att låtsas sova i en evighet

Nu kommer en text jag har kopierat men gud så sant.
"jag älskar att ligga i sängen och låtsas sova
medan han springer runt hemma och städar
eller lagar mat
jag älskar att när han är klar så lägger han sig framför mig i sängen
smeker bort håret från mina ögon
pussar mig på pannan
ligger där och betraktar mig
jag älskar det
skulle kunna låtsas sova i en evighet
bara för att få känna mig så älskad
som jag gör i den stunden
att älska någon så mycket att man kan ligga o betrakta den i timmar
räkna ärren
pussa på födelsemärkena
tänka på hur fin den personen är
att tänka att jag är den personen för någon
gör så att jag skulle kunna låtsas sova i en evighet"

i could feel the cold breeze

Sommaren har åkt hem nu. Hösten står på trappsteget och jag kan mer och mer tänka mig att släppa in den. Jag längtar till koftor som går ner till knäna, mysiga strumpbyxor och höga stövlar, tre meter långa halsdukar och gosiga osmidiga tumvantar. Jag längtar till löv som färgar träden så där obeskrivligt vackra. Så vackra att inte ens den proffsigaste fotografen kan fånga det jag ser med mina ögon. Jag längtar till löven ligger krispiga på gatan med lätt frost och man kan känna lukten av kyla.

Tro det eller ej, men jag längtar efter höst.
-
Jag ska börja brevväxla på gammalt vis med papper och penna med min vän Frank. Jag ska skriva meterlånga brev och klistra tusen frimärken i bevis att jag saknar. Längtar tills han kommer hem, och även det sker i höst.
-
Att sitta i köket med tända ljus och vindruvor i en skål brevid sig känns just nu, i denna sekund, som något av det mysigaste jag kan tänka mig. Här ska jag sitta tills jag somnat, tills Fredrik kommer och bär in mig i sängen.

...

Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek har varsamt lyft upp mig i hans famn. Inte ens en tå har jag låtit snudda i marken.

who are you?

Lite nyfiken blir man ju vem den var som skrev de där låtarna i förra kommentarsinlägget. Bra låtar, så tack för tipsen :) men vem är det som prickar min musiksmak så på pricken rätt?
-
Idag åker jag hem från Jönköping till Uppsala. Pratade med Fredrik igår om hur jag än gör kommer jag inte vara fullt nöjd. Jag vill bo i Jönköping och ha min familj nära, likaså Sara och de vänner jag har här nere. Men jag vill absolut inte flytta ifrån Uppsala och alla jag har där. Jag vill med andra ord att hela min familj och vänner ska flytta till Uppsala. Can that be done? ;)

Om en timme eller två ska vi fira Robin som fyller 22 på tisdag. Sen ikväll/eftermiddag tar vi nystädade och nytvättade bilen till Uppsala. Ska bli skönt att komma hem.
-
Lifehouse var riktigt jävla bra. På pricken min stil av musik. Gärna mer sånt! :)

Sliter på mitt namn

Under construction. Orka'nte

longing back

Varför är människan aldrig nöjd? Eller "människan" kanske är dumt att säga. Jag kan ju inte tala för hela mänskligheten. Det finns ju faktiskt de personer som blir nöjda, totalt.
Jag å andra sidan blir tamigfan aldrig nöjd. När jag var i Egypten ville jag hem till Sverige. Nu när jag är hemma i Sverige skulle jag kunna ge alla pengar jag äger och har för att få vara i Egypten och leva som jag gjorde i en vecka eller två. Längtar tillbaka till allt så det gör ont. Har suttit och kollat på bilder från Egypten, från mitt gamla team och bara undrar hur jävla bra dom har det.
Jag vill också.

Men jag vet att jag hellre i långa loppet är här hemma i Sverige. För jag trivdes ju inte där. I know that for sure. Men jag avskyr känslan av att ha lärt känna så många fina människor som jag förmodligen aldrig kommer träffa igen.

För er som inte gjort något liknande, kanske det är svårt att förstå hur fantastiskt nära man kan komma en person på så sjukt kort tid. Men när man lever under de omständigheterna och inte känner en kotte av hela befolkningen i hela landet så skaffar man sig vänner ganska snart, och man märker också vilka som passar en och vilka som ska sollas ut illa kvickt.

Ta bara min Blue Academy utbildning på Gran Canaria. 12-13 dagar totalt, och jag har människor jag vill kalla vänner för livet. Hur är det ens möjligt? Saknaden borde fan gå och slänga sig i väggen, för jag tycker inte om den känslan.

INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!!!

”Djur ska hållas och skötas i en god djurmiljö och på ett sådant sätt att det främjar deras hälsa och ger dem möjlighet att bete sig naturligt” – Djurskyddslagen (1988:534) 4§

Om DU vill hjälpa till och få politikerna att agera, få ett stopp på det groteska lidandet och få dessa hemska pälsfarmer nedstängda, gå in HÄR och skicka in ditt namn.

De rödgröna partierna kräver ett förbud mot minkfarmer. Vår jordbruksminister däremot har valt att blunda för problemen.

”Förra mandatperioden tog vi rödgröna fram ett förslag till skärpta djurskyddsregler för minkfarmerna, som i praktiken skulle innebära att farmerna fick lägga ner. Förslaget röstades ner av den nya borgerliga majoriteten, men vinner vi valet genomför vi förslaget” – Jan Emanuel Johansson (S)

HÄR kan ni se vad några politiker tycker om pälsdjursuppfödning. De flesta från högern tycker att det är okej så länge djuren har det bra. Har vi inte sett nu rätt klart och tydligt att minkarna inte har det bra?

 

 

Det är en viktig fråga! Kolla på hela klippet, ta dig tiden och se sanningen. Gör något åt det.
INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!

the rain will never stop coming down

Har jobbatpå mitt nya jobb nu sen i tisdags. En hel vecka har alltså gått imorgon. Känns helt sjukt vad tiden springer iväg. Jag trivs jättebra och har världens härligaste gäng som kollegor. När jag kommer hem är jag tröttare än någonsin och det känns så jävla värt.
Idag var jag uppe vid halv fyra. Imorgon likaså. Sen är jag ledig i två hela dagar. Känns feting nice. Ska röja i trädgården som den husmor jag är och sen hitta på massa annat bus. Dricka rödvin har jag tänkt mig också... haha.
-
I helgen vad det jobb.. ja, det har ta mig fan vari jobb non stop. Förutom fredags. Chillidrill. Känns mer eller mindre som jag är på Arlanda dygnet runt, hemma och vänder i fem minuter sen back again. Så därför ska det bli skönt med ledighet.

Aja, whattafakka. ses.

unfinished life

Kollade precis klart på An Unfinished Life. Jennifer Lopez, Samuel Morgan i rollerna. Riktigt mysig film. Bra.
-
Kan inte förstå att det här är sista dagen innan verkligheten börjar! Imorgon klockan 09.00 ska jag vara på min första jobbdag. Känner mig totalt abivalent gällande hela grejen. Självklart är jag glad för tjänsten jag fått. Men samtidigt är jag så läskigt nervös och uöääh i kroppen inför hela grejen. Vet inte hur jag ska formulera mig ens. Hur fan ska allt gå? Är väl rädd att jag ska fucka upp allt. Vet inte ens vad jag ska ha på mig..?

Anyhow, vi får se. Jag tar det som det kommer. Ja.
-
Ska försöka få en date med en vän idag.
Känner mig lite lätt rastlös... 1 och ½ vecka sen jag rökte sist.
-
Mario kommer förbi när som helst på en kaffe och lite snack. Han har varit i Kroatien i en månad så Freddie och han behöver väl leka av sig lite antar jag. Kan ju bli trevligt.

Har tvättat ALL tvätt vi äger och har idag. Så jävla skönt att allt sånt är gjort nu inför kommande arbetsdagar. Man vet aldrig hur mycket jag kommer hinna med jämfört med förr.
-
Det är jag mest rädd för gällande mitt nya jobb är att jag kommer tappa hela orken och lusten och framför allt TIDEN till att hinna umgås med mina vänner. Om det blir att jag jobbar så fort jag vaknar och när jag kommer hem hinner jag inte annat än att äta och sova innan nästa arbetsdag börjar. Jag vill inte vara den som försvinner in i arbetet. Men samtidigt måste jag vara realistisk och tänka på hur jag gör med allt så jag orkar, för jobbet måste komma i första hand ett tag nu, i början i alla fall tills jag fått allt under kontroll och har ett bra hum om hur allt går till. Det ska bli spännande och asläskigt.

Puss.