But no I'm not an artist, I'm a fucking work of art

Idag har jag fått mycket gjort, känns så bra. Hunnit sitta i solen, grävt nya land, plantera (till plantagen - bauhause) krattat ordnat på baksidan. Riktigt skönt. Nu är det bara lite fint som ska fixas på framsidan, så om någon vill ge mig tre stycken malaysia krukor på typ 400:- i var så vore det asgulligt. Gärna i något svart blank färg så skulle jag bli riktigt gla! :) hehe.

Imorgon äre historia mellan halv ett till halv fyra. Känner mig väl inte jääättetaggad, men även det måste genomlidas. Får ju förhoppningsvis träffa Lisis igen, som varit i Lanzarote i 2 fucking veckor, om hon inte fortfarande är bakis det vill säga. haha.

aja, nog om mig. Ha det gött kåmpiZar. <3

(Är förresten nyförälskad i Marilyn Manson, på nytt. Lyssnade mycket på honom innan, och vi verkar ha hittat tillbaka till varandra. Det gillar ja!)

now I'm too perfect for someone like you

watching every motion in my lovers game

Godmorgon! Nu har jag bara idag och imorgon kvar på min medicinkur! Skönt! Sen är jag fit for fight igen och då jävlar ska jag komma igång med träningen också. Ska bli så jävla skönt, jag längtar som fan.
Inatt sov jag otroligt 12 timmar. Hellllllt fantastiskt skönt. Otroligt.

Snart kommer mr.Fräki hit och joinar mig. Kul med sällskap. Vi ska spela Gears of War. yeeeey! :D

aja. Nu vet ni, jag lever, ni lever, vi lever. Ses på fredag skolan! bahbah!
walking on sunshine

i dont wanna

jag är trött. helt slut.

helgen har varit jättebra. utan tvekan. men det har tagit på krafterna något otroligt. kommer var sjuk fram till fredag. då är mitt penicillin slut och det är dags att ta sig ut i verkligheten.

nu ska jag sova. sen ska jag försöka orka laga mat till min älskling.
puss.
she is not, right?

then i know

japp japp. då vet jag. har varit hos läkaren nu. klockan tio till kvart i elva tror jag. har akut bronkit, eller luftrörskatarr som det också kallas. så fancy. det går över någorlunda av sig själv. dock fick jag receptbelagd hostmedicin med morfin i och antibiotika. fan vad skönt. inatt ska jag sova.

in fact - NU ska jag sova.
godnatt.

imorgon kommer min mor och lillebror. längtar! <3

listen to your heart

i have always hated doctors

fan vilka korkade människor det finns. usch! igår sa dom på 1177 åt mig att ringa vårdcentralen närmast mig (alltså nyby gårds, vid heidenstams) klockan åtta då deras tidsbokning öppnade.

innan denna informationen ringde fredrik till heidenstams och de sa att jag inte fick boka tider där på grund av att jag inte är folkbokförd i Uppsala. Men ändå säger 1177 att jag ska få en tidsbokning där. Okej!

Så jag ställer klockan på åtta och ringer för att få prata med en kvinna som bryter med dålig svenska (nej jag är inte rasist, jag är bara arg).
Hon säger att "nej tivarr, de fihnns ingha tidddderr kvahr. allah bokadehs imorhse!"
jag frågar "vadå? har alla tider för hela dagen bokats på en knapp timme, för det är så länge ni haft öppet?"
hon: "jaaaaaa".
jag: "okej. och hur långt fram är det fullbokat?"
hon: "vahd menahr du? det här fullt!"
jag: "jo jag förstod det, men imorgon också? och övermorgon?"
hon: "jaaaah. jättefullt."
jag: "ehm. okej... och hur ska jag då lösa det här? jag har varit sjuk i snart en månad och får sova i två timmar per natt. jag börjar bli fruktansvärt trött på det här."
hon: "varför du står skriven på jönköping?"
jag: "för just nu pluggar jag bara i uppsala, men i sommar ska jag förhoppningsvis skriva in mig i uppsala"
hon: "vad du menar "skriva in"?"
jag: "jag ska bli folkbokförd i uppsala."
hon: "okeeeeehj. men du måsteh lösah det. du måste kanskii bli sjuk och behöver vård. då kan du inthhe springa hos närakuten jämt. du måsteh få en vårdcentral tilldelad."
jag: "joo, jag vet. därför ringer jag er nu, för det är det närakuten har sagt att jag skulle. så nu ringer jag, men ni har inga tider. så jag får väl lösa det ändå."
hon: "ja. ring 1177 och dom fixa de."


JÄVLA BITCH. hon ljög ju mig rätt upp i ansiktet. ofta ALLA tider för flera dagar framöver bokades på en timme? jo jo, visst. fuck you. när ja ringde 1177, efter att ha suttit i 13 minuters kö sa dom att jag skulle gå på drop in på samariterhemmet, för att dom sen ska avgöra om jag behöver behandling på vårdcentralen. oh my, allt detta strul för att få ta lite halstester? please. det är inte direkt som om jag är i utlandet, jag är för fan inte mer än 40 mil hemifrån. idioter.

:(

how could you not tell me something like this?

you bastard

lång dag. trött som svin just nu. har precis gjort mig iordning en kopp skållhett te. med halstablett och honung i. det gör susen. för tio minuter i alla fall. hehe.
ringde läkarna på 1177 de sa att jag skulle ringa vårdcentralen imorgon klockan åtta på morgonen. wiha. hoppas på det bästa att de ger mig en tid jääävligt snart. ska även be om att få operera bort halsmandlar och annan skit som sitter i halsen som ger mig dessa besvär. jävla skit!

men god natt på er. sov så gott.

if you'd just shut up allready!

i feel sick when i think about you

godmorgon vänner. inatt var det hemskt. hostade HELA jävla tiden och låg upp till halv 6, 6... så otroligt jobbigt. men sen somnade jag. vaknade igen vid sju när fredrik skulle upp. och igen sen vid halv nio när fredrik åkte, och sen har jag varit vaken sen halv elva då jag fick ett relativt stressigt samtal från sanna om en religionsuppgift. hehe.

mår sjukt jävla illa så jag ska försöka få i mig något att äta.

och ni som känner mig vet hur mycket jag gillar att gnälla. måste bara få konstatera att jag sovit förmodligen sammanlagt två timmar, med uppehåll och avbrott.

dags att springa till kylskåpet.

puss

try to sneeze with your eyes open!

come on kittiekittie

sixten har fått vara ute i sele nu ett par dagar. och han tycker nog det är ganska spännande. snart får han gå ut helt utan sele så får vi se om han kommer tillbaka som han ska. tog av honom selen idag utomhus och testade ifall han kom in när jag ropade, och jajamän, visst gjorde han det. han är duktig han. hehe.

snart kommer fredrik hem och då ska vi festa loss på tacos har jag bestämt. så otroligt sugen och hungrig. bara ätit frukost än så länge bara för att jag inte orkat laga någon mat. kom hem nu älskling! jag är hungrig!

imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, för ja måste snacka med min handledare om mitt PA som jag inte gjort. hehe. aja. det löser sig. :)

ringde till doktorn, lämnade meddelande, dom sa att dom skulle ringa upp mig vid halv tre, inget samtal än så länge. aja, dom kanske ringer imorgon, annars får jag ringa igen. det löser sig sånt där.

nu ska jag sova i soffan framför tvn. gött.

i am out of words

are you ready mate?

Hemma från skolan idag. Känns inte så jävla bra, men jag mår verkligen inte bra. Ska inga läkaren snart också och be om en tid så fort som möjligt. Är fruktansvärt trött på att må så här. Har så satans ont i halsen och ner i lungorna. Jäkla skit.

Sov riktigt länge idag. Enda till klockan ett. Så otroligt skönt. Köpte en relativt stark hostmedicin igår, och den gjorde susen! :D hehe. Hostade bara i någon timme, sen slocknade jag. Så otrouligt sköntttt!
Nog om det. Nu ska jag ringa läkaren och kirra en tid.

Och ja, gäddan, Millencolinlåten fick jag ifrån dig! Asbra ;) haha. göllönge!



Fredrik och jag kollade på en riktigt bra film igår, som hette Butterfly Effect Revelation. Alltså liknande grej som Butterfly Effect, med Ashton Kutcher, bara lite coolare och från 2009. Se den!
Fredrik somnade visserligen som vanligt efter en knapp halvtimme, men jag höll mig uppe, den var för spännande för att stänga av. Sånna filmer älskar jag. Filmer som får en att inte vilja blinka ens. Bra!

i have had a crazy few days

does your mama know what you're doin?

Igår snackade jag och mr.Fräki om helt onödig fakta. Att exempelvis det enda däggdjuret  som dödar för att det är kul, är isbjörnarna och delfinerna är de enda djuren som har sex för att det är skönt, och inte för att bli fler. Här är några fler, dock måste man nog ta dem alla med en nypa salt, då det står på nummer 23. att det är omöjligt att nya med ögonen öppna, (jag har sett det med mina egna ögon, och jag har själv lyckats.) osv. Men läs, det är lite småskoj faktiskt, och äckligt.
1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.11. En snigel kan sova i tre år.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
16. En struts öga är större än dess hjärna.17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.
26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.
27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.
31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.
36. Jättebläckfisken har världens största ögon.
37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
38. Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.
39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.
41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan
vilopauser.
42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
47. Internet består till 61% av porr.
48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.
49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

i think there is some fire where there is smoke

everything will soon turn black, so here is my letter

wow. jag är helt slut. i lördags var det chillibrill. träffade fräki en stund och sen gick vi och la oss runt 2 tiden. kunde inte somna, så jag låg uppe till runt 4-5 tiden. sov dock inte hela tiden, utan kollade på klockan minst en gång i timmen. så jävla slut var jag, men klockan tio gav jag upp, då gick jag ut och satte mig i solen, så otroligt skönt vad det! min hosta är just nu värre än någonsin. det är fruktansvärt. orkar snart inte mer. kommer fan kollapsa när som helst.
runt tvåtiden kom pernilla, christer och barnen och vi åt riktigt god mat. solade och tog det lugnt. sedan var det bingolotto som gällde klockan halv åtta. haha. var längesen jag blev så besviken. var apppppnära på att vinna en volvo XC60, my och my. men men. ska i vilket fall som helst aldrig mer spela skiten. bläbläblä!

sedan framåt kvällningen, tolvtiden tror jag åkte jag och träffade fräki. vi satt i bilen, kolsvart ute, massa svart skog och en jävla massa paranoida tankar, och vi berättade om massa spöken, läskiga upplevelser och skräckfilmer. så jävla knas det blev alltså. var livrädd till slut. och dum som jag är litar jag på fräki när han säger att vi ska åka någonstans "kul". han leder in oss på en liten skogsväg, med övergivna hus och ingen chans för att kunna vända på hundra år. jag var livrädd. men visst, vi överlevde, fick till och med se en "liten" (läs: stor som fan, som en jävla hund. ascoolt!) räv. sedan åker jag och hämtade fredrik, för att kunna köra hem fräki och kunna ta mig tillbaka, hade aldrig vågat åka själv. haha!

imorse när jag vaknade var jag helt slut. har skiiiitont i halsen och sov inte mycket inatt heller. jävla skit.

så just nu är jag trött, men jag är i alla fall hemma igen, och det är riktigt skönt, att bara kunna slöa i soffan. götttt. senare ska jag försöka få lite plugg gjort. hoppas på sushi ikväll också, skulle sitta riktigt bra.

okej, HAJDÅ!

skön låt ska ni få höra. myyyyy!



everybody seem so happy, like they all share something i haven't felt for years

happy easter

ja men visst fan är jag fortfarande typ halvsjuk. men jag överlever. somnade inte fören halv sju imorse, hostade i princip upp hjärtat så det blev ju som det blev - sov till tre på eftermiddagen. wappaaado.

har bara legat och chillat i sängen. fick frukost på sängen och det är underbart. om bara någon halvtimme ska vi in till storvreta för att hämta fredriks mamma, som varit på besök hos sin dotter. vi ska sedan vidare till tierp ikväll och mysa hos hans mor. vi ska till och med spela bingolotto. wiho! har jag inte gjort sedan jag var... 12 kanske? så det ska faktiskt bli kul. är ändå allllllldeles för trött för att festa. så det blir säkert bra.

funtar på att svänga förbi fräki och säga hej, när jag ändå är i trakterna. eller vad säger du kåmpiz?

nu ska jag packa väskan och förbereda katten. vi ska sova där så sixtenlilla får följa med. vi hörs och ses vänner.

(hoppas kompisarna som var ute igår hade det skitkul!!)

we need to fix this, cause i cant even imagine a life without you

so i've been told

men människor! hur trött på en skala är det ens lagligt att vara vid den här tiden? pluggandet gick asbra, vi är klara och uppgiften är inskickad, för typ en timme sen. Sanna är hemkörd och f ligger och sover, medan jag sitter här och är minst lika taggad på de, men vill ändå inte, för då blir jag sämst ikväll.

ikväll ska vi tydligen till janne och grilla. men fan, helst av allt ligger jag i en skönt säng eller soffa och kollar på film. det vore fett nice. bara ta det så in i norden chill och bara.... vaaaaaa. de vore nice. men det är klart, det är alltid trevligt med gott käk och trevligt folk. så vafan.

är det bara jag eller är vi påväg på bättre tider? allt har börjat kännas så lätt. så enkelt. så... obrytt. men men. det kan ju ha sina för och nackdelar. för jag bryr mig i princip inte om skolan numera. alltså, får jag ig, massa ig, och inte får ta studenten, i dont give a fuck. klart det kan kännas dumt, men jag tänker då fan inte gå om trean. aldriiiiigggg.

fördelarna lär ju vara just känslan av att inte stressa. i love it.

let me stay like this for a while honey

fuck i'm tired

shit pommesfrites. hahaha. men hallå. jag är trött som svin. vi kollade på the grudge 3 igår och den var ju inte ens häälften så läskig som ettan och tvåan. mensimensi. så är det väl jämt.

nu är sanna här igen. IGEN!! haha. och vi pluggar. religonen ska ju vara klar idag. såååå. chillibrill, gör klart den nu kompisar!

ikväll ska vi chilla järnet. förmodligen åka och grilla någonstans. cpp


hajdo

hajdo

hajdo

 come on

i'm sorry, we'll talk later

Jajisses vilket dygn det har varit. När vi grillade blev det vin till. Förjävla gott. Det hela slutade med att vi drog en sväng till statoil för kaffe och gott, sen leka Monkey Island på vägen hem (detta tillförde nu ont som fan i mina smalben, benhinneiflammation, och superont i halsen.), sen drog lisis till en kåmpiz medan jag och Fräki stannade upp till halv nio till vi totalt däckade. Haha. Så jävla spejsad kväll. Tog hans inhalator (mot astma/allergi?) typ hundra gånger. Så till slut var jag trött som svin i huvudet, men kroppen skakade av all energi. haha. Helt crazy! men det var kul. hehe.

Lisis (som väckte oss på morgonen) och Fräki stack hem sen runt tretiden tror jag. Tack för en skitbra kväll och för att ni båda är så jävla bra!

Igår var jag fett trött och fett chill. Jag och Fredrik åt kyckling och tzatisiki, asgott. Somnade relativt tidigt, typ runt 23 tiden. Trötta som vi var! Vi satte dock på The Grudge 3 i sovrummet, F somnade tio minuter senare, och jag låg kvar en stund, tills det blev läskigt, då vågade jag inte fortsätta.

Drömde mardrömmar till och med sen, (hur mesigt är inte det?) men jag överlevde, kröp intill och då mådde jag bättre.

Idag ska jag och F åka och köpa en ny dammsugare. Jag är fett lycklig över det här. Så jävla nice. Våran pangpangade i tisdags så just nu ser det ut som bomben här hemma. Katten fäller ju vinterpälsen nu så det blir hår i hörnen efter bara en dag. ew!

Ikväll blire filmkväll med mina vänner. Ni är så jävla bra. Tack för att ni förmodligen är de bästa jag vet! <3

Puss på er.

you are so beautiful, i sweare i start to shiver

take my breath away

kompisar, är inte livet underbart? ikväll blire grill! Jag, Sunni, Fredrik, Nicklasx2, Lisa och Fräki. fyfan vad bra! Potatis, sallad, kyckling och köttbitar. mama don't cry honey!

nu ska jag chilla vidare. puss o kram på er kåmPiZar.

dont hesitate to call

we all need the love we can bring

Min glass i solen igår fick jag, i Tierp tillsammans med Alex och Malin. Riktigt mysigt. Vi grillade majskolvar och falukorv! haha. Det var asgott. hehe. Asgott och asmysigt. Det gillar jag.
Jag: Jag är kär i solen och ska gifta mig med den.
Malin: Vet Fredrik om det?
Jag: Vet solen om det?

Kom hem så sent som ett igår på natta. Men jag hade haft mysigt så det gjorde inte så mycket. Mös sen hemma med F och somnade ganska snart.

Nu när jag vaknade känner jag mig riktigt dålig. Men jag kommer överleva även den här dagen.

Om en stund kommer Sunni ut och då ska vi plugga och mysa i solen. Bra där. sååå HAJDO.

let me know when you feel lonley

a seven nation army couldn't hold me back!

Heeej Sverige. Har haft en galet bra helg. Verkligen. LYSSNA.
Fredag: Skön sol, underbart humör. Åkte till tierp till Alex, åkte hem, kollade på bästa filmen på länge! Chillade. Körde Alex till bussen.
Lördag: Vaknar och är svintrött. Men inser att jag måste gå upp, för det var ju kryssningsdax inom ett gäng timmar. Packande, fixa iordning och blabla sen var vi i sthlm och glassade i solen i väntan på båten.
Det var fest hela natten lång, men några vidare detaljer orkas inte skrivas ner. Peter Siepen var där, och han var snygg och cool som vanligt. mumsi. Det var i vilket fall som helst jävligt roligt på kvällen. Mycket "jag har tappat hövvet och fick ett gäddhövve"-snack, även "jag har ätit pannakaka!" och "det vet jag redan!!!" jag tror vi alla saknar mr. Fräkis närvaro lika mycket! jävla kille alltså.
Söndag: my oh my. trötttttt. somnade ju trots allt sju på morgonen och blev väckt av goggen vid elva igen. cpppp. och någonstans där började mitt humör dalaaaaaa. jag var trött på den där jävla båten. trött på hur åksjuk jag var. hur illamående jag blev och hur mycket jag ville DUSCHA! Men men. Vi åt lite. Chillade. Sen gick vi av i sthlm igen vid halv sju. åkte hem och igår sen chillade vi till max, jag och F. Åt pizza från gamlisgrillen. mmmmh<3


okej
vem vill träffas och ta en piggelin i solen? ring mig mig mig! puss baby!
says leave it alone

bring it on!

JAG ÄR LYCKLIG! (eller. typ. alltså, ja. jo, jag är fan glad. glad som fan!)
Inatt sov jag förjävligt. Helt världeslöst och kasst. Väcktes sen klockan 6 på morgonen och det var filmfestival på SF. Allt gick som planerat och det var typ mysigt. Jag kände mig frisk framåt dagen och kan det bli bättre? visst, förkylningskänslan är ju lätt kvar. Gud ja, men febern! BAHBAH BABY!

Efter  SF drog vi en sväng på stan. Jag köpte örhängen, armband, nagellim och en jeansjacka. baochickabaowaow! Fett nöjd och så jävla taggad. Solen var helt underbart idag. Nu är det dock helt molnigt på himlen, men vad gör väl det när klockan ändå är fem?

Imorgon är det kryssning, och åker jag inte på 40 graders feber imorgon så KOMMER JAG ÅKA! Så jävla glad. Nu har jag otroliga 36 grader. Och det gör mig så lycklig. Dock sitter jag just nu och hostar snart upp mitt hjärta. Men det är en annan femma.

Nu ska jag chilla vidare i soffan, sen ska jag få lite städning gjord. bahbah baby

you got something to offer?

it's a good sign, i think

Grejen är denna, jag har legat hemma i exakt 10 dagar nu och det känns som om det bara blir värre och värre. Igår somnade jag runt tretiden för min hosta var rent ut sagt olidlig. Vet inte hur många gånger jag hostade så hårt att det kändes som om jag skulle spy. My oh my! När jag vaknade imorse hade jag nästan 39 graders feber. Jag blev depp.

Nu har jag legat i sängen i princip hela dagen utan att käka en enda ipren, endast av anledningen för att se om jag mår bättre eller ej. Liksom märka framgångarna. Men icke.

Dock! Varje kväll har jag haft strax under 39 grader, nu har jag 37.7 och det är en framgång. Så... håll tummarna för mig nu vänner! (Kanske ska lägga till att min "frisktemperatur" är 36. Sååå :))

Imorgon är det kortfilmsfestival. Dumt nog. Jag ska vara vid skolan tio över sju och sedan vid SF halv åtta. Vi får se hur länge jag klarar av att vara kvar. Kanske bara stannar och hjälper till en stund.  För som det känns nu, dör jag snart.

På lördag är det kryssning. Som ni vet. Och jag kommer dö lite inombords om jag missar den.

my heart will go on... or something

cause we wont back down!

ligger här hemma och försöker peppa mig själv till att bli frisk. seriöst. JAG KOMMER VARA FRISK PÅ LÖRDAG! Ligger och pratar med Malin på msn och hon är också sjuk. Vi har ni slutit en pakt om att vi kommer vara friska på lördag. Det finns liksom inget annat alternativ.

Som Malin sa: Smärta är psykiskt som jag brukar tänka. Som när man springer... Jag tror inte på trött i bena, eller håll i magen. Jag tror på blodsmak i munnen!

SÅ JÄVLA RÄTT!

Jag är frisk på lördag. Punkt slut. Inget tjaffs om saken.

i love the sun in the sky and green grass between my toes