i can't see anyone when he's with me

han är sången jag fortsätter sjunga på.
förstod aldrig varför.

nu har jag bestämt mig för att ge mig själv en chans att bli det bästa jag kan.
och det är med honom.

i want to be looking into your eyes

mycket idag. trött i huvudet och har haft huvudvärk de senaste fem timmarna. uääck.

bartenderutbildning. vet fortfarande inte om jag fått jobbet. men vi får se. vet förhoppningsvis imorgon! i annat fall har jag i alla fall lärt mig göra mojitos, p2, p3, white russian, black russian, pink panter och några till.
så ja, skål!

-
har sökt massa jobb idag också. dudi.
nu ska jag kolla på vampire diaries. så bra!!
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
nolifer?

curiosity

Ni är många som har frågat hur det gick igår. Orkar inte gå igenom det för varje person så....
Jobbintervjun igår:

Kom dit vid halv sju då det började. Det var sammanlagt cirka 30 pers där. (Jag visste sen innan att det troligtvis inte skulle vara personlig intervju, utan mer en överblickande. Och jag trodde att man sen skulle få visa vad man kunde. Exempelvis servering, drycker osvosv). Chefen satt med powerpoint i cirka 1 ½ timme och pratade om företaget, lite historia osv. Riktigt intressant (dock var jag läskigt kissnödig hela tiden så mot slutet var det fan jobbigt. haha)
Sen när han berättat klart, och gått igenom en hel del lagar osv för alkoholservering frågar han vilka som har tidigare erfarenhet från bartender (fuck, tänker jag). Det var kanske.. 10-12 pers av dessa 30 som hade det. De fick gå bort till en annan kille. Sen pekade han ut några som var till för garderoben. Sen frågade han oss andra, som inte hade erfarenheten, och heller inte var tänkta till garderoben vad vi hade tänkt. Vi sa att vi ville bartending. Så sagt och gjort. Vi blev också flyttade till den andra killen.
Han berättade om bartending. Exempelvis vilka glas som är till för vilka drycker. Lite bakgrundshistoria osv. Intressant som fan faktiskt. Mycket man inte visste.

Det kluriga är att man aldrig fick veta vem som fick jobbet, och vem som inte fick det. Så det man fick reda på är att man ska vara tillbaka på onsdag för att fortsätta med information och antagligen lite utbildning. Om jag förstod det rätt. Så då får vi väl reda på vilka som får vilket jobb osv. Hoppas som fan på det i alla fall! För det vore skönt att veta om man sitter säkert eller inte. Så man vet om man ska göra fokusera på att sätta igång med allt man måste lära sig inför ett sånt här arbete!

Var i alla fall hemma till halv tolv igår och jag var helt slut. Huvudet kändes grötigt och det var myyyycket info som hade hoppat in där för att bosätta sig.... hehe.
Aja, håll tummarna för mig imorgon! Puss o kram

when i'm with him i'm thinking of you

Palla att jag har hittat förmodligen världens bästa låt..?!
Satt och kollade på mitt första avsnitt av Vampire Diaries (riktigt bra hittills) och så spelades Katy Perry - Thinking of you. På riktigt så tror jag att jag kommer dö av den här texten. Den är så sjukt jävla bra! Finns inte ord för hur fantastisk den är. Lyssna på den you ignorant moron!

Idag är jag så där jobbigt jävla godissugen. My oh my. Det är förmodligen röksuget som ligger och pickar på hjärnans alla små spots.

Har ringt en del viktiga samtal idag också. Kul att 1 av 5 samtal faktiskt gav ett direkt resultat. De andra var "kom tillbaka imorgon" "jag hör av mig" blabla. Men aja nu är i alla fall det gjort. Känns ju bra. Så nu kan inte folk klaga på den biten! Det enda jag har kvar att göra nu idag då är att skriva några personliga brev till ett gäng arbetsansökningar jag har hittat som jag gärna vill ha.

Varför känns det förresten som att när man väl lämnar in ansökningar på AMS så kommer dom egentligen inte fram. Utan det man gör är att man skickar ett mail till en skräppost inkorg och där samlas alla miljoner ansökningar. Ingen läser dom. Man känner sig duktig och förväntansfull efter ett samtal eller två. Men det kommer aldrig ske. För det är egentligen inte en jävel som har läst ditt otroligt perfekt utformade CV och personliga brev. Inte en jävel. Du slösar bara på tid och energi i själva verket. Hädanefter kanske man istället ska ringa till stället ifråga och ba slänga ut sig själv där. Exposed.

Nog med gnäll. Nu ska jag sjunga med till Rise Against - Hero of War

you're so beautiful

Lång dag. Orkar inte ens andas. Ska sova.
Kom hem från intervjun nu..
Om man nu kan kalla det intervju. Mest informationsmöte av något slag. Kan väl anses vara bra. Bara att det är väldigt luddigt. Inget direkt svar om något. Mer än att man ska tillbaka för ytterligare information på onsdag.
Ok. (VILL SÅ GÄRNA HA DEN HÄR JÄVLA TJÄNSTEN! Min fortsatta vistelse här i min lägenhet hänger på en skör jävla tråd)

Godnatt för fan.
Har inga cigg heller. Har inte det fören på fredag, för jag är så jävla äckligt pank så det finns inte ens ord som förklarar. Jag spyr.

it deppends, what do you have in mind?

Robin kom över igår efter jobbet. Vi kollade på Nyckeln till frihet (Shawshank redemption någontingnågonting heter det egentligen). Jag somnade dock när det var trettio min kvar. Så jävla typiskt mig. Men det var bra i alla fall. Ska se slutet sen ikväll.

Idag vid ett kom mamma, pappa, Theo, Robin, Zack, farmor och Adam över. Dom hade mat med sig. Mat från Soya. Alltid välkommet! Supergott! Har fortfarande mat kvar. Var hur mycket som helst. Förstår inte hur en människa ska få i sig allt! haha. Härligt! mmh. Teriyakikyckling med nudlar............ droll!

Dom åkte i alla fall för en stund sen. Nu har jag målat om mina naglar. Behövdes. Dom är fina nu igen. Snart kommer Sara över. Hon skulle ta med sig något gott sa hon. Tackar ju inte nej till det heller........ mh.

Ska kolla på Cougar Town nu.
Pusss

i shouldn't

jobba 14-20 idag.
ska gå till bussen om tio minuter.

idag är en sån där dag man inte riktigt vill ska komma. eller jo, jag kanske visst vill det. men jag orkar inte behöva fundera över det. orkar inte behöva ev. göra något jag sen kommer ångra, eller tvärtom. vettefan.

orkar inte heller prata med någon om det. för det finns inget vettigt att säga om det i vilket fall som helst.
så låt bli att ens fråga. för jag orkar inte.
-
vad händer ikväll då? efter att jag slutat jobba. det är lördag. jag vill göra något kul! men nej, mitt bankkonto säger annat. det säger stanna inne och försök vinn pengar utan att behöva lägga en krona på varken triss eller annat. bara vinn pengar. för fan.

ta med mig någonstans. någonstans där det är varmt. där man kan känna sig lite mer harmonisk och inte orolig över allt. någonstans där man bara kan vara i ett lugn som aldrig tar slut.

har fått en arbetsintervju på måndag också. hoppas på det så jag nästan spricker. skulle verkligen rädda mig just nu.

aja hejdå

i'm much to fast to make that test

God morgon. Eller god förmiddag.

Inatt har jag drömt efterblivet mycket. En av drömmarna var det vår i. Och det var bara för jävla underbart. Längtar så fruktansvärt mycket till våren just nu. Mår nästan dåligt av bara tanken att det alldeles nyss var något av en snöstorm igår. Suck!! Jag vill ha krokus, vitsippor, tussilago och allt det där mysiga och vårbekräftande! Ge mig dåe.

Längtar riktigt mycket till Valborg också! Det blir uppe i Uppsala förstås! (VART ANNARS?!) Där uppe vet man hur man firar valborg alltså. Wiiiha! Längtar som fan. Det är också en sån där.. vårdag. Då är det verkligen tunna kläder och lite lätt solbränna som gäller. mmmh.

Runt femtiden ska jag upp till Sara på hennes jobb och möta henne när hon slutat. Vi ska handla lite tills ikväll. För ikväll blir det mys med tacos och film. Ska bli skönt med lite sällskap. (who am i kidding? har ju haft sällskap hela jävla veckan. haha)

Kanske borde ta en titt i brevlådan också. Har jag inte gjort på hela veckan. Så det vore ju faktiskt en idé. Kanske är fullproppad? Tror inte det dock. Ingen som skickar brev till mig ju! (Kan inte någon bara göra det? Förstår ni hur glad jag skulle bli då?)

Saknar människor just nu. En viss omgivning. En viss omkrets. Skulle behöva en dos av det just nu. Hoppas jag får det den 26e. Samtidigt som jag hoppas att jag får massvis med jobb nu resten av månaden. För jag vet inte hur jag ska överleva mars annars.. men men. Vi får se!
Imorgon ska jag i alla fall jobba. 14-20. Så det blir ett kort pass. Men ändå. Det är i alla fall något. Plus att det är lördag. Och det är bra. Får inte glömma fylla i mina förra timmar heller. Och skriva ner alla andra timmar jag har jobbat för jag ska försöka räkna ut hur mycket jag komma få ut den här månaden. Är riktigt nyfiken på det. Bara åtta dagar kvar nu! Wiie.

Okej. Nu ska jag titta klart på Cougar Town sen ska jag göra mig något vettigt att äta.
Puss på det.


try sleeping with a brooken heart

Wiha, jag lever! Har inte feber längre och det känns så jävla bra.
Häromdagen åt jag första gången på tre dygn. Har nog aldrig smakat så bra med mat. Helt otroligt med salt. Varför äter vi inte bara salt?! Varje dag!? mmmmmmh....
okej. Saltbristen som talar..

I alla fall så åkte jag till mamma och pappa i måndags efter att jag varit hos läkaren. Det var aldrig streptokockerbakterie utan vanlig infektion. Han trodde jag skulle vara frisk mot slutet av veckan. Och det är torsdag idag och febern är borta. That's fuckin awsome. Dock har jag fortfarande något ont i halsen. Men det är påväg bort det med känner jag. Skönt som fan.

Sjukanmälde mig från jobbet idag, den nästan enda tiden jag hade den här månaden. Känns skit. Känns inte så jävla uppiggande mot kommande hyra i mars... men men. Jag löser det på något sätt.
-
Kom hem till mig igen igårkväll. Brorsan sov här då. Vi kollade på lite serier och bara dog sen.
Idag har jag städat lite här. Behövde städa bort det där sjuka.. blä. Älskar att byta bort sjuklakanen och sjukALLT som finns överallt när man bara legat och inte gjort något vettigt. Så jävla äckligt, och nu är det så jävla nice. Mmh.

Sara kommer över om en liten stund. Ta en kopp kaffe eller något i suppose. Henne har man ju för ovanlighetens skull inte sett sen i lördags. Haha. Inte alltid. ;)

Aja bye fuckers. Nu ska jag kolla på One Tree Hill eller något i väntans tider.
SAKNAR ER!
Pusspuss

i make my self confused

Minst sagt.
Ligger hemma med rejäl feber och otroligt ont i halsen. Har dessutom sånna där vita prickar på (halsmandlarna? toncillerna?). Så har förmodligen halsfluss igen. Ska försöka få en tid hos doktorn idag. Hoppas på en snabb lösning. Har jobbtider snart.

Så jävla jobbigt det är med feber på mig. Jag har det inte ofta, speciellt inte så här hög (glad som fan att panodil finns, det kickar in just nu. hade aldrig kunnat skriva annars. hehe) För när jag har så här hög feber blir jag otroligt konstig. Jag drömmer helt vridna saker som jag inte ens kan förklara. Sjukt jobbiga saker. (ta ett exempel, jag hade vänt världens ut och in och alla hatade mig.... ok...)
Inatt drömde jag. Igen. Vaknade med ett feting ryck, SLÄNGDE mig ur sängen, SPRANG till toaletten mer eller mindre skrikandes och med tårarna sprutande. Ringde första personen på samtalslistan (även den enda personen som faktiskt skulle förstå vad man gör med mig när jag drömmer sån här skit). Fredrik hjälpte mig. Fick mig att vakna till och sluta hyperventilera.
Det värsta av allt är att jag är stenhårt vaken. Jag är medveten om allt! Jag kan till och med under tiden tänka "det är ingen fara, det vara bara en dröm" men när jag väl är där så känns allt helt fuckat..
aja ni fattar säkert inget. haha.

Klockan är sex. Har varit vaken sen klockan fem. Tror jag ska sova en stund till nu. Skulle behöva lite mat dessutom. Har inte ätit något sen.... lördag klockan tolv. Har ingen direkt aptit, men mest av allt ingen ork till att lösa min situation. Tror jag aldrig varit utan mat så här länge... men men, jag överlever nog.

Puss nu ska jag sova

mmh watcha saaaay

Bra dag idag.
Bror min sov hos mig igår. Sen gjorde han äggröra till mig på monnen. Det var nice.
-
Idag har jag umgåtts med Sara. Vi har tagit det lugnt, och fikat lite hos Linda. Mycket trevligt. :)

Ska sova nu, pappa kommer imorgon vid tio och ska hjälpa mig med lite grejer här. Så måste diska lite och så innan så det ser representabelt ut.
Puss godnatt

(OM TVÅ DAR KOMMER LISA OCH SANNA!! <3)

i've been trying to find my place

- Hej.
- Heej!
- Vad gör du?
- Ne inget speciellt. Ska snart ta mig en kopp kaffe.
- Ahh okej, gött.

Okej okej, ska sluta. Men fan, en konversation skulle inte sitta fel... hehehe
-
Idag har jag träffade älsklingsSara. Hon kom hem från Thailand nyss. Ååååh bruna dumma dig! Vi ska åka nästa år. och stanna ganska länge. Så jag ska börja spara redan idag för denna underbara resa!

Vi har chillat mest och slingat hennes hår. Sen åkte vi till A6 och jag hämtade ut min telefon. Än så länge funkar den som den ska. Skönt det. Slippa krångel. Sen gick vi till Coop och jag handlade lite. Söta underbara Sara gick i smyg och handlade massa till mig. Fick massa olika mat och sånt. Så jävla jävla jävla snäll. "men jag kommer ju vara hos dig ganska ofta och så.. och jag äter ju.. så jag måste ju betala lite för mig i alla fall". Så jävla snäll! Alla borde ha en vän som henne. <3

Sen.. åh. Det underbaraste. Fick två Ray Banbrillisar från henne. Och om dom nu inte är äkta skiter jag i. För tro mig, dom ser jäääävligt äkta ut och dom är sjuuuuukt snygga! Ett par svarta och ett par röda. Helt jävla kär. Och sen fick jag också ett par jättefina sandaler. Snälla du! <3
-
Och jag har verkligen våndats över det här med kaffe. Hur ska jag ha råd att köpa en kaffekokare?! Så kommer Sara med den mest självklara idéen (som jag inte alls har tänkt på?!) att man kan köpa snabbkaffe och bara koka vanligt vatten i en kastrull. Blev jättegott faktiskt! Så nu, äntligen, slipper jag huvudvärken jag får utan kaffe. Mmmh.

Robin kommer snart hit så ska vi kolla på en film och dricka kaffe. Hehhehe. Så jävla nöjd över den här underbara saken - kaffe. Mmmmh.

Nej ni. Nu ska jag dra ett täcke över mig, för det är kallt här!
pussssss

baby i could turn you on

Liten update:
Torsdag: Jobbade natt. Gick bra.
Fredag: Slutade jobbet 07.00. Blev dirr hämtad av Fredrik. Åkte nästan dirr till Uppsala. Var framme runt 12-13 om jag inte missminner mig. Sov inget på hela vägen (hade alltså inte sovit sen onsdagtorsdagsnatten.
Däckade med en jävla gång när jag kom hem till Fredrik. Sov till 18. Hade mysigt tvtittande med Sanna, Frida och Fia. Sen klockan 05.30 kom Dennis och Lisa från Jönköping till oss. Vi gick och la oss dirr.
Lördag: Vaknade klockan 11! BLÄ. Hade kunnat sova ett ljusår till.
Gjorde oss iordning och drog till Solna. Jag och Lisa alltså. Gick till Streetstar. För er som inte vet vad det är, är det en danstävling. VM. Just på lördagen var det dansstilar som breakdance, top rock, vouging, waacking. Riktigt coolt att se. Var sjukt impad och blev stööört sugen på att börja dansa. Åkte hem så vi var hemma runt 01. Åt mozzarellasticks från MAX. mmmmmh...
Gick och la oss runt 03.
Söndag: Vaknade (blev väckt, för även här hade jag kunnat sova ett ljusår till) klockan 11. Var sjukt trött, hade sjukt ont i halsen, huvudet och kroppen. Kände mig allmänt sjuk. Dissade Streetstar denna dag.
Träffade Sunni och Lisali en sväng. Pussades lite. Sen hem och bara hängde. Kollade på Sherlock Holmes och åt massa onyttigt... mmh. Sen klockan 22 åkte jag och Dennis in mot Solna och plockade upp Lisa och hennes vän Frida. Åkte hemåt mot Jönköping. Tog en jävla tid. Flickorna däckade i baksätet och jag satt och höll Dennis sällskap hela vägen hem. Åkte i hela 5½ timme. Mygooood. Var jättehalt vissa sträckor så vi var tvugna att köra typ 60km/h.
Väl hemma däckade jag med en gång.
Måndag: Klockan ringde halv sju. Hade alltså sovit tre timmar (inte ens det, vaknade en gång klockan 05 och hade jättesvårt för att somna om..) Hoppade ur sängen (yeah right you did) och gjorde mig snabbt iordning. Åkte till jobbet och jobbade till 16. Var helt död efteråt. Väl hemma gjorde jag lite mat och sen har jag bara chillat med tända ljus och Gossip Girlavsnitt.
Somnade en kvart eller något runt 20snåret. Nu två timmar senare ska jag äntligen släcka lampan och sova. Förstår inte vad jag väntar på. Precis som om jag blir automatiskt pigg vid den här tiden oavsett tidigare sömnintag....

haha

Aja.
PUSS
(orka att jag gjorde en sån här uppdatering egentligen. avskyr mer eller mindre att läsa när andra gör det. det blir så lätt ointressant......)