INTE mår bra idag. min rygg gör bara mer ont för varje dag som går. och nu har det börjat gå från nacken upp i huvudet så jag spänner mig omedvetet hela tiden. suck!

jag är ledig på måndagar för den som tror jag skolkar. imorgon börjar jag min praktik igen, klockan kvart i elva ska jag vara där. vi får se hur pigg jag är då. hoppas på det bästa. sen ska även min lärare komma på besök antingen på tisdag eller ondsag. då vill det till att man inte är sjuk.

idag skulle jag egentligen träffa sanna. men pga den här jävla smärtan så pallar jag inte resa mig knappt. aja. hejhopp.

let it go, make sure nobody saw you

lets share our secret worlds

hej hallå!
ikväll ska jag ut. om typ fyrtio minuter hoppas jag på att jag sitter på bussen. beror lite på när sanna är redo för mig. jag ska hem till henne, innan vi ska till frida vid åtta och förkröka. riktigt trevligt. sen ska vi till folket. dessvärre. vill hellre till något lite tuffare. men men ;) både fia och maria är krogvirgins, så den ska tas med våld! :D maha.

ehm. ja. jag har lockigt hår idag. fett ovanligt. brukar alltid platta det när jag ska ut. men tänkte prova något nytt. ni får nog se bilder sen. imorgon eller något för jag har med mig kameran ut ikväll. kul! det brukar jag aldrig ha. treeevligt.

det suger lite att jag missar let's dance, för jag vill se blondinbellas rumpa falla hårt på golvet. så hon åker ut. hejdå! :)

ehm. ja. hej. nu ska jag ta på mig jeans, en snygg svart tröja och mina klackisar och förbereda min väska. så man inte glömmer något.

ikväll ska fredrik lana med sina kompisaar på kontoret. haha. frågan är när dom ska växa upp. på riktigt ;) lana.. ja jösses. men men, huvudsaken är att han har skoj. :) <3

puss på det här inlägget. det var ju givande.
he's an angel, workin' on me

what more is it to say?

I love you, and i always will. Nomather the distance, you will always be my best friend!

Du är fantastisk. <3


Jonna, we are all here for you, forever and always

i kissed my boy and i liked it

hallåååå i stuuugaaaan allihopa!

jo men visst fan. visst är det trevligt att spela ölspel med sig pojkvän? hehe. vi har haft skitkul! :D spelade det ölspelet jag lärde mig i örsa på nyår. fett kul även fast man bara är två. =)

och förresten, bara för att göra så att alla andra ser, GRATTIS FREDRIK! Klockan är efter tolv och nu har jag en pojkvän som är 22 år gammal. wopido!!

vill träffa sanna. saknar dig din lilla skitis!
dessutom känns det säääämst att malin och petra åker tillbaka till sthlm imorgon. lär ju dra med mig tjejerna och våldgästa dom jävligt snart. en utekväll i sthlm har väl ingen någonsin tackat ni till?

aja. ville mest säga hej och så. vi ska nog mysa med en film snart. puss på det.

the taste of his yummilips!

baby dont leave

åååkej, vänner. lite lätt panik här nu. som ni vet håller jag ju på med one tree hill maraton. och nu såg jag precis sista avsnittet på säsong tre. paaaaniiiik! måste få hem första av fyra nu. MÅNGA jävla frågor som snurrar nu.

åkej, åkej.. andas. jag vet. fett patetiskt. men jag lever mig in i serier. och det här är crazy! lucky me att nästa säsong liksom finns ute att tanka hem. så man slipper vänta tills nästa säsongsstart, speciellt med ett sådant här slut! shit!

sanna. du kommer dö. (hon följer också. hon har bara inte kommit riktigt lika långt. shiiiiiit saaaannaaa!)

okej. hejdå.
do you remember what we used to say?

where's the smell coming from? is it you or should i grab the vacuum cleaner?

halloj i stugan. länge sen nu. men bättre sent än aldrig. och måste säga, mitt bloggande går verkligen i berg-och-dalbanor. vissar veckor vill jag blogga om aaaallt, varje dag, hela tiden, andra veckor känner jag inte för att blogga alls. utan sätter helt enkelt igång när jag känner att det har gått för många dagar, för att sedan ta upp det igen, och blogga om en hel vecka. pjuh liksom.

tänkte säga att nyår var helt underbart. visst, en del betedde sig som riktiga svin. och det är jag inte rädd för att säga. dom betedde sig ILLA. det Ogillas. Rejält! men samtidigt var jag ju med de bästa av de bästa liksom! saknade en del dock. men alla kan ju inte vara överallt. liksom.

sen igår köpte jag en ny mobil! jag är superdupernöjd. egentligen vill jag ju ha en lucka, eller åtminstone en skjutlucka. men det fanns inga som jag tyckte var snygga. eller.. snarare, var de snygga hade inte de inte mp3. var de fula hade de alla funktioner jag någonsin kunde behöva. eller så var de för tjocka. eller för stora. så aja. det fick bli en sony ericsson walkman. svart. riktigt söt. orkar inte visa bild. den som är sååå pass nyfiken får helt enkelt träffa mig.

igår åt vi sushi, jag och fredrik. på mikaku. fett nice ställe. rekomenderas! sen mös vi med film.
idag vill jag mysa med film igen. och chilla. fredrik är just nu iväg och kollar på bil. tillsammans med mario. för våran lilla skruttis ska skrotas! den är dum i huvudet. aja. that's another story.

imorgon fyller fredrik 22. det ska bli mysigt. det tråkiga är dock att han redan vet vad han ska få. men men. lika glad är han för det. och det där med sushin, det var typ en för tidig "dejt på din födelsedag" för vi skulle inte ha tid någon annan dag. bra för igår va jag sugen på de. maha.

hajdo!
i feel like screaming, but the air is so thin that it wont even last for a last breath