you can get it if you really want

Gaaah. Kan någon skjuta mig? Jag har inte pluggat idag heller. Har försökt läsa men det går verkligen ingen vidare. Så jag la ner energin ganska snabbt. Esch. Whatever. Går det inte så går det inte. Det är som Ida D sa till mig; ne, jag riskerar att få typ.. tja, IG jag med.
bryr jag mig?
ja. för det ser inte bra ut att ha ett IG.
men BRYR jag mig egentligen?
nä.
inte ett jävla piss.
som att jag vaknar om tjugo år och tänker: fan, varför lade ja inte manken till på mattematik B kursen på gymnasiet?
låt oss lyssna på kanye west och jamie foxx - golddigger istället.


haha så jävla äg. Och så jävla rätt.
Just nu igger jag i soffan och softar. Ska snart gå och lägga mig tror jag. Är lite småslö. Var nyligen ute på en promenad på femtio minuter med mamma. Riktigt gott!

Puss gonatt.
you'll have to try, try, try and try!

you left a whole where my heart should be

Tänkte vara lite bussig så här på morgontimmen (har faktiskt nyss vaknat). Tanka hem Breaking Benjamin, deras album Phobia och ni får något att riktigt njuta av! SERRI så jävla bra och så underbar röst. Mest hittills älskar jag låten Breath. Lyssna på YouTube om inte annat. miiiih. Massa underbara. Ge mer!

Idag är jag hemma för att:
Jag är trött, jag har ont i magen. Och:
Mellan 10 och 11 skulle det vara någon obligatorisk trubadurlyssning på KFUM, men de tyckte jag var töntigt och slöseri med tid, eftersom det inte har något med skolan o göra. Så jag stannar hemma och pluggar och sover. Gött. Sen skulle jag egentligen ha matteprov runt 1 tiden. Men de skippa jag också. För jag kan det inte. Så jag ska plugga lite till idag, och försöka göra det imorgon under/efter mattelektionen.

smart. mmmmh.
you take the breath right out of me

i'm feelin' blue, could you bring some color?

Fyfan. Åt helvete. Matte B? Nej. Jo jag vet, det är obligatoriskt. Så in i helvete. Men jag kan inte. Och det är säkert inte bara lärarnas fel, det säger jag inte. Jag har inte lyssnat ordentligt or whatever. Men nu är det som det är och jag har fyra jävla månader på mig att lösa det här så jag kan få ett G. And what are the odds for that? HA!
Orka känna sig totalt misslyckad, över något så obetydligt som MATTEMATIK! Seriöst. Vad var det för jävla rötägg som kom på matten? Så jävla död. Varför ska man komma på något påhittat och sen tvinga på andra det? Okej, whatever vad du gör med din skalle och med din framtid, men varför tvinga på andra som finner det fullkomligt idiotiskt? Orka sänka en annan människa så! Så jävla egotrippat. Detta säger jag faktiskt inte bara för att just JAG inte kan matte. Utan för att jag försökte se logiken med att just lära sig matte. Och den finns förfan inte där!! Jag blir galen. Helt allvarligt, något mattesnille där ute som kan förklara för mig VARFÖR man ska kunna läsa av ett koordinatsystem om man INTE ska bli biokemist eller arkitekt eller något annat fancy? Snälla, BERÄTTA. Och jag vill inte ha något så omoget svar som alla mattelärare har gett mig. "I din framtid kommer du märka att du behövde det!" Eller "Det finns alltid en mening till att lära sig saker. Det kan vara bra att ha!" JAHA! Bullshit. Seriöst. Hitta på något lite fyndigare. Och sluta slösa på MIN tid på något som inte egentligen exicterar. Ok?
i'm outta here

there is no better way to live, then by your side

Skönt och vara dödstrött när man vaknar? Nee. Fyfan.
Sitter i alla fall nu i skolan och lyssnar på radio, ska skriva ett radioprogram, så jag behöver lite inspiration. Och trevligt mötande på morgonen, ett brev till ifrån sjukhuset. Jag har nu fått en tid för lungröntgen i Habo, den 4/2. Gött att det inte tog sån tid man trodde det skulle. Så nu har jag två olika läkarbesök denna veckan. Den 18/2 också. Men det har jag väl berättat om redan i suppose.

Engelska atm. Sen är det idrott. Idrott är ganska kul. Dock sådär jobbigt när man är trött och jävlig. Men det håller. Efter skolan ska jag hem och försöka plugga till mattepovet jag har imorgon. Snälla snälla mig själv, MÅSTE plugga!! Usch :(

Och jag ska försöka hinna med en långpromenad också. Kunde aldrig simma igår för att jag skulle passa Theo, för mamma skulle på Yoga, pappa och och Robin jobbade. Så jag fick bli hemma med lillen.

Nu ska jag skriva radio.
puss.
belive me when i say, i don't care

kiss me with your yummylips!

godnatt då.
ska sova inom kort. har precis kollat på american idol. haha. idioter. -.-

imorgon ska jag upp hyffsat tidigt. duscha på morgonen hade jag tänkt. eller orkar jag det? med tanke på att det är idrottslektion senare på dan ändå. duschar ju då? får se hur trött jag är imorgon.

puss.
don't you want somebody to love?

Evening, Juno, The Wedding Planner, We Own the Night, Beowulf, Alvin and the Chipmunks

Här har det tankats. Dock har jag inte hunnit kolla på så många ännu. Jag och älskling började kolla på We Own the Night igår, somnade dock lite tidigt, så vi har en timme kvar. Ska spara den så vi kan kolla klart på den tillsammans. Sedan kollade jag på The Wedding Planner på tåget hem. Den var skitsöt och rolig. (hatar att kolla på roliga filmer på tåg och liknande. Lär ju se hur dryg som helst ut när man sitter där och småler för sig själv. haha). Och jag har nu börjat på Evening. Den är också bra än så länge. Dock har jag lämnat cirka en timme för jag ville ta en paus.

Har nu ätit en vegpizza, goooott. Åt dock typ inget för pizzasalladen var mycket godare. haha. Sen har jag ätit bulle och godis med lillebror. Mumms. Nu ligger jag och kollar på Extreme Home Makeover. Älskar fan det programmet. Så jävla fint och bra. Och jag gillar ju inredning och grejer också så det är kul :)

Imorgon är det skola igen. Fytusan. Inte sugen ett dugg. Men jag är tvungen så det är bara att bita ihop. Och räknade ut något som fick mig att le lite faktiskt. (eller ganska mycket). Det är bara 8 skoldagar kvar, alternativt 11 dagar kvar tills det är SPORTLOV i en vecka. Sen direkt efter Sportlovet är det direkt på APU i 5 veckor ( i Uppsala!), och därefter 1 vecka Påsklov. Är det inte helt underbart? ^

Dock har jag inte bestämt vilka veckor/dagar av loven/lovet jag är hemma/uppsala. Vi får se. Får se vad jag känner för. Dock tror jag att jag åker till Fredrik på Sportlovet, och kommer hem tidigare. Alltså kommer hem under Påsklovet. För nu kommer jag inte få träffa Fredrik fören tidigast Sportlovet. Så jag tror det blir så..

Har i alla fall haft en kanonhelg hos dig älskling! Som vanligt! Älskar dig, som vanligt, av hela mitt hjärta! :)

Haha. kolla mitt rimm, fan vad grym jag är. Kom på den sådär. Bara. Cool jag är.;;;;;;;;;
don't miss me when i'm gone, i'll be right there - on the phone

gimme gimme, gimme, gimme gimme!

tipsa om någon bra film då!

snälla? :)
walking trough the spotlights

i want to rest my head on your cheast, and never leave your side

Hej alla!
Tänkte uppdatera er lite snabbt om min helg!
Jag åkte till Uppsala i torsdags tillsammans med Jonna. Allt gick bra och väl framme i Uppsala var det nylagad mat och lite god dricka och sköna polare. Gick och la oss någorlunda tidigt och på fredagen var det håll igång igen! Jag skulle först och främst till Plantagen och prata med dom om min praktikplats IRL. Dom var jättetrevliga och välkomnade mig v. 8 ! Det känns riktigt gott att ha det klart.
Sen efter det var det hem och städa i lägenheten, för det nalkas FEST! :D Jag och Fredrik åt god mat och sedan kom folket runt åtta tiden. Jävlar vad kul jag hade! Och det hade nog de flesta!
Dock blev det lite minnesluckor på sisådär 3 timmars tid så vad jag gjorde de timmarna har jag fått höra i efterhand. Jag säger dels förlåt för mitt beteende, och TACK för all hjälp! Ni är guld värda. Älskar er massor. Hade som sagt en bra kväll och det ska göras om.

På lördagen vaknade jag bakfull som fan och undrandes hur fan jag ens hamna i sängen. La mig och var seg enda tills kvällen på lördagen och försökte sluta må illa och vara så trött. Anyways så var detta dagen innan min och Fredrik 1 ½ års dag och vi hade tänkt att fira detta för jag skulle egentligen hem på söndagen. Så vi fira med god mat, kex, ost, vindruvor, godis och en bra film! (Hitman). Sedan när vi skulle kolla biljetter för min hemresa på söndagen upptäcker vi att biljettjävlarna är slut! För första gången typ är biljetterna slut. Så vi fick komma fram till att jag stannar tills måndag morgon. Inte för att jag klagar men visst är det retligt :P

Men inte klagar jag över att behöva stanna hos denna underbara människa och fira våran 1 ½ års dag! Underbart det känns att vara hos dig. Du är min dröm. Mitt allt. Och du förgyller varje stund då jag är tillsammans med dig. Massa kärlek till dig.

-
Väntar just nu på att Fredrik ska komma hem från IF. Han är där och hjälper några med något. Vi skulle se på Johannas och LInas match som börja klockan tre.. och nu är klockan halv fyra.. Fredrik, var är du?

yey. vi hörs.
puss.
soon i'll be staying next to you

nighti night

Ångest? Liiiiite.
  • Jag har inte tränat som jag ska.
  • Jag har inte gjort läxor som jag ska.
  • Jag har inte kommit i tid till skolan som jag ska.
  • Jag har inte städat som jag ska.
fymig.

Vad har jag gjort då?
  • Jag har sovit, jävligt mycket. Blir jag pigg då? Ne.
  • Jag har surat på skola. Massa.
  • Nu har jag packat inför Uppsala imorgon, massa.
Onödig information:
Jag har tillome tagit med sånt som ska få stanna där. För det är massa hudprodukter och liknande som jag hitta i badrummet som jag kom på att det bara ligger här och skräpar, så det ska flyttas dit, så jag ska börja använda det mer. Två stora nessesärer blev det. Haha. Var ska det få plats? Jag vet inte. Det är ett senare problem.


Men gonatt på er.
Nu ska jag sussa.
turn the lights off, i'm gonna nana

take me back, right away!

Just nu hatar jag mig själv lite. Jag är väldigt trött på det här nu. Mitt huvud har värkt, migränvärkt, illamående värkt, ögonplopparutochhjärnansprängs värk i EN HEL JÄVLA VECKA natt som dag. INGET jag försökrer göra åt det hjälper. Dricka vatten, sover, äter ordentligt, får massage, stressa ner, träna, motionera, gå ut och få luft, dricka kaffe OCH ÄTIT EN JÄVLA MASSA OLIKA PILLER, såsom alvedon, eez, ipren och några migränpills liza hade, och FAN OCH HANS MOSTER. (och idioten som tror att piller hjälper man suga ngt..)

Inget kul. och ja, jag tycker jävligt synd om mig själv för vet ni vad detta har bidragit med? Att jag har totalt SKITIT i matteprovet jag har imorgon. Just för att jag inte orkat bry mig. Inte ett jävla skit. Suck on that one Inge. -.-


Nu ska jag somna. Ja, nu. Tjugo i sju. För natten dessutom! sug min kuk. hårt.
och jag hatar att jag inte borde svära. jävla skit.

how could you do this to me? now? how?

a lot of boys are sexy, but you know how to use it

Lite lyckorus här! Först och främst;
Idrotten, riktigt kul faktiskt. Förutom betyget på provet vi hade förra året. Fyfan vad jag skäms. Men men. Vi hade i alla fall innebandy så det var riktigt kul! :) Sen... THE BIG NEWS!

JAG FICK MIN APU PLATS PÅ PLANTAGEN! Riiiiiktigt gott. Så jag ska träffa dem på fredag för att skriva på lite papper och så! iiihk.

pusspå.
say it's true, yesyesyesyes!

i hope you can hear me

Skola, igen.
Igår gick jag och mamma ut och gick, som vanligt, i fyrtio minuter. Riktigt skönt. Men mitt knä är fuckat. Det är lite småkänsligt. Så nu kan jag inte riktigt stödja mig ordentligt på det, och det gör ont att böja. Men idrotten i eftermiddag ska jag vara med på anyways. Det är ju innebandy! Ser fram emot!

Engelska just nu. Det är kul. Så tisdagar är en bra dag.
Hemma sen ska jag ringa Plantagen! PÅMINN MIG! FÅR INTE GLÖMMA. Skicka sms eller något om ni kommer ihåg det och påminn mig. Mitt minne sucks.  haha.

yeye.
later.
you must not know about me

if you don't like it, then stay the fuck out of it

Ja. Som ni ser är det ny design här. Dock är jag inte helt nöjd med en del småsaker. Ska försöka rätta till det. Men det blir någon annan dag, när lusten och tiden är tajmad. Men ja, den funkar helt ok!
-
Skolan var riktigt tråkig idag. Kändes så där onödigt jobbig. För jag gjorde inget jag inte kunnat göra hemma. Mer än att jag fick närvaro då. Suck! Efter skolan åkte jag till läkarn och snacka om min hosta. Skönt att det är gjort. Så nu kommer jag få en kallelse för att jag ska röntga mina lungor och ta en jävla massa olika allergitester och andra konstiga grejer. Så vi får se hur detta kommer gå.
-
Och höööörrni. På torsdag åker jag och Jonna till Uppsala. Stannar där tills söndag. På fredagen ska jag åka till Plantagen, och ringa dem imorgon. Spännande.

Puss.
wake me up with your lips

it feels good, all the way in!

Jag har alltid, enda sen jag såg henne, tyckt att hon är den vackraste människa på denna jord. Seriöst, alltid. Så jävla vacker. Jag menar, titta på henne?
image55
Men sen kom jag på att hon kanske är som alla andra, så jag försökte hitta en bild där hon inte är sminkad. Och tack gode gud! Hon är som vi alla! Människa.
image56
Fan vad gott det känns.

Och jag klandrar dem inte för att inte vara supermodeller utan smink, verkligen inte. Jag bara höjer mig själv lite, och alla mina vackra vänner. Känner mig inte så avundssjuk längre. Inte som förr i alla fall.

Puss på er.
yesyesyes, you make me happy

could someone give me a bigger bottle please? yes, i'm a girl - not a barbie doll!

En fett onödig lista, men hejsan, varför inte?

1. När gick du upp idag?

Klockan ringde tio, låg och chilla till halv elva.
2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio?
Enchanted, tillsammans med Fredrik.
4. Favorit-TV- program?

Desperate Housewives. Fast jag ser det på datorn.
5. Vad åt du till frukost?
Två mackor och ett knäckebröd tillsammans med ett glas juice.
6. Vad är ditt andranamn?
Vilket utav dom? Kristina, eller Elisabeth? haha.
7. Din favoritmat?
Tacos eller pasta och någon god sås.
8. Vilken mat gillar du inte?
Pannkakor i alla dess olika former. Om det nu kan räknas till mat..?
9. Favoritchips?
Sourcream and onion, less fat!
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Vad betyder "CD"? haha.
11. Vilken bil kör du?
Då jag väl övningskör blir det Hondan (modell? dunno).
12. Favoritmacka?
Knäcke(bröd)macka.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du bara inte med?
De där irriterande tjejiga tjaffsen. Spy!
14. Vilka är dina favoritkläder?
Min replayjeanse, något softlinne, skön kofta och gärna en scarf.
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Till Thailand, eller Bulgarien, eller Ibiza.. eller. Solen?
16. Favoritklädmärke?
Måste vara Peak. Eller Fred Perry.
17. Var vill du dra dig tillbaka?
I dubbelsängen.
18. Favorittid på dagen?
Mellan tiderna 18-21.
19. Var är du född?
Jönköping.
20. Vilken är din favoritsport att se på?
Innebandy.
21. Coca Cola eller Pepsi?
Pepsi MAX.
22. Fotboll eller ishockey?
Ishockey.
23. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr.
24. Vad ville du bli när du var liten?
Porrstjärna... eller. Ne.
25. Bästa barndomsminnet?
Jadu.. min födelsedag, tror jag fyllde 8. Det var kul.
26. Varit i Afrika?
Nej.
27. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Inte än.
28. Varit med om en bilolycka?
Nej.
29. Favoritdag i veckan?
Fredag. Absolut. Dagen då vi oftast ses.
31. Favorit-snabbmatsrestaurang?
MAX eller Sibylla. Egentligen helst Sibylla, de är fräschast.
32. Äger du en cykel?
Ja.
33. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
MQ eller Carlings, eller Stil.
34. Läggdags?
För längesen...
35. Senaste personen du delade en middag med?
Fredrik och Janne.
36. Vad lyssnar du till just nu?
Regnet utanför.
37. Hur många tatueringar har du?
Inga. Får se om någon dyker upp någon dag.
-
Ja, det var en meningslös lista. Men jag är lite lätt uttråkad. Har också bestämt mig för att gå och lägga mig. Ledsen i ögonen för att jag är hemma - igen. Usch var jag ogillar denna känsla.
Ska förhoppningsvis tillbaka igen i helgen, för nu ska vi fixa min APU ordentligt. Har också bestämt vart jag helst vill vara - Plantagen! Jag ringde dem och de var jättenyfikna på mig, men ville att jag skulle hälsa på dom i veckan istället. Så därför måste jag prata med Karin (mentor) och se om jag kan ta ledigt på fredag för att åka till Uppsala. Hoppas! Där skulle faktiskt vara skitkul att jobba.

Undra bara vad man ska säga när dom frågar varför man var intresserad av just deras affär?
"För att jag går IT-media och är mycket intresserad av kameror och datorer?

hah! Ne.. jag får väl säga som det är? Att jag hatar min linje och önskar att jag aldrig valt det. Och att blommor och sånt tjaffs har konstigt nog alltid intresserat mig. Beror nog på min kära mamma som är en fantast av blommor, och proffs desstuom ;)

Godnatt på er.
suck on this one - fuck you!

you make my party start

Sitter i Uppsala, sen igår. Tågresan gick bra. Sov i princip hela vägen. haha. Skööönt! När jag väl var framme kom Danne och hämta mig på stationen. Därefter hem till oss och där var det fullt ös. Tacosen var serverad och dricka så det räckte och blev över. Blev en riktigt lyckad kväll enligt mig. Dock var det tråkigt att vissa skulle hem tidigt pga arbete, match och sååå. Men det var kul ändå! Jag och Janne höll ut längst och satt och snacka och hade det trevligt. Sen däcka jag på golvet vid musiken..... haha. Men det är en annan historia!

Imorse vakna man av huvudvärk och törst. Och Mario förstås.. som sov här. Han skulle upp och jobba vid tio tiden. Och han är inte den som smyger när han vet att man vill sova... din jävel. Men vi älskar dig ändå! haha.

Det har varit en seg dag, men vad kan man begära dagen efter?
Jag somna i alla runt två, tre tiden i sängen med sprängande huvudvärk, som jag har haft nu 24/7 sen i söndags. Inte ens Eez hjälper. Jävla skit. Och jag vakna i alla fall runt sex igen, och självklart, då hade man ju missat Johannas och Linas match som man lova att komma och kolla på :( FÖRLÅT! Ni vet att jag vill/ville. Men jag somna och vakna försent... sry! Men man vakna inte ledsen direkt när man upptäcker Janne och Fredrik i köket där dom lagar UNDERBAR mat. Kotlett i en underbart god sås och ris. Riktigt gott! Tack i massor.

Nu ska vi chilla vidare.
vi hörs!
if you only knew what you're doing to me

this makes me so mad


Fan alltså. Hur kan man sitta och klaga över maten man får i skolan?
Hur kan man sitta o gnälla om att man inte är nöjd med sin kropp?
Hur kan man slänga pengar på onödiga saker som cigg, godis och annan skit?
Hur kan man det? När man lika väl kan skänka dom pengarna man använder till skit till de som verkligen skulle uppskatta pengarnas värde!

Jag har bestämt mig, sen ganska många år tillbaka att jag ska vara volontär någon dag. Snart, inom något/några år. Jag lovar. Jag tänker inte vara en av alla de som sitter på sina feta rövar och tänker "ja, det är hemskt. det är synd om dom" och inte göra något. Jag tänker göra något.
Jag ska!

they just want a normal life

it feels gooooood

Riktigt gott alltså. Har suttit och pluggat i tre, fyra timmar nu med kanske ett eller två korta avbrott. Och jag är nu klar med svenska uppgiften (tidnings grejen) och engelska uppgiften (reading log och allt vad den innefattar). Känns verkligen helt kanon. gött gött gött!

Jonna kommer hit vilken minut som helst nu. Ska äntligt få träffa henne, var ganska länge sen nu. Så nu ska vi prata av oss om allt som vi har missat och färga varandras hår. Hon ska färga sitt svart, som vanligt ;) och jag ska färga mitt mörkare brunt.... som vanligt. haha. Tråkiga vi är. wellwell.

Imorgon är det skola igen. Tråkiga lektioner (medieproduktion och flas. suck) men sen åker jag till Uppsala igen så det gör inget om skolan är sur, för jag har något att se fram emot. Så jag ska snart sätta igång med lite packning. Så jag har det klart tills imorgon.

Ha det gott.
(idag mår jag förvånandsvärt bra.. götttt!)
when you move i move

so freakin wonderful!

Vet inte hur många gånger jag har sagt detta, men mitt internet har ju varit fuckat. Eller snarare vårat bredband, raouter or whatever the name is! Jag har inte kunnat surfa vart jag velat, för vissa sidor har typ varit "förbjudna". Där ibland MSN, Lunar, Swedbank, Blocket, myspace, crewcorner och maaaassa fler. Men det var dom i alla fall man tog skada av mest. Anyways. Vi har ju försökt i snart ett år att lösa detta. Ringt hit och dig, köpt det ena och det andra. Men nu NU NU äntligen har vi löst det. Vi har bytt operatör eller vafan det heter. Vi har nu Bredbandsbolaget och har precis installerat allt. Så gues what?! ALLT FUNKAR! Helt allvar, det känns till och med OVERKLIGT att kunna gå in på exempelvis Crewcorner och MSN. Så jäkla nice.

Grattis till mig :*
-
Nu ska jag sova. Eller om en stund i alla fall. För jag är så trött så jag vet inte vad.
Ska bara sminka av mig, borsta tänderna och ringa Fredrik, sen lillebror kommer jag och kryper ner jämte dig <3


Imorgon är det skola, heldag. blä. Matte. Ännu mer blä. Sen är det fredag och då åker jag till älskling igen. Saknar!!! Massa.
Puss baby
it's just a thing i do you know

if you don't leave me alone i will freak out

Hej alla.
Idag är ingen bra dag, de var det inte igår heller, och inte i förrgår. You wanna know why? Mitt huvud gör så fruktansvärt ont och det känns som om ögonen ska ploppa ut. ÄVEN fast jag gjort allt man ska - sova, dricka, äta, stressa ner och fan och hans moster. Serri, vad kan det mer bero på? Någon som vet? Jag fick en halv migräntablett av Liza igår, och det hjälpte... i fyra timmar eller något. Sen var det back on track.

Igår följde jag med Liza hem. Vi lagade mat och åt, och mös. Och var lite (mycket) ledsna också. Puss på dig gumman! Du vet vart jag finns. Alltid.
-
Idag åkte jag då alltså från Gränna till skolan. I couldn't belive it when the alarm went on. Fyfan vad trött jag var imorse. Kul. Sov hela vägen på bussen. Gött.
-
Idag slutar jag halv tolv, men ska egentligen på extra matte, men you know what? Jag skippar den idag också. Mitt huvud alltså. Måste hem och vila innan jag och mamma ska iväg och simma. Gjorde inte det i måndags pga mitt förbannade huvud. Fan vad gnällig jag är. Men bläääääääääääää ändå.

Nu ska jag surfa vidare. Orkar inte jobba med mitt jävla låtsas företag på Karins jävla lektion. Skippar det idag. Gör det en annan dag. Och förresten. Någon som har något bra tips på vart man ska APU:a i Uppsala? Tänkte först vara på Fuji Fotocenter, men så har jag ångrat mig nu i sista minuten så jag söker upp något annat ställe.

Puss.
why wont you just leave?

give me some drugs

Nu är det tävling.
Nu ska ALLA som läst detta inlägget kommentera.
Och lämna sin mail, de som gör det får ngåto fint.

PUSSSSSSSSSSSSSS

fuckie

it just roll of my back

Dagen i skolan var seeeg seeeg seeeeg. Framför allt efter fotobild lektionen. Usch vad jag avskyr att jag slutar halv fyra på även måndagar. Det suger verkligen! Dock fick jag låna hem en kamera från skolan. Det kändes ganska great. Så jag kunde göra fotouppgiften hemma. Lite skönare än i skolan.
-
Vaknade imorse med huvudvärk, och den har hållt ett troget grepp om mitt huvud hela dagen. Får se om jag blir av med den innan jag somnar. Har jag berättat? Jag sover hädanefter hos lillebror. För det första är det för att jag hostar för mycket i mitt rum, så jag får mer sömn hos honom, och för det andra är det mysigt att slippa sova själv! För det gillar jag inte. haha.
Min vecka ser ganska full ut. Imorgon ska jag träffa Lizzie. På onsdag ska jag gå på extra matte, simma och springa. På torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Jonna (?). För det var så jävla längesen nu och jag saknar henne! Så Jonna, vad säger du? :)
Och sen på fredag åker jag till Uppsala igen och stannar till söndag. Vad vi ska göra har vi inte pratat om. Vi får se. Men det blir väl alltid något mysigt. <3

Hjärtat, förlåt för om jag verkat sur de senaste timmarna. Men denna värken i huvudet gör mig galen. Men det är inte meningen att det ska gå ut över dig. Såklart.
-
Nu ska jag kolla klart på Dr. Phil. Kungen! haha.
Och klockan 20.00 börjar Outsiders. Ett riktigt spännande avsnitt på G!
"Svensk dokumentärserie från 2007. Del 2 av 10. Vi möter tre personer som har ställts inför valet att banta eller dö eftersom de vanskött sin kropp under så lång tid att den är på väg att kollapsa." Då ska jag bunkra upp med morötter och brusvatten så jag blir frisk på köpet! (blir jag någonsin det?)
Esch, stop wining!! :D

Puss
s-s-t-t-op  s-s-s-t-tut-te-r and speak out you moron

fuck fuck TRIPPLE FUCK!

Vet inte om jag har berättat detta, men.... jag gav ett nyårslöfte. På typ riktigt för första gången. Och det var att inte svära så mycket som jag gjort innan. Jag ska HELT sluta med könsord osv, och dra ner på de vanliga svordomarna. Visst, det går hyffsat bra so far. Men idag... hear me out bitches:
JAG SLUTAR INTE FUCKING HELVETES JÄVLAR HALV TOLV! DET ÄR KUKIGT HELVETISKT SCHEMAÄNDRIG! Jag slutar fuckin shit halv fucking fyra! Vilket jävla fittnöt tar bort min enda halva dag av skolveckan? Jag har inte onsdagar som alla andra jävla nötskallar, för jag har extra bögkukmatte.

Fitta.

Kuk.

Rövslicks helvetes jävla kuksugare.



i hate the school, give me a bed and turn the lights off

i found my way back home

tack för en underbar helg. helt fantastisk.
skola imorgon igen, och fy vad jag inte ser fram emot det. slutar dock så tidigt som halv tolv. sen imorgon ska jag och mamma simma. ska bli skönt att komma igång igen! känner att jag börjat bli lite friskare. var även ute och gick en snabb lång promenad på en timme. riktigt skönt.

men godnatt på er!
because you are my dream

just because

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

you should be careful around here

Tänkte säga godnatt och så..
Ska faktiskt verkligen försöka sova nu. Är trött. Mina ögon är sådär.. små. Men hostan ligger i, så vi får se hur det går med att somna. Fredrik ska ringa snart och säga godnatt. Saknar honom så mycket och tycker synd om honom för att han måste vara själv i lägenheten. Kan inte vara kul... Snart kommer jag babe!

Och jag har lite lätt ångest.. har typ inga direkta planer inför helgen. Någon som vill något med mig? Imorgon? För jag vill inte vara hemma. Ju. Vi får se. Det dyker förhoppningsvis upp något. aiight?

Puss o gonatt.
but what happens when i'm not around?

you seem so strong

Ligger och lyssnar på min och Fredriks låt..
Phil Collins - You'll be in my heart

Minns du älskling när jag skrev den texten och skickade den till dig en gång, när vi hade problem, då vi bara var vänner. Allt var sådär dumt mellan mig, dig och A. Minns du?
Come, stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from, all around you
I will be here, don't you cry

Jag minns hur mycket den låten betydde för mig, och fortfarande betyder. Texten alltså.. så jävla bra.
Du är verkligen min värld. Jag saknar dig varje dag jag inte är med dig och känner mig så jävla älskad och behövd av dig, och det är en underbar känsla!
Why can't they understand the way we feel?
They just don't trust, what they can't explain
I know we're different but, deep inside us
We're not that different at all
Just den delen. Fan vad den stämde. Jag älskade dig så högt, verkligen avgudade dig. Du var allt jag någonsin letat efter. Men ändå så långt borta. Jag ville röra, men fick liksom inte.. Allt du gjorde, hur du var mot mig.. oh. Ditt fina underbara ansikte.. Ditt leende! Så jävla magiskt. Dom där söta smilegroparna. Ditt hjärta verkligen äger mig Fredrik. Det finns inget med dig jag inte vill ha.

Jag avslutar detta inlägget med att säga att jag älskar dig. Och jag vet att jag alltid kommer göra det. För vad som än händer, kommer det inte finnas något bättre än dig. Aldrig någonsin. Du är verkligen det vackraste jag någonsin skådat, och vår kärlek som vi delar är obeskrivlig.

Don't listen to them, 'cause what do they know?
We need each other, to have, to hold
They'll see in time, I know

we're all in this together

I just want you close
where you can stay forever.
You can be sure,
that it will only get better!

You and me together
through the days and nights.
I don't worry 'cause,
everything's going to be alright!
People keep talking, they can say what they like,
but all i know is everything's going to be alright!

No one, can get in the way of what I'm feeling
No one, can get in the way of what I feel for you

puss.
du vet, den texten är inte skriven av mig,
men det betyder inte att jag inte menar det som står.
för fan vad det är sant.
fan vad du är bra.
fyfan vad du är allt jag vill ha!

when i say forever and ever, i mean it

does the word 'sympathy' even exist in your body?

Ligger hemma i sängen med datorn i knäet. Är sjuk. Ja, jag erkänner. Och jag har tamigfan varit det i ett gäng veckor nu. Dock kommer detta vara enda dagen jag är hemma.. typ. Imorse när jag vaknade kände jag att 'nej, det går inte. jag har sovit tre, fyra timmar i fyra nätter i rad nu. mitt huvud sprängs snart och min kropp är fan typ bortdomnad'. så jag ringde och sjukanmälde mig efter ett gäng skrikande ord mellan mig och mamma. Fan vad ledsen jag blir på dig. Hur kan du ens vara så osympatisk? Och du snackar om att man ska bry sig om andra. Yeh right. Litet klapp på kinden och en mening där du säger 'jag ringer till läkaren och skolan och ser till att det här ska fixas, sov du nu.' skulle inte skada. Men nej, vad ska man förvänta sig egentligen? Lika bra att inte förvänta sig ett jävla piss. För då blir man inte besviken ändå.

I vilket fall som helst, så ringde jag läkarna innan (blev tvingad, suck.) Fick en tid den 21/1 15.15. Så då ska vi se vad dom säger om min hosta. Hope for the best.
-
Har kollat på det nya Desperate nu, avsnitt 10. Mygod. Det var verkligen HUR bra som helst. Riktigt bra. Rysligt..
har även plockat hem det nya Heroes, avsnitt 11. Ska kolla på det om en stund. Ska även kolla på en film 'Analyze this' som jag har tankat hem. Den verkar kul.

Aja. Take care, och var friska.
Puss.
sometimes you just wish there was some justice in this world

god knows even angels fall

somebody help me, i can't make this on my own
-
Filmen var ganska bra. Eller, helt okej. Lite småsöt sådär. Dock gjorde den ju inte så att man saknade Fredrik mindre direkt. Men vadfan, finns det något som gör det?
Min hosta lägger sig inte... och huvudet gör ont pga att jag hostar så mycket. Just my luck!
Ja, jag ska gå till läkaren, men inte just nu.. inte. just. nu. För det pallar jag inte. Så, om någon/några veckor.

Något som är positivt är faktiskt att jag är klar med bokuppgiften som ska vara klar imorgon! Känns riktigt gott att slippa att vara efter. För då blir allt så jävla mycket segare i skolan. Dock finns det ju självklart andra ämnen jag borde catch up i. Men sånt är livet. Ska försöka bli heeeeelt klar med mina readinglogs på engelskan med till nästa tisdag. Finns alltid lite småpill som ska göras! Och så klart equality skiten jag har tillsammans med Lizzie. Haha, den kommer bli klar... snart ;)

Hade inte tänkt att skriva så mycket egentligen. Men jag hade visst en del att skriva av mig.

I just can't understand how you still can get to me
I just can't get it
How come I still feel this enormous hate?
All that shit you put me trough
All those words I had to take
I didn't realize back then how much pain you caused me
But now, now I know
And you are still doing it, all the others
Your big ego, is just hunger for more attention
You are like an bottomless whole

God, I just wish I could forget all about you
Go away, and don't come back
Damn you A, damn....

my heart is numb, but i still sing

fuck you! face it, i hate you!

Fyfan för hosta. Har haft det nu i minst två månader. Och det har blivit värre nu. Nu kan jag inte sova på nätterna heller. Måste få gnälla av mig lite. Tycka lite synd om mig själv. Jag har fan konstant hosta med MAX 1 månads uppehåll mellan varven, och har haft det så i flera flera flera år. Så jo, jag vet hur det går till så att säga. Jag vet vad jag behöver och vad som hjälper och inte hjälper. Och envisa jävlar, som tror att te skulle hjälpa kan suga något hårt. För te lindrar i cirka en minut, eller så pass lång tid det tar att dricka det. Men direkt när man har druckit upp så kommer hostan tillbaka. wey. Sameshit med halstabletter, DOCK föredrar jag halstabletter bättre då det inte är jobbigt att äta, i jämförelse med att dricka varmt te. Och sova, ha! Det finns ingen lösning. Bullshit bullshit bullshit! Den enda stunden jag somnar under natten, är då jag somnar av ren utmattning även fast hostan ligger i. Ungefär runt 3 tiden då alltså. Men sova på dagen i typ tre timmar gör jag mer än gärna. Så min dygnsrytm suger verkligen.
Och fyfan vad jag fryser. Så jag har säkert feber eller något annat mysigt.

Okej, tack för tiden. Nu har jag gnällt färdigt.
Ska kolla på "10 Things I Hate About You" nu.

Puss
if i would see you lying on the ground i would spit you in your face and laugh

i can feel it running trough me

i still remember how it felt, how it felt to be close you, knowing that it'll never end.
knowing that we would stay like that forever and ever.
that dream will never fade away, it's the one who makes me keep on fighting for this.
fighting for this to work. because it hurts, so bad. it brings my tears back everytime
and my heart turns into small pieces, like an undone puzzle.
it rips me apart. everytime i have to leave. all these miles between us, damn it hurts.
but still i'm fighting though i know there'll be an end for all these tears. all this hurting.
someday, quit soon.

ska försöka sova.. snart. har skola imorgon. vill inte.
jo, jag saknar er, men jag vill inte till skolan igen.
vill inte tillbaka till det stället som får tiden att gå långsammare,
till det enda stället som hindrar mig från att vara med dig alltid.
jag hatar det. jag hatar skolan för det.

låt mig sova. don't leave me hanging. don't leave me here all by myself one more lonely night..

gonatt.

it's worth the risk of getting hurt to get this second chance

tomorrow never dies

Sitter i Tierp och kollar lite lätt på Bond. Är inget direkt fan av bond just pga det att jag tycker det är lite väl överdrivet. Saker som får en att undra om manusförfattaren tror att människan är korkad, tror att människan inte ser hur överdrivet och otrovärdigt det är. Men men, det är min åsikt. ha ha.
-
Fan vad jag älskar min Fredrik. Han är så bäst. Imorgon flyttar han. Så imorgon är en fett upptagen dag. Hyra hyrbil med en sån där stor bagage, packa, åka till IKEA och inhandla diverse småsaker, och stora saker, städa lägenheten, inreda lägenheten så gott vi hinner och bara andas. Men riktigt kul ska det bli.

Kom nyligen hem från en 40 minuters promenad med Johanna. Hon är bra hon. Söta unge! Lova mig att du lär mig allt om Uppsala nu innan jag flyttar hit! Tänk småsaker som då man får en kallelse till tandläkarn, hur fan ska jag hitta dit? Veta vart man ska gå och fan och hans moster. Lär mig! :D
-
Nu ska jag sätta mig och mysa med min boll. (en sån där stor träningsboll som man rullar runt med. tih.)
-
Puss på er
Saknar er i Jönköping massa.
Jonna, Tessa, Lizzie och Dalida, GIVE ME A KISS! Hoppas ni saknar mig liiiite också ;)
give me your love and belive me when i say; i'll treasure it forever