say it again, it's like the smell of flowers

Varit hemma från jobbet idag. Gjort allt och inget idag. Legat i soffan och bara gottat mig i att ta det sjukt lugnt. Kollat runt på internet.. det som drog mig hit är som vanligt, ett svall av känslor.

Jag mår så otroligt bra just nu, rent psykiskt. Jag har nog aldrig varit så nöjd över min situation i livet som är just nu. Jag är så nöjd med allt. Och det känns så fantastiskt bra.

Jag känner mig så nöjd med att kunna se framåt och se en så otroligt ljus tid. Jag har jobb, jag har en lägenhet och en fantastisk pojkvän, och aldrig, aldrig mer ska något komma emellan oss. Mig och dig.. Jag har otroligt fina vänner omkring mig som är mån om hur just jag mår. Jag har en underbar familj där hemma och vänner jag ser upp till.

Jag känner bara helt enkelt att i princip allt är på topp. Det enda jag vill ändra på är mitt sätt att leva det här livet. Jag vill bli mer hälsosam. Jag vill bli mer insatt i mina möjligheter. Jag vill uppskatta varje dag för vad den är. Oavsett om regnet öser ner eller om kylan biter kall. Uppskatta det där lilla. Det lilla som jag upptäckte för bara någon minut sen, har ni tänkt på vad vacker världen är på kvällen när mörkret ligger inpå? Det är tyst, kyligt, mörkt, och bara så friskt. Jag skulle kunna sitta sådär i flera timmar och bara filosofera tillsammans med stjärnorna och mörkret. Och det enda som finns där är jag, och mina tankar.

Sen ska jag bli bättre på att inte döma. Döma andra för deras olikheter. Inte lägga någon som helst energi på andras fel. Fel och brister har vi alla, men istället för att lägga fokus på det, tänker jag lägga fokus och energi på det som fint. För det finns så mycket fint hos varje person. Även om jag, med starka åsikter och känslor möter någon som lever under raka motsatsen av principer, vill jag från och med nu se över det och hitta det vackra i personen i fråga. Eventuellt, lära mig av den personen, eller låta den personen lära sig av mig.

Jag ska inte längre känna mig så liten i världen. Jag ska börja påverka hur jag ska leva, hur jag vill vara, och hur jag uppfattas. Jag ska ge folk chansen att se den person jag verkligen är.

Som sagt, jag ska se till det som betyder något. Jag ska göra något åt min situation. Jag ska inte längre gnälla för att jag inte är nöjd över hur jag ser ut eller liknande, istället ska jag göra något åt det. För det är bara jag som kan göra något åt det. Tror det är den viktigaste självinsikten man kan ha - den enda som kan göra något åt just min livssituation är jag. Och jag tänker inte vänta.

rösta på sd? ha! aldrig.




Jag blir så sjukt upprörd av hans lama jävla argument. Han har ju inte motord? Han kör på samma meningar om och om igen, trots att han fått svaren från Maud. Men han nöjer sig inte, och han kör fruktansvärda påhopp. Han påstår att han inte hoppar på just muslimer, men vad är det han gör då? HÖR PÅ HONOM!

Och tack Maud! VAD ÄR SVENSK MAT? VAD ÄR NORDISK KULTUR? OSV. Sverige är en land med mångfald. Punkt.

IDIOTI! Jag är fan rädd om SD kommer in. Det vore botten av Sverige. Jag blir fan rädd när det finns människor som "vill att de ska komma in och röra om i grytan" FUCK OFF säger jag bara. Det är ju ett skämt. NÄR fan vad rasistiska åsikter något vi behöver ta del av? Nej fyfan rent ut sagt. Idioti och trångsynthet det är vad röstare för SD kallas.

you are my sweetest

ville bara tillägga bloggvärlden att jag saknar Malin Eriksson. Fina fina Malin. Längtar tills du kommer hem till oss igen. Du du du du, PUSS på dig.

Tänk vad saknad kan gräva i en? Magen vill vändas ut och in vissa dagar. Det är en lustig känsla det där.
-
Sen ville jag bara säga till Lisali och Säni att jag hoppas ni fick en lyckad kväll, och att ni kan ju slå mig en signal imorgon.. OTH finns ju att se då menar jag.....


ANYHOW.
PUSS

boy, i feel love for the first time

Okej, ett, Olle Hedberg är en total favorit i Idol. Jag mer eller mindre dreglar..
Har ni dessutom också upptäckt likheten mellan honom och Joaquin Phoenix? Ni vet skådisen i Walk the line och Johnny Cash? Och snygg och att han kan sjunga gör ju inte saken värre liksom. Nom nom nom!




Okej, två, första avsnittet av säsong två av The Vampire Diaries har kommit ut! Jag har fan väntat hela sommaren nu! Det är nog det finaste med att sommaren är över, alla säsonger sätter igång och det rullar på som vanligt. Maah. Sen snart kommer OTH, Desperate, Greys, True Blood, Two and a half men. Nom nom. Så nice.

OKEJ TJARÅ!

drinkin' and chillin'

Sitter och dricker fanta och rosé. I min ensamhet. Hur deppigt låter inte det då? Väntar på sällskapet. Dom är på gång i think. Telefoner. Hatar det. Önskar man kunde tänka en tanke och sen passera över den till någons huvud, så det måste höra det, oavsett om det vill eller inte.. Lurigt det där..

Men ja, fanta och rosé när ska det bli pasé? (haha) På riktigt. Det lär ju bara vara någon nördig trend. Något fjortisarna kom på för dom inte klarade av vanlig vinsmak. Men ja, jag tycker det är gott. Men jag avskyr trenden med det. Jag avskyr att jag över huvud taget dricker det. Känns sjukt töntigt..............................

Älskar en låt, Cooler than me. Så jävla bra.

Men nej, nu ska jag fan supa mig asful. Jag menar,dricka vin i min ensamhet kan ju gå lite hur som helst....